Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε πανω στην ωρα μπηκα!!!:P:p:p

Επιτελους ο πρωτος αγοραρος εφτασε!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακιαμου σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!

ειμαστε καλα και προσπαθουμε να τα καταφερουμε με το θηλασμο στο σπιτι!!!χαμος λεμεεεεεεεεεεεεεε απαπαααααααααααααα το τσιτσιδωμα ειναι αυτο καλε???:oops::oops:

η μπουμπουκα ειναι καλη και αρκετα ησυχη!!!προσπαθω να κρατηθω να μην την φαω!!!

ποσες γεννησαμε καλε??ποιες μεινανε???που ειναι οι λιστες να ενημερωθω???:D

Εβγαλα το πρωτο ζυγακι της παρεας παντως!!!

Μαρη Τσιπουριτσαααααααααααα φιλακια!!!:D

φιλακια πολλα σε ολες αν με αφηνει η μπουμπουκα θα προσπαθησω να μπαινω!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Kαλώς την Χρύσα μας!!

Να σου ζήσει καλή μου!!

Προφανώς τα πηγαίνετε μια χαρά με θηλασμό κλπ!

Και σε διάβασα ενθουσιασμένη, χαίρομαι πολύ για αυτό!!

Πάντα χαρές αγαπούλα μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλως το Χρυσακι με το ροζ το μπεμπουλακι!!! Τι ωραια νεακια περι ησυχου μωρου και τσιτσιδωματος ακουω!!! Ευγε Χρυσα!! Χαιρομαι πολυ να ακουω χαρουμενες νεες μανουλες! Αλλα κι οσες ψαχνουν ακομα ισορροπιες, θα τς βρουν συντομα ;)

φιλακια, καλο βραδυ σε ολες, παω να φαω γαλατοπιτα που μου εφερε η πεθερα μου (αν δεν γινω ορκα μεχρι να γεννησω να μην με λενε Ελενα!!!) φιλακιααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ειρηνακι να μας ζησει ο πρωτος μπεμπης μας..το χαρεμι του περιμενει fotos..να ειναι παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!!

καλο μηνα σε ολα τα κοριτσακια!!!

αγγελικουλα μην ανησυχεις για τιποτα..εισαι στην τελικη ευθεια και το μωρακι δεν κινδυνευει καθολου!! καλα αποτελεσματα να εχεις!!περιμενουμε νεα σου!!

clelia και μενα πρωην η παιδιατρος,.μας ξεπεταξε σε 20 λεπτακια..μας εβαλε να παρουμγε ζυγαρια καθε βδομαδα θα μας γινει ψυχωση το γραμμαριο..

την πηρα τηλ σημερα να της πω οτιεχει πονακια και σφιγκεται κ κλαιει..και μου λεει "ειναι κολικοι"

μα της λεω ειχατε πει οτι ξεκινανε μετα την 2οη μερα οι κολικοι

"α ναι δεν ειναι κολικοι ειναι νωρις"

....τελικα δεν μου απαντησε τι μπορει να ειναι..και αλλα τετοια κουλα...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα! Σήμερα το μεσημεράκι γυρίσαμε με έναν παίδαρο στο σπίτι :D:D:D

Γεννήθηκε 3480, 54 εκ και είναι ενθουσιασμένος και αυτος και η μαμά του που διάλεξαν την καισαρική. Ειλικρινά αύριο ξαναγεννάω έτσι.

Σας φιλώ όλες, παω να διαβάσω τίποτα από αυτά που έχασα αυτές τις μέρες... :D:D:D

ttB9p3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα! Σήμερα το μεσημεράκι γυρίσαμε με έναν παίδαρο στο σπίτι :D:D:D

Γεννήθηκε 3480, 54 εκ και είναι ενθουσιασμένος και αυτος και η μαμά του που διάλεξαν την καισαρική. Ειλικρινά αύριο ξαναγεννάω έτσι.

Σας φιλώ όλες, παω να διαβάσω τίποτα από αυτά που έχασα αυτές τις μέρες... :D:D:D

Που εισαι ρε δεσποινακι;:D:D:D:D Να σας ζησει κοπελα μου!!! να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!! Ο πρωτος αντρας του καφε ειναι πανυψηλος!!!54 πόντους βρε θηριο;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟΟΟ!!!!!

Διαφημίσεις

mamounaki τι μωρό είναι αυτό και τι όμορφο δωμάτιο της έχετε φτιάξει! Μπράβο σας!

Αγγελική γιατί στεναχωριέσαι; σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά! όλα θα πάνε καλά. περιμένουμε νέα σου! και μη χάνεσαι...

βάσω λες; Αν οι πόνοι δυναμώσουν και είναι αρκετά ψηλά στην κοιλιά να αρχίσεις να τους χρονομετρείς.

Δέσποινα είσαι ακόμα εδώ;;;;;

chis χαίρομαι που σε διάβασα τόσο αναβασμένη. καλή προσαρμογή στο σπίτι και να δώσεις πολλά φιλάκια στη μπουμπούκα σου!

ellain και τσιπούρα με το καλό να μετακομίσετε στα νέα σας σπιτάκια και να ζήσετε μόνο όμορφες στιγμές εκεί μέσα!

Irini ελπίζω να νιώθεις καλύτερα τώρα, πολλά φιλάκια στις πριγκιπέσσες σου!

Clelia ευτυχώς το απέφυγες το νυστέρι. Πως τα πας τη μικρή;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Που εισαι ρε δεσποινακι;:D:D:D:D Να σας ζησει κοπελα μου!!! να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!! Ο πρωτος αντρας του καφε ειναι πανυψηλος!!!54 πόντους βρε θηριο;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟΟΟ!!!!!

Που να την ανεβάσω? Καλά την έχω ψωνίσει....:tongue:

ttB9p3.png

Δέσποινα είσαι ακόμα εδώ;;;;;

γενναω εγω χωρις εσενα;

ασχετο τωρα αλλα εχω καταστενοχωρηθει που θα παω με προκληση σας το ειπα; σας το ειπα αλλα σας το ξαναλεω...ειμαι να σκασω σημερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...