Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες.εχετε παρει φορα και τα μωρακια σας ερχονται ομαδικα.δεν σας προλαβαινω να ευχομαι μια μια ξεχωριστα.γιαυτο λοιπον να σας ζησουν τα μωρακια που ηδη εχουν γεννηθει,και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα.να εεχουν υγεια κι να ειναι καλοτυχα.εγω αν και ηρθα αρχικα στην παρεα σας,και με βαλατε και στην λιστα σας,δεν μπορεσα να ξεκολησω απο τα δικα μου κοριτσακια.της εξωσωματικης μιας κια τον αγωνα μας τον περασαμε μαζι,στιριζωντας η μια την αλλη οπως κανετε κι εσιες εδω.

αυριο μπαινω κι εγω στο νοσοκομειο με προκληση να δουμε αν ο μπεμπης μας θα εχει την διαθεση να βγει μονος του.

επισης να ευχηθω στην φιλη σας τσιπουρα,συντομα να ειναι κι αυτη στην θεση μας.και ειανι πολυ τυχερη γιατι θα εχει τοσες πολλες φιλες στο πλαι της που την αγαπανε.

καλη συνεχεια σε ολλες σας.

Με το καλό κοπέλα μου σου εύχομαι, με ένα πόνο που λένε και γρήγορα να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου προς εμένα και ναι το ξέρω ότι είμαι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ τυχερή με τις φίλες που έχω, τί φίλες ... αδελφές μου είναι πλέον <3

ουδέν κακό αμιγές καλού όπως λένε!

και πάλι σου εύχομαι με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!

κάτσε να σε σκορδίσω κι εσένα για το γούρι:

ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!εγραφα εγραφα και σβηστηκαν ολα!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη μου κι εγω ετσι έλεγα αλλα κι εμένα είναι το τρίτο απογευμα που γίνεται αυτό και μάλιστα χθες ήταν λιγο πιο έντονο απο θέμα κλάματος δηλ. φαινόταν οτι πόναγε γιατι μαζευε τα πόδια και κοκκίνιζε και το κλάμμα της ήταν πιο έντονο. Ελειπε και ο μπαμπάς μας ήταν υπηρεσία χθες και κάποια στιγμη κλαίγαμε μαζί με τη μπέμπα. Μόνο οταν την κράταγα σφιχτα στην αγκαλιά μου την έπαιρνε ο ύπνος. Τουλαχιστον το βράδυ της περνάει.

μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εμενα εχει ο πατερασ μασ χτεσ κ σημερα βαρδια και να δω πωσ θα τα βγαλω περα!!θα κλαινε παλι και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα κοβουμε εισητηρια!!!ελατε να μασ δειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ οσο το σκευτομαι μου ερχετε τρελα..:confused:

Καλημέρα!!

Ειρήνη αγαπούλα... εγώ σε έκανα να νιώσεις άσχημα :(?? Δεν το έγραψα για να σε μαλώσω, συγνώμη αν το κατάλαβες έτσι... Απλά σου έγραψα τι υπέθεσα ότι εννοούσε η τσιπούρα... Ούτε κατά διάνοια δεν σε μάλωσα, και δεν νομίζω και η τσιπούρα να σε παρεξήγησε μωρέεεεε... Μην στενοχωριέσαι και είσαι και λεχώνα :(...

οχι καλη μου!!δεν με στεναχωρεσεσ(εννοειτε)εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με τον εαυτο μου τα εβαλα που εκανα τετοια μακακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολο το βραδυ (ξενυχτουσα με την μπεμπουλα..)το σκευτομουν ...μεχρι το πρωι που μου απαντησε η τσιπουροζαργανουλα μασ στο π.μ ειχα παει να σκασω απο την στεναχωρια μου!!!!!!!!!!!!!

ellain προσωπικα δεν θα πηγαινα σε ιδιωτικο αφου ολα τα υπολοιπα σε βρισκουν συμφωνη...

Eγω σας το ειχα πει οτι θα την κατσιασω την μικρη και αυτο κανω!! Στην αρχη μαλλιασε η γλωσσα μου για να πεισω τους γονεις μου οτι αυτο που κανω ειναι σωστο και οτι η μεθοδος crying-it-out ειναι φρικτη και απαισια, αλλα στου κουφου την πορτα... Πλεον απαντω με θρασος προκλητικοτατα:

Γον: - Το μωρο εμαθε σε χερακια!

Clelia: - Καλα κανει (γκρρρρρρρ γαβ!!!)

Γον: - Το εχεις μαθει ολο αγκαλια!

Clelia: - Καλα κανω (γαβ γαβ γαβ γαβ)!!!

like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βασδελακι μου χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παναν με το καλο!!!!ευχομαι με εναν πονο κ ολα να πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μου εφοσον και τα δυο ,σασ παρεχουν τα ιδια ακριβωσ πραγματα κ εχουν ιδιεσ ωρεσ επισκεπτηριου ,θα ελεγα να προτιμησεισ το αραιτειο....φανταζομαι θα ειναι οικονομικοτερο και γιατι να μην σασ μεινουν τα λεφτακια τωρα που εχετε αρκετα εξοδα λογω μετακομοισησ κτλ???:confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

μαρακι με το καλο με ενα πονο!

Elain κουραγιο..αν ισχυει αυτο με αρεταιειο θαναι χαζομαρα..ο πατερας να θεωρειται επισκεπτης..στο μητερα παντως δεν υπηρχε θεμα για πατεραδες!ενταξει το βραδυ δεν μενουνε μεσα αλλα εμενα ηταν ολη μερα μαζι μου..και οταν ειχε αγγαλια την μπεμπα δεν τον βγαζανε απο το δωματιο εστω και αν καποια κοπελα εκανε π.χ. ενεση, αρκει να μην κοιτουσε..(σε 3κλινο)..ομως με το θεμα επισκεπτηριο υπηρχε προβλημα..μεχρι κ 10 ατομα ειχε μια μερα το δωματιο..και να θες να συγκεντρωθεις στο θηλασμο και να μην καταλαβαινουν τιποτα..τοτε εστελνα κ γω το στεφανι φωναζε προσωπικο και μεναν μονο 3 ατομα μεσα..αν δεν φωναξεις στο μητερα γινεται παρτυ στα δωματια..

clelia ευχαριστουμε για info..παντα εισαι ενα βημα μπροστα βρε παιδι μου!!!

λοιπον και μενα απο χθες την εχουνε πιασει πονακια..καθε απογευμα μας πιανουνε, σφιγκεται,κλαιει γοερα, κοκκινιζει και μονο χαδακια στην κοιλιτσα κ γαλατακι την ηρεμουνε!!!

μου ειχε πει βεβαια παιδιατρος οτι απο 20 ημερα ξεκινανε κολικοι..μαλλον αυτο ειναι κ πιο πολυ πιανουν απογευμα τα πονακια..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

λοιπον περι θρησκειας κ εκκλησιας ο λογος..παω το πρωι στην εκκλησια που ειναι 10 μετρα απο σπιτι μου να παρω μιση ευχη..3 παπαδες με κοιτανε με απορια τι μπορει ναθελω..τους εξηγω οτι πηγα για να παρω τη μιση ευχη..(αφου η μαμα μου το θεωρουσε ακρως αναγκαιο)..με εκπληξη μου λενε μα δεν γινεται εδω.."ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ" λες και η εκκλησια δεν ηταν μερος για ευχες..μουπαν οτι θα κολλησω μικροβια, οτι τα ματια μου ειναι "μπλε"(???) και να παω σπιτι "ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑΡΘΟΥΜΕ"

Δινω δνση κ τηλ και περιμενω...περιμενω..και ακομα περιμενω...

αμα δηλωσω αθρησκη θα φταιω εγω μετα??

σχολασανε και δεν ηρθανε ποτε..μα τα εχω παρει..ετσι και ερθουν αυριο ουτε μισο ευρω δε θα παρουν..ταχω παρει..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

να συνεχισω μωρε τη γκρινια???ευχαριστω...

απο χθες εχουν αρχισει επισκεψεις..και αποσυντονιζομαι..σημερα δε θυμομουν ποτε τη θηλασα τελευταια φορα, ντρεπομουν να παω να θηλασω και της καθυστερησα το φαι, με αποτελεσμα να πλανταξει στο κλαμα το μωρακι μου κ κουραστηκα μετα που μαζευα ποτηρια (4 ατομα ηρθανε σημερα). εχθες 2 αλλα θελαν να φανε σουβλακια κ μυριζε το σπιτι τζατζικια και φυγαν 10..μα δεν καταλαβαινουν..

και θελουν να ερθουν κ αλλοι..πως να το αντιμετωπισω χωρις να τους προσβαλλω?? αυτοι που λεω ειναι κοντινοι συγγενεις..αδερφια αντρα μου, αδερφη μανας μου κλπ..ουφ!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημέρα. εγώ ακόμα εδώ είμαι οι συσπάσεις καλά κρατούν αλλά ακόμα τίποτα.

μαμουνάκι δεν μπορείτε να τους πείτε ότι δεν δέχεστε κόσμο μέχρι να σαραντήσεις. ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

panan με το καλό ο μπέμπης

vasdeli ούτε εγώ μπορώ να δω τίποτα

Καλημέρες λατρεμένες γκαστρο - λεχωνο- κόρες !!!!!!!!

οχι καλη μου!!δεν με στεναχωρεσεσ(εννοειτε)εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με τον εαυτο μου τα εβαλα που εκανα τετοια μακακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολο το βραδυ (ξενυχτουσα με την μπεμπουλα..)το σκευτομουν ...μεχρι το πρωι που μου απαντησε η τσιπουροζαργανουλα μασ στο π.μ ειχα παει να σκασω απο την στεναχωρια μου!!!!!!!!!!!!!

εκτός απο ξεβεζη είσαι και βλεμμένη!!!!!!! αντε από εδω με τα χαζά ξεβεζη ε ξέβεζη χιχιχιχιχιιιι <3 <3 <3

απο χθες εχουν αρχισει επισκεψεις..και αποσυντονιζομαι..σημερα δε θυμομουν ποτε τη θηλασα τελευταια φορα, ντρεπομουν να παω να θηλασω και της καθυστερησα το φαι, με αποτελεσμα να πλανταξει στο κλαμα το μωρακι μου κ κουραστηκα μετα που μαζευα ποτηρια (4 ατομα ηρθανε σημερα). εχθες 2 αλλα θελαν να φανε σουβλακια κ μυριζε το σπιτι τζατζικια και φυγαν 10..μα δεν καταλαβαινουν..

και θελουν να ερθουν κ αλλοι..πως να το αντιμετωπισω χωρις να τους προσβαλλω?? αυτοι που λεω ειναι κοντινοι συγγενεις..αδερφια αντρα μου, αδερφη μανας μου κλπ..ουφ!

Μου φαίνεται πρέπει να έρθω Χαστουκίστρα!!!!!!! Τί πράγματα είναι αυτά;

σουβλάκια και τζατζίκια και στις 10? τί το κάνατε εκεις; cafe balcan?

νεογέννητο έχεις! αυτο προέχει! οι επισκέψεις στις λεχώνες είναι 1 ωρίτσα το απόγευμα και τέρμα! Να τους το λες πριν έλθουν και να τους διώχνεις !

άντε μωρέ! Να νοιώθεις άσχημα να θηλάσεις το μωρό σου???!!!!!!!:evil:

Οσο για τους παπάδες ας μην το σχολιάσω καν και κολαστώ πρωινιάτικα!

ροδίζει το μαναράκι σου :)

εμεις μαζευουμε μαζεύουμε και τελειωμό δεν έχουμε!

κοιμάμαι και ξυπνάω κουρασμένη από τις έννοιες! θα περάσει :)

σας φιλώ

Καλημερααααααααααααααααα

αρχιζει και μ'εκνευριζει και η HOL και ο παλιοΟΤΕ συμπληρωσαμε 1 μηνα χωρις σταθερο και κυριως για μενα χωρις ιντερνετ :mad::mad::mad::mad::mad::mad: ..τωρα ειμαι στην μητερα μ δεν προλαβα να σας διαβασω ολες .

Κλελια μου συγνωμη αλλα οπως βλεπεις με το πηγαινε ελα απο το ενα σπιτι στο αλλο εχασα την μπαλα και μαλλονμου διεφυγε δεν ειδα καμια προθεση να μην σου απαντησω αλλωστε ειναι η δουλεια μ και μου αρεσει να βοηθαω οσο μπορω ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σας μανουλες.εχετε παρει φορα και τα μωρακια σας ερχονται ομαδικα.δεν σας προλαβαινω να ευχομαι μια μια ξεχωριστα.γιαυτο λοιπον να σας ζησουν τα μωρακια που ηδη εχουν γεννηθει,και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα.να εεχουν υγεια κι να ειναι καλοτυχα.εγω αν και ηρθα αρχικα στην παρεα σας,και με βαλατε και στην λιστα σας,δεν μπορεσα να ξεκολησω απο τα δικα μου κοριτσακια.της εξωσωματικης μιας κια τον αγωνα μας τον περασαμε μαζι,στιριζωντας η μια την αλλη οπως κανετε κι εσιες εδω.

αυριο μπαινω κι εγω στο νοσοκομειο με προκληση να δουμε αν ο μπεμπης μας θα εχει την διαθεση να βγει μονος του.

επισης να ευχηθω στην φιλη σας τσιπουρα,συντομα να ειναι κι αυτη στην θεση μας.και ειανι πολυ τυχερη γιατι θα εχει τοσες πολλες φιλες στο πλαι της που την αγαπανε.

καλη συνεχεια σε ολλες σας.

Να σου ευχηθώ όλα να πάνε καλά κοπέλα μου!

μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εμενα εχει ο πατερασ μασ χτεσ κ σημερα βαρδια και να δω πωσ θα τα βγαλω περα!!θα κλαινε παλι και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα κοβουμε εισητηρια!!!ελατε να μασ δειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ οσο το σκευτομαι μου ερχετε τρελα..

βασδελακι μου χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη μου, επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό....όταν κλαίνε και τα δυο μαζί θα τα παίρνεις κοντά σου....Και τα δυο όπως υποθέτω ότι κάνεις ήδη. Μίλαα στην 'μεγάλη':-), πες της αχ, η μανούλα θέλει την βοήθειά σου....Ξέρω δεν λειτουργεί πάντα αλλά ξέχνα οτιδήποτε εκείνη τη στιγμή...φαγητά, δουλειες, μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο....Όλες μαζί αγκαλίτσα....Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνω....

Αχ, θυμάμαι τα δικά μου....Να λείπει ο μπαμπάς μας σαββατοκύριακο τότε που ήταν ειδικευόμενος και να είμαι λεχώνα με καισαρική και με 2 παιδιά εκ των οποίων το ένα νεογέννητο....

Κάποτε είχανε αρρωστήσει και τα 2 μαζί, και δεν προλάβαινα να μαζεύω εμετούς....:mrgreen:

Μην απογοητεύεσαι....και τίποτα να μην κάνεις στο σπίτι ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!:-D

Έχω θυμώσει άπειρα με την χοντράδα ορισμένων...

Δήμητρα, όποιος και να είναι στο σπίτι, όταν έρθει η ώρα να πας στην μικρή και να την θηλάσεις ΘΑ ΠΑΣ!!! Το παιδί δεν μπορεί να περιμένει και όποιος δεν το καταλάβει αυτό είναι ανεγκέφαλος...

Μην μπαίνεις στο τριπάκι ότι είσαι η σπιτονοικοκυρά που είναι υπεύθυνη για τους καλεσμένους της....Άστο αυτό στον σύζυγο....

Είμαι σίγουρη ότι θα σε καταλάβει εκείνος....

Μπορείς πολύ απλά να πεις: "Με καλεί το καθήκον, χαριτολογώντας.Εσείς συνεχείστε....";)

Όταν η μαμά δεν είναι ήρεμη δεν είναι και το μωράκι και συνήθως ο θηλασμός γίνεται δύσκολος....

vasdeli ούτε εγώ μπορώ να δω τίποτα

Προφανώς έχει να κάνει μάλλον με τις ρυθμίσεις σου γιατί αρκετά κορίτσια τα είδαν.

Εύχομαι να έρθει η ώρα εκείνη με το καλό!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τσιπουράκι μου, ήθελα να τελειώνω με την καμπύλη αλλά....τι να γίνει...

Πάω να ζωγραφίσω με τους μπόμπιρες!

είσαι πραγματικά χρυσοχέρα!!!! φτου φτου καλέ!

θα γίνει και η καμπύλη μην σκας!

fragolina, στην υπογραφη σου θα βαλεις το link που σου δινει η συγκεκριμενη σελιδα για forum signatures την επιλογη UBBCode and BB Code. Το δοκιμασα και εμφανιζεται!!

Το μωρο σου ειναι σαν βατραχακι στην φωτο!! Πολυ μου αρεσει οταν καθονται ετσι!!

Περαστικα στο σκυλακι μωρεεεεεεεε

Ειναι το βατραχάκι μου!!!!!!!!!!!!!! Τώρα κοιμάται και νιαουρίζει!!!!! Χτες έχωσε το δάχτυλο στο στόμα κι έκανε πιπίλα! Τρελάθηκε ο μπαμπάς του και κατηγορούσε τα γονίδια μιας κι εγώ κάνω πιπίλα μεχρι σήμερα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα δκιμάσω κι αυτο που μου λες μπας και φτιάξω το τικεράκι μου.

Εγω παιδιά δεν έχω γονείς εδω μέσα ακόμα κι έτσι κάνω ότι θέλω με το παιδάκι μου και δεν με πρήζει κανείς. Μπορεί να στερούμαι βοήθειας αλλά έχω την ησυχία μου μιας και ΟΛΟΙ έχουν άποψη!

ttB9p3.png

Kαλημέρα!!!

Την έχω στο σλινγκ και θηλάζει τώρα - τι περίεργο...

μαμουνάκι οι παπάδες θα έρθουν σε λίγο βρε!! Πίνουν τώρα την μαυροδάφνη που περίσσεψε απο την θεία κοινωνία:tongue: - χιούμορ!! Λοιπόν για τους επισκέπτες συμφωνώ με vasdeli: με το μπαρδόν πάω να θηλάσω κλπ. Μην σου πω να το χοντρύνεις κιόλας: πάω να κάνω ντους τώρα που η μικρή κοιμήθηκε, πάω να ξαπλώσω διότι σέρνομαι κλπ. Όλη η ντροπή δική τους είναι, αμαν!!!

Φωτεινουλα, δεν παρεξηγηθηκα καλεεεεε!!

Μαρακι μου φαινεται οτι του γιοκα του αρεσει το σπιτακι που του εχεις φτιαξει και το σκεφτεται να το αποχωριστει: να βγω-να μην βγω-να βγω-να μην βγω...

fragolina τι εννοεις οτι κανεις πιπιλα? Να πάει ο νους μου στο πονηρό ή τσου ακόμα :tongue:?? Μια χαρά το τικεράκι σου πάντως

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...