Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdelaki μου 98!!!!!!! φτου φτου καλό μου!!!!!!!!!!!!!

οι δουλειές χαμός! αλλά οκ θα περάσει κι αυτό!

θα σας στείλω φωτό Πετρούλα μου απο την πτέρυγα του Δαφνιού που θα κλειστώ!!!!

χιχιχιχιχιι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! Με υγεια και ευτυχια οδηγο και συνοδοιπορο!!!!! Τι ωραιες εκπληξουλες ειναι αυτες...

Ελενη και εγω περιμενα να γεννησεις το βραδυ, σε αναμονη λοιπον...

Αγγελικη μου περασες ζορι κοριτσακι μου... Αφου ομως εχετε το οκ απο τον γυναικολογο, ειστε σε πολυ καλο δρομο, αντε λιγες μερες μεινανε!!

Vasdeliον, με ρεγουλο οι ετοιμασιες σιδερωματα κλπ,διοτι στον 7ο αρχιζουν οι συσπασουλες!! Εγω την σκαπουλαρα με 3 μερες ξαπλα, κανονισε!!

Ειρηνη καθε ποτε αντλεις?? Ανα 3ωρο να αντλεις, οχι νωριτερα... Για να δεις αποτελεσμα και να μην σου γυρισει μπουμεραγκ σε υπερπαραγωγη (εκτος αν θες να θηλαζεις ΚΑΙ την Αγγελικουλα :tongue:)

Το μωρο πειναει και εγω η κακουργα γραφω μνμ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπουρα γκρινιαρουλα!! Θα φας το πακετο της μετακομισης αλλα μετα θα χαιρεσαι το καινουριο σας σπιτακι!!!

Κοριτσια η Ελισαβετ συνηθως ζηταει μαμ καθε 2,5 ωρες (μαξ 3). Να την ξυπναω μωρε για να την κανω μπανιο? Την λυπαμαι...

GEXxp3.png

Βρε Κλέλια θα τυχει να ξυπνησει καποια στιγμη σε αυτα τα τριωρα..Αααα υπναρου μου φαίνεται ειναι!!χαχα

Ασε που θα αρχισει να μενει περισσότερες ωρες ξυπνια, μη σκας!!

Τι ωρα συνηθως κανετε μπανακι, για το βραδυ ή για μεσημερι??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα (σπέρα) Stone!!

Κοιμάται βρε, κοιμάται!! Όταν πεινάει ή πονάει ή γκρινιάζει επειδή τα έχει κάνει είναι ξύπνια, αλλιώς νάνι. Άντε να είναι λιγότερο ξύπνια κάποιες άλλες φάσεις της ημέρας, αλλά και πάλι μετά από λίγο πεινάει...

Βράδυ την κάνουμε μπανάκι-μανάκι...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια η Ελενη γεννησε! Πηγε για εξεταση, της εκαναν εισαγωγη, και γεννησε με προκληση μεσα σε μιση ωρα τη μπεμπα της, η οποια ειναι 3350 και χαιρει ακρας υγειας!

Να σας ζησουν τα νεογεννητα και καλη λευτερια σε οσες ειστε στην αναμονη!:D

age.png age.png

Κοριτσια η Ελενη γεννησε! Πηγε για εξεταση, της εκαναν εισαγωγη, και γεννησε με προκληση μεσα σε μιση ωρα τη μπεμπα της, η οποια ειναι 3350 και χαιρει ακρας υγειας!

Μπράβο !!!!! Να μας ζήσει !!!!!!

Ελένη μου όλα σούπερ!!!!!!! <3

Ταρόνι ευχαριστούμε!!!!!!!

μαριαννα μου μασ εφερεσ τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια ελενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ ζησει η μπεμπουλα κ να ειναι υγιησ κ πολλη ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο κ αν ηταν γεννα εξπρεσ ε???φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Συγχαρητήρια Ελένη μου να σου ζήσει η νέα κορούλα σου!!!

Να είναι γερή και να την καμαρώνεις!

Μπήκα να δω νέα από την ploegisoula μας και τελικά είδα νέα από την άλλη Ελένη μας!

Ploegisoula περιμένουμε και τα δικά σου!

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

Renah - 3/10 Θράκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3280 γρ - 38 εβδ και 4 ημ)

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι (γέννησε 27/09/10 - 3480 γρ & 54 εκ)

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι (γέννησε 30/9/10 - 3540 γρ 54 εκ)

irene_555 - 11/10 Αγοράκι (γέννησε 1/10/10 - 3330 γρ)

Μαμαλευτεράκι - 25/10 ΠΓ Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι (γέννησε 2/10/10 - 3250 γρ - 36 εβδ και 5 ημ)

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι (γέννησε 3/10/10 - 4220 γρ - 40 εβδ και 2 ημ)

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι (γέννησε 3/10/10 - 3455 γρ - 40 εβδ και 4 ημ)

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι (γέννησε 4/10/10 - 3350 γρ - 40 εβδ και 1 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

ploegisi - 13/10 Γ.Ν. Νάουσας Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια οταν μπαινω να βλεπω τετοια ευχαιστα νεακια!!!

Βασω και Ιωσηφ να σας ζησει το μωρακι σας!!!Να ναι γερο και τυχερο!!

Ελενη μου να σας ζησει η μπουμπουδενια!!!Ολα τελεια!!!Εισαι τωρα στην κυριολεξια μια τρισευτυχισμενη μανουλα(τρια παιδακια)!!!!!Καλο σαραντισμο να εχεις!!!

Αγγελικη μου,μη στεναχωριεσαι κοπελα μου,λιγο εμεινε και θα ερθει και το δικο σου υγιεστατο νινακι!!γιατι σε στεναχωρουν ετσι????

Τσιπουριτσα με το καλο η μετακομιση σας!!!Να βαλεις ολο ο γουστο σου!!!Ολα καλα να σας ερθουν!!

Απο την ισουλα μας τιποτα ακομη ε??ολα καλα ευχομαι να πηγαν...

εμεις σημερα πηγαμε μεχρι το νοσοκομειο γιατι οταν γεννιεται το παιδι το παιρνουν αιμα για την ελλειψη ενζυμου και διαφορα αλλα..εμας μας ξαναεστειλε το ινστιτουτο υγειας παλι την καρτελα για να παρουμε αιμα και να ξαναστειλουμε γιατι τα πρωτα ηταν ελλειπη.ετσι ξαναπηγαμε σημερα και μας ξανατρυπησαν το ποζαρακι...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

τί ομορφα!!!!! αντε Κουμπαρούλα μου να μάθουμε και τα δικά σου ευχάριστα!!!!!

Λίγες έμειναν στην κάτω λίστα... με το καλό αγαπούλες μου!!!!!

Νενάκι το ποζαράκι πάλι το τσίμπησαν;;;;; να μου το φιλήσεις!

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Κλελούκο μου κάνω κουράγιο αλλά δεν αντέχω τις συνεννοήσεις, τις απεχθάνομαι!

Αγγελικούλα μου <3 και Σκόρδα!!!!!!

καλησπερα!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια μου ,μηπωσ ξερετε κανενα κολπακι για γρηγορο ρεψιματακι?????ηξερα αλλα ψαχνω κ στα 2 σαιτ αλλα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα το βραδυ καποιεσ φορεσ ,μπορει να κανουμε 1 ωρα για φαγητο-αλλαγμα κ αλλη 1 για το ρεψιμο!!!!!!

νενακι φιλησε μου το πζαρακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου σευχαριστω πολυ για τισ απαντησουλεσ σου!!παντα οποτε δεισ οτι ζοριζομαι με θηλασμο μου απαντασ απο αυτα που ξερεισ!!να σαι καλα!!!!αντλουσα και καθε 2 ωρεσ μπορω να πω(αλλιωσ δεν εβγεναν οι :cool:

εν τελει με το ζορι εφτανα τισ 6!!!!!!!!!!απο σημερα ειπα να χαλαρωσω κ λιγο ...μολισ αντλησα την 2η!!!αλλεσ δυο ισωσ ωσ το βραδυ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ελένη να μας ζήσει!! Να είναι γερή και τυχερή και να χαίρεται τα αδερφάκια της και εσάς!!

Ειρηνάκι όταν ξέρω και μπορώ, είμαι χρήσιμη :tongue:. Όταν έχω απορίες σας ρωτάω, οπότε μου είστε εσείς χρήσιμες :D. Για το ρέψιμο γιατί επιμένεις τόσο? Από αυτά που έχω διαβάσει, και από αυτά που μου είπε η μαία, τα μωρά που πίνουν μαμίσιο γαλατάκι πολλές φορές δεν ρεύονται, επειδή είναι εύπεπτο. Ή ρεύονται τόσο σιγά που δεν το ακούμε. Ξέρω ότι μετά το φαγητό, πρέπει να προσπαθούμε για ρέψιμο 5-10', όχι παραπάνω... Δεν το ψάχνεις λίγο?? 1 ώρα για να ρευτεί μετά από μαμίσιο γάλα!!

Νένα της τρύπησαν το πόδι μωρεέεεεεεε!! Πώς είστε οικογενειακώς με το κρυολόγημα?

GEXxp3.png

ευχαριστω κοριτσακια για το ποζαρακι μας!!!ευτυχως κλειω μου ειμαστε μια χαρα πλεον απο υγεια.να μη μας ξαναβρει.απαπα.

γεννησε το ισακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ηρθε εικονομηνυμα με την μπουμπου της!!!Δε μπορεσα να διαβασω το μηνυμα,αν σε καποια αλλη κοπελα φαινεται ας το γραψει!!

Ισουλα μου να σας ζησει κοριτσαρα μου!Να ναι γερη και καλοτυχη η μικρη σας και να σας γεμιζει με ευχαριστες χαρες!!Φιλακια πολλα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...