Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεσποινακι εχω προαισθημα οτι γεννησαμε..εεεε???? πες μας..πες μας...

angelique που χαθηκες κοριτσακι???ολα καλα με τις εξετασεις??

ελενιτσα κ βασουλα αντε καλε και σεις να γεννησετε...μας "γκαστρωσατε":tongue::tongue::tongue::tongue:

παλι πρωτη πινω καφεδακι??απο τις 6.οο θηλαζω μεχρι τις 7.00

ενδιαμεσα ειχαμε ρεψιματα..στις 7.00καναμε κακα...μετα λοξυγγας..ξανα βυζι..8.οο κακα..πλυσιμο..ρεψιμο..υπνος 8.30 και σε λιγο θα ξυπνησει..ζω ενα δραμα...:rolleyes::rolleyes:

α εχθες εφαγα και ενα χ..μο πατοκορφα..στο νυπτηρα και φωναζα με απογνωση το στεφανι να με σωσει...:-D:grin:και πλυντηριο εχω βαλει..

θελω ρεποοοο!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κορίτσια καλημέρα!

γέννησε η Δέσποινα!!!!!!!!!!

Η φιλενάδα της η Ειρήνη έγραψε στο fb

Irene Cha Μόλις με πήρε η πρόεδρος γνωστή και ως Δεσποινα....

4:30 άρχισαν οι πόνοι 6:30 γέννησε τον μπεμπαρο της 4.200!!!!!!!!!

Φεύγει για φαντάρος!!!!

Να μας ζησει το αγοράκι μας Δεσποινακοοοοοο!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

images?q=tbn:ANd9GcQk58XJKG3b82ZH_6g6aE3zFCbNYYQzHHMwRmzmJRjtkYdNSGY&t=1&usg=__dke7d6ih2QBcw-3vp-FSjNdaArc=

Συγχαρητήρια Δέσποινα για τον παίδαρο!!!!!

4200!!! Μπράβο βρε θηρίο!

Πάντα γερός, χαμογελαστός και τυχερός να είναι και εσείς να τον καμαρώνετε.

Ελπίζω να σας δω και από κοντά σύντομα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!!

Δεσποινα να σου ζησει το super αγορακι σου!!!Γερό και δυνατό να είναι!!!Πολύ ευκολη γεννα πρεπει να ηταν...Μπραβο σας!

Εχουμε και αλλη αφιξη κοριτσια, γεννησε και η Ηλιανα το αγορακι της (3.250 kgr) νωρίς τα ξημερωματα, ταλαιπωρηθηκε λίγο αλλα μαμα και γιος ειναι καλά!!!

Εδω εχει ανοιχτει θεμα για τις ευχες στην Ηλιανα..http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=597332#post597332

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημεραααααααα περα ως περααααα!!!

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα???

καταρχας Λιανα,Ειρηνη(cha),Ηλιανα και Δεσποινα να σας ζησουν τα ζουζουνια!!!Μπραβο κοριτσια!!!Μπηκε δυναμικα ο οκτωβρης!!!

Ηλιανα ειδες που ολα πηγαν τελεια?ουτε θερμοκοιτιδα ουτε τιποτα!!Μπραβο κοριτσακι!!Αξιζε η ταλαιπωρια σου.Με το καλο να γυρισετε σπιτακι!!Φιλακια!

Μαρη Δεσποινιωωωωωω τι παιδι εβγαλες και εσυ????αυτος δεν ειναι νενος!!Ειναι ο σουπερ-ντουπερ νενος!!!!Να τον χαιρεστε!!!!Αντε σε περιμενουμε πως και πως!!!Φιλακια πολλα!!!

Αυριο θα γεννησει καμια με προγραμματισμενη?για ενημερωστε!!!

εμεις τι να σας πω..η μεγαλη μου εχει ξεφυγει εντελως..κανει ολο χαζομαρες..ολο την φωναζω και την μαλωνω,πραγμα που δε θελω αλλα πραγματικα ολη μερα με δυο παιδια μονη μου,να κανω φαγητο να συμμαζεψω και ενα σωρο αλλα δε την παλευω.αφηστε που την μερα ολο η μικρη ειναι στο στηθος.ουφ.

εχει τωρα 2 βραδια απο τις 8 μεχρι τις 12 την πιανουν την μικρη κατι ξαφνικα κλαματα,οτι ποναει μαλλον.λετε να ειναι απο το λαχανο που τρωω?αλλα ευτυχως στις 12 κοιμαται μεχρι τις 6 ,τρωει και ξανακοιμαται μεχρι τις 8 ,ξανατρωει και κοιμαται μεχρι αυτην την ωρα.

φιλακια σε ολες..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ακόμα ένα αγοράκι!!!

Να σας ζήσει Ηλιάννα!!! Πάντα γερός, χαμογελαστός και τυχερός να είναι!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σύντομα θα είστε όλοι μαζί στο σπίτι σας.

966653intmv8u8k8.gif

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Νένα σταμάτα για δυο τρεις μέρες το λάχανο για να δεις μήπως φταίει και αυτό.

Όσο για τα δυο παιδιά ξέρω ότι είναι δύσκολα αλλά θα τα καταφέρεις!

Να δω εγώ πως θα είμαι με τρια κλεισμένη όλη τη μέρα στο σπίτι :roll:

Εμένα ο μικρός περιμένει τη μπέμπα πως και πως, πιο πολύ από όλους χαίρεται!

Όσο για τη Δευτέρα νομίζω ότι είναι να γεννήσει η Ploegisi. Δε θυμάμαι κάποια άλλη. Φυσικά περιμένουμε νέα και από τη Βάσω και την αφεντιά μου!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Λιανα,Ειρηνη(cha),Ηλιανα και Δεσποινα να σας ζησουν τα μωράκια να είναι πάντα γερά.

τσοπούρα καλορίζικο το καινούργιο σπιτάκι.

εγώ εχτές το είχα ρίξει στις βόλτες πήγα για καφέ με μια φίλη μου μετά πήγαμε και πήραμε ένα δωράκι για το γιο μου που θα του φέρει ο αδερφός του όταν έρθει στο σπίτι μετά πήγαμε σε κάτι φίλους. καλά ήταν.

αύριο θα πάμε και στη γιατρό να με δει

Καλημερα κι απο μενα ... οπως βλεπετε οποτε βρισκω σημα κανω την εφοδο μου:D:D

Πω πω γαμπρουδακια που γεννηθηκαν :D:D:D

Να σας ζησουν και να τα δειτε οπως επιθυμειτε...

προικα μην ζητησετε ειμαστε σε περιοδο κρισεως....χαχαχαχ

Τωρα για μενα ... τι να σας πω ΔΕΝ κρατηθηκα:oops::oops::oops::oops::oops:

Γευτηκα τον αντρουλη μου οσο δεν περνει ...αλλα να σας πω μια αληθεια???ΜΑΣ ξεχειλωσαν γμτ :mad::mad::mad::mad:

Τωρα εγω σιδερωνω και η μικρη καθεται με τον μπαμπα της στο μπαλκονακι και λιαααζονταιιι χιχιχιχ μαυρουλα θα την κανω μεχρι του χρονου σαν την μανουλα της χιχιχιχι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κορίτσια σε όσες έστειλα μήνυμα έγινε καταλάθος. Για τη Δέσποινα ήταν αλλά από δικό μου λάθος το έστειλα σε όλη την ομάδα του cafe. Το ακύρωσα μετά αλλά 3-4 μηνύματα έφυγαν μέχρι να το καταλάβω:tongue: και ανάμεσα σε αυτά δεν ήταν της Δέσποινας.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημερα τσουπριτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε δεσποινακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!γιατι ενω διαβαζα για τα πονακια τα ακανονιστα που ειχεσ λιγα ποστ πιο κατω βλεπω οτι γεννησεσ!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει ο μπεμπαροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα μου κ παλι να σασ ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερο κ ευτυχισμενο το μωρακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαιρομαι ειλικρινα που τα καταφερεσ!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα να πηγαν πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη μερα με δυο παιδια μονη μου,να κανω φαγητο να συμμαζεψω και ενα σωρο αλλα δε την παλευω.αφηστε που την μερα ολο η μικρη ειναι στο στηθος.ουφ.

ψιτ κοπελια...για μενα λεσ?????χε χε!!τι να κανουμε κουραγιο κ ξανα κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ μου φαινεται δεν ειχεσ κ την μανουλα βοηθεια?πεθερα εστω?εγω παλι τελειωσ μονη!!!προσπαθει η καημενη η μαμα μου κ μου την εχει τισ ελαχιστεσ ωρεσ που επιστρεφει απο την δουλεια ,αλλα λιγο..

επισησ να σου πω για να παρεισ θαρροσ...οτι εμεισ εχτοσ απο ολο αυτο το πακετο εχουμε και τα 8 αρμεγματα :tongue::tongue::tongue:(αντλησεισ)που κανω για να κατεβει το γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέεεεερα!!

Να μας ζήσουν τα μωρά μας!!!!

Ηλιάννα μπράβο κορίτσι μου!! Τα κατάφερε το θηρίο σας που ανέτρεπε τα δεδομένα!!!

Δέσποινα τι θηρίο έβγαλες καλέ!! Θα σου στείλω sms διότι αν γράψω εδώ αυτά που σκέφτομαι θα με αποκλείσουν διά παντός :tongue:!! Μας κοψοχόλιασε το αντράκι σου, αλλά μια χαρά είναι ο κούκλος μας (το σκατό, το παλιο-σπορί σου, θυμάσαι??)

Εγώ κοιμάμαι με το μωρό στο ίδιο κρεβάτι, που σημαίνει ότι όταν είναι να θηλάσω το βράδυ το κάνω χωρίς να ξυπνήσω, γυρνάω πλευρό και την ταΐζω... Οπότε πέρα από τα διαλείματα για θηλασμό, κοιμόοοοομαστε με τις ώρες. Σήμερα σηκώθηκα στη 1. Βλέπω που λέτε ένα μνμ από την Δέσποινα: "ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ 4220" και παθαίνω μιλάμε!! Χθες είχα κλείσει νωρίς το laptop Και δεν πήρα χαμπάρι ότι γεννούσε!!

Τι καλά, με το ξεμύτισε ο Οκτώβρης μαζεμένα πάλι τα μπεμπίνια μας!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...