Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Νένα περαστικούλια σας μωρέ αγαπούλα!! Αυτά τα έχουν οι μανούλες με μεγαλύτερα παιδάκια, τώρα μιλούσα με την ξαδέλφη μου και το μωρό της που είναι 1 έτους είναι άρρωστο από 14/9 επειδή το κολλάει η μεγάλη του αδελφούλα... Και εγώ πάντως δεν έχω πολλές επισκέψεις. Προτιμώ όταν θέλει κάποιος να δει την μικρή να πάμε στο σπίτι των γονιών μου, στο οποίο η μαμά μου αναλαμβάνει τα πάντα και εμείς στην ουσία είμαστε επισκέπτες!

Φωτεινή κάτι τέτοιους ήχουν περίεργους ναι κάνουν. Η δικιά μου κάνει σαν να την ενοχλεί κάτι στον λαιμό της. Πολλή πλάκα...

vasdeli μου εσύ είσαι βετεράνα στον θηλασμό. Αν είναι να πάρεις τα βιβλία της, καλύτερα το 2ο που έχει τα προβλήματα, καθώς πιστεύω ότι στα απλά του θηλασμού τα ξέρεις και τα παίζεις στα δαχτυλάκια σου! Πάντως εγώ με την Πατσούρου μπόρεσα και θήλασα, ήξερα πώς να πιάσω το μωρό μου χωρίς να μου δείξει κανείς, στάσεις θηλασμού που με βολεύουν κλπ. Επίσης προβλέπει τις απορίες που έχουμε και τις λύνει και εγώ ένιωθα πιο σίγουρη και δεν άκουγα καμία μπαρούφα από αυτές που μου έλεγαν!! Ψηφίζω Πατσούρου αβλεπί!!

Χάρηκα πολύ για το ζάχαρο!! Μάλλον την γλιτώνεις την ινσουλίνη και κατ' επέκταση την παρακολούθηση του μωρού μας!! Μεγάλη προσοχή στα νεύρα και τις καταστάσεις που περνάς καθώς μια γνωστή μας (άραγε ποια :rolleyes: ) έκανε διαβήτη κύησης από άσχημες καταστάσεις που περνούσε!! Εσένα δεν θα σε αφήσω να το πάθεις!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλησερα.γεννησαμε και ειμαστε ευτυχισμενοι.375ο την ιθανη ημερομηνια α.μηκα για ροκληση αλλα ειχα ηδη δυο κατοστα διαστολη.μουρλοκομειο το μαιευτηριο εκεινη την ημερα ιστευω οτι η ελλαδα εβγαλε ολλα αιδια εκεινη τη μερα.ολλες ρογραμματισμενες και κυριως καισαρικες .ακομη στην ελλαδα αει συννεφο το μαχαιρι.

η εμειρια τρομερη κοντεψα να γεννησω μονη μου

ο γιατρουλης μου ου λετε εριμενε τον οκτωμβρη εντε γυναικες να γεννησουν και γεννησαμε και οι εντε την ιδια μερα.η μια μια μερα νωριτερα. η αλλη με ροκλησησ και οι υολοιες κανονικα.για να καταλαβαιτε ειχε τοση κινηση το μαγαζακι ου μηκα στις ετα το ρωι και μου δωσανε ωκιτοκινη στις δωδεκα για να μη τους γεννησω στην ανανηψη λεει εειδη ημουν δευτεροτοκη.τελοσαντων.αω τρια κατοστα μου χτυανα την εισκληριδιο και αω δεκαρι μεσα σε εικοσι λετα το ολυ.με βλεει ο γιατρος και η μαια στο εταρι και ο δε γιατρος αει σαυτη ουχε γεννησει ρο εμου η μαια στο διλα δωματιο ουχε γεννησει η αλλη και ο αντρουλης μου τουαλετα και μαφηνουν μονη μου.και ξαφνικα νιωθω το υεροχο κεφαλακι του γιου μου να βγαινει.εριττο να σας ω οτι σηκωσα ολο το μαιευτηριο στο οδι.χεστηκα ανω μου νομιζα οτι θα το γενναγα μονη μου αταω κατι τσιριδες για βοηθεια τι να σας λεω.ευτυχωε το χειρουργειο ηταν ακριβως αεναντι και με βαλαν γρηγορα για να βγει και το υολοιο θαυμα μου.]

τωρα ειμαστε σιτακι οικογενειακα και αρρωστοι.αρρωστησε ρωτα ο μαμας μετα ο γιος και τωρα εγω και το μεμε.το καημενο μου φοβαμαι αρα ολυ ει ναι τιγκα στη μυξα γιατι εγω η αφιλοτιμη για να μη ροκαλεσω τραυμα στολν μεγαλο τον αφησα να αει κοντα του ολλες φορες ενω ηταν συναχωμενος.ελιζω να γλυτωσουμε τα χειροτερα.

κατα ταλλα ειμαστε μαμ κακα και νανι.οσο μορουμε μιας και τα δυο ξυνανε καθοτι μουκωμενα ουκ και λιγες φορες μες τη νυχτα.

δευτερομαμαδες τα ρωτοτοκα σας εσας ως το δεχτηκανα το μεμε

εμενα ταογευμα ου γυρισαμε τον χαιδευε και τον φυλαγε και τωραμε το ου βρει ευκαιρια αει και το βαραει το καημενο.δε τολμαμε να το αφησουμε κατω το μωρο.

σεσεις τι αντιμετωισατε στο ροκειμενο κοντευει να με ιασει ειλοχειος καταθλιψη.δε ξερω ως να το αντιμετωισω ξερω η αγκαλια της μανας ειναι μεγαλη αλλα ελα ου ο μεγαλος μου ειναι ολυ μικρος για να το καταλαβει.δε νομιζω οτι τον ενοχλει καθολου ου το μωρο θηλαζει οσο το οτι βρισκεται στην αγκαλια μου. τι να κανω στεναχωριεμαι αφανταστα.

ασε ου δε ξερω ως θα τα βγαλω ρα μονη μουτωρα εχει αρει αδεια ο αντρας μου και με βοηθαει μετα ομως.και αμα ξυνανε ταυτοχρονα και ως θα ηγαινω τουαλετα χωριε να φοβαμαι μην ειτεθει ο μεγαλος

κατι τετοια σκεφτομαι και κει ου μαι χαρουμενη για τ υεροχα αγγελουδια μου μουρχεται να βαλω τα κλαματα.

αυτα ελιζω ννα μη σας ζαλησα σας ταα ΜΑΖΕΜΕΝΑ

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΙΕΡΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΟΙΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

am13 να σου ζήσει!!! Ό,τι επιθυμείς!!! Να είναι πάντα υγιές, γερό και ευτυχισμένο!!

Όσο για το θεματάκι με το μεγαλύτερο παιδί σου, δεν ξέρω τι να σου πω.

Στο φόρουμ υπάρχουν θέματα που αφορούν αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα βρεις την λύση!!

Περαστικούλια σας!!!

GEXxp3.png

δεν μ αφηνει δεν μ αφηνει να κλεισω ματι ...

Ρε κοριτσια σαν κανουν διαφορους ηχους στον υπνο τους?

εμενα κανει οπως κανει το αλογο , το γαιδουρι σπινιαρει λες και ειναι αυτοκινητο ασχετα οτι πεθαινω στα γελια αλλα τετοιους ηχους μωρο πρωτη φορα ακουω να βγαζει :D:D:D:D

με τρομαζει στον υπνο οχι τιποτα αλλο :(:(:(

φωτεινη ειχα τη ιδια απορια κ ντρεπομουν να ρωτησω...κοιμαται και κανει σα κατσικα και μερικες φορες σαν αλογο..και καποιες σα γαιδουρι...και καθε φορα που το κανει κοιταω τον πατερα της...μα με τι την εκανα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

αγγελικουλα-μανουλα ολα θα πανε καλα..σου στελνω πολυ πολυ θετικη ενεργεια....προσπαθησε να συγκεντρωθεις στο μωρακι σου κ θα δεις το γαλατακι σου να κατεβαινει μια χαρα..

νενακι περαστικα στα μικρα σου..γιατρος πηγες καλε???

και γω πρεπει να κλεισω ραντεβου..

για το αλλαγμα πανας εγω εχω αλλο κολπο..πριν φαει την αλλαζω και παμε στο νιπτηρα οπου εκει με το που ανοιγω βρυση τα κανει...μα λες και θελει εμενα για να τα κανει..μετα το φαγητο σπανια κανει παλι..

κ γω παντως αναψα καλοριφερ γιατι ειχε 19 βαθμους μες στο σπιτι

το μεσημερι ομως που χε φανταστικη λιακαδα πηγαμε βολτα, ηπιαμε κ καφεδακι στον ηλιο και κοιμοταν 2 ωρες σερι..δεν κουνηθηκε..αυριο παλι αν εχει καλο καιρο θα ξαναβγουμε!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

am13 να σου ζησει το μωρακι σου!!! θα τα καταφερεις ολα μια χαρα..εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας που δε φανταζεσαι...]

αλλα κατι πρεπει να κανεις με τα πππππππππππιιι...τα μισα καταλαβα...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Am13 να σου ζήσει το μωράκι σου! Πάντα γερό, τυχερό και χαμογελαστό.

Και εγώ έχω ένα θεματάκι με τα μικρά γιατί από τον ενθουσιασμό τους μόλις πάρω τη μικρή αγκαλιά για οποιοδήποτε λόγο έρχονται πάνω της και τη πιάνουν, τη φιλούν και τη μιλάνε. Η κόρη μου όμως μερικές φορές την πιέζει τα δάκτυλά της στο κεφαλάκι της ή της πιάνει τη μύτη, τα μάτια, τη γυρίζει το κεφαλάκι της και μια έχει δοκιμάσει να τη σηκώσει μόνη της. Δεν είναι από ζήλια αν και σίγουρα έχουμε ένα θέμα αλλά κυρίως στο ότι θέλουνε να μου αποσπάσουνε τη προσοχή και το ενδιαφέρον μου. Και εγώ από Δευτέρα θα μείνω μόνη μου και με τα τρια και έχω πανικοβληθεί λιγάκι. Το μωρό εμείς το έχουμε τη διάρκεια της μέρας σε ένα παρκοκρέβατο στο σαλόνι επομένως αν θέλω να πάω κάπου και να το αφήσω χωρίς να υπάρχει κίνδυνος από τα μεγαλύτερα παιδιά εκεί το βάζω.

Τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης και η Εβελίνα ταλαιπωρήθηκαν μάλλον από ίωση γαστρεντερίτιδας και φοβάμαι μήπως κόλλησε και η μικρή. Δεν έχω κάποια άλλη ένδειξη παρά το ότι αρκετά ανήσυχη τελευταία, δυσκολεύται να κοιμηθεί και το γαλατάκι που βγάζει είναι λίγο παραπάνω αν και δεν είμαι σίγουρη αν οφείλεται εκεί. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και ελπίζω σύντομα να ηρεμήσει και η μικρή. Ακόμα προσπαθεί μέσα ο άντρας μου να τη κοιμήσει, πάω τώρα να αναλάβω τη σειρά μου.

καλό βράδυ και φιλάκια σε όλες και στα μωράκια μας! Καλο ξημέρωμα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα στα κοριτσακια μου!!!!δεν εχω χρονο να σας διαβασω τι προτοτυπο σημερα παμε να την σαραντησουμε!!!Τριτη ειναι κανονικα αλλα εμεςι θα παμε σημερα για ειναι και ο μπαμπας μας!!!:mrgreen::mrgreen:

Αααααχ ποσο γρηγορα περνανε οι μερες ρε παιδακι μου.

Εμεις συνεχιζουμε να εχουμε κολικους και να περναμε δυσκολα βραδια και μερικες φορες δυσκολες μερες.Ποναει πολυ το γιαβρι μου και ο παιδιατρος δεν μας δινει τιποτα.:roll::roll:

Με τον θηλασμο ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα ρε κοριτσια ολες μου λενε πως αμα δεν θηλαζες δεν θα πονουσε τοσο το μωρο και εγω στεναχωριεμαι πολυ:(

Καλα αυτοι οι θορυβοι που λετε ειναι ολα τα λεφτα!!!μας εχουν κανει να τρεχουμε απειρες φορες γοατι νομιζουμε οτι το χανουμε το παιδι μας φτου φτου σκορδα.Τωρα τους εχω συνηθισει αλλα αυτη εχει αρχισει να κανει καινουριους με το στομα της και τα σαλια της.

Κοριτσια τα δικα σας αρχισαν να χαμογελανε συνειδητα???η δικια μου πολυ σοβαρη ρε παιδακι μου!!!επισης ποτε κανουνε αου και αγκου???:roll::roll:

σας επρειξα ε???χε χε!!!

Μαρη Τσιπουριτσα μου φιλακια!!!!

φιλακια και σε ολες τις αλλες τσαπερδονες!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα!!!

Θα ερθουν σε λιγο οι γονεις μου να μας πανε βολτα με την Ελισαβετ!

Επειδη φοβαμαι μη και δεν προλαβω:

Χρυσα τι λενε οταν σαραντιζουμε δεν ξερω, οποτε κλασικα: να μας ζησει!!

ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ οτι αν δεν θηλαζες δεν θα ποναγε, ακριβως το αντιθετο ισχυει!! Περισσοτερους κολικους εχουν: τα πρωτοτοκα, τα αγορακια και οσα πινουν ξενο γαλα!! Η Ελισαβετ δεν εχει κολικους (προς το παρον, φτου φτου μακρια).

Η δικια μου γελαει - πιστευω συνειδητα - εδω και 1 εβδομαδα περιπου και επισης κανει αγκου κλπ στο κρεβατι, οταν ξυπναει τα ξημερωματα και παιζουμε. Ασυνειδητα γελακια εκανε απο 10-15 ημερων και ειχε πολυ πλακα να βλεπεις ενα μικρουλινι φατσακι οχι να χαμογελαει, αλλα να σου γελαει.

Ελενη εισαι ηρωιδα!! Περαστικα στα παιδακια σου!! Μια χαρα θα τα καταφερεις αλλα ειπαμε:ηρωιδα

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσαρεςς....

Ευχομαι να εχετε μια ομορφη μερα μιας και ειναι και ο καιρος μας ομορφος σημερα :D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πεπελάρες μου γειά σας και χαρά σας και φιλάκια στα μωρά σας!!!

Am13 να σου ζήσει!!!!!! Υγεία και χαρά να έχετε στο σπίτι σας!

Μαρηκρισάκι μου 40αντήσατε???!!!! φτου φτου σκόρδα και μονόσκορδα!

σοβαρή η μπουμπουδένια σου; από ποιον πήρε μαρή;;;;;:tongue::tongue::tongue:

περίμενε λίγο και προετοιμάσου για τα σοου!!!! <3

Ελένη όντως ηρωίδα δεν το συζητώ και σκόρδα και φιλιά!

Κλελια βολτάρατε όμορφα με παππούδες;;;; <3

Φωτεινή εσείς βολτίτσα; όντως είχε όμορφο καιρό το σκ :)

Εμεις περάσαμε όμορφα, σήμερα είχαμε πάλι κόσμο για φαγάκι το μεσσημέρι, πέρασα όμοφα δεν κουράστηκα τα φαγητά μου ήταν νόστιμα και όλα μια χαρά! :)

Τώρα ετοιμαζόμαστε για σινεμαδάκι ! ! !

σας φιλώ και να έχετε μία υπέροχη ΜωροΕβδομάδα!!!!! <3 <3 <3

Διαφημίσεις

χρυσακι σιδερενια! (...ετσι λενε.._:wink::wink:)

σημερα πηγαμε κ μεις βολτουλα στον ηλιο ηπιαμε κ καφεδακι και παλι ησυχη ηταν.ειχα βγαλει κ γαλατακι με θηλαστρο κ ειχα μαζι..φαγαμε κ γυρισαμε..τελεια!

ποιο κοριτσακι ειχε πει για ομφαλοκηλη??δε θυμαμαι...

helpppp...πειτε μου αν ξερετε κατι...

παρατηρω οτι ο αφαλος της προεξεχει αρκετα κ οταν τον παταω ειναι σαν να εχει υγρο μεσα...κατευθειαν σκεφτηκα τη λεξη "ομφαλοκηλη" που ειχε πει μια απο μας..εψαξα κ λιγο στο ιντερνετ κ εκανα μονη μου τη διαγνωση..ειμαι σιγουρη..παιρνω τηλ παιδιατρο αλλα δεν σηκωνει σημερα..

πριν 10 μερες πουρθε σπιτι δεν το ειδε???βεβαια τωρα πεταει πιο πολυ..αχ αγχωθηκα βραδιατικα...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

αχχχ σημερα ξεδωσαμε για τα καλα :D:D

αφου πηγα τον συζυξ στη δουλεια πηγα για καφε με την μπουμπου σε μια θεια μου την αρπαξε την μικρη και πηγαν και ξυπναγαν τις ξαδερφες μ ..κι αυτες πηραν την μικρη και παιζανε και την ταισανε ..εγω απλα παρακολουθουσα :D:D

Και τ'απογευμα πηγαμε στον νονο μας :D:D και γυρισαμε πριν κανα 2ωρο φαγαμε και προσπαθουσαμε να κοιμηθουμε :D:D

Ηταν ομορφη η βολτουλα μας αλλα θα θελαμε να ειχαμε και τον μπαμπα μας μαζι ....

Δεν πειραζει κι αυριο τ απογευμα θα κανουμε παλι βολτουλες μαζι με τον μπαμπα μας ομως χιχι

Πολυ κρυο εβαλε ξαφνικα βρε κοριτσια λετε να εχουμε βαρυ χειμωνα φετος να δουμε χιονακια πολλα ???:P:p:p:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε!

δεν προλαβαινω ουτε να...βηξω κοριτσια!!!η μικρουλα μας ειναι μια χαρα,κοντευουμε τα 5 κιλακια!εχουμε βλεννα ακομα που μας ταλαιπωρει...η μυτουλα μονιμα μπουκωμενη.και η δικια μου κανει περιεργους ηχους,ειχα ανησυχησει να πω την αληθεια,αλλα αφου δεν ειμαστε οι μονοι ολα καλα.το ζωικο βασιλειο στο σπιτι μας!πλακα που εχουμε...ο παιδιατρος θα μας δει την ερχομενη εβδομαδα.

να μας ζησουν τα καινουρια μωρακια μας!!!

καλο μηνα!!!

εμεις θα στρωσουμε σε καμια 10αρια μερες,χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια της μαμας γι αυτο!μονη μου δεν μπορω με τιποτα,το νινι μου ειναι απαιτητικο.

το κεφαλι ψηλα κοριτσια!τα καλυτερα ερχονται...

φιλακια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Αm13 να σου ζήσει το μωράκι σου...

Δύσκολα έτσι όπως τα περιγράφεις με τον θηλασμό και το μεγαλύτερο παιδάκι σου...

Έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι να το πάρεις και το μεγαλύτερο αγκαλίτσα...αλλά θα θέλει αποκλειστικότητα...

Πάντως όταν θηλάζεις τις πρώτες μέρες τουλάχιστον μέχρι να εγκατασταθεί για τα καλά ο θηλασμός, θα βοηθούσε αν ήταν κάποιος να ασχολείται με το μεγάλο εκείνη τη στιγμή. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε μην το αποκλείεις από το να είναι κοντά σου, το μανάρι μου είναι και μικρούλικο και δεν καταλαβαίνει....πες του να έρθει μαζί σας και να κουρνιάσει δίπλα σας ή να έχει αγκαλίτσα του το αγαπημένο του παιχνίδι....

Χρειάζεται υπομονή...

Μεγάλη προσοχή στα νεύρα και τις καταστάσεις που περνάς καθώς μια γνωστή μας (άραγε ποια :rolleyes: ) έκανε διαβήτη κύησης από άσχημες καταστάσεις που περνούσε!! Εσένα δεν θα σε αφήσω να το πάθεις!!!

Χθες τράβηξα ένα 160 δυστυχώς μια ώρα μετά το βραδινό(έφαγα ένα αυγό και μισή φέτα μαύρο ψωμί) τη στιγμή που το μεσημέρι που φάγαμε χίλια δυο έξω σε ταβέρνα είχα 103 μια ώρα μετά....

Στενοχωρέθηκα τόσο πολύ....5 λεπτά μετά αφού προσπάθησα να συνέλθω, να σταματήσω το κλάμα ξαναμετρήθηκα και είχα 133. Πάντα άκουγα ότι το ζάχαρο ανεβαίνει με τα νεύρα και τις στενοχώρια αλλά δεν το νόμιζα πια τόσο...

Φοβήθηκα τόσο πολύ με τις συσπάσεις που επακολούθησαν και τους οξείς πόνους που έλεγα ότι θα γεννήσω επιτόπου...

Σήμερα είμαι καλύτερα, ευτυχώς...αλλά ως πότε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μανάρι μου...είναι με ανοιχτά ματάκια....

Δυνάμωσαν οι χουφτίτσες του, τώρα είδα στο τικεράκι, και μπορεί να πιάνει πράγματα!!!!

Έκλεισα την 30 βδομάδα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...