Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσιπουριδι πανω που σκεφτομουν τι ειναι το <3 λλλίνα?!!! Εχει καποια λογικη εξηγηση?? (αν και εδω που τα λεμε δεν νομιζω να εχει τιποτα σε λογικο, τετοια τρελα που μας δερνει!!!)

ηρουκακι τι ωραιαααααααααααα !!!! το νυφικο ακουγεται δυναστεια!! Το χρωμα σου το λιλα με τρελαινει, αυτο ηθελα κι εγω αλλα τελικα δεν μου εκατσε, λιλα ζητησα και πηρα...φουξια! ασε! επισης η μπομπο μου ακουγεται πολυ σικ, ετσι για να δειξεις στους κρητικαρους (που παρεπιμπτοντως πολυ τους γουσταρω) τι ειμαστε εμεις οι Αθηναιοι!!!! Περιμενουμε φωτο οπωσδηποτττττττεεεεεεεεε απο προβα νυφικου!!

Επισης, οι βερες οπως σου ειπαν τα κοριτσια σε μαι βδομαοδυλα ειναι ετοιμες σε περιπτωση που θελουν μεταποιηση οποτε χαλαρωσε. Και τελος ασε τους αλλους να χορευουν εξω απο τον χορο και εσυ ασχολησου με τον γαμο σου και τις λεπτομερειες τους, γιατι λογικα δεν θα το ξαναζησεις!

Οσο για τα στενα τζιν-παντελονια και συναφη, το ανοιχτο κουμπι εχει γινει μοδα πλεον!!! Μου εχουν σπασει τα νευρα. Εδω κανει αυτον τον ηλιθιο καιρο μισοζεστη αλλα και λιγο ψυχρα και δεν εχω τιποτα να βαλω!! Πηγα και ψωνισα το Σαββατο ωραιες πουκαμισες για να φοραω με κολανακια αλλα ακομα κρυωνω. Το αποτελεσμα ειναι να φοραω λεπτα μακρυμανικα στιλ μπενετον με το ενα και μοναδικο παντελονι που μου κανει το πρωι αλλα μετα...τσου! Τι ταλαιπωρια κι αυτη με τα ρουχα! Αχ αχ βρε σπορακι μου, δεν πειραζει η μανουλα σ'αγαπαει κι ας πιεζεις!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει

<3λλλινα = καρδουλλλλίνα :tongue:

που να το καταλαβουμε βρε τσιπουροψαρο????εγω καταλαβα οτι ετσι εννοεις τον συντροφο σου,οχι κ απο που βγαινει.και αντε το λλλινα να βγαινει απο το καρδουλλλινα,το 3 που κολλαει?????????????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

είναι ξαπλωτή καρδούλα!!!!! <3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!!

γιατι διαφορετικα πρεπει να εχεις το κληρονομικο χαρισμα για να το καταλαβεις, βρε γοργονα του ωκεανου!!!

ΝΕΝΑΚΙ ειπαμε october power!!!μην μασας!! σκεψου θετικα, ολα ειναι περαστικα :))))

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain μου εμεις δεν κάναμε αρραβώνα!Μου στόλισε το δαχτυλάκι με μια κοτρωνίτσα για να την βλέπουν οι υπόλοιποι αρσενικοί να μην πλησιάζουν!!!Να με κατοχυρώσει!!!Έτσι ακριβώς μου το είχε πει!!!Λες οτι ηρθε η ώρα για ψώνια;Εγώ έλεγα μετα την αυχενική αλλα δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε!!!Αλήθεια έχετε φουσκώσει καθόλου εγω τίποτα απολύτως!!!

nenaki περαστικούλια σας!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

hroukaki όλα με το καλό!

να μην αφήνεις πεθερές κλπ να σου το χαλάσουν!!!!!!!

είναι η δική σου ημέρα και του μωλού ......!!!!!!

να καλοπεράσεις και κοίταξε να το διασκεδάσεις όσο μπορείς περισσότερο!

καλό το ότι δεν έχεις φουσκώσει (εγώ έχω) γιατί θα είσαι πιο κομψή με το νυφικό!

με το καλό

:)

ellain μου εμεις δεν κάναμε αρραβώνα!Μου στόλισε το δαχτυλάκι με μια κοτρωνίτσα για να την βλέπουν οι υπόλοιποι αρσενικοί να μην πλησιάζουν!!!Να με κατοχυρώσει!!!Έτσι ακριβώς μου το είχε πει!!!Λες οτι ηρθε η ώρα για ψώνια;Εγώ έλεγα μετα την αυχενική αλλα δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε!!!Αλήθεια έχετε φουσκώσει καθόλου εγω τίποτα απολύτως!!!

ξερει τι κανει ο αντρας ο σωστος ο Κρητικαρος!!! Σου λεει τι ψυχη εχουν λιγες εκατονταδες-χιλιαδες ευρουλακια μπροστα στο κοριτσι κι ετσι το καβατζωσε!! Οσο για την κοιλιτσα μαλλον εχει αρχισει και ψιλοδειχνει. Αφου σε εσενα οχι ακομα, εισαι τυχερη θα στρωνει το νυφικο και θα κανεις σουπερ εμφανιση.

Τσιπουρακι καλη φαση τελικα με τις κολπικες, ειδες? τσαμπα το αγχος σου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσόπουλα!!

Τι κάνετε σημερα;;

πως θα κυλίσει η μερα;;Εγω στη δουλεια ως το μεσημερι και μετα στο σπίτι αγκαλια με το μωρό μου και την υπόταση μου...

Ενα περιεργο πραγμα, ενω μεχρι το μεσημερι ειμαι καλά, το απόγευμα με πιανει αυτη η ατονια και η ζαλάδα..

Why???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέεερα!!!

Εγώ θα πάω σπίτι κατά τις 15.30 και θα κοιμηθώωωωωωω. Και θα ξυπνήσω και θα μαγειρέψω χταπόδι με πιλάφι...

Stone το πρωί που ξυπνάμε έχουμε όλες τις δυνάμεις μας. Εσένα οι δικές σου σε εγκαταλείπουν (λόγω πίεσης) νωρίτερα από ότι στα υπόλοιπα κοριτσάκια. Πορτοκάλια, σοκολάτες δεν σου κάνουν τπτ? Δεν είπα να μασαμπουκιάσεις 10 κιλά λάκτα, λίγο εεεε? :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Κλέλια!

Απ'όλα τρωω και ειδικα σοκολάτα..Τρωω 2-3 κομματια απο την Ιον Αμυγδαλου (γιγας) και απο σημερα θα καθιερωσω τα φρουτακια πρωί ή βραδυ..

Ωραιο φαγακι θα κανεις..και στο πνευμα των ημερων.:D

καλημέρα!!!

stone μήπως να τρως πιο πολλά αλμυρά;

εγώ όταν σχολάσω θα πάω στη μαμά μου και θα περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός για να πάμε σπίτι μας ε θα ρίξω και ένα υπνάκο.

πάντως εχτες το βράδυ την έκανα την γουρουνιά μου έστειλα τον αντρούλη μου και τον γιό μου για ύπνο και τσάκισα δύο μπωλ παγωτό:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!

εμεις σημερα ολημερις σπιτι.αν και εχει καλο καιρο (ετσι φαινεται) θα θελα να βγω μια βολτιτσα αλλα και αυτο το καροτσι πλεον με κουραζει πολυ.τεσπα,θα δουμε!

stone τι να πω κοπελα μου,δε μπορεις να βγαλεις ακρη με τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης,ολο και κατι θα εχουμε!και δεν εχω καταλαβει ακομη γιατι οταν λεει καποια οτι ειναι εγκυος που ολοι λενε ααα στα πουπουλα και ετσι και αλλιως.ολα τα συμπτωματα στην εγκυμοσυνη τα εχουμε..ουφ..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!τι κανετε?σημερα θα παω στο ντοκτορι να ακουσουμε το νινακι,μιασ κ μου ειπε να παω πριν παω για α επιπεδου..

εχω ενα αγχοσ δεν λεγετε!!!

Κοριτσακια καλημερα!!!

IRINI συμφωνω οτι αν ειναι να στραβωσει, θα στραβωσει. Οπως ειπαμε ολα με μετρο. Παρεπιμπτοντως, εισαι θηριο ετσι??? 9 κιλα και σκυβεις και σηκωνεις??? Μωρε μπραβο!! :P

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ααα βαλτε με και μενα στο κλάμπ "αρσης βαρων"...

14 κιλών ο κυριος!!!!

απλα το θεμα με την δικια μου ειναι οτι ναι μεν ειναι 9 κιλακια αλλα δεν περπαταει ακομα!!ετσι ειμαι εγω το μεταφορικο μεσο!!!!!!κ αν κρινω απο μενα ή τον πατερα τησ που περπατησαμε 13-15 μηνων η μικρη προβλεπεται να περπαταει οταν πια με το καλο γεννησω!!!!!

Ellain μου μα φυσικά να σου πω λεπτομέριες όσες θες!Λοιπόν ξεκινάω με το νυφικό είναι νυφικό υπερπαραγωγή!!!Το χρώμα του είναι σαμπανιζέ προς το χρυσό,το μπούστο είμαι μεσα στο στρας και η φούστα είναι σατεν φουσκωτη φουσκωτη με λίγες σούρες οι οποίες πηγαίνουν κυκλικά!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!

ηρουκακι το νυφικο υπερπαραγωγη μηπωσ ειναι sposa moda?γιατι οπωσ το περιγραφεισ το μυαλο μου κατευθειαν εκει πηγε!!αχ τι ωραια!!μαζι σου θυμαμαι και αναπολω και τα δικα μου!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχ κοριτσια θα προσπαθησω λίγο να αυξησω τα αλμυρα μου..

Ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Ειρηνη εσυ σιγουρα εισαι σε δυσμενεστερη θεση, αλλά μην σκεφτεσαι οτι η μπουμπου θα αργησει να περπατησει..

Κι εγω 15 μηνων περπάτησα αλλά ο μικρος μολις εκλεισε τον 11ο μηνα..Δεν εχει να κάνει...

Επίσης να προσπαθεις να την αφηνεις καποιες ωρες κατω να το παλευει και να προσπαθει, να δεις που θα σηκωθει νωριτερα στα ποδαρακια της απ'ότι περιμενεις..

Με το καλό να ακουσετε το σπορακιον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...