Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nα μας ζήσει η κούκλα της Ίσι!!! Καλότυχη και γερή να είναι πάντοτε!!!

Και μένα μου ήρθε ένα περίεργο εικονομήνυμα: για να δω την εικόνα πήγα μέσω Λαμίας... Και μένα από αυτά που γράφει μπορώ να διαβάσω μόνο: "Ήρθε και μας γέμισε χα" υποθέτω χαρά... Γιατί καλέ δεν μπορούμε να το διαβάσουμε, εεεεεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μας ζήσει η γκουγκουφκίτσα μας!!!!!! Τέλεια όλα!!!! Συγχαρητήρια ploegisoula μου!!!!!!!!!!! Να την χαίρεστε και να σας χαρίζει απλόχερα χαμόγελα και φανταστικές στιγμές!!!!!!!

Ανέβασα και φώτο της γκουγκούφκως στο φβ.

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

Renah - 3/10 Θράκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3280 γρ - 38 εβδ και 4 ημ)

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι (γέννησε 27/09/10 - 3480 γρ & 54 εκ)

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι (γέννησε 30/9/10 - 3540 γρ 54 εκ)

irene_555 - 11/10 Αγοράκι (γέννησε 1/10/10 - 3330 γρ)

Μαμαλευτεράκι - 25/10 ΠΓ Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι (γέννησε 2/10/10 - 3250 γρ - 36 εβδ και 5 ημ)

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι (γέννησε 3/10/10 - 4220 γρ - 40 εβδ και 2 ημ)

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι (γέννησε 3/10/10 - 3455 γρ - 40 εβδ και 4 ημ)

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι (γέννησε 4/10/10 - 3350 γρ - 40 εβδ και 1 ημ)

ploegisi - 13/10 Γ.Ν. Νάουσας Κοριτσάκι (γέννησε 4/10/10 - 38 εβδ και 5 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Στην κάτω λίστα έμεινε μόνο η δική μου πριγκιπισσούλα, που θέλουμε να μείνει ακόμα στην κοιλίτσα της μαμάς της!!! Αναμένουμε 1 κοριτσάκι, 12 αγοράκια και ένα μωράκι που σκαρώνεται αυτές τις μέρες!!! Με το καλό να ολοκληρώσουμε την όμορφη λίστα μας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπερα κοριτσαρεςςς...Βασουλα να σου ζησει το μπεμπεεεε

Ελενη μου ροζουλα κι εσυ να σου ζησει να την δεις οπως θες..

Ισακιιιιιιι να σου ζησει το μπεμπεδακι

12 γαμπροι μας εμειναν στην αναμονη?

Πωπω ουρά που θα κανουν:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ploegisi και ελενάκι να σας ζήσουν τα μωράκια σας να είναι γερά και καλότυχα.

εμείς μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό ο μικρός έχει κατέβει αρκετά και ο τράχηλος έχει μαλακώσει όπως φαίνεται μέχρι τη δευτέρα θα έχω γεννήσει αλλιώς τη δευτερα θα μπούμε με πρόκληση μάλλον.

ευτυχώς νενάκι τώρα είστε καλά

Άντε Μαρία κοντεύεις και εσύ!! Ποια άλλη θα γεννήσει μαζί με την Μαρία, εεεεε? Διότι 1 μόνο γέννα δεν λέει στο κλαμπάκι μας... Να ακούσω προσφορές!!:D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη (Ploegisi) να σας ζησει η γκουγκουφκιτσα σας!!!Να ειναι γερη και ευτυχισμενη στην αγκαλια σας!!!

Άντε Μαρία κοντεύεις και εσύ!! Ποια άλλη θα γεννήσει μαζί με την Μαρία, εεεεε? Διότι 1 μόνο γέννα δεν λέει στο κλαμπάκι μας... Να ακούσω προσφορές!!:D

Εγω -εγω!!!!

Αντε ρε Μαρακι με το καλό!!! Ειμαστε και με λίγες μερες διαφορά, να δω αυριο που θα παω κι εγω τι θα μου πει!!!

Αγγελικη με τοσους γαμπρους πάνω -κάτω το κοριτσακι σου ειναι σε καλά χερια..οταν βαρεθει πια και αποφασισει ας ερθει και στην αγκαλια σας με το καλό!!!

Renah πολύ συγκινητικα τα οσα διαβασα!!!Μακαρι ολες ετσι ευκολα να γενναμε κι ας κοψοχολιαστηκες λίγο στην αρχη!!Αξιζε τον κόπο, τοσο ευκολη γεννα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλε θα τρελλαθω..εκανα μιση μερα να μπω 3 γεννες στο καπακι!!!

και ξεκιναω...

ΒΑΣΟΥΛΑ να σου ζησει το μωρουλινι σου, με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και γω θα σας φτιαξω ελληνικο με βουτηματακια!!!ναστε παντα ευτυχισμενοι!!

ΕΛΕΝΑΚΙ να σου ζησει η καλοροδοκοκκινισμενη σου μπουμπουκα ...να μας τη φιλησεις!!

ploigisoula τι καλα νεακια ειναι αυτα??γερη κ ευτυχισμενη η μπουμπου , σου..να ζησετε ευτυχισμενοι..

clelia εμεις περιπου 9 το βραδυ τρωμε, κατα τις 9 παρα που αρχιζει να χαζοξυπναει τη βουταμε για μπανακι κ ας πειναει λιγο κ ας γκρινιαζει..μετα το μπανακι ηρεμει παρα πολυ..πλακωνουμε κ ενυδατικες κρεμουλες, μασαζακι κ πεφτουμε με τα μουτρα στο βυζακι:tongue::tongue:,

τσιπουριτσα καλη μετακομιση..κουραγιο!!

αγγελικουλα μου ειπαμε αφου εισαι στο μηνα σου και με φουλ εξετασεις εχετε πληρη ελεγχο της καταστασης κ δεν κινδυνευει το μωρακι..

εμενα μολις ειδε ο γιατρουλης οτι η πιεση δεν επεφτε με εβαλε με προκληση και γεννησα..δεν κινδυνεψαμε καθολου..αυτο μου ελεγε ο γιατρουλης με τοσες εξετασεις που κανουμε πια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!! φιλακια και με το καλο κοριτσακι!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα λογάκια σας ! Είστε ψυχούλες!

Renah τέλος καλό όλα καλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλα αυτο το μωρο με εχει καταχ..σει!!!δεν προλαβαινω να της βγαλω τα παμπερσ κ να την παω για πλυσιμο και με κανει χαλια..εχω καταστρεψει 2 νυχτικιες..λεκιαζει το ατιμο...

απο τωρα με εχει χσμνη..τι ναπω!!!

το τρελλο προγραμμα φαι-κακα-φαι-λοξιγκας-κακα-φαι-φαι-ρεψιμο(2ωρες συνολο) εχει γινει ρουτινα..

και της λεω αμα συνεχισεις ετσι εγω ποτε θα μπω στο cafe..??? τεσπα παω να ξεκουραστων γιατι σε μια ωρα το πιρανχας ξαναχτυπα!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

renah ανατριχιασα απο την περιγραφη..

καθε φορα που διαβαζω περιγραφες τοκετου συγκινουμαι..πιστευω οτι ανακαλυπτουμε τη στιγμη αυτη ποση δυναμη κρυβουμε μεσα μας, ποσο τελεια μας εχει προετοιμασει η φυση για τη στιγμη αυτη..θα μεινει για παντα χαραγμενη στη μνημη μου η στιγμη του τοκετου, και η συγκινηση θα ειναι παντα ιδια...με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσια!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλα αυτο το μωρο με εχει καταχ..σει!!!δεν προλαβαινω να της βγαλω τα παμπερσ κ να την παω για πλυσιμο και με κανει χαλια..εχω καταστρεψει 2 νυχτικιες..λεκιαζει το ατιμο...

απο τωρα με εχει χσμνη..τι ναπω!!!

το τρελλο προγραμμα φαι-κακα-φαι-λοξιγκας-κακα-φαι-φαι-ρεψιμο(2ωρες συνολο) εχει γινει ρουτινα..

και της λεω αμα συνεχισεις ετσι εγω ποτε θα μπω στο cafe..??? τεσπα παω να ξεκουραστων γιατι σε μια ωρα το πιρανχας ξαναχτυπα!!

χαχαχχα μαμουνακι που να σου πω τι εκανε το πρωι η μικρη στον πατερα της... που την αλλαζε λιγο πριν φυγουμε για να τον παω στη δουλεια... και εκει που τησ βγαζει την πανα και την παει για το μπιντεδακι της .... την ωρα που την σηκωνει αγκαλια και να πανε προς την τουαλετα του αμολαει την μουσταρδουλα πανω στην μπλουζα και το παντελονι και το πατωμα.Ολα καλα την πλενει και την ωρα που παει να της βαλει την αλλη πανα παρε κι αλλη μουσταρδουλα χαχαχαχ καλα μου λεει ετοιμη την ειχε και με περιμενε εμενα πρωι πρωι???χαχα του λεω για να δεις πως μου τα αμολαει εμενα στα χερια μου :D:D

Ρε κοριτσια δεν εχει ηρεμησει εδω και 1 ωρα θελει να τρωει καθε 1:30 με 2 ωρες και μαλιστα την βλεπω πως ποναει η κοιλιτσα της μαζευεται... κι εγω αποφευγω να την ταιζω καθε λιγο και λιγακι για αυτο το λογο... δεν ξερω τι να κανω ... την λυπαμαι που την ακουω να κλαιει και να την βλεπω να ζοριζεται .. τωρα ειμαστε στην μητερα μ εδω θα μεινουμε σημερα.... με βλεπω για μεγαλο ξενυχτι :(:(:(:(

9zlup2.png

Σας χέζουν τα μωρά σααααααααας!!! :tongue: Εμένα μου το έκανε στην πολύ αρχή, τώρα έχει αρκετές μέρες να με χέσει!! Οσονούπω και εγώ λοιπόν!! Συνήθως μας κατουράει :tongue:...

Φωτεινή: το μωρό όταν πεινάει το ταΐζουμε... Για άλλο λόγο πονάνε, τα εντεράκια τους μεγαλώνουν. Δεν βοηθάει να πεινάνε και από πάνω...

μαμουνάκι και εμείς κάπως έτσι την κάνουμε μπάνιο, την ίδια ώρα περίπου, μόλις αρχίσει να ξυπνάει την βουτάμε και μπλουμ!!

Ρένα... τι τέλεια η ιστορία σου!! Δεν μασάς ούτε εσύ ούτε το μωρό σας!!!

GEXxp3.png

φωτεινη το ιδιο ακριβως σου λεω εχω παθει...αστα..θα φοραω ειδικη στολη για να την αλλαζω..ο αντρας μου ειχε λιωσει απτα γελια και γω ειχα μεινει ακινητη γιατι εσταζε παντου η μουσταρδουλα...

τετοια πονακια εχει καιμενα αλλα νομιζω οτι ειναι οσο προσπαθει να κανει κακακια..μετα ηρεμει..

για να δω αν πειναει βαζω το δαχτυλο μου στο στομα..αμα παει να μου το φαει καταλαβαινω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Βρε κι εγω δακτυλακι βαζω γι ανα δω αν πειναει και ολο το ρουφαει εδω την ειχα αγκαλια και πηγε και ορμηξε στο λοβο του αυτιου μου και το πιπιλαγε χαχαχαχα ωραια αισθηση ηταν :D:D:D:D

Κλελια μου δεν της στερω γευματα , μερικες φορες την ξεγελαω με 10 η με 20 ml χαμομηλακι kinderte.

Εγα καλα ειχα πει να βαλω στο σπιτι μου παντου βιντεοκαμερες και να μας καταγραφω δεν μ'ακουγε το καμαρι μ τετοιες σκηνες δεν πρεπει να τις χανουμε χαχαχαχ.

Κακακια καναμε πριν λιγο , βρηκα κι ενα κολπακι την ωρα που την πετυχαινω να μου τα κανει ...της πιεζω τα ποδαρακια της προς την κοιλιτσα της και συνεχιζει και κανει κακακια.. ετσι αδειαζει χιχιχιχι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...