Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλο μηνα!!! οκτωβρης επιτελους!!!

μαρακι να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!

δεν εχω ακομα νεα απο την ιρεν..κατα τις 10-11 θα εμπαινε οποτε ειμαι σε αναμμενα καρβουνα!! πηρα τηλ πριν λιγο αλλα δεν το σηκωνει κανεις..

για παιδιατρο εγω εχω της μελινας η οποια ειναι ΣΟΥΠΕΡ τη λατρευω αλλα βεβαιως τωρα με τη μετακομιση σαλονικα θα τη χασω:?:-? μου ειπε οτι θα ερθει μολις γυρισουμε απο το μαιευτηριο να εξετασει το μπεμπακο μου..

τα νεοτερα απο εμας ειναι οτι μολις γυρισα απο το μαιευτηριο οπου εκανα ΠΑΛΙ υπερηχο και nst και αυτο το παιδι δεν λεει να βγει με τιποτις..οποτε αν δεν γεννησω και μεσα στο σκ τοτε μπαινω Δευτερα πρωι με προκληση..καθομαι και κοιταω το χαρτι της εισαγωγης που μου εγραψε και φρικαρω!!! δεν τα μπορω αυτα τα προγραμματισμενα με τιποτις!!!

η γιατρος μου ψιλοανησυχει που ειναι τοσο μεγαλο το μωρο ρε γμτ...παλι 4 κιλα βγηκε...τι να πω..θεος βοηθος τωρα πια εδω που φτασαμε...

μολις εχω νεοτερα απο το ειρηνακι θα μπω να σας γραψω

καλημερες και πολλα φιλιαααααααα

έλα βρε doctor που σου ρθε κατραπακιά!!! μια χαρά θα είναι ο μπεμπούλης σου και να δεις που θα χουμε και μαζί γενέθλια!!!

μια χαρά θα πάνε όλα! και στη θεσσαλονίκη θα βρεις σίγουρα καλό γιατρό για τα παιδάκια σου!

μόλις μάθεις νέα για τα γεννητούρια ειδοποίησέ μας ε???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

HappyAnniversary.gif&t=1

Μαράκι να ζήσετε!!! πάντα αγαπημένοι να είστε!!!!!

Κοριτσάκια μου τί κάνετε;

Είχαμε νέο από την Irene???? Με το καλό!!!!!!

Δοκτωρίνα μου νευράκια εεε;;;; λογικό είναι, σκέψου όμως τη στιγμή που θα δεις τον Νένο σου και θα τα ξεχάσεις όλα ε;;;;;; <3

Δες τη Βασω και την Ελενα που είναι μπλαζέ! :)

Ελενα γιουπι!!!!!! απελευθερωθήκαμε από τους μεταφορείς!!!!!!

όσο για το ποστ σου και το τραγούδι... τί να πω βρε καρδούλα;

μόνο ευχές έχω για σένα και το παπάκι σου, με συγκίνησες πάρα πολύ!

Κουμπαρούλα είσαι ζεν και σε παραδέχομαι! σκόρδα!!!!!!!

Μαμουνάκι θέλουμε φωτό της μικρής καλέ!!!!

Οι μανούλες που είναι καλέ;

Σε όλες φιλιά :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα να εχουμε. Επιτέλους μπήκε ο πολυποθητος Οκτώβριος που όλες θα φταναμε στο στον στόχο μας αλλο αν μερικές βιαστήκαμε λίγο, οπως και να έχει όσο και αν κουραστηκατε όλες φτάνετε στο τέλος.

Χαίρομαι πολυ που σας ἀρεσε το όνομα της μικρής, η Αγία Εμμέλεια ειναι η μητέρα του Μεγ. Βασιλείου και γιορτάζει στις 30 Μαιου, μεγάλο ρόλο στην επιλογη του ονομάτος έπαιξε, εκτος του οτι μας άρεσε ηχητικά, οτι την ημέρα που έμαθα οτι είμαι έγκυος ήταν η γιορτη των Τριών Ιεραρχων και όπως ξερετε ένας απο αυτούς ηταν ο μεγάλος Βασίλειος.

Χθες που συζητούσαμε με το αμόρε αποφασίσαμε να κάνουμε την βάφτιση της μικρής στις 30 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλ. που μάθαμε για την εγκυμοσύνη, θα μου πείτε είναι λίγο νωρίς αλλα η νονά μας είναι ηδη δυο μηνών εγκυος και δεν θα μπορεί αργότερα. Μην με βρίσετε που εγω μιλάω για τη βάφτιση και εσεις ακόμα περιμένετε να γεννήσετε.

Μαράκι να τα εκάτοστήσετε με το σύζυγο και να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι.

Ιρενε με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλιά το θαυματάκι σου.

Δέσποινα έφτασες και εσυ στο τέλος, δεν χρειάζεται να σε φοβίζουν τα προγραμματισμένα ισα ισα που πας προετοιμασμένη.

Εllain μας συγκινησες πολυ με τα λογια και το τραγουδάκι σου, τελικα η πορεία της εγκυμοσύνης είναι ενα υπέροχο ταξίδι. Θα με πείτε χαζή αλλα μερικές φορες μου λείπει η κοιλιά μου και αυτο το αίσθημα του μωρου που κουνιέται, βέβαια προτιμώ να το βλέπω και να το χαιδευω.

Ξεχασα να σας πω οτι χθες μας είδε ο παιδιατρος για πρωτη φορα και όλα ηταν πολυ καλα, πηρε ηδη και διακοσια γραμμαρια απο τη μερα που βγήκαμε η μπουμπουλήθρα μου. Ο παιδιατρος τον οποιο τον ήξερα απο τη δουλεια μου είναι εξαιρετικός μαζι με την εξέταση μας μιλούσε μια ωρα και δεκα λεπτα για όλα που αφορουν την μικρη απο τα ατυχήματα και τα εγκαυματα μέχρι του τι να τρώω τώρα που θηλάζω, έμεινα πολυ ευχαριστημένη και η μικρή δεν έκανε κιχ όση ώρα την εξέταζε γιατι και αυτος ήταν πολυ ήρεμος.

Σας ζάλισα σήμερα σήμερα, στελνω πολλα φιλάκια σε όλες τις κοπέλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Kαλημερα (οταν γραφω χωρις τονους ξερετε: εχω το νινι αγκαλια)!!

Μαρια να τα 1000σετε και παντα χαρες!!

Η Ειρηνη αν δεν εχει γεννησει, λογικα κοντευει... Με το καλο!!!!

elain τελειο το τραγουδακι... πολυ "της ψυχης" σου...

Κοριτσαρες μου κοντευετε!! Το καταλαβαινω οτι σας εχουν σπασει τα νευρα αλλα σε 5 μερες οι περισσοτερες βλεπω ηδη το προγραμματιζετε!! Μετα θα εχετε ροζ μωρα!!!

Γιωτα αυτο που γραφεις: εγω στο μαιευτηριο την 3η μερα που γεννησα, ενιωσα κατι στο στομαχι, στα εντερα, δεν ξερω, και ασυναισθητα σκεφτηκα οτι ειναι το μωρο που κλωτσαει. Ελα ομως που το μωρο ηταν διπλα μου στο πυρεξακι... Πρωτη και τελευταια φορα αυτο το συναισθημα... Κατα τα αλλα, επειδη με αγχωνε το μωρο οταν ηταν στην κοιλια (τι θα μπορουσε να συμβει κλπ) προτιμω να εχω το ξεβυζωτηρι μου εδω να με παιδευει :D

(την άφησα στην καλαθούνα της τώρα).

Όσο για τον παιδίατρο, ναι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε έναν άξιο εμπιστοσύνης... Η δικιά μας ήδη θεωρείται "πρώην". Ήμουν επιφυλακτική μετά την πρώτη επίσκεψη, προς το παρόν λέω, κάτσε να δούμε (επειδή ήταν συστημένη). Άρχισε όμως τα κουλά της να ζυγίζουμε το μωρό 2 φορές την εβδομάδα, τα 350 γραμ που πήρε σε 10 μέρες δεν της άρεσαν και επειδή η υπόθεση μου μύριζε "ξένο γαλατάκι" και επειδή δεν μου ενέπνευσε ποτέ εμπιστοσύνη (αχ αυτό το ένστικτο), ήδη ψάχνω καινούριο.

Τον θέλω ή Περισσό ή Γαλάτσι (έχω κόλλημα, τον θέλω δίπλα μου), να είναι καλός με τα μωράκια και να μπορώ να τον βρω σαβ/κο στο τηλ αν χρειαστώ κάτι... Ήδη μία συνάδελφός μου έχει έναν παιδίατρο να μου συστήσει, περιμένω και από μία φίλη μου, ίδωμεν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

είμαστε γειτόνισσες και εγώ πετρούπολη μένω κοντά στο θέατρο πέτρας

μια χαρα!να πιουμε καφεδακι ρε συ με την πρωτη ευκαιρια;)

γιωτιτσα τεεελεια η ζουζουνιτσα σας...σκορδα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γιωτίτσα τέλειο το όνομα της μικρής σου! Επίσης όταν διάβασα ΄που έγραφες η μπουμπουλήθρα μου... έμεινα :o γιατί έχω μία φίλη γιώτα που έχει μια μικρούλα και τη λέει ακριβώς έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλελούκο αυτό το νινί στην αγκαλία με ξετρελαίνει!!!!!!!

Με το καλό ο καινούργιος παιδιάτρος, έτσι όπως τα είπες η πρωην δεν μου γέμισε το αυτί!

Οι γειτόνισσες θα πηγαίνουν τα μωράκια τους βόλτα παρέα!!!!!!!

Η δικιά μου η μέλουσα γειτόνισσα που είναι; Η αγγελική μένει κάπου κοντά στο καινούργιο σπιτάκι μας! Αγγελικούλα μου που είσαι καλό μου;

Λογικά η Ιρενε θα έχει γεννήσει, άντε βρε δοκτωρ μπες να μας πεις τα νεα!

φιλιά σας

Διαφημίσεις

Kοριτσια μολις με πηρε η ειρηνη!!!:D:D:D:D:D Γεννησε ενα παιδαρο 3330!!!! ειναι πολυ καλα και οι 2, ο μικρός λεει εχει πολλα μαυρα μαλλακια και μεγαλο τσουτσουνι!!:mrgreen::mrgreen: ειναι τρισευτυχισμένη!!!! και εγω μαζι της!!!!:D:D:D

Ειρήνη ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!!!

Δέσποινα τρελλο-Δέσποινα και στα δικά σου!! Και οι λοιπές γκαστρούλες: καλή λευτεριά!!!

Επίσης (άσχετο) πήρα τον γυναικολόγο μου στο τηλ και του είπα για το απόστημα: λογικά το γλύτωσα το νυστεράκι καθώς το βρωμο-σκ@το παροχέτευσε (όσες δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, απλά σκεφτείτε: μπλιάααααξ), το πρήξιμο έφυγε τελείως, έμεινε μία κοκκινίλα διαστάσεων 3Χ5 (από 5Χ10 που ήταν).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kοριτσια μολις με πηρε η ειρηνη!!!:D:D:D:D:D Γεννησε ενα παιδαρο 3330!!!! ειναι πολυ καλα και οι 2, ο μικρός λεει εχει πολλα μαυρα μαλλακια και μεγαλο τσουτσουνι!!:mrgreen::mrgreen: ειναι τρισευτυχισμένη!!!! και εγω μαζι της!!!!:D:D:D

Συγχαρητήρια!!!!

Να τους ζήσει το αγοράκι τους!!!

Baby_boy_3_month_old.jpg

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

baby_stork_boy_lg.jpg

Καλώς και τον τσουτσουνάτο μας!!!!!!

Ειρήνη μου να σας ζήσει! Μόνο χαρές να έχετε!!!!!!! <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...