Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπες μου καλή σας ημέρα!!!!!

Να μας ζήσει και Γκουγκουφκίτσα μας!!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου εύχομαι μόνο χαρές να έχετε στην οικογένεια σας!!!!!

κοριτσάκια μου άνοιξα θέμα εδώ http://parentscafe.gr/showthread.php?p=600873#post600873

εγώ είμαι φουλ στο τρέξιμο και στην στρίτζα αλλά θα περάσει, ξέρω ότι είναι για καλό!

Ρενακι μου δεν έχω λόγια..... <3

σας φιλώ και να έχετε μια υπέροχη μέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα γενναω λεμε!!!χε χε!!!αντε καιροσ να αλλαξω τικερ ε???χε χε!!

Στην κάτω λίστα έμεινε μόνο η δική μου πριγκιπισσούλα, που θέλουμε να μείνει ακόμα στην κοιλίτσα της μαμάς της!!! Αναμένουμε 1 κοριτσάκι, 12 αγοράκια και ένα μωράκι που σκαρώνεται αυτές τις μέρες!!! Με το καλό να ολοκληρώσουμε την όμορφη λίστα μας!

aggelikoyla ειναι πολυ συγκινητικο αυτο που εγραψεσ!!!!αντε κοπελια...ψιτ εσενα μιλαω!!!για ξεμπερδευε με τισ μετακομοισεισ!!!ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι όταν ξέρω και μπορώ, είμαι χρήσιμη :tongue:. Όταν έχω απορίες σας ρωτάω, οπότε μου είστε εσείς χρήσιμες :D. Για το ρέψιμο γιατί επιμένεις τόσο? Από αυτά που έχω διαβάσει, και από αυτά που μου είπε η μαία, τα μωρά που πίνουν μαμίσιο γαλατάκι πολλές φορές δεν ρεύονται, επειδή είναι εύπεπτο. Ή ρεύονται τόσο σιγά που δεν το ακούμε. Ξέρω ότι μετά το φαγητό, πρέπει να προσπαθούμε για ρέψιμο 5-10', όχι παραπάνω... Δεν το ψάχνεις λίγο?? 1 ώρα για να ρευτεί μετά από μαμίσιο γάλα!!

ΤΟ ΕΙΧΑ διαβασει κι εγω κλελια μου(και στην αγγελικη μαλιστα το εφαρμοζα!!!) αλλα βλεπω οτι εαν την βαλω χωρισ να ρευτει μετα ζοριζετε!!!:roll:

ρενεδακι συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελοσ καλο ολα καλα!!πολυ συγκινητικη η ιστορια σου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα τζουτζούκες!!!

Σχετικά με πονάκια κλπ, η δικιά μου όταν πονάει το καταλαβαίνω επειδή κλαίει και κοκκινίζει το πρόσωπό της και στο μέτωπο γίνεται σε ένα σημείο άσπρο... Σε αυτές τις φάσεις που πονάει βλέπω ότι βάζει τα χέρια στο στόμα της και ρουφάει με απίστευτη μανία!! Οπότε της δίνω και εγώ βυζί και όντως ρουφάει με πείσμα!! Ίσως να το θεωρεί παρηγοριά, τι να πω... Προτιμώ πάντως να της δίνω να φάει και ας είναι μόνο για 5', ας φάει μόνο 5-10μλ, δεν με νοιάζει καθόλου, το προτιμώ για να παίρνει βάρος...

Φωτεινή, γιατί του δίνεις χαμομήλι και όχι γαλατάκι? Υπάρχει κάποιος λόγος, σου το είπε ο παιδίατρος?

Ειρήνη πάντως τα βράδια που την θηλάζω, μπορεί να αποκοιμηθώ και εγώ κατά την διάρκεια του θηλασμού. Το μωρό σίγουρα όταν φάει αποκοιμιέται. Οπότε δεν την βάζω να ρευτεί. Ξέρεις πόσες φορές εκεί που είναι ξαπλωμένη και κοιμάται την ακούω που ρεύεται μόνη της?? Πάντως και εγώ λίγο το έχω στο νου μου αυτό με το ρέψιμο. Μπορεί να λένε πολλοί ότι όντως δεν χρειάζεται να ρευτούν με μαμίσιο γάλα, εγώ όμως ανησυχώ λίγο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Στην κάτω λίστα έμεινε μόνο η δική μου πριγκιπισσούλα, που θέλουμε να μείνει ακόμα στην κοιλίτσα της μαμάς της!!! Αναμένουμε 1 κοριτσάκι, 12 αγοράκια και ένα μωράκι που σκαρώνεται αυτές τις μέρες!!! Με το καλό να ολοκληρώσουμε την όμορφη λίστα μας!

aggelikoyla ειναι πολυ συγκινητικο αυτο που εγραψεσ!!!!αντε κοπελια...ψιτ εσενα μιλαω!!!για ξεμπερδευε με τισ μετακομοισεισ!!!ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα έπιασα τα υπονοούμενα.... από Ολες σας.... :)

heart_2.gif

να σας πω κάτι και χαστουκίστε αν θέλετε.... φοβάμαι....

Καλημέρα!

Τι φοβάσαι καρδούλα μου;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ???????????????????????????????????

ΟΠΟΤΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΕΛΝΕ SMS ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτεινουλα δεν ξερω...αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια για το κιντερτε!!πιο καλα να του βραζεισ εσυ χαμομιλακι κ να του δινεισ,αν θεσ να δινεισ κατι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ολα θα πανε σουπερ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κουτο..εδω πηγαν ολα καλα σε μενα που ειχα τα και μου βρεθηκαν και τα οσα μυρια...σε σενα δεν θα πανε???α χαστουκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να αρχισουμε τα ταξιδακια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα και για τουσ κολικουσ εχτοσ χαμομηλι καλο ειναι να βραζεισ και γλυκανισσο....(πουλανε στα σ.μ)τουλαχιστον δεν θα εχει συντηριτικα και διαφορα αλλα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΜΑΚΆΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! τρεμω στη σκέψη, ξέρω ότι μόνο κάνοντας ένα παιδί ξεπερνιέται αλλά να πω ψέμματα; φοβάμαι πολύ! είναι κι αυτές οι μέρες... αλλά πάμε μπροστά :) ξέρω

(τα λέω κι εγώ για να τα πιστέψω)

ειρήνη άλλαξε το τικερ καλέ!!!!!

τί κάνει η πριγκήπισσα Νο2 ? το αγγελικάκι; ζουζουνιές;

τσιπουράκι έχεις πμ <3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τζουτζούκες!!!

Σχετικά με πονάκια κλπ, η δικιά μου όταν πονάει το καταλαβαίνω επειδή κλαίει και κοκκινίζει το πρόσωπό της και στο μέτωπο γίνεται σε ένα σημείο άσπρο... Σε αυτές τις φάσεις που πονάει βλέπω ότι βάζει τα χέρια στο στόμα της και ρουφάει με απίστευτη μανία!! Οπότε της δίνω και εγώ βυζί και όντως ρουφάει με πείσμα!! Ίσως να το θεωρεί παρηγοριά, τι να πω... Προτιμώ πάντως να της δίνω να φάει και ας είναι μόνο για 5', ας φάει μόνο 5-10μλ, δεν με νοιάζει καθόλου, το προτιμώ για να παίρνει βάρος...

Φωτεινή, γιατί του δίνεις χαμομήλι και όχι γαλατάκι? Υπάρχει κάποιος λόγος, σου το είπε ο παιδίατρος?

Ειρήνη πάντως τα βράδια που την θηλάζω, μπορεί να αποκοιμηθώ και εγώ κατά την διάρκεια του θηλασμού. Το μωρό σίγουρα όταν φάει αποκοιμιέται. Οπότε δεν την βάζω να ρευτεί. Ξέρεις πόσες φορές εκεί που είναι ξαπλωμένη και κοιμάται την ακούω που ρεύεται μόνη της?? Πάντως και εγώ λίγο το έχω στο νου μου αυτό με το ρέψιμο. Μπορεί να λένε πολλοί ότι όντως δεν χρειάζεται να ρευτούν με μαμίσιο γάλα, εγώ όμως ανησυχώ λίγο.

Η παιδιατρος μου ειπε την πρηγουμενη εβδομαδα να της δινω το πολυ ολη την ημερα 50μλ κι αυτο γιατι εκλαιγε με μανια για 3 ωρες...

ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ???????????????????????????????????

ΟΠΟΤΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΕΛΝΕ SMS ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτεινουλα δεν ξερω...αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια για το κιντερτε!!πιο καλα να του βραζεισ εσυ χαμομιλακι κ να του δινεισ,αν θεσ να δινεισ κατι..

με κιντερτε μεγαλωσε ο ανιψιος μ δεν ειδαμε τιποτα το περιεργο κι εγω επινα μαζι του :D:D και ηρεμουσε η δικια μου κοιλιτσα :tongue::tongue:

ολα θα πανε σουπερ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κουτο..εδω πηγαν ολα καλα σε μενα που ειχα τα και μου βρεθηκαν και τα οσα μυρια...σε σενα δεν θα πανε???α χαστουκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να αρχισουμε τα ταξιδακια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα και για τουσ κολικουσ εχτοσ χαμομηλι καλο ειναι να βραζεισ και γλυκανισσο....(πουλανε στα σ.μ)τουλαχιστον δεν θα εχει συντηριτικα και διαφορα αλλα...

το κιντερτε εχει και γλυκανισο μεσα αλλα αυτο σιγουρα εχει συντηριτικα...

Αχχχ ειμαι πολυ χαπι χαπι χαπι :D:D θα εχω 10 ολοκληρες μερουλες τον αντρουλη μου σπιτι μερα νυχτα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτελους πηρε λιγες μερες απο την καλοκαιρινη αδεια που δεν του δωσανε ποτε ............ θα ευχαριστηθει κορη και μανα μαζι ... τωρα δεν ξερω αν μπορουμε να φυγουμε γμτ δεν εχουμε 40ντησει ακομα και δεν μπορουμε να παμε καπου να κανουμε μινι διακοπουλες:(, αλλα δεν μας πειραζει και πολυ... αφου θα ειμαστε μαζι μου αρκει

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Χελόου και καλημέρα!:D

Να ζήσει η μπεμπούλα της Ελένης! Πήρα κι εγώ ένα μήνυμα χθες αλλά δεν μπόρεσα ούτε να το δω και ούτε να το διαβάσω! Το είδα όμως το μωράκι στο φέις! Είναι κούκλα!

Vasdeliον, με ρεγουλο οι ετοιμασιες σιδερωματα κλπ,διοτι στον 7ο αρχιζουν οι συσπασουλες!! Εγω την σκαπουλαρα με 3 μερες ξαπλα, κανονισε!!

Μου αρχίσανε ήδη αλλά προσπαθώ να ξεκουράζομαι...Τι να κάνω ρε Κλειώ!

τα έπιασα τα υπονοούμενα.... από Ολες σας.... :)

heart_2.gif

να σας πω κάτι και χαστουκίστε αν θέλετε.... φοβάμαι....

Έρχομαι τώρα δα να σε χαστουκίσω.....:mrgreen::-D Μη φοβάσαι τίποτα... Αλλά και αυτό....φυσιολογικό είναι...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Tσιπούρα: αυτός ο φόβος δεν θα φύγει ποτέ, ούτε όταν πας να γεννήσεις, την ίδια μέρα θα φοβάσαι!! Είπαμε: μαζί θα το αντιμετωπίσουμε, εσύ θα φοβάσαι, εμείς θα σε εμψυχώνουμε... Από κάποιο σημείο και πέρα θα φοβάσαι λιγότερο και όλο λιγότερο... αλλά θα φοβάσαι... λοιπόν προχώρα και ας φοβάσαι... :tongue: Όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ το τρενάρεις και πάλι το σκέφτεσαι κοκ... Θα φας ξύλο!!!

Τι γκαντεμιά με έχει πιάσει γμτ!!! Από χθες έχω πάθει κάτι σαν νευροκαβαλίκεμα δεν μπορώ να κοιτάξω πάνω, κυκλοφορώ σαν το ξυλάγκουρο και πονάω!! Αλλάζω το παιδί και πονάω, ξαπλώνω και πονάω, γράφω στον η/υ και πονάω... Έχω βαρεθεί να πονάω δλδ γμ το κέρατό μου γμ!!!!! Τοκετός και λοχεία μια χαρά και από μ@λ@κιούλες εγώ πονάω!! Μία με το απόστημα μία με τον λαιμό μου δεν αντέχω άλλο, χθες με βρήκε ο σύζυγος να κλαίω και να του λέω: δεν μπορώ άλλο να πονάω από μ@λ@κίες!!!

Λοιπόν άσχετο: όσες ενδιαφέρονται για το συμπληρωματικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ, είναι πιο απλά τα πράγματα από ό,τι φανταζόμουν. Θα σας πω τι έκανα με τον ΟΑΕΔ που είναι στην Λεωφ. Γαλατσίου. Πήρα τηλ και ρώτησα αν με εξουσιοδότηση μπορεί να κάνει ενέργειες ο σύζυγος και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται καν εξουσιοδότηση :confused: , να πάει με τα χαρτιά μόνο, μας έδωσε και το όνομά της η κυρία που το είπε. Εν τω μεταξύ στον ΟΑΕΔ γινόταν ένας χαμός μαύρος και υπήρχαν 2 ουρές: μία για ανεργία και μία για οικογενειακό επίδομα. Εγώ υπέθεσα ότι έπρεπε να στηθεί ο σύζυγος στο οικογενειακό επίδομα: αμ δε!!! Περίμενε 3 ώρες και όταν έφτασε η σειρά του, του είπαν να πάει στην εν λόγω κυρία που δεν υπήρχε ουρά :shock:, και ξεμπέρδεψε αμέσως!!! Του είπε ότι στην τάδε Νοεμβρίου (δεν θυμάμαι, θα μου τα πει από κοντά) να πάω εγώ στην κυρία που είναι χωρίς ουρά και να πάρω την επιταγή... Εν κατακλείδι: πρώτα τηλ στον ΟΑΕΔ που υπαγόμαστε και ρωτάμε αν μπορεί ο σύζυγος να καταθέσει τα χαρτιά με εξουσιοδότηση και μετά που βρίσκεται στον ΟΑΕΔ ρωτάει κάποιον αν περιμένει στην σωστή ουρά για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας :D

ΥΓ. ΠΟΝΑΩ!!!!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κουράγιο Κλειώ! Αμάν πια ρε κορίτσι μου με τους πόνους αυτούς....Βάλε κάτι ζεστό πάνω στο πονεμένο μέρος και όταν κάνεις ντουζ άσε όσο πιο καυτό νερό αντέχεις να πέσει πάνω στην περιοχή!

Το επίδομα του ΟΑΕΔ ποιοι το δικαιούνται;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...