Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KALO SUPER MHNAAA!!

Μπορει η clelia να εφερε το 1ο october power μωρο..και μεις να ακολουθησαμε, αλλα η Ειρηνουλα θα παρει τον τιτλο.."1ο ΜΩΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ"!!!

Με το καλο!!

μαμαλευτερακι η σκεψη μας διπλα σου..το Σαββατο θα εχουμε χαρες..τα δυσκολα περασαν!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημέρα

με το καλό ειρήνη και ηλιάννα να αγκαλιάσετε τα μωράκια σας μ'ένα πόνο.

όντως γιωτίτσα το όνομα της μικρής είναι πολύ ωραίο

σήμερα έχουμε και επέτειο κλείνουμε 5 χρόνια γάμου πω πω πως πέρασε έτσι ο καιρός

αυτή τη εξέταση του τραχήλου πάντως είναι άστα να πάνε και τη δευτέρα δεν με βλέπω να την αποφεύγω ούτε γω

καλημερααα!πως ξημερωσαμε?ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

εδω ολα καλα,κανενα νεο...μονο που κατα τη διαρκεια της νυχτας εφαγα το μισο κεικ που εφτιαξα χθες!τουλαχιστον ηταν σπιτικο...δικαιολογια για τις τυψεις ειναι αυτο!

ιρενε με το καλοοοοοο!σε λιγο θα κρατας αγκαλια το μωρο σου!!!

μαμαλευτερακι στελνω θετικη ενεργεια και ευχομαι με ενα πονο!περιμενουμε νεα το σαββατο!

πετρουλα για το θεμα της εξετασης τραχηλου εχω να σου πω οτι το σκεφτομουν καιρο πριν τελικα μου κανει την εξεταση ο γιατρος χθες το απογεμα...ειχα ακουσει πολλα και φυσικα οχι ευχαριστα!ισως ημουν προετοιμασμενη ψυχολογικα για κατι πιο επωδυνο απο αυτο που τελικα ηταν...δεν το λες παντως τραυματικη εμπειρια,για μενα τουλαχιστον.εντονη ενοχληση,τιποτα παρπανω.μη μασας!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα!

Κοριτσακια ευχαριστώ για τις ευχές σας!

το σπιτάκι είναι στα ιλίσσια :) , ευτυχώς όχι μακρυά από μετρό!!!!!

Τσιπούρα αγαπημένη, καλορίζικο το σπιτικό! Είναι και κοντά στην παλιά μου γειτονιά....Ζωγράφου!:cool:

καλησπερα απο μια αγροιπνη μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ποπελαρεσ μου???????????

θυμαστε το προβλημα με τον θηλασμο ε?ηλθε σημερα η συμβουλοσ θηλασμου στο σπιτι μασ!!!παρα πολλη καλη κοπελα και εξυπηρετικοτατη!!με βοηθησε αρκετα!!!!

κατα πασα πιθανοτητα εχουμε παθει συγχιση θηλων....η λυση απο οτι μου ειπε ομωσ λιγο δυσκολη!!!!

να σασ πω οταν ηταν εδω μεχρι και που ενθουσιαστηκα καθωσ μου ειπε οτι τα παμε μια χαρα κ με επιμονη κ υπομονη θα πιασει το μωρο!!ηδη οσο ηταν εδω επιανε!!!!

οταν εφυγε ομωσ μεχρι κ τα κλαμματα μου ηλθαν!!!!!ο λογοσ...

θα πρεπει εχτοσ του να θηλαζω συνεχωσ (1ωρα ή οσο παρει τελοσ παντων..ακομα και 2-3)και περα απο αυτο να αντλω 8 φορεσ την ημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:μετα το αντλημενο ή αν χρειαστει να δωσω συμπληρωμα να μην το δινω στο μπιμπερο αλλα με μια συρηγγα!!!!!!

επιχειρησα να το κανω με μεγαλη προσοχη αλλα αποτυχια!!!αν κ το εκανα σιγα σιγα η μικρουλα πνιγοταν με την συριγγα...

περα απο αυτο ομωσ καθησα και τα εβαλα κατω κ σκευτηκα...με την αγγελικη συνεχεια μαζι μου (ειπαμε βοηθεια καθολου)ποτε θα κανω εγω τουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ???και ποτε θα αντλω 8 φορεσ????????οπωσ κ να το κανω δεν βγενει σε θεμα χρονου!ειναι κ ενα σπιτι κ ενασ αντρασ απο πισω ....

θα ελθει αυριο παλι η κοπελιτσα και θα τησ τα πω...λεω να προσπαθησω να αντλω οσο περισσοτερο γινεται και να το αφησω οπωσ παει το θεμα...τι να πω!!

πολυ απογοητευση παλι ρε παιδι μου!!πανω που αρχισα λιγο να συνερχομαι τωρα παλι με πηρε απο κατω...

Ειρήνη, προσπάθησε να αναζητάς την παρέα της συμβούλου...Εν ανάγκη ας έρχεται κάθε μέρα, αν μπορεί....Κάνε υπομονή, το αίσθημα της απογοήτευσης είναι πράγματι πολύ άσχημο....

Καταλαβαίνω ότι είναι και οι δουλειές από πίσω αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να αναλάβει την λάτρα του σπιτιού για 1 βδομάδα μέχρι να τα καταφέρετε με την μικρή; Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα..Μια μανούλα, μια πεθερούλα;

α και βασδελακι και η αγγελικη επαθε δυσκοιλιοτητα και ακομα δηλαδη....και τισ πρωτεσ ημερεσ κιολασ δεν ενεργηθηκε καθολου κιολασ!!

Ψυχολογικό είναι.... το μαναρι μου...μην θυμώνεις μαζί της...θυμάσαι εκείνο που σου είχα πει για το πως βιώνει το πρωτότοκο τον ερχομό του 2ου παιδιού στο σπίτι;;)

τελικά vasdeli έκανα και εγώ παραγγελεία στο ecofamily. Πήρα και ένα βρεφικό αφρόλουτρο μια και δεν έχουν έρθει ακόμα τα πράγματα μας από τη Γερμανία και δεν μου απαντούν στα μαιλς που τους έχω στείλει:evil:

Ελένη μου, κι εγώ τα πήρα!

Περίεργο που δεν σου απαντάνε από την Γερμανία! Όσες φορές τους έστειλα εμαιλ μου απάντησαν αμέσως! Χρησιμοποίησα την διεύθυνση που μου ήρθε στο εμαιλ για την επιβεβαίωση της παραγγελίας!

Να φανταστείς ότι εμένα μου στέλνουν συμπληρωματικά ένα μπουκαλάκι Weleda λαδάκι που είχε σπάσει στο 1 πακέτο! Τουςς το έγραψα και αμέσως ανταποκρίθηκαν...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

καλό μήνα και με το καλό να έρθουν τα μωράκια του Οκτωβρίου!

Και εμείς σε αναμονή είμαστε...

Καληνυχτα Ελένη και ελπίζω να μη με παρεξηγησες...:(

γιατί καλέ να σε παρεξηγήσω; ίσα ίσα που μου έλυσες μια απορία :tongue:

vasdeli και εμένα μου φάνηκε περίεργο που δεν μου απάντησαν. Από τη Κυριακή τους έχω στείλει 2 μαιλ για να μου πουν αν τελικά την ξαναέστειλαν και τίποτα ακόμα. Και να φανταστείς ότι η πρώτη παραγγελεία έγινε 4 Αυγούστου!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα και πολυ καλο μηνα!!! με τον πελαργο να ερχεται και στις δικες μας στεγες!

Αγγελικη η σκεψη μας μαζι σου. πολλα πολλα φιλια! Και σε εσενα Ηλιαννα αλλα θα σου τα ξαναπουμε αυριο!

Μαρακι χρονια πολλα για την επετειο σας, να ζησετε και γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι :)

Πετρουλα αργησα λιγο αλλα το καταλαβα. Κοιτα, οχι πως δεν πονεσα, οχι οτι μου αρεσε η παραβιαση του αβατου τοσους μηνες και μαλιστα απο ξενο κατακτητη ;), αλλα ειμαι της αποψης πως αφου πρεπει να γινει, σφιγγεις τα δοντια και το κανεις. Αν ειχα επιλογη, θα το απεφευγα, αλλα αφου δεν εχω... χαλαρωνω και το απολαμβανω (?????)χιχιχιχιχιχι (πλακα κανω!!!)

Ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη σημερα. Χαρουμενη γιατι μπηκε ο Οκτωβριος και νιωθω πιο κοντα στον στοχο μας, επισης λυθηκε η παλιοαπεργια και επιτελους θα μπει το νερο στο αυλακι.

Συγκινημενη ειμαι γιατι μπηκε αυτος ο μηνας που με τοση ανυπομονησια περιμενα απο τον Φλεβαρη που εμαθα για την εγκυμοσυνη. Περασε τοσος καιρος, εκανα τοσες σκεψεις, ενιωσα τοσα πρωτογνωρα συναισθηματα οπως οταν κρατησα το τεστ ή ακουσα πρωτη φορα την καρδια του να χτυπαει... Ο καιρος περασε κι σχεδον εφτασε η ωρα. Ας δωσει ο Θεος να πανε ολα καλα μεχρι τελους. 2-3 μερες τωρα τριγυρναει στο μυαλο μου αυτο το τραγουδι, γραφτηκε για αλλο σκοπο με αλλο νοημα, αλλα εμενα μου αρεσει πολυ και θα το ψιθυριζω ως νανουρισμα στο παπακι μου... Το μοιραζομαι μαζι σας γιατι ησαστε πολυτιμοι συνοδοιποροι τοσους μηνες...

http://www.youtube.com/watch?v=EWO3Q5Hewpo

Γέλασε ξανά

κρυσταλλένιο μου αγγελούδι

η άνοιξη να 'ρθει

να φωτίσει το τραγούδι

Μέλισσες και πεταλούδες

να στολίζουν τις φτερούγες που φοράς

και τα σύννεφα ν' ανοίξουν

τον Θεούλη να σου δείξουν, να μιλάς

Να σταθώ κι εγώ στο πλάι

Με τραγούδια και ζαφείρια

θα σου κάνω τα χατίρια

υ.γ. με πηραν τα ζουμια λεμεεεε!!! <3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πολύ χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα χαρούμενες και δυναμικές!

έτσι μπράβο!

tsipoura είσαι η ψυχή του october power!!!

ellain ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τόσο το ταξίδι της εγκυμοσύνης σου, τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με το καλό να νανουρίσεις το γιόκα σου με αυτό.

Λύθυκε και η απεργία;! Ωραία! Σιγά σιγά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

ερωτησουλα!παιδιατρο πως βρηκατε?ποτε πρεπει να δει το μπεμπακι?

εμείς έχουμε παιδίατρο από τα μεγαλύτερα παιδιά και μου είπε να τη πάω να τη δει περίπου στις 10 μέρες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

αχ ελενάκι με συγκίνησες βρε! πολύ όμορφο το τραγουδάκι! έρχονται μωρέ τα μικρούλια μας! όσα έμειναν δηλαδή, γιατί πολλά ήρθαν και έκαναν ανθρώπους χαρούμενους!

ελένη και κουμπαρούλα καλό μας μήνα!!!

βασούλα εμείς ήδη έχουμε τον οικογενειακό μας παιδίατρο, αλλά καλά θα είναι να βρεις γιατί εμένα μου είπε ότι εκτός από το νοσοκομείο, θα έρθει 2η ή 3η μέρα στο σπίτι μόλις γυρίσουμε! και ξέρεις δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση ο παιδίατρος... πολλές μου φίλες και γνωστές ζοριστηκαν αρκετά μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν που τους ταιριάζει και να μπορούν να συνεννοηθούν... συνηθως αυτές οι επαφές γινονται μετά από συστάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και απαραίτητο να σε βολεύει! μόνη σου θα αποφασίσεις! είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα μαζί του, γιατί τον πρώτο καιρό κυρίως θα είναι σαν το θεό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

το μικροτερο παιδι στη δικη μας οικογενεια ειναι 21 ετων!!!αρα αδυνατο να εχουμε οικογενειακο παιδιατρο!χαχαχαχαχχα...απο φιλες δεν εχει κανει καμια νινακι ακομα...πετρουπολη,εκτος δουλειας,γνωριζω λιγο κοσμο.μετακομισα εδω λογω δουλειας πριν 3 χρονια.αρα πρεπει να το ψαξω λιγο το θεμα του παιδιατρου...

ευχαριστω για τις απαντησεις φιλεναδες!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημέρα

σήμερα έχουμε και επέτειο κλείνουμε 5 χρόνια γάμου πω πω πως πέρασε έτσι ο καιρός

Nα ζήσετε Μαράκι! Πάντα ευτυχισμένοι!

Βάσω ίσως μέσω του φόρουμ τότε να βρεις κάποιον παιδίατρο στην περιοχή σου.

Ίσι καλημέρα :-P

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

αχ μαράκι τώρα το είδα!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ!!!

να είστε πάντα ευτυχισμένοι μαζί!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...