Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάκι μου μπράβο!!

Και εγώ συγκινήθηκα, πάντα τέτοια καλά να έχεις!!

Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα? Γύρω στις 8-9?? (Ξέχασα...)

Το δικό μου μωράκι δεν πολυκουνιέται, βαριέται μου φαίνεται. Απλά κολυμπάει ήηηηηηηρεμα και απαλάααααα!

Τα σκατούλια μας...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hroukaκi congratulations!!!!Και εις αλλα με υγεια λοιπόν...

Για να μην παρεξηγηθω, θεωρω και εγω οτι η Ανασταση ειναι η μεγαλύτερη γιορτη της Χριστιανοσυνης και μαλιστα την Σαρακοστη προ εγκυμοσυνης νηστευα και οταν μπορω πηγαινω και στην εκκλησια Κυριακες, γιορτες και τη Μεγαλη Εβδομαδα..Απο την αλλη παρατηρω οτι το Μ.Σαββατο (τελευταία στιγμη πριν την Ανασταση)γεμιζει το προαυλιο της εκκλησιας απο καλοντυμενο κοσμο ενω ολες τις προηγουμενες μερες βλέπεις μονο ηλικιωμενους..Τι να πώ, ισως συμβαινουν μονο στην περιοχη μου αυτα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Clelia μου αύριο κλείνω τη δέκατη!Καλύτερα που βαριέται κοπέλα μου!Ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός?Πρώτη φορά βλέπω τόσο υπερκινητικό παιδί σε τόσο μικρή ηλικία ηρέμησε λιγό γιατι αλλιώς έχεις να τραβήξεις.....Κατάλαβες απο τώρα δείχνει στη μαμά του τι παιδι είναι!Σου λέει να ξέρει η γυναίκα μην απορει μετα γιατί....Άσε που πήρα και δύο κιλά!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

hroukaki αφού θα βγει διαολάκι, δεν πα να πάρεις όσα κιλά θέλεις, θα τα χάσεις μετά αφού θα κυνηγάς το σκατούλι!! :D

Stone εγώ γενικότερα δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Έχω ψυχολογικά, επειδή την τελευταία φορά που πήγα, με παντρέψανε :tongue::tongue::tongue:. Εννοείται ότι κάνω πλάκα :D.

Δεν μου φαίνεται "απαραίτητο" να πηγαίνω στην εκκλησία. Όχι πως είναι σωστός ο τρόπος σκέψης μου, αλλά θεωρώ ότι όταν είμαι καλός άνθρωπος, δεν αδικώ, βοηθάω κλπ, έτσι τιμώ τον Θεούλη μας...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!

Πως ειστε σημερα;;;

Ειναι Παρασκευήηηηηηηηη!!!!!(Εεεεεεεεεεεεελα!!)

Βασω Μπραβο, προχωρας κι εσυ!!Με το καλό και στις επόμενες καρδιοακροάσεις!!

Κλέλια συμφωνω απόλυτα μαζι σου, τι να το κάνω να πηγαινω στην εκκλησια και απο πίσω να κρινω τους συνανθρωπους μου, να μην κάνω το καλό, το δικαιο και να μην συμπονάω...

Για μενα ειναι ενα μερος να ξεφυγω μια ωρα και να ηρεμησω απο τηλεορασεις, κινητα, σταθερα, γενικα κοσμικα και αλλα τετοια

Πραγματικα η νηστεια και η επισκεψη στην εκκλησια ειναι μονο για την ψυχη μας αλλα πραγματα εχουν βαθυτερη και πιο ουσιαστικη σημασια.

Ενας πνευματικος καποτε μου ειπε, δεν εχει σημασια τι μπαίνει μες το στομα (μιλούσε για τη νηστεια εεεε) αλλά τι βγαίνει απο αυτό και την ψυχή μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα τι κάνετε σήμερα;

μακάρι να είχα κι εγώ αντισώματα στο τοξόπλασμα, αλλά με 2 γάτες εδώ και 10 χρόνια και δεν έχω περάσει τοξοπλάσμωση!!!!!! όχι τίποτα άλλο για να μην αγχώνεται η μαμάκα μου ..... που λεει ότι αγαπάει όλα τα ζώα αλλά κατά βάθος είναι αποκλειστικά dog lover.......

εγώ πάλι έχω ένα θέμα με τις γάτες από μικρή που ήμουν τις φοβόμουν δεν τις ήθελα δίπλα μου ούτε στα δυο μέτρα. σκεφτείτε ότι όταν πηγαίναμε σε ταβέρνα και είχε γάτες εγώ μόνο στο τρπέζι που δεν ανέβαινα. είναι μάλλον ψυχολογικό αλλά και τώρα δεν μπορώ να το ξεπεράσω:cry::oops:

Κοριτσούδια μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Το παιδί μου είναι υπερκινητικό!2 εκατοστά παιδί και δεν σταμάτησε να κουνιέται!!!!Απίστευτο;Συγκινήθικα λίγο να σας πω την αλήθεια!Όλα καλά λοιπόν όλα τα ποναλάκια που έχω είναι φυσιολογικά όσο για το τράβηγμα στον αφαλό είναι εντερικό το θέμα!Αυτααααααααααααααααά!

Ellain μου και γω έχω λατρεία στο αλάτι.Μιλάμε για πάθος!!!

Φιλάκια

είδες hroukaki που ανησυχούσες όλα μια χαρά.το παιδί από τώρα σε προετοιμάζει για το τι σε περιμένει.:D:D

καλησπερα κοριτσια!

καναμε κι εμεις την αυχενικη σημερα...οοοοοοολα μια χαρα ειπε ο γιατρος!περιμενουμε να βγει και η αιματολογικη σε μια εβδομαδα.

μπράβο βάσω άντε και οι υπόλοιπες σιγά σιγά

και εγώ συμφωνώ ότι η εκκλησία είναι στην ψυχή μας τι να το κάνω να πηγαίνω στην εκκλησία να προσεύχομαι για να με βλέπουν οι γύρω μου και από πίσω να κάνω άλλα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ σε ολα τα κοριτσακια και σε οοοολα τα μωρακια!!!:P

Παλι βλεπω τις γεμισαμε τις σελιδουλες μας:mrgreen::mrgreen:

βασω79 συγχαρητηρια κοριτσι μου αντε και οι επομενες ετσι ωραια να παμε!!!

Πες μας ομως και καμια λεπτομερεια!!!!!πως ητανε???ητανε ησυχο??τι ειδατε???

hroukaki δεν ηξερα οτι απο τοσο μικρο φενεται η υπερκινητικοτητα σουπερ!!!εμενα λιγο τεμπελικο το βλεπω μια φορα μονο πετυχαμε να κουναει τα χερακια και τα ποδαρακια του και αυτο ηταν,μην κουραστει και παραανω το καμαρι μου:mrgreen::mrgreen:

ploegisi αυτο με το τοξοπλασμα δεν το ξερω καθολου και εγω τι σημαινει.Ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου???δεν μπορεις να τον παρεις τηλ. να βεβαιωθεις???

ellain μου δυσκολα ειναι αλλα σκεψου οτι θα ειναι η τελευταια φορα που θα εισαι μονη σου:mrgreen:μετα θα εχεις ενα ζουζουνακι και ο καημενος ο μπαμπας οταν θα λειπει απο εσας θα ειναι χαλια απο την ζηλια του!!!χι χι!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τσιπουροψαρο ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν τα ηξερα αυτα οταν εφαγα την κεραμιδα στο κεφαλι και τον ερωτευτηκα, λιγο το καλοκαιρακι, λιγο η θαλασσα, λιγο η στολη του και η κορμαστασια του, παρε τωρα την μοναξια!!! Θα διασκεδασω σαν την γιαγια μου με τον Παπαδοπουλο, θα δω "στην υγεια μας"(καπως ετσι δεν λεγεται????), χαχαχαχα. Και δεν μπορω να πιω κι ενα κρασακι να ξεχαστω....

αχ αυτός ο έρωτας!!!!!!! σιγά μην δεις στην υγειά μας!!!! δες κανένα sex and the city!!!!!!!!!!!! ;)

Γεια σας και απο εμενα...

ploegisi για το τοξοπλασμα τελικα δεν καταλαβα!!το εχεις τωρα ή το εχεις περασει παλιοτερα??? γιατι αν το εχεις περασει εισαι οκ!!! εγω εχω γατες ολη μου τη ζωη (τωρα εχω 2) και δεν το εχω περασει!!! και οπως καταλαβαινεις κανω οοοολααα οσα ανεφερε το τσιπουριδιον μην τυχον και παθω καμια νιλα τωρα...πηγα και τα γατια παλι στον κτηνιατρο για αιματολογικες και ευτυχως δεν εχουν ουτε αυτα τοξοπλασμα..παντως μετα την πρωτη εγκυμοσυνη τα εξορισα στο μπαλκονι γιατι πριν κοιμοντουσαν στο κρεβατι μας:confused::confused: τωρα με τη μικρη να ξυπναει τη νυχτα και 2 γατια δεν χωρουσαμε τοσα ατομα στο κρεβατι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εμεις κοιμάμαστε οικογενειακώς στο κρεββάτι (με τους γάτουλες εννοω... ) δέσποινα πως το καταφέρες και τους εξόρισες;;;;; εγώ είμαι εντελώς θύμα και με κάνουν ότι θέλουν...... τους λυπάμαι επειδή λείπουμε όλη την ημέρα και τους αφήνω το βράδυ μαζί μας!

Κοριτσια, εγω με το αλατι εχω θεμα, δεν μπορω να το κοψω, σαν ναρκωτικο ενα πραγμα... Κοψτε μου τα γλυκα, το φαγητο αλλα οχι το αλατι. Αφου στις μεγαλες ζαλαδες προ μπεμπε εβαζα αλατι στο χερι μου και το εγλειφα και λιγο νερακι απο πανω, περδικι σε 2 λεπτα!

Παντως οσον αφορα την Ανασταση, ειναι η μεγαλυτερη γιορτη, τις περισσοτερες φορες μενω, αφηνω τους πλακατζηδες που ουδεμια σχεση εχουν με την μεγαλοσυνη της γιορτης να φυγουν, σιωπουν τα βεγγαλικα και ηρεμει η ψυχη σου... Αλλα φετος ουτε αυτο... Δεν πειραζει, να ειμαστε καλα, θα παμε του χρονου.

του χρόνου ποιος μας πιάνει!!!!!!!!!

ellain δεν έχεις καμιά φιλεναδίτσα, καμία ξαδελφούλα, κάποιον τέλος πάντων ώστε να περάσεις σε οικογενειακό κλίμα την Ανάσταση??

Και ο δικός μου άντρας θα δουλεύει (δεν γνωρίζω αν θα είναι πρωί ή βράδυ) και θα πάω στους γονείς μου...

Δεν υπάρχει κάποιος να σε "υιοθετήσει"?

Εν τω μεταξύ δεν πηγαίνω Ανάσταση (ούτε και) φέτος... Δεν θέλω να τρομάξει το μπεμπέ, πείτε με παράλογη (τσούπρες!!). Εγώ γι' αυτό τον λόγο δεν θα πάω...

καλά λες!!!!!!

Κοριτσούδια μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Το παιδί μου είναι υπερκινητικό!2 εκατοστά παιδί και δεν σταμάτησε να κουνιέται!!!!Απίστευτο;Συγκινήθικα λίγο να σας πω την αλήθεια!Όλα καλά λοιπόν όλα τα ποναλάκια που έχω είναι φυσιολογικά όσο για το τράβηγμα στον αφαλό είναι εντερικό το θέμα!Αυτααααααααααααααααά!

Ellain μου και γω έχω λατρεία στο αλάτι.Μιλάμε για πάθος!!!

Φιλάκια

αχ τι καλά!!!!!!! μπράβο στο μωρό και στην μαμά του!!!!! χαλαρά με το αλάτι......... δεν κάνει.......

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

αχ τι καλά!!!!!!! μπράβο στο μωρό και στην μαμά του!!!!! χαλαρά με το αλάτι......... δεν κάνει.......

δεν κανει εεεεεεεεεεεε...............:roll::roll::roll: και ειναι τοσο νοστιμο το ατιμο!!!:mrgreen:

Καλημερα Ροζμαρη!!!:tongue::P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλησπερα κοριτσια!

καναμε κι εμεις την αυχενικη σημερα...οοοοοοολα μια χαρα ειπε ο γιατρος!περιμενουμε να βγει και η αιματολογικη σε μια εβδομαδα.

εύγε!!!!!!!!!!!!!! σκόρδα και μονόσκορδα!!!!!!!

εμεις θα πάμε σήμερα στον γιατρό για απλή εξέταση, θα του πάω τις εξετάσεις

και θα δούμε και το κάσιους!

Η Α Γ Ω Ν Ι Α ....... :tongue:

εύγε!!!!!!!!!!!!!! σκόρδα και μονόσκορδα!!!!!!!

εμεις θα πάμε σήμερα στον γιατρό για απλή εξέταση, θα του πάω τις εξετάσεις

και θα δούμε και το κάσιους!

Η Α Γ Ω Ν Ι Α ....... :tongue:

ναι αλλα θα τελειωσει η αγωνια σημερα που θα το δεις τον μικρουλικο:mrgreen::mrgreen: θα παρεις ανασα για αρκετο καιρο!!!!!εμενα τωρα αρχισε να μου φευγει η ηρεμια απο την τελευταια επισκεψη και να αρχιζω να ανησυχω!!!!:roll::roll:περασε εβδομαδα βλεπεις!!!:mrgreen:

Θα δεις το πρωην κάσιους γιατι τωρα θα ειναι διπλασιο!!!!αντε με το καλο!!!!!:P:p:pθα δεις ενα κασιους γιγας!!!!!!:tongue:

δεν κανει εεεεεεεεεεεε...............:roll::roll::roll: και ειναι τοσο νοστιμο το ατιμο!!!:mrgreen:

Καλημερα Ροζμαρη!!!:tongue::P

καλημέρα και σε σένα KRI KRI μου!:tongue:

Καλημεεεεεεεερα!!!

Και εγώ κοιμάμαι αγκαλίτσα με το πατσαβουροσκυλάκι μου, αλλά είναι 4 κιλά μωρέεεε, πού να το βγάλω στο μπαλκόνι, δεν θέλω!! Και ο γιατρούλης μου είναι υπέρ των σκυλακίων (από τις γατούλες μου είπε μακριάαααα)...

Να ρωτήσω κάτι όσες έχετε κάνει αυχενική: κάνατε κάποια προετοιμασία πριν? Δλδ ήπιατε πολύ νερό? Μήπως δεν πρέπει να φάμε ή να πιούμε νερό πριν κάνουμε αυτή την εξέταση??

Ρώτησα την γραμματέα του γιατρού μου όταν με πήρε για να κλείσουμε το ραντεβού και μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω τπτ από όσα την ρώτησα.

Επίσης, στην αυχενική που γίνεται κοιλιακά, μετράνε τον τράχηλο, ή μόνο κολπικά γίνεται αυτή η μέτρηση??

Για πείτε... Προετοιμάζομαι για την Τρίτη...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...