Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vasdeli μου σε 15 μερες μαλλον, ο μπεμπης ειναι κατω αλλα ο τραχηλος ερμητικα κλειστος!! και συ καλα πας οπως διαβασα, σε πετυχα οταν πηγες για τον μεγαλο υπερηχο!

Με το καλό!

Όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!:D

vasdeli παιδί μου, δεν είναι καθόλου μύθος! Το ότι σου έτυχε εσένα να αδιαθετήσεις στις 40 ημέρες, δεν είναι απόλυτο. Ο λόγος που αργεί να έρθει η πρώτη περίοδος είναι επειδή με τον θηλασμό εκλύεται η τάδε ορμόνη (μην περιμένεις να θυμάμαι ποια), η οποία καθυστερεί την δράση της δείνα ορμόνης, η οποία ασχολείται με τα της περιόδου μας. Άλλες κάνουν να αδιαθετήσουν 3 μήνες, άλλες 6, αναλόγως τον οργανισμό. Δλδ ότι αδιαθέτησες νωρίτερα σημαίνει ότι ήσουν "άτυχη" και δεν είχες αυτό το έξτρα όφελος του θηλασμού. Ο δικός μου οργανισμός πάντως ακολουθεί αυτό τον κανόνα που λέει ότι καθυστερεί η περίοδος με τον θηλασμό. Μου το επιβεβαίωσε ο γιατρούλης όταν κάναμε υπέρηχο πριν μία εβδομάδα. Το ενδομήτριο είναι μια σταλιά. Δεν μπορεί βέβαια να γνωρίζει πότε θα αδιαθετήσω, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης του ενδομητρίου δεν είναι ο ίδιος αν δεν θήλαζα...

Μαρή, Πατσουρόπληκτη....δεν είπα ότι είναι απόλυτο, απλά δεν συμβαίνει πάντα!!! Εγώ και κάποιες άλλες γνωστές μου, έτυχε να αδιαθετήσουμε αμέσως παρόλο που θηλάζαμε αποκλειστικά για 1 χρόνο. Όταν παραπονέθηκα στον γιατρούλη μου για την γκαντεμιά μου, μου είπε χαρακτηριστικά:"Γιατί σκας; Ο οργανισμός σε αυτή την περίπτωση δείχνει σήμα ότι μπορεί να ξαναμείνει έγκυος!!! Είναι δείγμα γονιμότητας....:shock:

Ακούς εκεί!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεερα!!!

Μαρή, Πατσουρόπληκτη....δεν είπα ότι είναι απόλυτο, απλά δεν συμβαίνει πάντα!!! Εγώ και κάποιες άλλες γνωστές μου, έτυχε να αδιαθετήσουμε αμέσως παρόλο που θηλάζαμε αποκλειστικά για 1 χρόνο. Όταν παραπονέθηκα στον γιατρούλη μου για την γκαντεμιά μου, μου είπε χαρακτηριστικά:"Γιατί σκας; Ο οργανισμός σε αυτή την περίπτωση δείχνει σήμα ότι μπορεί να ξαναμείνει έγκυος!!! Είναι δείγμα γονιμότητας....:shock:

Ακούς εκεί!:rolleyes:

Σκατούλα!! Ποιος σου είπε ότι τα θυμάμαι από την Πατσούρου? Ο γιατρούλης μου το είπε την προηγούμενη Πέμπτη, έχω μυαλό πουρέ, σιγά μην θυμάμαι κάτι που διάβασα πριν 2 μήνες... Το τελευταίο που γράφεις το θυμάμαι όντως από την Πατσούρου, ότι όσο καιρό θηλάζεις ο οργανισμός σου προστατεύεται, ώστε να προλάβει να ξεκουραστεί μέχρι την επόμενη εγκυμοσύνη. Έτσι έχει προνοήσει η φύση, μετά εφευρέθηκαν τα προφυλακτικά :tongue:. Μύθος πάντως δεν είναι, κανόνας είναι και όσες αδιαθετούν στο 40μερό αποτελούν την εξαίρεση :tongue: (συμπέρασμα: με 8 παιδιά θα καταλήξει η vasdeli :tongue:).

Νένα εμένα πάντως δεν μου φαίνεται ότι μειώνεται η παραγωγή σου. Και η Ελισάβετ κάνει κάτι τέτοια κουλά και εγώ νομίζω ότι από το αριστερό έχω λιγότερη παραγωγή, αλλά δεν αγχώνομαι. Σιγά τα μωρά μας μην μείνουν νηστικά! Όντως η παραγωγή προσαρμόζεται στην εκάστοτε ζήτηση, οπότε όσο πεινάνε, θα έχουν να φάνε, μην τα σκέφτεσαι αυτά, τα έχει σκεφτεί η φύση (που λέγαμε παραπάνω) πολύ πριν από εσένα.

Και να πας στον γιατρό βρε Νένα!!! Πρέπει να σε εξετάσει μετά την γέννα!! Έχεις ακόμα αίμα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γεια σας κοριτσια. τωρα γυρισαμε απο γονεις μου πηγαμε για φαγητο..ολα καλα ωσπου εσκασαν επισκεψη ξαδερφια με μικρα παιδια (ανηψακια),,κ τα πηρα κρανιο κ φυγαμε...μα δεν εχουνε μυαλο? πριν καν κανουμε εμβολιο κ φερνουν μικρα παιδια να δουν το μωρο???γκρρρ....

ποτε θα στρωσουμε χαλακια???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γειά σου μαμουνάκι!!

Να ξέρεις ότι τον κόσμο γενικά τον πιάνει μια ηλιθιομάρα σε τέτοια θέματα!! Ξεχνούν πώς είχαν το δικό τους μωρό όταν γεννήθηκε, που το προστάτευαν και φοβόντουσαν μην αρρωστήσει. Όχι τπτ άλλο, αν τους την πεις θα σου πουν: δλδ αν είχες μεγαλύτερο παιδί τι θα έκανες, θα το έδιωχνες από το σπίτι? Έχουν την εντύπωση πως όποιος έχει μεγαλύτερο παιδί σημαίνει ότι μπορεί να δεχτεί στο σπίτι πολλά παιδάκια, έτσι για να αυξάνονται οι πιθανότητες να αρρωστήσει το λεχούδι...

Από τέτοιες γαϊδουριές ουουου, έχω διαβάσει άπειρες εδώ!

Χαλιά θα στρώσω την Δευτέρα 8/11 που θα έρθει η καθαρίστρια (αυτή θα τα στρώσει) και δέντρο θα στολίσω εκείνη την εβδομάδα (ακούς vasdeli? Σου το είχα πει πέρυσι ότι φέτος θα στολίσω δέντρο :D)

GEXxp3.png

μαλλον εχει προσαρμοστει η ποσοτητα γαλακτος με την ζητηση της μπεμπουλας?σκεφτομαι απο την αλλη οτι σε λιγο καιρο η μπεμπα θα τρωει πιο πολυ στο καθε γευμα της,θα εχει πιο πολυ γαλα ομως?ναι ξερω οτι οσο ζηταει τοσο παραγει,αλλα το διαστημα της αμεσως ζητησης πως το καλυπτω???

ακριβώς! το διάστημα εκείνο η μικρή θα ζητάει ίσως πιο συχνά γάλα ώστε να αυξηθεί η παραγωγή σου. Μην ανησυχείς, όπως είπε και η Clelia η φύση ξέρει καλύτερα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!Χρόνια Πολλά και καλά!!

Βλέπω εχουν αρχισει οι ανησυχίες μας, αν χορταινει με το θηλασμό, αλματα αναπτυξης, γκρινιτσες και αλλαγη συμπεριφορας κ.α

Εμεις ειμαστε καλά και ο θηλασμος προχωραει σχεδον τελεια, καμια σχεση με την προηγουμενη φορα αλλα ας κραταω μικρο καλάθι γιατι ειναι νωρις ακομη..Ο μπεμπουλης είναι αρκετα ησυχος, δεν το περιμενα, αλλα ειπαμε..μικρο καλάθι!!!χαχα

Μια ερωτησούλα μονο γιατι αρχισε το μικο να ξυπναει..

Το βραδυ εχουμε ενα θεματακι, ενω ξυπναει στο 3ωρο και καμια φορα 4ωρο οπως σε καθε γευμα, τα κανει, τον αλλαζω καιμετα για να ξανακοιμηθουμε περναει αλλη μια ωρα..Εκνευριζεται που τον ξεντυνω, μαλλον κρυωνει καιμετα δεν ξανακοιμαται ευκολα..

Και στον μεγαλο μου το ιδιο ακριβως εκανα αλλα σκεφτομαι οτι τοτε ηταν καλοκαιρι και δεν κρυωνε ο μικρος..Εσεις τι κανετε με το νυχτερινο αλλαγμα πάνας??

Επανερχομαι γιατι ξυπνησε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone, χρόνια πολλά και σε εσένα!!

Με τον θηλασμό δεν θα αντιμετωπίσεται καμία δυσκολία!! Έχεις 7000 πόντους θετικής ενέργειας από εμένα :tongue:.

Θα σου πω τι μου είπε ο παιδίατρος για την αλλαγή πάνας γενικά (που περιλαμβάνει και το βράδυ):

όταν το μωρό τρώει και τα κάνει, ακόμα και λίγο πριν κοιμηθεί, το αλλάζουμε! Ναι, είναι σπαστικό διότι ξαναξυπνάει και θέλει πάλι βυζί και μπορεί να τα ξανακάνει κοκ, αλλά σκέψου το εξής: η δικιά μου ήδη κοιμάται κάτι 5ωρα συνεχόμενα το βράδυ, κάτι 3-4ωρα συνεχόμενα κατά την διάρκεια της ημέρας. Φαντάσου να τα έχει κάνει πριν κοιμηθεί και να είναι με λερωμένη πάνα τόσες ώρες...

Όταν το μωρό κοιμάται και το ακούσουμε να τα κάνει, δεν το αλλάζουμε, δεν το ξυπνάμε δλδ.

Αυτό κάνουμε εμείς με τις ευλογίες του παιδιάτρου μας!!

GEXxp3.png

Σιγουρα δεν θα τον αφησω ετσι, δεν προκειται να κοιμηθω αν το κανω, απλα ρωτησα μηπως εφαρμοζει καμια κανενα κολπάκι..Χτες ας πουμε οπως τον αλλαζα του εριξα μια πανα και ειχα μονο τα ποδαρακια του απ'εξω αλλα πάλι ο σκατουλης επαναστατησε!!

Αυριο θα ερθει και η δικη μας παιδιατρος και θα την ρωτησω επ'αυτού..Αυτο ομως που λες οτι δεν το αλλαζουμε οταν κοιμαται δεν το γνωριζα..

Με το θηλασμό Κλέλια η μονη μου ανησυχια ηταν μην εχω πάλι τις πληγες και ολα τα συνεπακολουθα αλλα προς το παρόν εχω εναν πόνο κατα τα πρωτα δευτερόλεπτα που πιανει το μωρο τη θηλή..Επίσης θηλάζουμε κι εμεις ξαπλωμενοι- αν και δεν περιμενα να το κανουμε απο τοσο νωρις αυτό- και σιγουρα ο πονος ετσι μαλακώνει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμείς κάνουμε τα κακά μας 2-3 φορές την ημέρα, βέβαια κάποιες φορές λερώνουμε τα πάντα και πρέπει να αλλάξουμε και ρούχα:tongue:

Κάποιες φορές μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και εγώ την αλλάζω, ευτυχώς δεν διαμαρτύρεται πολύ, σίγουρα όμως δυσκολεύεται περισσότερο να κοιμηθεί. Και εδώ πάλι συνήθως η λύση είναι το στήθος. Νομίζω όμως ότι όσο μεγαλώνουν σταματούν να κάνουν τα κακά τους βράδυ, τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί με τα άλλα δυο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Μου λείψατε πολύ. Έχω διαβάσει τις παλιές δημοσιεύσεις σας αλλά δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τα τελευταία νέα σας. Γενικά δεν περνάω και την πιο ήρεμη περίοδο λοχείας... έχουν συμβεί διάφορα αλλά δεν είναι της παρούσης...

Η μπεμπούλα μου είναι καλά! Αυτό έχει σημασία (πάνω απ' όλα...)

Σήμερα ήταν η ΠΗΤ μας, αλλά το νινί μας έσκασε μύτη 14 μέρες πιο νωρίς και σε λίγο πάμε για τις 15 ημέρες!

Σας φιλώ όλες και ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά και να τα λέμε πιο συχνά...

Καληνύχτα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Πετρούλα να σου ζήσει το νινί σου.

Λοιπόν διάβασα και τα τελευταία νέα σας...

Συγχαρητήρια στις μανούλες που σαράντισαν και με το καλό σε μας που μένουμε!

Χρόνια πολλά σε όσες-όσους γιόρταζαν.

ellain καλώς ορίσατε.

Ειρήνη περαστικά και αγύριστα και μπράβο στα ζυζάκια που πάνε καλύτερα.

Clelia ελπίζω να στρώσει γρήγορα η μικρούλα σου και υπομονή με την donkey υπόθεση.

Γιωτίτσα μπράβο στη μικρούλα σου που πιάνει τη θηλή!

Μαμουνάκι μπράβο που βρήκατε λύση με τα κακάκια της μικρής σου και που άφυγαν τα σπυράκια.

Τσιπουράκι να χαρείτε το κουκλο-σπιτάκι σας.

ploegisoula τέλος καλό όλα καλά κουκλίτσα μου!

Fire με το καλό και σε σένα.

Νενάκι τραβάν ακόμα τα ράμματα ε; Να μιλήσεις με το γιατρό σου για τα λόχεια.

Φωτεινή πειναλούδικο το νινί σου ε;

Η Χρύσα που χάθηκε;

Ελένη, μαμαλευτερακι, vasdeli όλα καλά;

Κοριτσάκια μου θέλω τόσα πολλά να σας γράψω..........

Αυτό όμως που θα πω είναι ότι είχα πάρα πολύ γάλα....... ποτάμι κάτασπρο και σκορδιζόμουν μόνη μου... έφαγα μια τρελή φρίκη όμως την Τρίτη το βράδυ και έκλαιγα όλη τη νύχτα με κάτι που έμαθα, και που μου το κρατούσαν κρυφό εδώ και ενάμιση μήνα (για να μην ταραχτώ).

Αποτέλεσμα: από την Τετάρτη το πρωί τρέχει από το στήθος νεράκι με λίγο γάλα, άλλες φορές τελείως διάφανο και άλλες σαν το πρωτόγαλα.... δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω..... έχουν σπάσει τα νεύρα μου..... νομίζω ότι θα μου κοπεί το γάλα και αγριεύομαι.....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ακόμα δεν κοιμηθήκαμε.............................

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ακόμα δεν κοιμηθήκαμε.............................

Αγγελική μου παλιά ξενυχτούσες μόνη σου, τώρα τουλάχιστον έχιες μια γλυκειά παρέα που μπορεί να σε παιδεύει λίγο αλλά σύντομα θα στρώσουν τα πράγματα...

Ελπίζω ότι σε στεναχώρησε να ξεπεραστεί γρήγορα και όλα να πάνε καλά.

Όσο για το θηλασμό καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον σύμβουλο, είτε μέσω του parents, είτε μέσω του συνδέσμου είτε μέσω του blog http://www.mitrikosthilasmos.com/

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα σας όμορφες κόρες του γυαλού!

γραφειάκι, δουλίτσα και η βρόχα πέφτει ραιτ θρου.... δεν είναι άσχημα!

σας διαβασα και να σχολιάσω ότι μάλλον θέλουμε κι αλλα σκόρδα βρε παιδί μου

αγγελικούλα μου δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά να κοιτάς την κόρη σου και να παίρνεις δύναμη κοριτσάκι μου!

νένα ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα άμεσα !!!!!!

πετρούλα μια χαρά ο θηλασμός! φτου φτου <3

ελένη είδα τις φωτογραφίες και ξετρελάθηκα!!!!!

σε όλες πολλά πολλά φιλιά και από μια ζεστη σοκολάτα που τη ζητάει κι ο καιρός σήμερα :)

δέντρο θα στολίσω εκείνη την εβδομάδα (ακούς vasdeli? Σου το είχα πει πέρυσι ότι φέτος θα στολίσω δέντρο :D)

Kαι είπαμε ε; Η κουκλάρα αγιοβασιλίτσα!!!!:P

Καλημέρα σε όλες!!!

Παιδιά, τι ψόφος σήμερα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...