Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλειώ και υπόλοιπες που γεννήσατε με καισαρική, ξέρετε κάτι γι' αυτό;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1768774#post1768774

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα & Καλό Μήνα!

σήμερα είμαι εντελώς πηγμένη!

vasdelaki μου 30η εβδομάδα!!!! φτου φτου και σκόρδα

όσο για το ζάχαρο και τις στεναχώριες θα είμαι υπασπιστής της Κλέλιας

η γνωστή σας Χαστουκίστρα! <3

Καλησπέρα!!

Μαμουνάκι, λογικά θα έχεις μιλήσει με παιδίατρο, να μας πεις και εδώ τι έγινε!! Εύχομαι να μην είναι τπτ!! Όχι πως η ομφαλοκήλη είναι κάτι πολύ κακό, αλλά δεν θέλουμε να ταλαιπωρούνται τα μωράκια μας!!

vasdeli, κατ' αρχήν ψυχραιμία κοριτσάκι μου!! Όντως το ζάχαρο τραβάει ανηφόρες λίγο αν συγχιστούμε. Και όντως ανεβαίνει στον ουρανό, και εγώ 160+ χτυπούσα όταν συγχιζόμουν... Αυτό δεν είναι λόγος να κλαις και να χτυπιέσαι!! Σκέψου ότι επειδή παρουσιάζεις μια ιδιαιτερότητα στο ζάχαρο της κύησης, μπορεί για άσχετο λόγο να ανεβάσεις τιμές. Δλδ δεν φταις πάντα εσύ... Και φυσικά το κλάμα δεν βοηθάει, δεν έχει νόημα να κλαις!!

Ειδες ποσο μεγαλωσε το νινι?? Αυτο να σκεφτεσαι και να χαιρεσαι!!

Αυτό που ρώτησες για το επίδομα καισαρικής, δεν είμαι σίγουρη αν το δίνουνε και αλλού εκτός από το ΙΚΑ. Δεν το γνωρίζω. Ναι, είναι διαφορετικό από το επίδομα τοκετού. Ως αιτία για την καισαρική εμένα μου έχει γράψει διαβήτη κύησης, και εσένα αυτό θα γράψει συν τις 2 προηγούμενες καισαρικές και είσαι καλυμμένη.

Στην αρχή όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου, μετά από 4 μήνες (έτσι μου είπαν εμένα) θα πρέπει να πας και να πάρεις κάτι ψιλά (πχ 250-300 ευρώ). Υπόψην ότι το επίδομα καισαρικής αφορά την καισαρική και όλα τα φάρμακα που έχει πάρει η μαμά στο μαιευτήριο. Δλδ το ποσό που έχουμε πληρώσει είναι περίπου 2500 για αυτά. Λοιπόν όταν μας δώσουν αυτά τα ψιλά, τα παίρνουμε αρχικά :D και επιτόπου κάνουμε ένσταση. Επιδικάζεται σε περίπου 8 μήνες και παίρνεις παραπάνω ποσό, αναλόγως τα κέφια της επιτροπής... Έχω ακούσει από 300-1000+ ευρώ δεν είναι standard.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι εχω αιμα!!

ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ??

Κατ' αρχην ο γιατρουλης μου ειπε πριν 1 εβδομαδα οτι θα αργησω να αδιαθετησω.

Κατα 2ον: και εγω ειμαι εξαιρεση γμ την γκαντεμια μου και την κουνελιαση μου γμ??

Πρεπει να τηλ στον γιατρο, οταν ξεκολλησει η βυζανιαρα και δω οτι εξακολουθω να εχω...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

vasdeli 30η βδομαδα!!!φιλακια στην κοιλιτσα!προσεχε τη διατροφη σου λιγο εμεινε...

clelia η λεξη κουνελιαση μαρεσε!! χιχιχι!!!τυχαιο???αδιαθετησες???

εγω πηρα γιατρο μουπε οτι ειναι ομφαλοκηκη γμτ.....αλλα δεν κανουμε κατι ακομα θα περιμενουμε να γιατρευτει μονο του..αν οχι βλεπουμε...τον αλλο μηνα ειπε να το δει κ ενας παιδοχειρουργος να παρουμε κ μια ακομα γνωμη!!!

στεναχωρηθηκα μωρε..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki :(... Σου εύχομαι περαστικά και να μείνει ως έχει, να μην χειροτερέψει και να 'γιάνει ταχύτατα (αύριο!) :(.

Δεν ξέρω αν αδιαθέτησα, πήγα πάλι, είχα κάτι ίχνη. Το ενδομήτριο το είδα και εγώ πριν από μία εβδομάδα, ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Δλδ είναι κουλό να μεγάλωσε σε 7 μέρες και να αδιαθέτησα, ορμόνες δεν πήρα, δεν ξέρω τι να πω... Ελέγχω και θα δούμε...

GEXxp3.png

χρυσακι σιδερενια! (...ετσι λενε.._:wink::wink:)

σημερα πηγαμε κ μεις βολτουλα στον ηλιο ηπιαμε κ καφεδακι και παλι ησυχη ηταν.ειχα βγαλει κ γαλατακι με θηλαστρο κ ειχα μαζι..φαγαμε κ γυρισαμε..τελεια!

ποιο κοριτσακι ειχε πει για ομφαλοκηλη??δε θυμαμαι...

helpppp...πειτε μου αν ξερετε κατι...

παρατηρω οτι ο αφαλος της προεξεχει αρκετα κ οταν τον παταω ειναι σαν να εχει υγρο μεσα...κατευθειαν σκεφτηκα τη λεξη "ομφαλοκηλη" που ειχε πει μια απο μας..εψαξα κ λιγο στο ιντερνετ κ εκανα μονη μου τη διαγνωση..ειμαι σιγουρη..παιρνω τηλ παιδιατρο αλλα δεν σηκωνει σημερα..

πριν 10 μερες πουρθε σπιτι δεν το ειδε???βεβαια τωρα πεταει πιο πολυ..αχ αγχωθηκα βραδιατικα...

εγω ημουνααα....

μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα! εμας εχει σχεδον εξαφανιστει ηδη!!

ειμαι ενα ρακος....περναμε χοντρους κολικους και τα εχω παιξει...ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!! Δεν μπορω να σας γραψω τπτ ρε γμτ γινεται ο κακος χαμος...

ενα μονο!!! βρηκαμε σπιτι και φευγουμε το αλλο σκ!!!

δεσποινα μπραβοοοο 1)γιατι σας περασε πολυ γρηγορα ομφαλοκηλη και 2)για το σπιτακι! με το καλο!!

υπομονη με τους κολικους!!μακαρι να μπορουσαμε να τα βοηθησουμε τα μαναρια μας να μην πονανε καθολου!

clelia δεν παιρνεις κσυ γιατρουλη να σου πει τι μπορει να ηταν οι σταγονιτσες?? προειδοποιητικα κουνελιασης ή απλα της μητρας τα καμωματα??

θελω να στρωσω τα χαλια αλλα βαριεμαι...να αλλαξω κ κουρτινες...να καθαρισω πρωτα...:?:???:ή να παρω αγγαλιτσα το μαμουνακι μου κ να κοιμηθω?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Δέσποινα ταλαίπωρη, δεν έχεις κανά σλινγκ να τον βάλεις μέσα και να βολτάρεις στο σπίτι? Πιστεύω αυτό βοηθάει και ελευθερώνει τα χέρια σου...

Το άλλο ΣΚ φεύγετε βρε θηρίο? Για να ξέρω δλδ, δεν σε είδα Αθήνα, θα σε συναντήσω Σαλόνικα? :tongue:

Μαμουνάκι: να πάρεις το μαμουνόπαιδο αγκαλιά και ζζζζζζζζ...

Και εγώ πρέπει να πλύνω κουρτίνες, αλλά εγώ δεν τις σιδερώνω, τις κρεμάω και στεγνώνουν μόνες τους. Από σήμερα που έχουμε νυχτερινό ρεύμα 15.30-17.30, θα το δρομολογήσω...

Θα δω αν θα πάρω τον γιατρό, το κλανιάρικο είναι πάνω μου και κοιμάται, δύσκολο να ελέγξω τι μου γίνεται...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μαμούνι με μια ειδική σκορδοβροχή θα περάσει και η δική σας ομφαλοκοιλη!

εννοείτε να ξαπλώσεις με το μαμούνι! σιγά μην προκόψεις μεσημεριάτικο!

κλέλια κοιτα μην έρθει το 2ο τόσο μα τόοοοσο στο καπάκι....

;) η κουνελίαση καταχωρήθηκε δεν το συζητώ! γελάω ακόμα

δεσποινα περαστικά με τους κολικους σας, λένε ότι τα αγοράκια κάνουν πιο έντονους από τις τσουπρίτσες!

με γειά το σπιτάκι!!!! σκόρδα !!!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες όταν μπορέσεις!

μαμουνιτσα κοιμησου!!!!!αν ηξερες ποσο μου λειπει ο υπνος!!!

οσο για χαλια και κουρτινες εγω τι να πω που εχω ολοκληρη μετακομιση μπροστα μου;και δεν εχω αρχισει να μαζευω τιποτα ακόμα!!

κλελια παρε το ντοκτορι καλε!λες να ηρθε η ακατονομαστη κιολας; γκαντεμω!!

οσο για το sling τι να σου πω!!!που να τον βαλω σε sling μωρε το χοντρουλη;;:mrgreen::mrgreen: παραγγειλα ενα mei tai απο τη στελλα και το περιμενω αυριο.ελπιζω να ηρεμει λιγο εκει μεσα γιατι πραγματικα κοντευω να παθω τενοντιτιδα!

12 μερες ακομα στην αθηνα..κλαψ κλαψ....

μαμούνι με μια ειδική σκορδοβροχή θα περάσει και η δική σας ομφαλοκοιλη!

εννοείτε να ξαπλώσεις με το μαμούνι! σιγά μην προκόψεις μεσημεριάτικο!

κλέλια κοιτα μην έρθει το 2ο τόσο μα τόοοοσο στο καπάκι....

;) η κουνελίαση καταχωρήθηκε δεν το συζητώ! γελάω ακόμα

δεσποινα περαστικά με τους κολικους σας, λένε ότι τα αγοράκια κάνουν πιο έντονους από τις τσουπρίτσες!

με γειά το σπιτάκι!!!! σκόρδα !!!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες όταν μπορέσεις!

ζαργανα μου τι κανεις; εχουμε καιρο να μιλησουμε!πως τα πατε στο νεο σπιτακι;

εμεις τελικα βρηκαμε σπιτι στο τριλοφο.ωραιο φαινεται τωρα τι να σου πω και εγω μονο 3 φωτογραφιες εχω δει:confused::confused: μιλαμε ειναι σουρεαλιστικη η κατασταση!! ιδεα δεν εχω ουτε που παω ουτε πως ειναι το σπιτι:confused::confused: με εχει πιασει απιστευτος πανικος..αυτες τις μερες βλεπουμε με τη σειρα τους φιλους μας για τα αποχαιρετιστηρια και με εχει πιασει μια απιστευτη μαυριλα....κλαψ κλαψ...

ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα...αγνωστη μεταξυ αγνωστων σε αγνωστη πολη με πληρη αγνοια:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Γεια σας κοπελίτσες μου, εδώ κι εμείς...

Κοιμηθήκαμε γύρω στις 7:00 σήμερα και θέλουμε να είμαστε δίπλα στη μαμά με μαξιλάρι το ζυζί αλλιώς ξυπνάμε... είμαστε αρκετά ανήσυχες και παρόλο που η μαμά είχε αντίρρηση στην αρχή βάλαμε πιπίλα χωρίς όμως απόλυτη επιτυχία... άλλοτε δείχνει να έχει πονάκια, άλλοτε προσπαθεί να κάνει κακάκια... και ξυπνάει με την παραμικρή κίνηση πλέον (πράμα που δεν το είχε - ήθελε να κοιμάται με φως και τηλεόραση πιο πριν). Έχω κουραστεί πολύ και νευριάζω λίγο και μετά στενοχωριέμαι γιατί σκέφτομαι ότι νιώθει την ταραχή μου το νινί και τα βάζω με τον εαυτό μου, άτιμη ψυχολογία...

Με το γάλα τα πάμε καλύτερα, σχεδόν όπως στην αρχή, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά προσπάθησα να "ηρεμίσω". Δεν τρώει ιδιαίτερα πολύ τα πρωινά... το βράδυ όμως του δίνει και καταλαβαίνει... προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει... ξυπνάει πριν τις 3 ώρες τη νύχτα και τα τελευταία βράδια κοιμάται 5λεπτα και αν πάω να την βάλω στο κρεβάτι της ή στο κρεβάτι μας (χωρίς αγκαλιά) ξυπνάει...

Ελπίζω τώρα που μείναμε μόνοι μας στο σπίτι (γιατί δεν ήμασταν) να ηρεμίσουμε και να τα βρούμε...Σας φιλώ όλες.

Και μια περίληψη από αυτές τις μέρες:

18/10 Βγήκαμε από την κλινική με 10,5 ίκτερο και κάνουμε κι εμείς νάνι στο παράθυρο... δεν ξέρω αν χρειάζεται ακόμα βέβαια.

21/10 Ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι να δει τη μικρή

23/10 Εμφανίστηκαν τσίμπλες και πύον στα ματάκια και βάλαμε σταγόνες

26/10 Νοικιάσαμε ζυγαριά για να ελέγχουμε μόνες μας το βάρος

29/10 Έπεσε ο αφαλός μας

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...