Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεεεεεεεερα!!!

Και εγώ κοιμάμαι αγκαλίτσα με το πατσαβουροσκυλάκι μου, αλλά είναι 4 κιλά μωρέεεε, πού να το βγάλω στο μπαλκόνι, δεν θέλω!! Και ο γιατρούλης μου είναι υπέρ των σκυλακίων (από τις γατούλες μου είπε μακριάαααα)...

Να ρωτήσω κάτι όσες έχετε κάνει αυχενική: κάνατε κάποια προετοιμασία πριν? Δλδ ήπιατε πολύ νερό? Μήπως δεν πρέπει να φάμε ή να πιούμε νερό πριν κάνουμε αυτή την εξέταση??

Ρώτησα την γραμματέα του γιατρού μου όταν με πήρε για να κλείσουμε το ραντεβού και μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω τπτ από όσα την ρώτησα.

Επίσης, στην αυχενική που γίνεται κοιλιακά, μετράνε τον τράχηλο, ή μόνο κολπικά γίνεται αυτή η μέτρηση??

Για πείτε... Προετοιμάζομαι για την Τρίτη...

Aααααχ ναι πεστε βρε κοριτσακι και σε εμας να ξερουμε!!

Clelia πολυ καλες οι ερωτησεις καλα που το σκεφτηκες γιατι εγω ολο το ξεχναω.Επισης ισχυει οτι μποριε να μην εχει καλη θεση το μωρο και να πρεπει να ξαναπας???:roll:

Εγω Προετοιμαζομαι για την Τεταρτη...!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκα μου κοριτσακια καλημερα!! Ή μαλλον καλησπερα!! Παρασκευη σημερα και ειμαστε σουπερ!

Βασω και ηρουκακι μπραβο βρε κοριτσια!!! συγχαρητηρια για τα σπορακια σας και τα αποτελεσματα σας! αντε και εις ανωτερα για σας, και στα δικα μας των υπολοιπων!

clelia μου δυστυχως εδω που ειμαι δεν εχω ουτε 1 συγγενη, εχω μονο τις φιλεναδες απο την δουλεια, αλλα ξερεις ειναι μερα που ολοι ειναι με τις οικογενειες τους και αν και με καλεσαν ηδη δεν θελω να ειμαι της προσκολλησεως(αν και στο τελος ετσι βλεπω να γινεται). Τελοσπαντων, θα δουμε. Και να μεινω να κοιμηθω μια χρονια δεν χαθηκε ο κοσμος. Απλα φετος χωρις νηστεια, χωρις εκκλησια και χωρις το σόι δεν καταλαβα Πασχα. Δεν πειραζει, του χρονου...

Tsipouridi αντε με το καλο το ραντεβου σου το απογευμα, περιμενουμε νεα σου!!

chris εσυ αυτο με την αγωνια το παθαινεις στην εβδομαδα?? Εγω μολις γυρισω απο τον γιατρο, καθως θυμαμαι οτι ξεχασα να τον ρωτησω τα μισα απο οσα ηθελα!! Τωρα εχουν περασει πανω απο 2 εβδομαδες, η αγωνια με εχει τσακισει! Αντε ας κανουμε υπομονη!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain τι κάθεσαι και σκέφτεσαι καλή μου? Αν ήσουν της προσκολλήσεως δεν θα σε καλούσαν, πολύ απλά. Έχεις την εντύπωση πως αν κάποιος μου πει πως θα μείνει μόνος του το Πάσχα, εγώ είμαι υποχρεωμένη πχ να τον καλέσω? Αμ δε! Θέλουν και σε καλούν, οπότε να πας! Άκους εκεί, να την βγάλεις με τηλεόραση και να κοιμηθείς από τις 10.00. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!! :tongue:

chris στην β' επιπέδου αν το μωρό δεν είναι σε καλή θέση, σου λένε να πας να κάνεις καμιά βόλτα, να φας λίγη σοκολάτα και να ξαναπάς. Λογικά θα έχει αλλάξει θέση. Στην αυχενική δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Όποια ξέρει, ας μας διαφωτίσει... Περιμένουμε...

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Elain καλά σου λεει η Κλέλια, αν δεν σε θέλανε δεν θα σε καλούσαν

άσε που έγκυες είναι γουρλούδες, όλοι τις θέλουν στα σπίτια τους!

εμένα μου έκανε ποδαρικό η αδελφή μου που ήταν έγκυος και τσουπ αμέσως έμεινα κι εγώ! Να πας λοιπόν και να περάσεις όμορφα

Εγώ έχω αγωνία πριν πάω στον γιατρό, πριν πάρω τις εξετάσεις κλπ και αμέσως μετά επίσης, τελικά πότε δεν έχω;;;;;;;;; :tongue:

καλό μας σκ!

Κορίτσια καλησπέρα χαθηκα λίγο αλλα διαβάζω τα νέα σας, αυτη την εβδομάδα έλειπε ο αντρούλης μου και είχα εδώ την μανούλα μου να με προσέχει και δεν μπορούσα να μπαίνω πολυ στο cafe, ευτυχώς ο καλός μου επιστέφει σήμερα. Χάρηκα πολύ για τις κοπἐλες που εἰδαν τα μωράκια τους που έχουν μεγαλώσει, εμείς κλείσαμε για αυχενική στις 30 Μαρτίου και ανυπομονώ.

Clelia μου απο οτι ξέρω αυτο με τη σοκολάτα δεν γίνεται στην αυχενική μόνο στο β επιπέδου γιατι είναι πιο λεπτομερής εξέταση.

Ellain μου πολυ στανοχωρήθηκα που θα είσαι μόνη σου την Ανάσταση, έβαλα τον εαυτό μου στη θέση σου και μου ήρθε κάπως, βλέπεις και ο δικός σύζυξ είναι στρατιωτικός και παρόλο που φέτος είναι υπηρεσία τη δευτερη μέρα του Πάσχα φαντάζομαι οτι αυτο θα μας τύχει κάποια στιγμή. Μην αγχώνεσαι όμως μια μέρα είναι που θα πάει θα περάσει.

Hroukaki με το καλό ο γάμος σου κορίτσι μου και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο μπορείς χωρίς αλλους να να ανακατευονται γιατι όπως θα δείς μετά αυτο που μένει μετα το γάμο είναι οι ωραίες αναμνήσεις και τα δώρα φυσικά.

Κορίτσια ηθελα να σας ρωτήσω κάτι αν έχετε παρόμοια εμπειρία, εδω και λίγες μέρες μετα το φαγητό κάνω διαρροια μόνο μία, οχι συνεχόμενα, η οποία δεν συνοδευεται απο πόνο ή πυρετό, μίλησα σήμερα στο γαστρεντερολόγο που δούλευα παλιά και μου είπε οτι μάλλον είναι κάποια δυσανεξία στα φαγητά και να δω ποια ειναι αυτα που με πειράζουν και να τα αποφύγω για λίγες μέρες. Πείτε μου αν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο γιατι μαζί με τους εμετους έχω μείνει μισή.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

γιωτίτσα μας έλλειψες! είμαστε και σειρά εμεις!

μου έχει τύχει μια φορά αλλά μάλλον είχα φάει πολύ!

προσπάθησε να εντοπίσεις τί είναι αυτό που σε πειράζει :)

περαστικά σου κομψούλα μας :)

Κοριτσακια clelia, τσιπουρα και γιωτιτσα ευχαριστω για την συμπαρασταση, νομιζω τελικα οτι θα παω, θα φτιαξω το καλαθακι μου με τα κουλουρακια μου, τα τσουρεκακια, τα κοκκινα αυγουλακια μου και ενα κουτακι γλυκα και θα αριβαρω στην φιλεναδα. Αλλωστε ποιος ξερει αν θα ξαναεχω την ευκαιρια να κανω αυθεντικο Κυπριακο Πασχα? Να δουμε και τι τρωνε εδω οι κουμπαροι, μαγειριτσα σιγουρα οχι (ευτυχως, γιατι δεν ...).

Γιωτιτσα, πρωτον καλως μας ξαναρθες. Δευτερο κοιτα ποσα κοινα εχουμε : ειμαστε συζυγοι αξιωματικων (μεγαλη πικρα), ειμαστε παλιοσειρα (που λεει και το καλο μας το ψαρι) δηλαδη ακριβως μαζι στις μερες μωρων και ειμαστε και Παγκρατιωτισσες!! Ε λοιπον! Πού περιπου εισαι? Το πατρικο μου ειναι Αγ. Αρτεμιο

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

δεν φανηκα απο εδω χτεσ,γιατι πηγα στον γιατρο μου να το ακουσουμε οπωσ σασ ειπα κ δεν ακουγοταν!!!!!!δεν φανταζεστε την στεναχωρια μου(γι αυτο δεν μπηκα για να μην σασ επηρεασω).απλα ο γιατροσ μου ,δεν του εχουν μηχανημα υπερηχου(ειναι νοσοκομειακοσ)και προσπαθουσε ο ανθρωποσ ποση ωρα να το ακουσει με ενα αλλο μηχανημα'...αλλα απο οτι μου εξηγησε με αυτο ακουγεται λιγεσ μερεσ αργοτερα απο οτι ειμαι..εγω ομωσ απο χτεσ το πρωι που πηγα μεχρι σημερα που μου εκλεισε υπερηχο ημουν να τρελαθω...

εν τελει σημερα δοξα τω θεω ολα καλα!!!!!!εχω ενα μπεμπακι τεραστιων διαστασεων!!!!12 ολοκληρα εκατοστα!!!!!!!!!

η καρδουλα του-τησ ακουγονταν παντωσ διαφορετικα απο οτι στισ δυο προηγουμενεσ που ηταν κοριτσια...λετε να εχω αντρακλα??:rolleyes::tongue::tongue:

δεν με νοιαζει καθολου ομωσ...φτανει που ολα ειναι μια χαρα!!!!

καλησπερα κοριτσια!

καναμε κι εμεις την αυχενικη σημερα...οοοοοοολα μια χαρα ειπε ο γιατρος!περιμενουμε να βγει και η αιματολογικη σε μια εβδομαδα.

μπραβο βασσουλινι!!!!ολα καλα!!!!με το καλο κοριτσια και στισ υπολοιπεσ αυχενικεσ!!

αχ τι καλά!!!!!!! μπράβο στο μωρό και στην μαμά του!!!!! χαλαρά με το αλάτι......... δεν κάνει.......

ναι κοριτσια λιγο (ισα ισα λιγο)προσοχη με το αλατι...εχω καει ..γι αυτο το λεω...οχι οτι φταιει αυτο κ μονο για πιεση κτλ αλλα συμβαλει!

εύγε!!!!!!!!!!!!!! σκόρδα και μονόσκορδα!!!!!!!

εμεις θα πάμε σήμερα στον γιατρό για απλή εξέταση, θα του πάω τις εξετάσεις

και θα δούμε και το κάσιους!

Η Α Γ Ω Ν Ι Α ....... :tongue:

α δεν θα ειναι κασιουσ!!!!!πιστεψε με ψαρακι!!!!!!κι εγω 7 εβδομαδων το αφησα ωσ μια κουκιδα(που κ αυτη με το ζορι φαινοταν...)και τωρα 11 εβδομαδων το βρηκα κοτζαμ παιδι!!!!!!!!!:tongue:

Κορίτσια ηθελα να σας ρωτήσω κάτι αν έχετε παρόμοια εμπειρία, εδω και λίγες μέρες μετα το φαγητό κάνω διαρροια μόνο μία, οχι συνεχόμενα, η οποία δεν συνοδευεται απο πόνο ή πυρετό, μίλησα σήμερα στο γαστρεντερολόγο που δούλευα παλιά και μου είπε οτι μάλλον είναι κάποια δυσανεξία στα φαγητά και να δω ποια ειναι αυτα που με πειράζουν και να τα αποφύγω για λίγες μέρες. Πείτε μου αν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο γιατι μαζί με τους εμετους έχω μείνει μισή.

γιωτιτσα παιρνεισ σιδηρο?αν ναι στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη εκανα μονο διαρροιεσ και ηταν απο το σιδηρο!!!!!σε αυτην που δεν πηρα ακομα ειμαι μια χαρα!!

ελενιτσα κι εγω ψηφιζω να πασ στην φιλη σου!!!!θα δεισ και κυπριακο πασχα!!!!μια χαρα!!εκει να πασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα σας!!!

Πάει κι αυτή η βδομάδα και πάλι χαμπάρι δεν πήραμε!!! Συγχαρητήρια σε όσες είδαν και άκουσαν τα μωράκια τους! Άντε μωρέ… να χαρούμε κι εμείς οι πιο νέες λιγάκι!!!

Έπηξα αυτές τις μέρες με τη δουλειά… λόγω της κατάστασής μου την περασμένη εβδομάδα είχα ακυρώσει αρκετά από τα μαθήματά μου, οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτά έπρεπε να αναπληρωθούν… και χώθηκα μια χαρά! Ευτυχώς τα έβγαλα πέρα! Ένα κουράγιο το πρωινό αύριο και τέλος!!! Από Δευτέρα πάλι!

Έρχεται και το Πάσχα και δεν το κατάλαβα! Δεν πήγα καθόλου εκκλησία, δε νηστεύω, λέω όμως να πάω να κοινωνήσω το Μ. Σάββατο, να νηστέψω κάνα τριήμερο πριν… τι λέτε? Ο γιατρός μου είπε για 3 μέρες δεν πειράζει, θα βρει το μωράκι να τρώει, έχω αποθέματα η καμήλα!!! χχιχιχι :tongue::P

Βρε κορίτσια, βιάζομαι πολύ ή είναι ψυχολογικό? Είδα ένα όνειρο… ότι γέννησα και μάλιστα πρόωρα, κοριτσάκι και μεγάλο όπως ένα μωρό 3 μηνών… :? πολύς κόσμος μαζεμένος κοντά μου, δεν είχαμε ρουχαλάκια, πάνες μπιμπερό… τίποτα. Ήταν λέει ξαφνικό και δεν το περιμέναμε, αλλά το μωρό τέλειο! Είχε και τα μάτια μου… κουκλίτσα ήταν μωρέ! Προφητικό λέτε???

Ξύπνησα αγχωμένη όμως και ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω… με κοιτούσε με ένα βλέμμα… το σκασμένο! :| Έχει κολλήσει το μυαλό μου στο προσωπάκι του!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisi τι διδασκεις?? Εγω απο τοτε που ηρθαμε Κυπρο εχω να κανω μαθηματακια και μου εχουν λειψει, χαιρομαι ομως τωρα πια τα ΣαβΚυριακα.

Τι ωραιο ονειρο αυτο με το μωρακι σου. Δεν ξερω αν ειναι προφητικο ή απλως θεμα υποσυνειδητου. Εγω για παραδειγμα το πρωι ξυπνησα χαλια γιατι ειδα λεει οτι ειχα αιμα και σκεφτομουν οτι δεν πρεπει να κουνηθω για να μην χασω το μωρο. Θελω να πω οτι κατα βαθος οι σκεψεις μας που γυρνουν γυρω απο το μωρο, ειναι λογικο να μας ακολουθουν και την νυχτα και να βγαινουν στα ονειρα.

Οσο για την νηστεια κι εγω το ιδιο θα κανω, 3 μερες και Μεγ. Σαββατο θεια μεταληψη. Νομιζω δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα για τοσο μικρο διαστημα. Αλλωστε πιστευουμε και στην προνοια του Θεου που δεν θα αφησει να παθουμε τιποτα.

Αυτα.

Κοριτσακια σας αφηνω, θα τα ξαναπουμε την Δευτερα. Καλο ΣαββατοΚυριακο σε ολες!!!!!!!!!!!!Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ellain

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ploegisi τι διδασκεις?? Εγω απο τοτε που ηρθαμε Κυπρο εχω να κανω μαθηματακια και μου εχουν λειψει, χαιρομαι ομως τωρα πια τα ΣαβΚυριακα.

Τι ωραιο ονειρο αυτο με το μωρακι σου. Δεν ξερω αν ειναι προφητικο ή απλως θεμα υποσυνειδητου. Εγω για παραδειγμα το πρωι ξυπνησα χαλια γιατι ειδα λεει οτι ειχα αιμα και σκεφτομουν οτι δεν πρεπει να κουνηθω για να μην χασω το μωρο. Θελω να πω οτι κατα βαθος οι σκεψεις μας που γυρνουν γυρω απο το μωρο, ειναι λογικο να μας ακολουθουν και την νυχτα και να βγαινουν στα ονειρα.

Οσο για την νηστεια κι εγω το ιδιο θα κανω, 3 μερες και Μεγ. Σαββατο θεια μεταληψη. Νομιζω δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα για τοσο μικρο διαστημα. Αλλωστε πιστευουμε και στην προνοια του Θεου που δεν θα αφησει να παθουμε τιποτα.

Αυτα.

Κοριτσακια σας αφηνω, θα τα ξαναπουμε την Δευτερα. Καλο ΣαββατοΚυριακο σε ολες!!!!!!!!!!!!Φιλια

ellainaki μου, λες πια τόσο υποσυνείδητο??? Εσύ πάλι χειρότερα από μένα… Τέλος πάντων, μια χαρά είμαστε, ας μην το γρουσουζεύουμε!

Διδάσκω πληροφορική, αυτή είναι η ειδικότητά μου, έχω και δική μου σχολή μαζί με τον αντρούλη μου! www.ploegisi.gr

Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα και να περάσεις τέλεια και χαλαρά! Φιλιά πολλά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Koρἰτσια ευχαριστω για τη συμπαράσταση, ναι παίρνω σίδηρο απο τον προηγούμενο μήνα, τι να πώ ελπίζω να σταματήσουν σιγα σιγα.

Τσιπουρίτσα και εμένα μου λείψατε πολύ, υπόσχομαι τώρα να μπαίνω πιο συχνά.

Ellain παλιοσειρα όντως έχουμε πολλά κοινα, στο Παγκράτι μένω πίσω απο το καλλιμάρμαρο είμαστε σχετικα κοντά, όταν με το καλο γυρίσεις στην Ελλαδα και θα είμαστε και την κοιλιά τούρλα να πάμε να πιούμε κανένα καφε και απο κοντά να κουτσομπολέψουμε τα στραβά του στρατού.

ειρήνη 83 τεράστιο το μπεμπάκι σου ομως τι ήταν κι αυτο με το υπέρηχο, μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, ομως ευτυχώς όλα καλα.

ploegisi μην τα μελετας καθόλου τα όνειρα γιατι θα τρελαθείς και οχι δεν είναι νωρίς ο άντρας μου τα βλέπει απο την προηγούμενη εβδομάδα και να φανταστείς οτι δεν βλέπει όνειρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Πω βρε Ειρήνη, τι τρομάρα πέρασες παιδί μου!! Τέλος καλό, όλα καλά!! 12 εκ είναι το μωρό σου?? Βρε αυτό είναι τερααααααστιο?? Εμένα στις 10 εβδομάδες και ήταν 3,37, τόσο γρήγορα μεγαλώνουν ή το δικό σου είναι μεγάααααααααλο μωρό??

Όσο για τα όνειρα ναι, είναι ό,τι σκεφτόμαστε. Το ένα κοριτσάκι σκέφτεται ροζ μωράκια και το άλλο κοριτσάκι ότι είδε αίμα επειδή φοβάται... Εμένα τα όνειρά μου (όσες φορές έχω δει που αφορούν την εγκυμοσύνη μου) είναι λίγο αγχωτικά. Ακούμε καρδιά? Γιατί δεν ακούμε καρδιά??

Α! Μια φορά είχα δει ότι γέννησα ένα αγοράκι, ήταν νεογέννητο και εγώ το φρόντιζα και το τάιζα με μπιπερό χυμό :rolleyes:. Τι μάνα θα γίνω Θεέ μου, χυμό στο βρέφος!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?κοιμαστε?που ειστε καλε???:confused::P

Πω βρε Ειρήνη, τι τρομάρα πέρασες παιδί μου!! Τέλος καλό, όλα καλά!! 12 εκ είναι το μωρό σου?? Βρε αυτό είναι τερααααααστιο?? Εμένα στις 10 εβδομάδες και ήταν 3,37, τόσο γρήγορα μεγαλώνουν ή το δικό σου είναι μεγάααααααααλο μωρό??

Όσο για τα όνειρα ναι, είναι ό,τι σκεφτόμαστε. Το ένα κοριτσάκι σκέφτεται ροζ μωράκια και το άλλο κοριτσάκι ότι είδε αίμα επειδή φοβάται... Εμένα τα όνειρά μου (όσες φορές έχω δει που αφορούν την εγκυμοσύνη μου) είναι λίγο αγχωτικά. Ακούμε καρδιά? Γιατί δεν ακούμε καρδιά??

Α! Μια φορά είχα δει ότι γέννησα ένα αγοράκι, ήταν νεογέννητο και εγώ το φρόντιζα και το τάιζα με μπιπερό χυμό :rolleyes:. Τι μάνα θα γίνω Θεέ μου, χυμό στο βρέφος!

12 μου το εβγαλε!!!τωρα κατα ποσο ισχυει..τι να πω!!!παντωσ κ εναν αλλο υπερηχο που ειδα οταν ημουν 13 εβδομαδων ,το μωρο ηταν 19 εκ!!!!παντωσ το πιο σιγουρο θα ειναι στην αυχενικη!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Πήγα εκανα τα ψωνακια μου και ηρθα τωρα να μαγειρεψω αγγιναερες που τις λιμπιστικα τόοοοοσο!!

Το μικρο μου τον πήγε ο μπαμπας μου βολτα στον καλό μου και ετσι ειμαι free εδω και μια ωρα

Το απόγευμα το προγραμμα προβλέπει ψωνια και λαμπαδες για βαφτιστηρια και αυριο μας εχει το τραπεζι η κουμπαρα μου...

Ειρηνη συμβαίνει αυτό με τα πιο παλια μηχανηματα, φανταζομαι ομως πως θα ησουν μεχρι να ακουσεις καρδουλα... τα ποδια σου θα κοπηκαν..!!

Σε αποζημιωσε το μωρακι σου με την αναπτυξη του!!

Κλέλια αυτο που λές για τη β'επιπεδου ισχυει, ειχα φαει και εγω καραμελίτσα και γυρισε το νινι, αλλα στην αυχενικη αυτο που μετραει ο γιατρος ειναι μοναχα το υγρο που υπάρχει στον αυχενα του εμβρυου και το ρινικο οστό, εχει πολύ μικρη αναπτυξη μεχρι εδω το εμβρυο..

Στη β' επιπεδου βλέπεις πολύ λεπτομερη χαρακτηριστικα..Σε εμενα να φανταστεις επειδη γεννηθηκα εξαδακτυλη, ο γιατρος προσπάθησε να μετρησει μεχρι και τα δακτυλα, και ευτυχως ήταν 10 και 10!!

Επίσης εμενα την εξεταση μου την εκανε ενδοκολπικά και οχι κοιλιακα..Κολπικο υπέρηχο μεχρι και την 12 εβδομαδα καναμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...