Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

allo !

τί κάνετε κοριτσάκια μου;

stone εγώ έχω καθιερώσει το πρωί φρέσκο χυμό πορτοκάλι μαζί με τον σίδηρο και με κρατάει καλά (εγώ ζαλίζομαι το πρωί)

αλατάκι να τρως, μια ιδέα είναι καροτάκια και αγγουράκια με αλάτι για απογευματινό, βοηθάει, για να μην βάλεις ξηρούς καρπούς κλπ στο πρόγραμμά σου

ειρήνη μου με το καλό να δείτε το ροζμπεμπέ σας σήμερα!!!!!!! εμεις θα πάμε αύριο, σε καταλαβαίνω απόλυτα

τρελή κι αδέσποτη είμαι αλλά έχω υποσχεθεί ότι αυτή την φορά δεν θα τσακωθώ με την <3λλλίνα μου, κάθε φορά πριν ή μετά τον γιατρό του τα χώνω από την ένταση :(:oops:

σας φιλώ,

το ψάρι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσούδια μου!!!!

Πως είστε σήμερα;

Stone μου και εγώ υπόταση έχω!9 με 5 στα καλύτερα μου!Να τρως αλμυρά κοριτσι μου!Εγώ προσωπικά βάζω πολύ αλάτι στο φαϊ μου και τρώω φέτα!!!Η όταν δεν νιώθω καλά μία καραμελίτσα στο στόμα και όλα τέλεια!

Ψαράκι μου προσπάθησε να μην έχεις τόσο άγχος να είσαι πιο ήρεμη!Όχι για σένα για το ροζ μωρό σου και τον πατέρα του!!!!!

Θα πάω και γω στο γιατρό μου σήμερα.Πάλι ξύπνησα το βράδυ με αυτόν τον περίεργο πόνο και ανησυχώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά τα δικά μου!!!

Φιλούρες

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

τι μου κάνετε? μια χαρά τα νέα σας! μανούλες με τα μωράκια σας κάντε υπομονή! δεν μπορώ να πω ότι σας καταλαβαίνω, αλλά επειδή πολύ το θέλω να ρθω κι εγώ στη θέση σας, σας νιώθω!

πηρα τις εξετάσεις μου σήμερα αιματολογικές. ευτυχώς όλα καλά!!! δεν έχω το στίγμα που φοβόμουν επειδή το χει η μανούλα μου, έχω λίγο χαμηλό νάτριο... και είμαι θετική σtο τοξόπλασμα! κατά τα άλλα, αιματοκρίτης 37,8 που σημαίνει χαπάκια και όλα τα άλλα τέλεια!

υπέρηχο κλείσαμε για 29 μαρτίου. τότε θα κανονίσουμε για αυχενική και όλα τα υπόλοιπα. και ψιλοσυζητήσαμε για το θέμα του τοκετού. αυτός ξεγεννά σε 3 κλινικές, 1 στη βέροια και 2 στη θεσσαλονίκη. το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να γεννήσω σε νοσοκομείο... δεν έχω πάρει όμως ακόμη την τελική απόφαση, θα δώ. έχουμε μέλλον ακόμη!

τα φιλάκια μου στα μαγουλάκια σας και στα σποράκια σας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μπράβο Ploegesi!! Ωραία τα νέα σου!

Να σε πω: όταν γράφεις πως είσαι θετική στο τοξόπλασμα, εννοείς ότι το έχεις περάσει παλαιότερα, ναι? Όχι οτι το έχεις τώρα...

Με 37,8 αιματοκρίτη μην σου πω δίνεις και αίμα, δεν νομίζω να πλακώσεις τα χαπάκια. Εγώ έχω στίγμα (τώρα το έμαθα) και ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 33 (από το 42,4 που ήταν τον Οκτώβριο) και ακόμη δεν παίρνω χαπάκια. Μόνο 1 filicine την ημέρα, που ούτως ή άλλως τα έπαιρνα. Στην επόμενη γενική αίματος θα δούμε το φυλικό οξύ και αναλόγως τα αποτελέσματα θα δούμε τι θα κάνουμε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μακάρι να είχα κι εγώ αντισώματα στο τοξόπλασμα, αλλά με 2 γάτες εδώ και 10 χρόνια και δεν έχω περάσει τοξοπλάσμωση!!!!!! όχι τίποτα άλλο για να μην αγχώνεται η μαμάκα μου ..... που λεει ότι αγαπάει όλα τα ζώα αλλά κατά βάθος είναι αποκλειστικά dog lover.......

αφού δεν είχαν τόσα χρόνια, δεν θα περάσουν ούτε τώρα, το καλό που τους θέλω, λατρεμένοι μου γάτουλες ακούτε;;;;;;

βασικά ρώτησα και έμαθα: από την στιγμή που τα γατιά είναι μέσα, δεν πάνε βόλτες, δεν έρχονται σε επαφή με άλλα ζώα, χώματα κλπ, δεν κυνηγάνε δεν κολλάνε τοξόπλασμα. Δεν αλλάζω την άμμο του μόνο τώρα με την εγκυμοσύνη.

Μεγάλη προσοχή να μην τρώμε σαλάτες (μαρουλοειδή δηλαδή) έξω, στο σπίτι πολύ καλά πλυμμένες (εγώ προσθέτω και λίγο ξυδάκι στο νερό και τις αφήνω λίγο) και τα κρεατάκια πολύ πολύ καλά ψημένα

αυτά είναι όλα που ξέρω, είχα αγχωθεί πάρα πολύ πριν μείνω έγκυος σχετικά με τα γατιά μου και ευτυχώς τα πράγματα είναι πιο απλά. ρώτησα γιατρούς και κτηνιάτρους καθώς και κοπέλες με γατιά που έκαναν μωρό

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!! Τι κανετε?

Εγω δεν εχω πολλα κεφια.Σημερα με εχωσαν στην δουλεια και θα παλευω για μερες. Πρεπει να περασω εσοδα 18 μηνων αναδρομικα σε ενα λογιστικο προγραμμα και τι να σου κανει, φιλολογος ειμαι... Υπομονη...

Επισης, εχθες ο αντρουλης μου μου ανακοινωσε οτι θα εχει υπηρεσια το Σαββατο της Αναστασης και μαντεψτε...ω ναι... θα ειμαι μονη μου!!! Ουτε αρνι θα φτιαξω ουτε εκκλησια θα παω δυστυχως γιατι φοβαμαι να επιστρεψω μονη μου και επισης με αναστατωνουν τα δυναμιτακια. Οποτε θα κομηθω απο τις 10 και καλο Πασχα! Του χρονου πρωτα ο Θεος θα εχω το μπουμπουκι μου, αυτο σκεφτομαι και παρηγοριεμαι...Και ουτε να θυμωσω μαζι του δεν μπορω για να πεις οτι θα ξεσπασω λιγο, βρε αδερφε, αφου δεν φταει κι εκεινος...

Εσεις πώς πατε?

Σε ολα τα κοριτσακια που πανε γιατρο σημερα, ευχομαι καλα αποτελεσματα και να ξανακουσετε γερες και δυνατες καρδουλες, να δειτε χερακια-ποδαρακια και ολα αυτα τα ωραια που μας επιφυλλασσονται...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain μου, ψιλοπακετάκι αλλά προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι!!!!!!

αφού όπως λές και εσύ δεν φταιει ο καλός σου.... ούτε εκεινος θα περάσει ωραία!

μπορείς όμως να το διασκεδάσεις λίγο, να πάρεις μία καλή ταινιούλα (κοριτσίστικη που ο καλός σου θα γκρίνιαζε να δει) και να περάσεις μια χαλαρή βραδυά στο σπιτάκι

του χρόνου πρώτα ο Θεός θα αναλογιζόμαστε τις φετινές χαλαρές στιγμές με κάποια νοσταλγία....... θα τρέχουμε πανικόβλητες!!!! μακάρι με το καλό να μας έρθουν τα γερά μωράκια μας κι ας τρέχουμε :)

Μπράβο Ploegesi!! Ωραία τα νέα σου!

Να σε πω: όταν γράφεις πως είσαι θετική στο τοξόπλασμα, εννοείς ότι το έχεις περάσει παλαιότερα, ναι? Όχι οτι το έχεις τώρα...

Με 37,8 αιματοκρίτη μην σου πω δίνεις και αίμα, δεν νομίζω να πλακώσεις τα χαπάκια. Εγώ έχω στίγμα (τώρα το έμαθα) και ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 33 (από το 42,4 που ήταν τον Οκτώβριο) και ακόμη δεν παίρνω χαπάκια. Μόνο 1 filicine την ημέρα, που ούτως ή άλλως τα έπαιρνα. Στην επόμενη γενική αίματος θα δούμε το φυλικό οξύ και αναλόγως τα αποτελέσματα θα δούμε τι θα κάνουμε...

απ' ότι μου είπε, θετική στο τοξόπλασμα σημαίνει μακριά από γατούλες και προσοχή στις σαλατούλες! πολύ καλό πλύσιμο! όχι, δεν το 'χω περάσει παλιότερα και να σου πω την αλήθεια μόλις σήμερα έμαθα τι είναι αυτό και τι σημαίνει. δε με άγχωσε βέβαια.

όσο για τον αιματοκρίτη, θα δούμε και στην επόμενη εξέταση, αλλά επειδή το βλέπουμε να πέφτει... δεν ξέρω, θα δούμε. πάντως όλα καλά.

ψαρούκλα μου, κι εγώ dog lover είμαι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

μωρέ κι εγώ είμαι dog lover (μεγάλωσα με 3 boxer και 2-3 αδεσποτα που βρίσκαμε) αλλά τώρα έχω 2 γάτουλες τεράστιους!

όσο για το τοξόπλασμα εγώ νόμιζα ότι αν έχεις αντισώματα δεν κινδυνεύεις καθόλου σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εμάς που δεν έχουμε :)

προσοχή έτσι κι αλλιώς όλες μας!

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

ellain μου, ψιλοπακετάκι αλλά προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι!!!!!!

αφού όπως λές και εσύ δεν φταιει ο καλός σου.... ούτε εκεινος θα περάσει ωραία!

μπορείς όμως να το διασκεδάσεις λίγο, να πάρεις μία καλή ταινιούλα (κοριτσίστικη που ο καλός σου θα γκρίνιαζε να δει) και να περάσεις μια χαλαρή βραδυά στο σπιτάκι

του χρόνου πρώτα ο Θεός θα αναλογιζόμαστε τις φετινές χαλαρές στιγμές με κάποια νοσταλγία....... θα τρέχουμε πανικόβλητες!!!! μακάρι με το καλό να μας έρθουν τα γερά μωράκια μας κι ας τρέχουμε :)

τσιπουροψαρο ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν τα ηξερα αυτα οταν εφαγα την κεραμιδα στο κεφαλι και τον ερωτευτηκα, λιγο το καλοκαιρακι, λιγο η θαλασσα, λιγο η στολη του και η κορμαστασια του, παρε τωρα την μοναξια!!! Θα διασκεδασω σαν την γιαγια μου με τον Παπαδοπουλο, θα δω "στην υγεια μας"(καπως ετσι δεν λεγεται????), χαχαχαχα. Και δεν μπορω να πιω κι ενα κρασακι να ξεχαστω....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα...

ploegisi για το τοξοπλασμα τελικα δεν καταλαβα!!το εχεις τωρα ή το εχεις περασει παλιοτερα??? γιατι αν το εχεις περασει εισαι οκ!!! εγω εχω γατες ολη μου τη ζωη (τωρα εχω 2) και δεν το εχω περασει!!! και οπως καταλαβαινεις κανω οοοολααα οσα ανεφερε το τσιπουριδιον μην τυχον και παθω καμια νιλα τωρα...πηγα και τα γατια παλι στον κτηνιατρο για αιματολογικες και ευτυχως δεν εχουν ουτε αυτα τοξοπλασμα..παντως μετα την πρωτη εγκυμοσυνη τα εξορισα στο μπαλκονι γιατι πριν κοιμοντουσαν στο κρεβατι μας:confused::confused: τωρα με τη μικρη να ξυπναει τη νυχτα και 2 γατια δεν χωρουσαμε τοσα ατομα στο κρεβατι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ellain μεγαλο πακετο να περασεις την ανασταση μονη σου!!!παντως και εμεις με ταινιουλα και υπνο απο τις 10 τη βγαζουμε την ανασταση καθως μου τη δινουν τρελα τα βεγγαλικα!!πανηγυρι την εχουν κανει αυτη τη μερα!!!

Το στεφανι θα δουλευει και την κυριακη??? ουτε κοψιδια δεν θα φατε μαζι???

hroukaki με το αλατι μην το παρακανεις!!! θα σου προκαλεσει κατακρατηση..εμενα μου εχει πει το ντοκτορι αμα μπορω και αναλατα τελειως να τα τρωω θα ειναι καλυτερα!! αλλο κολπακι για την πιεση δεν υπαρχει???

Δεσποινακι εγω ειμαι η υποτασικη!!

Το hroukaki καλύτερα να μην εχει ... εχει αλλα εκεινη μπροστα της τωρα..χαχα

Η αλήθεια ειναι οτι τα φαγητα μου τα φτιαχνω προς το ανάλατο, αλλά τα αλμυρα τα τσιμπάω κατα τη διαρκεια της μερας.. Η τσιπουριτσα εδωσε ωραια ιδεα με τα λαχανικα και το αλατακι..Thanks!!

Εllain, ελπίζω τουλάχιστον την Κυριακή να ειστε μαζί..

Ετσι οπώς την καναμε την Ανασταση δεν εχει και νοημα πιστευω..Βαζουμε τα καλά μας και πάμε πάντα παρα 5' ...στα 5 πρωτα λεπτα φευγουμε..

Ωραια ήταν οταν ημουν εγγυος και εκατσα μεχρι τις 2.30 πμ που τελειωσε η Αναστασιμη ακολουθία..10 ανθρωποι μες την εκκλησια όλοι κι όλοι.

Καταλαβαινεις τα λόγια και προσευχεσαι, δεν κοιτας να χαζευεις τους αλλους..

Κι εγώ είμαι dog lover!!!!Οσο για το τοξόπλασμα αν εχετε τη διαβεβαιωση απο γιατρους και μικροβιολογους, δεν υπάρχει προβλημα, ωστόσο πάντα χρειαζεται προσοχή..Μια γνωστη μου ειχε βγει θετική και προκειμενου να μην υπάρχει καμια αμφιβολία για το εμβρυο, εκανε αμνιοπαρακεντηση..Ολα ήταν καλά και γεννησε μια πενταμορφη μπουμπου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια, εγω με το αλατι εχω θεμα, δεν μπορω να το κοψω, σαν ναρκωτικο ενα πραγμα... Κοψτε μου τα γλυκα, το φαγητο αλλα οχι το αλατι. Αφου στις μεγαλες ζαλαδες προ μπεμπε εβαζα αλατι στο χερι μου και το εγλειφα και λιγο νερακι απο πανω, περδικι σε 2 λεπτα!

Παντως οσον αφορα την Ανασταση, ειναι η μεγαλυτερη γιορτη, τις περισσοτερες φορες μενω, αφηνω τους πλακατζηδες που ουδεμια σχεση εχουν με την μεγαλοσυνη της γιορτης να φυγουν, σιωπουν τα βεγγαλικα και ηρεμει η ψυχη σου... Αλλα φετος ουτε αυτο... Δεν πειραζει, να ειμαστε καλα, θα παμε του χρονου.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain δεν έχεις καμιά φιλεναδίτσα, καμία ξαδελφούλα, κάποιον τέλος πάντων ώστε να περάσεις σε οικογενειακό κλίμα την Ανάσταση??

Και ο δικός μου άντρας θα δουλεύει (δεν γνωρίζω αν θα είναι πρωί ή βράδυ) και θα πάω στους γονείς μου...

Δεν υπάρχει κάποιος να σε "υιοθετήσει"?

Εν τω μεταξύ δεν πηγαίνω Ανάσταση (ούτε και) φέτος... Δεν θέλω να τρομάξει το μπεμπέ, πείτε με παράλογη (τσούπρες!!). Εγώ γι' αυτό τον λόγο δεν θα πάω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσούδια μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Το παιδί μου είναι υπερκινητικό!2 εκατοστά παιδί και δεν σταμάτησε να κουνιέται!!!!Απίστευτο;Συγκινήθικα λίγο να σας πω την αλήθεια!Όλα καλά λοιπόν όλα τα ποναλάκια που έχω είναι φυσιολογικά όσο για το τράβηγμα στον αφαλό είναι εντερικό το θέμα!Αυτααααααααααααααααά!

Ellain μου και γω έχω λατρεία στο αλάτι.Μιλάμε για πάθος!!!

Φιλάκια

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...