Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακιαμου σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!

ειμαστε καλα και προσπαθουμε να τα καταφερουμε με το θηλασμο στο σπιτι!!!χαμος λεμεεεεεεεεεεεεεε απαπαααααααααααααα το τσιτσιδωμα ειναι αυτο καλε???:oops::oops:

η μπουμπουκα ειναι καλη και αρκετα ησυχη!!!προσπαθω να κρατηθω να μην την φαω!!!

ποσες γεννησαμε καλε??ποιες μεινανε???που ειναι οι λιστες να ενημερωθω???:D

Εβγαλα το πρωτο ζυγακι της παρεας παντως!!!

Μαρη Τσιπουριτσαααααααααααα φιλακια!!!:D

φιλακια πολλα σε ολες αν με αφηνει η μπουμπουκα θα προσπαθησω να μπαινω!!!

Γειά Μαρηκρισάκι μας!!!! Καλώς μας ήλθες!

Για φάγωμα το μαρικρισάκι junior ε;;;;;;;; φάε λίγο πατούσι και για μένα!!!!

θέλουμε φωτό!!!!!!!!

foto σε φαση φωτοσυνθεσης...

Σκόρδα!!!!!!! κουκλίτσα είναι!

επίσης να σχολιάσω ότι το δωμάτιο είναι πολύ όμορφο!!!!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα! Σήμερα το μεσημεράκι γυρίσαμε με έναν παίδαρο στο σπίτι :D:D:D

Γεννήθηκε 3480, 54 εκ και είναι ενθουσιασμένος και αυτος και η μαμά του που διάλεξαν την καισαρική. Ειλικρινά αύριο ξαναγεννάω έτσι.

Σας φιλώ όλες, παω να διαβάσω τίποτα από αυτά που έχασα αυτές τις μέρες... :D:D:D

Να σου ζήσει ο αγόραρος !!!!!!!!! Η πρώτος τσουτσουνάτος τουOctober Power!!!!!!!!

babyboy.gif

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Περιμένω sms και από την Ηλιάνα!!!! Με το καλό!!!!

Δεσποινα τί θα γίνει μανάρι μου; θα τον γεννήσεις τον παίδαρο άμεσα ή πάμε για 10ο μήνα σαν την αδελφή μου;;;;;;;;;; :mrgreen:

Τα πικάντικα και το σεχ βοηθούν στον να ξεκινήσει το τοκετός....

Σε όλες πολλά φιλιά και καλά γεννητούρια να έχουμε!!!!!

(εγώ τρέχω τρέχω τρέχω.... αλλά είμαι :) )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες μου να μας ζησουν τα μωρακια και να ναι παντα γερα και ευτυχισμενα!

πηγαμε στις 10 στο αρεταιειο,καναμε καρδιοτοκογραφημα που ηταν μια χαρα,τσεκαρε ο ντοκτορ και τραχηλο ο οποιος εχει μαλακωσει αρκετα.μου ειπε οτι εχω πολυ μικρη διαστολη και οτι εχουμε μπει στην τελικη ευθεια για τοκετο.αμφιταλαντευτηκε για λιγο σε σχεση με το αν επρεπε να μου κανει εισαγωγη και να περιμενουμε τους πονους...η να φυγω και να επιστρεψω ΜΕ πονους.κατεληξε στο δευτερο και ετσι να μαι και παλι εδω!μεχρι αυριο το βραδυ λογικα θα εχω γεννησει,με βαση τις προβλεψεις του.γυρισα σπιτι και εχω καταπιει ενα πιατο αρνι με πατατες,μια βαφλα με παγωτο και τωρα πινω φρεντακι!παραλληλα ψιλοποναω και περιμενωωωω...

με το καλοοοοο!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Fragolina να σου ζήσει ο κούκλος!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!

Λιάνα να σας ζήσει το μπεμπέ το ροζ!! Ό,τι επιθυμείτε, μόνο χαρές να σας φέρνει!!

Τι καλά!! Όλες γεννάτε!! Η Ηλιάνα λογικά θα έχει γεννήσει, η Βάσω πονάει και τρώει-τρώει (φάε να στανιάρεις κοπέλα μου). Η Ελένη και η Δέσποινα λογικά μεθαύριο το αργότερο γεννάνε!! Μωροβροχή έχει πέσει!! Τσιπούρα!! Μην πάρεις ομπρέλα!!!!

Δέσποινα γιατί δεν θέλεις πρόκληση? Πονάει? Είμαι λίγο άσχετη... Πονάνε βρε τα παλικάρια?? Δεν θα πονέσεις, θα κάνουμε βουντού να μην πονέσεις!!

mamounaki σε καλή παιδίατρο πέσατε και εσείς βλέπω... Μαζί θα ψάχνουμε καινούριο/α!! Το μωρό σου είναι κουκλίνι και το δωμάτιο πάρα μα πάρα πολύ όμορφο...

Μια χαρά είμαι με το μωρό, με τις θηλές σιλικόνης θηλάζω εκτός από το βράδυ που κοιμόμαστε και βαριέμαι να ψάχνω (και το μωρό βαριέται τις σιλικονάτες όταν κοιμάται). Όταν δεν τις χρησιμοποιώ δεν πονάω, αλλά φοβάμαι να γυρίσω εντελώς στις δικές μου, μήπως και με ξαναπιάσει ο πόνος...

Αυτή την στιγμή έχω το νινί στο σλινγκ (όταν έχει πονάκια θέλει αγκαλίτσα και ηρεμεί και κοιμάται). Εξ ου και οι τόνοι :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

sms απο Λιάνα:

" .... Γέννησα 30/9 φυσιολογικά, η μπέμπα μου 3540 και 54 πόντους. Ειμαστε πολύ καλά, θα βγούμε δευτέρα. Φιλιά σε όλες. Ελπίζω να έχει μεγαλώσει η λίστα όσο έχω να σας διαβάσω. και στα δικά σου σύντομα ;) "

congrats-on-baby-girl.png

Λιάνα μου να σου ζήσει η μπουμπουδένια σου!!!!!!!!! <3[/QUO

ααα και αλλο βραβειο....το 1ο ψηλοτερο κοριτσακι μας!!! να σου ζησει ΛΙΑΝΑ μας!!!καλη λοχεια!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσαρες μου να μας ζησουν τα μωρακια και να ναι παντα γερα και ευτυχισμενα!

πηγαμε στις 10 στο αρεταιειο,καναμε καρδιοτοκογραφημα που ηταν μια χαρα,τσεκαρε ο ντοκτορ και τραχηλο ο οποιος εχει μαλακωσει αρκετα.μου ειπε οτι εχω πολυ μικρη διαστολη και οτι εχουμε μπει στην τελικη ευθεια για τοκετο.αμφιταλαντευτηκε για λιγο σε σχεση με το αν επρεπε να μου κανει εισαγωγη και να περιμενουμε τους πονους...η να φυγω και να επιστρεψω ΜΕ πονους.κατεληξε στο δευτερο και ετσι να μαι και παλι εδω!μεχρι αυριο το βραδυ λογικα θα εχω γεννησει,με βαση τις προβλεψεις του.γυρισα σπιτι και εχω καταπιει ενα πιατο αρνι με πατατες,μια βαφλα με παγωτο και τωρα πινω φρεντακι!παραλληλα ψιλοποναω και περιμενωωωω...

με το καλοοοοο!

βασουλα ασε κατω τα μαχαιροπιρουνα...ελαφρια γευματα τωρα..βραστα κοτοπουλα, κολοκυθακια κλπ να τρως..αντε μενα πονο!!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιανα μου να σασ ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερη κ παντα τησ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασσιολα μου ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε κοντευεισ κ εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρεσει που τα σεπτεμβριανα μασ μωρουλια βγαινουν οκτωβριανα κ τα οκτωβριανα σεπτεμβρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!!!!!!

δεσποινα κανενα νεο????????????????????αντε λεσ να ελθει ο παιδαροσ μαζι με τησ βασσωσ???????????????????

απο χτεσ αρχισα και μαγια μπυρασ να παιρνω..σασ το πα?δεν θυμαμαι...αλλα δεν βλεπω φωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μονο που ενω μου ειχαν κοπει τα λοχεια ,χτεσ βραδυ παλι ποταμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε τισ πρωτεσ ημερεσ ετσι!!!!!!!!!να φταιει η μαγια αναρρωτιεμαι....???:confused::confused::confused:

εν τω μεταξυ το κοψιμο του γαλακτοσ εαν δεν ειναι ψυχολογικο κ λογω κουρασησ απο οτι μου ειπε κ η κοπελα κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο κατι χαπια που μου εδωσε το ντοκτορι για να κανω πονουσ κ στο σπιτι!!!!!!(για να κατεβει η μητρα αν θυμαστε!!)!!!!!!το γραφουν κ στισ παρενεγειεσ τουσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παλι μακακια μου κανε!!!!

τωρα παλι αντλω εδω κ ποση ωρα κ ουτε 5 μλ δεν εβγαλα!!!!!!!!!α μην νομιζετε οτι εχω χρονο κ σασ γραφω εδω συχνα...απλα τισ περισσοτερεσ φορεσ που αντλω ερχομαι στο δωματιο του υπολογιστη κ γραφω συγχρονωσ...:wink:

DnfMp3.pngqTarp3.png

anne+geddes+baby+girl+in+roses+pic.jpg

Λιάνα να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Πάντα γερή και ευλογημένη να είναι και να τη καμαρώνετε!

πρέπει μάλλον να ανανεώσουμε τη λίστα μας με τα μωράκια, έχουμε μείνει λίγο πίσω και έρχονται και άλλα μωράκια!!!

Αγγελική μου που είσαι; Ελπίζω όλα να είναι καλά. Περιμένουμε τα νέα σου...

Από την Ηλιάννα κανένα νεώτερο;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ειρήνη μου δεν ξέρω τι να σου πω... Μου φαίνονται πολλά τα προβληματάκια αλλά λύση καμία από την σύμβουλο θηλασμού... Δεν γράφεις τον πόνο σου στο πεδίο "Θηλασμός"? Εγώ όταν χρειάστηκα είχα πολύ καλές συμβουλές...

Αφού το βυζί είναι αδένας, όσο το χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα βγάζει, πώς δικαιολογούνται τα 5 μλ?

Ρώτα και αλλού, ρώτα παντού και διασταύρωσε απόψεις...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλησπερα..δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα γιατι τρεχω σημερα να ετοιμασω τα παντα για δευτερα (γιατι νωριτερα φως δεν βλεπω).

ανεβασα φωτο του μπεμπακου της ειρηνης στο γκρουπακι!!! μπειτε να δειτε!!!

ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!! ΡΕ ΕΛΕΕΕΝΗΗΗΗ!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕΕΕΕ!!!!!

Kαλησπερα..δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα γιατι τρεχω σημερα να ετοιμασω τα παντα για δευτερα (γιατι νωριτερα φως δεν βλεπω).

ανεβασα φωτο του μπεμπακου της ειρηνης στο γκρουπακι!!! μπειτε να δειτε!!!

ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!! ΡΕ ΕΛΕΕΕΝΗΗΗΗ!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕΕΕΕ!!!!!

Δέσποινα που ξέρεις μπορεί αύριο να κάνει την έκπληξη ο μικρός. Και εγώ περιμένω....

Φεύγει και το πρωί η αδερφή μου, θα μείνει μόνο η μάνα μου εδώ, δυσκολεύουν τα πράγματα, έχω και κάτι προβλήματα με το Δημήτρη, είμαι αρκετά στρεσαρισμένη...

Καλά κουκλάκι και ο μπεμπάκος της Ειρήνης και πολύ μαλλάκι (δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοια μωράκια :tongue:)

Από την Ηλιάννα είχαμε κανένα νέο;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Kοριτσια ειμαι εδω και μια ωρα με εντονες συσπασεις και πονους αλλα ειναι τελειως ακανονιστοι....εχω φρικαρει...αμα δεν ηρεμησω σε καμια ωριτσα μου φαινεται θα μαζεψω τα μπογαλακια μου και θα παρω το δρομο προς το ελενα....

Kοριτσια ειμαι εδω και μια ωρα με εντονες συσπασεις και πονους αλλα ειναι τελειως ακανονιστοι....εχω φρικαρει...αμα δεν ηρεμησω σε καμια ωριτσα μου φαινεται θα μαζεψω τα μπογαλακια μου και θα παρω το δρομο προς το ελενα....

άντε με το καλό!!!

αυτός είναι ένας από τους φόβους μου, να αρχίσουν οι συσπάσεις του τοκετού και να μη το καταλάβω έγκαιρα.

Αν συνεχιστούν πήγαινε μια βόλτα από το Έλενα :D

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...