Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα! Σήμερα το μεσημεράκι γυρίσαμε με έναν παίδαρο στο σπίτι :D:D:D

Γεννήθηκε 3480, 54 εκ και είναι ενθουσιασμένος και αυτος και η μαμά του που διάλεξαν την καισαρική. Ειλικρινά αύριο ξαναγεννάω έτσι.

Σας φιλώ όλες, παω να διαβάσω τίποτα από αυτά που έχασα αυτές τις μέρες... :D:D:D

welcome%20baby%20boy%20copy.jpg

Να σας ζήσει ο παίδαρός σας! Πάντα γερός, χαμογελαστός και τυχερός να είναι!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γενναω εγω χωρις εσενα;

ασχετο τωρα αλλα εχω καταστενοχωρηθει που θα παω με προκληση σας το ειπα; σας το ειπα αλλα σας το ξαναλεω...ειμαι να σκασω σημερα...

μη στεναχωριέσαι άδικα, μπορεί να μη χρειαστεί. Φάε και εσύ τίποτα πικάντικο :tongue: ίσως βοηθήσει.

Αλλά και με πρόκληση να πας δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Εμένα δε μου είπε τίποτα για πρόκληση ακόμα, απλά περιμένουμε και αν δεν έχω γεννήσει ως τη Κυριακή να πάω τη Δευτέρα το πρωί να με δει ξανά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ποναει η μεση μου και εχω και πονους περιοδου απο το απογευμα...λετε?

ελα βασουλα μουυυυ!!!! κανε την αρχη να παρουμε φορα και οι υπολοιπες των 40 εβδομαδων!!!

ελα σου λεω!!!

μη στεναχωριέσαι άδικα, μπορεί να μη χρειαστεί. Φάε και εσύ τίποτα πικάντικο :tongue: ίσως βοηθήσει.

Αλλά και με πρόκληση να πας δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Εμένα δε μου είπε τίποτα για πρόκληση ακόμα, απλά περιμένουμε και αν δεν έχω γεννήσει ως τη Κυριακή να πάω τη Δευτέρα το πρωί να με δει ξανά.

καλε τα πικαντικα τι σχεση εχουν;:confused::confused:

τη δευτερα που θα ερθεις εγω θα γενναωωωωω!!!! αμα ακουσεις τσιριδες εγω θα ειμαι με το τετρακιλο...

και εμενα θα με κρατουσε και αλλο μου ειπε αλλα ειναι τεραστιο το παιδι...και την ειδα προβληματισμενη...ουτε καν με ρωτησε αυτη τη φορα..τη δευτερα μπαινουμε μου ειπε:cry::cry::cry:

καλε τα πικαντικα τι σχεση εχουν;:confused::confused:

τη δευτερα που θα ερθεις εγω θα γενναωωωωω!!!! αμα ακουσεις τσιριδες εγω θα ειμαι με το τετρακιλο...

και εμενα θα με κρατουσε και αλλο μου ειπε αλλα ειναι τεραστιο το παιδι...και την ειδα προβληματισμενη...ουτε καν με ρωτησε αυτη τη φορα..τη δευτερα μπαινουμε μου ειπε:cry::cry::cry:

πράγματι εμάς μας υπολογίζει ένα κιλό λιγότερο:-P

Τα πικάντικα έχω μάθει ότι βοηθάνε επίσης να προκληθεί ο τοκετός. Μύθος ή πραγματικότητα, δεν ξέρω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

πράγματι εμάς μας υπολογίζει ένα κιλό λιγότερο:-P

Τα πικάντικα έχω μάθει ότι βοηθάνε επίσης να προκληθεί ο τοκετός. Μύθος ή πραγματικότητα, δεν ξέρω!

πρωι πρωι παω να αγορασω tabasco....:tongue::tongue:

καληνυχτιζω δεν με κραταν τα ματια μου...καλο ξημερωμα...

Καλε τι παιδαρος μπαμπατσικος ειναι τουτος???φτου φτου σκορδα αργησανε τα αγορια αλλα μπενουνε δυναμικα!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ναι εγω ειμαι αρκετα ενθουσιασμενη αν και με τον θηλασμο αντιμετοπιζω μερικα θεματακια αλλα ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουμε ετσι και ο Θεος βοηθος!!

ακομα δεν μπορουμε να καταληξουμε σε ποιον μοιαζει βρε παιδακι μου αυτο το παιδι ασε που εχει κατι ματακια σαν κινεζακι η πεταλοδιτσα μου!!!θα προσπαθησω να περασω φωτο στον υπολογιστει για να μπορεσω να βαλω στο γκρουπακι μας.

Καλημερα ειπα καλε η κακουργα???

καλημερα κορτσαρες και με πολλες πολλες γεννες!!!

ακους μαρη Δεσποινα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Fragolina και Ειρηνη να σας ζησουν τα παιδακια!!Γερα και ευτυχισμενα να είναι στις αγκαλίτσες σας!!

Στις υπόλοιπες με το καλό κοριτσια..

Η Ηλιανα θα κραταει κι αυτη το αγορακι της αγκαλια αλλα ακομη δεν εχουμε μαθει περισσότερα..

Να έχουμε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

fragolina μου μπραβο στον μπεμπαρο μας..εκτος απο το 1ο αγορακι του καφε μας παμε και για βραβειο του πιο ψηλου μωρου..να σου ζησει!!!

βασω κ δεσποινακι ευχαριστω που με παινευετε το μαμουνακι μου..η μαμα κουκουβαγια-μαμουνα νιωθει περηφανη..

δεσποινα αντε και συ με το καλο..η προκληση δεν εχει μεγαλη διαφορα..εγω με προκληση γεννησα, δεν πονεσα παραπανω..οσο αντεχα τελοσπαντων..ηρθε και η επισκληριδιος και εδεσε το γλυκο..dont worry!!!

Hliana αντε να κραατησεις με το καλο το μπεμπακι σου!!! Μεγαλες στιγμες λεμε...(Σαββατογεννημενο και σενα..χιχι)

καλε πως θα φωτοσυνθεσουμε σημερα με τετοια συννεφια:confused::confused::confused:...καντε κατι να διαλυθουν τα συννεφα..εχουμε ικτερο λεμε!!!:mad::mad:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμουνακι μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεστε κ να ειναι υγιησ κ καλοτυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο κ το δωματιο υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανενα νεο απο την ηλιαννα μασ??????????????????????????????????ηλιαννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεννησεσ αραγε??????????????????αχ μακαρι θεε μου να πηγαν ολα πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φραγκολινα μου να σου ζησει και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι υγιεστατο το μπεμπακι σασ κ πολυ πολυ ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καταφερα να σασ απαντησω στο τοπικ που μου ανοιξατε

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1783

!!!σασ ευχαριστω κ παλι πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειλικρινα με συγκινησατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

sms απο Λιάνα:

" .... Γέννησα 30/9 φυσιολογικά, η μπέμπα μου 3540 και 54 πόντους. Ειμαστε πολύ καλά, θα βγούμε δευτέρα. Φιλιά σε όλες. Ελπίζω να έχει μεγαλώσει η λίστα όσο έχω να σας διαβάσω. και στα δικά σου σύντομα ;) "

congrats-on-baby-girl.png

Λιάνα μου να σου ζήσει η μπουμπουδένια σου!!!!!!!!! <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...