Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης (άσχετο) πήρα τον γυναικολόγο μου στο τηλ και του είπα για το απόστημα: λογικά το γλύτωσα το νυστεράκι καθώς το βρωμο-σκ@το παροχέτευσε (όσες δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, απλά σκεφτείτε: μπλιάααααξ), το πρήξιμο έφυγε τελείως, έμεινε μία κοκκινίλα διαστάσεων 3Χ5 (από 5Χ10 που ήταν).

πάλι καλά τη γλύτωσες φιλενάδα!!!!!! (σκόρδα και σε σένα!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη, προσπάθησε να αναζητάς την παρέα της συμβούλου...Εν ανάγκη ας έρχεται κάθε μέρα, αν μπορεί....Κάνε υπομονή, το αίσθημα της απογοήτευσης είναι πράγματι πολύ άσχημο....

Καταλαβαίνω ότι είναι και οι δουλειές από πίσω αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να αναλάβει την λάτρα του σπιτιού για 1 βδομάδα μέχρι να τα καταφέρετε με την μικρή; Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα..Μια μανούλα, μια πεθερούλα;

βασδελακι μου τυχαινει η κοπελιτσα να γεννησε μολισ πριν 2 μηνεσ διδυμακια και εννοειται τα θηλαζει αποκλειστηκα...

δεν θελω να την παιδευω κι εγω ...

παντωσ οποτε θελω κατι κ χρειαστω μου ειπε να την παιρνω τηλ!!!!

απο βοηθεια...η μαμα μου δουλευει απο πρωι(ερχεται λιγο το μεσημερι κατω στο σπιτι )και φευγει εωσ αργα το βραδυ!!!!!απλα τα μεσημερια για καμια ωριτσα μου παιρνουν εστω λιγο την αγγελικη κατω...κατι ειναι κ αυτο!!

. Μην με βρίσετε που εγω μιλάω για τη βάφτιση και εσεις ακόμα περιμένετε να γεννήσετε.

πολυ ωραιο το ονομα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο!!!!!!!κι εγω το αγγελικακι 4 μηνων το βαπτισα και ηταν πολυ καλα!δεν εβγαλε κιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι να τα χιλιασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι να σου ζησει ο μπεμπαροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεροσ ,σιδερενιοσ και παντα του ευτυχισμενοσ να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

σημερα μου ειπε η μαια(συμβουλοσ) να αρχισω τισ ταμπλετεσ μαγιασ!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το θηλαστρο πλεον βγαζω με το ζορι 10-20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α να σασ πω και ενα αλλο κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον προχτεσ που πηγε να δηλωσει ο αντωνησ την μικρουλα στο ληξιαρχειο του ειπε η ληξιαρχοσ να κοιταξει στον ΟΓΑ μηπωσ και δικαιουμαστε το επιδομα τησ τριτεκνιασ....

πηγε λοιπον σημερα...εψαχναν απο εδω και απο εκει και στο τελοσ κατεληξαν στο οτι δεν το δικαιουμαστε !!!θα το δικαιουμασταν ΕΑΝ ειχε πεθανει το τριτο (!!!!!!!!!!!χτυπα ξυλο) μασ παιδακι αντι το πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !εχει διαφορα??????????????????????ή λεει εστω εαν ζουσε τουλαχιστον μιση-μια ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(?????????????? ?????????????????????????????????)

και ξανα ρωταω ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ??????????????????????????????????????????

τα πηρα παρα πολυ και αρχισα τα κλαμματα(εδω ειχα και λογο ομωσ ε???)

δεν περιμενα να παρω τα λεφτα και ουτε καν τα υπολογιζα!!!!!!!!!!!!δεν τα ηθελα και ασ μην παρω ποτε κ τιποτα φτανει να ειναι τα παιδια μου καλα!!!!!!!!...με πειραξε ομωσ το <<αλλα>τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ποια η διαφορα το να ζησει εστω μιση ωρα ή το να ειναι το τελευταιο παιδακι???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη να σας ζησει το αγορακι σας!! καλοτυχο, γερο και δυνατο! τι καλα να εχουμε κι αγορακια :)

irini τι να πω ρε κοριτσι??? δικιο ειχες που εκλαιγες, χιλια δικια. Οπως το ειπες, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!! Αστο να παει τωρα, μην το σκεφτεσαι....

Γιωτα οντως το ονομα που διαλεξατε για την μικρη σας ειναι υπεροχο αλλα οπως το βλεπω εγω το καλυτερο ειναι οτι κατι "λεε" για σας, κατι συμβολιζει. Με το καλο, λοιπον η βαφτιση

Κλελια νομιζω φτηνα την γλυτωσες, με λιγο πονο βεβαια αλλα αφου γλυτωσες το μαχαιρι μην μιλας καθολου!

Τσιπουρακι φτου ξελευθερια!!!! Απο Δευτερα η μετακομιση ε-ε-ερχεται!! Αντε παπακι τελικα θα εχεις δωματιακι οπως σε βλεπω. Και μετα εισαι η επομενη Μαριεττακι, ξεκινα το πακεταρισμα!!

Οσο για την Αγγελικη, επικοινωνησα μαζι της, ειναι καλα αλλα λιγο πεσμενη καθως περιμενει καποια αποτελεσματα εξετασεων σημερα. Ας περιμενουμε να μπει και να μας πει η ιδια τα νεα της....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ειρήνη μου δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το παράλογο του θέματος με τον ΟΓΑ!!!!!! είναι ντροπή τους! αλλά θα σε μαλώσω κιόλας, αφού ξέρεις ότι ειδικά αυτή τη στιγμή είσαι πολύ ευαίσθητη ψυχολογικά, οι ορμόνες στο φουλ γιατί ασχολείσαι με τέτοια θέματα; σε παρακαλώ .... <3

ασχολήσου με τις πριγκήπισες σου κι ασε τον ΟΓΑ να χαρείς και τις λαμακιες τους!

καλέ κοριτσάκι πως θα λένε την πριγκήπισα Νο2???

ελενα μου φτου ξελευθερία!!!!!! το παπί θα έχει σούπερ δωματιο!!!!

εμεις πρώτα ο Θεός λέμε να μετακομίσουμε την μεθεπομενη κυριακή

(10/10 τώρα που το γράφω ... τελικά αυτές οι ημερομηνίες... τέλος πάντων...πάμε για αλλα! )

αγγελικούλα εύχομαι οι εξετάσεις σου να είναι σούπερ!!!!

Διαφημίσεις

1537931kqky7a0imx.gif

μπράβο στο ειρηνάκι μας!!!

τα φιλιά μου!!βρε τη δανάη που θα έχει τον αδερφούλη της σε λίγο!!!

είσαι η επόμενη δεσποινιώ!!!

(μπήκα να ευχηθώ στην ειρήνη αλλά και σε όλες σας...με το καλό!!)

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ευχαριστώ πολύ τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες που με σκέφτονταν αυτές τις ημέρες και που με συγκίνησαν! Είναι πολύτιμο για μένα, γι’ αυτό ήθελα να σας ευχαριστήσω και δημόσια.

Προσπαθώ να σας διαβάζω αλλά δεν έχω πολύ το κουράγιο να απαντάω, είμαι λίγο πεσμένη και έξω από το κλίμα, οπότε δε θέλω να επηρεάζω τις όμορφες στιγμές σας. Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα όπως λέει και ο άντρας μου και μπήκε ο Οκτώβρης μας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Το βράδυ έχουμε συνάντηση με τον αιματολόγο και αύριο με τον γυναικολόγο, οπότε πρώτα ο Θεός θα μπω να σας ενημερώσω.

Χαίρομαι πολύ με τα νέα σας: με την Ειρήνη555 που κράτησε στα χέρια της το 2ο αγγελούδι της - Να σου ζήσει ο άγγελος σου, το πρώτο αγοράκι και μωράκι του μήνα μας,

το τσιπουράκι που βρήκε επιτέλους το σπίτι που ήθελε,

τη μαμαλευτεράκι – ploegisi – Βάσω - Δέσποινα και Ελένη που ετοιμάζονται να μας συγκινήσουν,

την Κλειώ που πηγαίνει καλύτερα με το απόστημα,

τη Γιωτίτσα που τα πάει περίφημα με τη ζωούλα της,

το μαμουνάκι με την κορούλα που βγήκε όμορφη σαν την μανούλα της και για όλα τα κοριτσάκια μας.

Μαράκι να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τα παιδάκια σας.

Ειρήνη εύχομαι να βρείτε γρήγορα τους ρυθμούς σας και μη στεναχωριέσαι για τα υπόλοιπα, το σημαντικό είναι ότι έχεις στην αγκαλιά σου δυο υγιέστατα παιδάκια!

ellain με το καλό να ξεκινήσουν και οι μεταφορές στο καινούριο σας σπιτάκι <3

Συγγνώμη αν ξέχασα κάτι, σας φιλώ όλες.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βρε Αγγελικούλα!! Γιατί, γιατί, γιατί είσαι πεσμένη?? Να μην είσαι! Να μετράς μέρες μέχρι να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!! Τπτ δεν έχεις, οι εξετάσεις είναι για το καλό σου, μέχρι εκεί!! Όλα βαίνουν καλώς αγαπούλα!!

Ειρήνη, δεν θέλω να σχολιάσω αυτό με τον ΟΓΑ. Κανονικά ούτε εσύ έπρεπε να μάθεις τον λόγο που δεν πήρατε το επίδομα: δεν το δικαιούστε, ΤΕΛΟΣ!! Τώρα τι, γιατί, πώς, και αν... άστο... Και μόνο που το διάβασα αρρώστησα... Ξέχνα το, πες ότι δεν σου το είπε κανείς και: φτιάξε τικεράκι της νέας μπέμπας καλέ!!!!!!

Τσιπούρα, πλέον οι ημερομηνίες δεν έχουν νόημα διότι ξεκινάμε καινούρια προσπάθεια, και πλέον αυτές θα σηματοδοτήσουν καινούριες εμπειρίες... Τελικά τι έγινε χθες με την διαιτολόγα? Ή το έγραψες και εγώ κοιμάμαι όρθια?

ellain έληξε η απεργία: ΓΕΟ-ΒΑ-ΓΕΟ!!!!!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αγγελικουλα μου ευχομαι να εχεισ πολυ πολυ καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχω ενα προαισθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να δειτε που θα γεννησει και το δεσποιναριο μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρη δεσποινα με τον τετρακιλο θα μασ κανεισ την τιμη??????????????????????????????????????????

κλειω μου θελω να το αφησω να παει 40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κολλημα ε?και στην αγγελικη το ειχα αφησει!!!!

καποια στιγμη θα μπω με ησυχια να το φτιαξω παντωσ..

τσιπ....Γεωργια-ελενη θα την πουμε!!!!!!γεωργια η πεθερα:|και ελενη η πεθερα τησ πεθερασ!!!:oδηλαδη η γιαγια του αντωνη...

στην αγγελικουλα-μαρια(τησ μαμασ μου το αγγελικη) εγινε ο ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εξαγριωθηκε η πεθεριξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ηθελε βλεπεισ το ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοντεψε να μασ κανει να χωρισουμε με το στεφανι!!!:mad::mad::mad:

ε τωρα ειπα να τησ το βγαλω...και τησ γιαγιασ του σκευτηκα επειδη η γυναικα εχει μονο εγγονουσ κ δεν ακουσε καθολου το ονομα τησ να το ακουσει απο εμασ...

δεν τουσ εχω πει ακομα τιποτα ομωσ...

αν και οπωσ τουσ κοβω:?μπορει να κανουν φασαρια για να μην βγει το δικο τουσ ετσι απο πεισμα και μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα εγω θα το βγαλω οτι και να πουν..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κλειώ μου σε ευχαριστώ, γενικά προσπαθώ να είμαι θετική και ευδιάθετη γιατί αλλιώς θα ήμουν στο ψυχιατρείο εδώ από μέσα σεπτεμβρίου ;)

Λοιπόν η διαιτολόγΑ χθες δεν πήγε καλά, δυστηχώς δεν είχα χάσει τίποτα

το στανιό μου!!!!! Στεναχωρήθηκα αλλά πάμε για τα επόμενα!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι με το τρεξιμο για τα σπίτια κλπ δεν τα κάνω τέλεια, ναι μεν τρωω απόλυτα διαιτητικά αλλά μπερδευω λίγο τα μενού... καθώς και παραλείπω ενδιάμεσα γεύματα (φρούτα, γιαούρτια κλπ).

Συνεχίζω το πρόγραμμά μου κανονικά! Οπως είπα και στην <3 λλίνα μου πρώτη φορά θα δω μετακόμιση με μπροκολα και κολοκύθια... αντί για πίτσες και σουβλάκια!

:-P

Διαφημίσεις

τσιπ μου να μην σκευτεσαι ημερομηνιεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!καθολου μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακου κι εμενα που αν τισ σκευτομουν (με δυσκολια τισ ξεχνασ ή τισ πασ στο πισω του μυαλου σου )θα ειχα καταληξει δαφνι!!!!!!!!!!!!!!!!!

και για τα κιλακια !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!Ε?ΜΙΑΚΙΑ Κ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(α μηπωσ κοντευεισ να αδιαθετησεισ?ή εισαι αδιαθετη και δεν εχασεσ?)

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπ μου να μην σκευτεσαι ημερομηνιεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!καθολου μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακου κι εμενα που αν τισ σκευτομουν (με δυσκολια τισ ξεχνασ ή τισ πασ στο πισω του μυαλου σου )θα ειχα καταληξει δαφνι!!!!!!!!!!!!!!!!!

και για τα κιλακια !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!Ε?ΜΙΑΚΙΑ Κ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(α μηπωσ κοντευεισ να αδιαθετησεισ?ή εισαι αδιαθετη και δεν εχασεσ?)

θανκ γιου ειρηνάκι μου, όλα οκ είναι

όχι δεν περιμένω να αδιαθετήσω απλά επειδή ο θηροειδής μου είναι χαμηλός πρέπει να ακολουθώ κατά γράμμα το διαιτολόγιο μου... τεσπά όλα καλά όλα ανθηρά!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

καλά η πεθερά σου... να μην πω... προτιμώ το Ελένη (λατρμεμένο με τόσες φιλενάδες εδώ μέσα!) αλλά φαντάζομαι ότι γεωργία θα την φωνάζετε την μπεμπίνα! ??

ναι !!γεωργια!!κι εμενα το ελενη μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν πειραζει!!!!

ασε ασ μην σχολιασω παραπανω για την πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσουχτρα ε; ;;;; (για το πεθερικόν λέω....)

καλέ βάλε τικεράκι της πριγκήπισας Νο 2!!!!!!!

πολλά φιλιά και καλό σκ!

αγαπούλες με το καλο τα μπεμπάκια σας!!!!!

Γερά και Τυχερά να είναι!

σας φιλώ

έ έ έφτασε!!!

το πρώτο αγοράκι στην παρεούλα μας!!! και το πρώτο μωράκι οκτωβρίου! μας έκανε ποδαρικό! άντε μωρέ, συγκινήθηκα!

ιρέν να σας ζήσει και να είναι τυχερούλης!!! τα καλύτερα εύχομαι για όλες μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...