Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

τι μου κάνετε? μια μέρα έλειψα και τα σπάσατε όλα βρε!!! χαίρομαι που είστε καλά και που έχετε κέφια!!!

αχ! ηρουκάκι θυμήθηκα και το δικό μου γάμο τώρα... πέρσι τέτοιο καιρό είχα τις προετοιμασίες κι εγώ!!! τι όμορφα που ήταν! πες μας λίγα για το γάμο! για τα έθιμα και τα συναισθήματά σου!

τσιπουρίτσα γιατί δεν το παίρνεις το παλικάρι βρε???:? άντε κάτσε καλά που μεγάλωσες... εσύ αποφασίζεις βέβαια, αλλά μην το μετανιώσεις αργότερα!

για τις υπόλοιπες δεν θα πω αναλυτικά, πολυλογούδες!!! χάθηκα και γέλασα πολύ μπορώ να πω! ααα! μαράκι! μια από τα ίδια! το πρωί χαίρομαι που μπαίνουν τα τζινάκια και το βράδυ σιχτιρίζω την ώρα που το φόρεσα!!! όσο για το στήθος, ας μην το συζητήσουμε! πήγα και αγόρασα σουτιέν D... δεν χωράω άλλο πλέον!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!Πως είστε σήμερα;;;;

Chris μου η αλήθεια είναι οτι αγχώθηκα λίγο αλλά ντρέπομαι να παίρνω το γιατρό για κάθε τι που με ανησυχεί,αφου αγχώνομαι με τα πάντα!!!!

Ellain μου μα φυσικά να σου πω λεπτομέριες όσες θες!Λοιπόν ξεκινάω με το νυφικό είναι νυφικό υπερπαραγωγή!!!Το χρώμα του είναι σαμπανιζέ προς το χρυσό,το μπούστο είμαι μεσα στο στρας και η φούστα είναι σατεν φουσκωτη φουσκωτη με λίγες σούρες οι οποίες πηγαίνουν κυκλικά!!Την άλλη εβδομάδα που θα πάω για πρόβα θα το βγάλω φωτογραφία για να το δείτε και να μου πείτε!Οι μπομπονιέρες είναι λευκοί φάκελοι σατέν και κλείνουν με καρφίτσα λουλούδι απ'εξω!ο στολισμός θα είναι σε χρώματα λιλά!Συγκεκριμένα με κρίνους λιλα!Μη σας πω ποσο καιρο έκανα να βρω μαγαζί να μπορει να μου κανει τετοιο στολισμο!Το γλεντι θα γίνει σε κτήμα και όχι σε κέντρο,μιας που είμαι αθηναία ήθελα να έχει μια αθηναϊκη πινελιά ο γαμος μου.Αυτά!!!Οτι αλλο θέλεται εδώ είμαι να σας πω!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι;Τα ρούχα σας σας κάνουν;Εμενα παροτι εχω χασει κιλα λογο εμετων τα τζινακια μου τα στενα ενώ μπαίνουν άνετα και κουμπώνουν άνετα μου προκαλούν ποναλάκια!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

ploegisi μου τα έθιμα έδω σχετίζοντα πιο πολύ με τα δώρα στο ζευγάρι τα δώρα των πεθερικών και του κουμπάρου!Ας πούμε το νυφικό εδω το πληρώνει η πεθερά οχι ο γαμπρος ούτε ο πεθερός!Η μητέρα του γαμπρού επίσης πληρώνει τα εσώρουχα και το νυχτικό ας πούμε της πρωτης νύχτας του γάμου!Η μητέρα της νύφης αγοράζει στο γαμπρό 5 εσώρουχα 5 φανέλες και τις μπυτζάμες του γαμπρου!Η Μητέρα του γαμπρόυ μετα το γάμο περιμένει το ζευγάρι στο σπίτι για να τους ταϊσει καρύδια με μελι!Στο γλέντι η μητέρα της νύφης περνάει στο λαιμό του κουμπάρου η της κουμάπας μία νυφική πετσέτα η οποία ειναι σαν σεμεν μη γελατε ετσι ειναι!Αλλο εθιμο είναι τα ξεροτήγανα που προσφέρεις στους καλεσμενους στο γλεντι!Το κρεβάτι γίνεται 4 μέρες πριν το γάμο και την επόμενη μέρα καθε μητέρα κανει τραπέζι στο σπιτι της και γιορτάζει την παντρειά του παιδιού της!Αυτά θα κανουμε τουλαχιστον εμεις δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα!

Όσο για τα συναισθήματα μου είναι αναμικτα!Εκει που πάω να το χαρώ όλο και κάποιος ανακατεύεται και παίρνει πρωτοβουλίες και αλλάζει πράγματα και σπάνε τα δικά μου νευρα!!!!Και ο καλός μου στην κοσμάρα του το μόνο που λέει ειναι μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!Σκέψου οτι για βέρες δεν έχουμε πάει ακόμα!Μας βλέπω στην εκκλησία χωρις βέρες!!!!!!!!!!!!!!!

hroukaki, αφού σου προκαλούν πονάκια, μην τα ξαναβάλεις. Δεν θες να νιώθεις άνετα? Εγώ την βγάζω με ελαστικά παντελόνάκια, τζιν-κολάν κλπ.

Όσο για τις υπόλοιπες τις απαράδεκτες: δεν έχετε φάει γαμοπίλαφο?????? Βρε είστε με τα καλά σας?? Χάνετε!! Εν τω μεταξύ έχω ένα μαγαζάκι δίπλα στο σπίτι μου στην Καλογρέζα που φτιάχνει αυθεντικό κρητικό φαγητό και κάθε φορά που πηγαίνω πλακώνω τα σαλιγκάρια και το γαμοπίλαφο μόνη μου (ο σύζυγος ξινίζει τα μούτρα του όταν το βλέπει - καλύτερα όμως, μόνη μου το τσακιζω)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΧΑ! Μαζί γράφαμε...

Βέρες δεν πήρατε ακόμη?? Όλα έτοιμα είναι βρε, ακόμα και το μπεμπέ, και οι βέρες όχι???

Πλάκα κάνω, μην αγχώνεσαι για τις βέρες. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να κανονιστεί σε έναν γάμο... Πηγαίνετε όμως, μην το καθυστερείτε άλλο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

ΧΑ! Μαζί γράφαμε...

Βέρες δεν πήρατε ακόμη?? Όλα έτοιμα είναι βρε, ακόμα και το μπεμπέ, και οι βέρες όχι???

Πλάκα κάνω, μην αγχώνεσαι για τις βέρες. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να κανονιστεί σε έναν γάμο... Πηγαίνετε όμως, μην το καθυστερείτε άλλο...

Είναι το πιο εύκολο πράγμα σε ένα γάμο όταν μπορείς να βρεις και τον γαμπρό!Το μωλό μου δεν έχει χρόνο ούτε να φάει με τη δουλειά του!Τι να τον κάνω που είναι και πολυάσχολος!Να φανταστείς οτι όλα τα του γάμου εκείνη τη μέρα θα τα δει!!!!Όλα θα είναι έκπληξη!Άσε πίκραααααααααααα....

Όσο για τα τζίν δεν τα φοράω απλά ήθελα μια παρηγοριά οτι δεν ειμαι μόνη μου σε αυτό το κοσμο!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!ή καλησπερα τετοια ωρα!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!Πως είστε σήμερα;;;;

Chris μου η αλήθεια είναι οτι αγχώθηκα λίγο αλλά ντρέπομαι να παίρνω το γιατρό για κάθε τι που με ανησυχεί,αφου αγχώνομαι με τα πάντα!!!!

Ellain μου μα φυσικά να σου πω λεπτομέριες όσες θες!Λοιπόν ξεκινάω με το νυφικό είναι νυφικό υπερπαραγωγή!!!Το χρώμα του είναι σαμπανιζέ προς το χρυσό,το μπούστο είμαι μεσα στο στρας και η φούστα είναι σατεν φουσκωτη φουσκωτη με λίγες σούρες οι οποίες πηγαίνουν κυκλικά!!Την άλλη εβδομάδα που θα πάω για πρόβα θα το βγάλω φωτογραφία για να το δείτε και να μου πείτε!Οι μπομπονιέρες είναι λευκοί φάκελοι σατέν και κλείνουν με καρφίτσα λουλούδι απ'εξω!ο στολισμός θα είναι σε χρώματα λιλά!Συγκεκριμένα με κρίνους λιλα!Μη σας πω ποσο καιρο έκανα να βρω μαγαζί να μπορει να μου κανει τετοιο στολισμο!Το γλεντι θα γίνει σε κτήμα και όχι σε κέντρο,μιας που είμαι αθηναία ήθελα να έχει μια αθηναϊκη πινελιά ο γαμος μου.Αυτά!!!Οτι αλλο θέλεται εδώ είμαι να σας πω!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι;Τα ρούχα σας σας κάνουν;Εμενα παροτι εχω χασει κιλα λογο εμετων τα τζινακια μου τα στενα ενώ μπαίνουν άνετα και κουμπώνουν άνετα μου προκαλούν ποναλάκια!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!

πολυ ωραια ακουγονται ολα!!!οπωσ και τα εθυμα σασ!!!αντε με το καλο και κοιταξε να τα απολαυσεισ ολα!!!κ μην συγχιζεσαι με τα ανεκατωματα...

α οσο για το τραβηγμα στον αφαλο το ειχα στην αγγελικουλα μου...δεν θυμαμαι ομωσ σε ποιον μηνα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ploegisi μου τα έθιμα έδω σχετίζοντα πιο πολύ με τα δώρα στο ζευγάρι τα δώρα των πεθερικών και του κουμπάρου!Ας πούμε το νυφικό εδω το πληρώνει η πεθερά οχι ο γαμπρος ούτε ο πεθερός!Η μητέρα του γαμπρού επίσης πληρώνει τα εσώρουχα και το νυχτικό ας πούμε της πρωτης νύχτας του γάμου!Η μητέρα της νύφης αγοράζει στο γαμπρό 5 εσώρουχα 5 φανέλες και τις μπυτζάμες του γαμπρου!Η Μητέρα του γαμπρόυ μετα το γάμο περιμένει το ζευγάρι στο σπίτι για να τους ταϊσει καρύδια με μελι!Στο γλέντι η μητέρα της νύφης περνάει στο λαιμό του κουμπάρου η της κουμάπας μία νυφική πετσέτα η οποία ειναι σαν σεμεν μη γελατε ετσι ειναι!Αλλο εθιμο είναι τα ξεροτήγανα που προσφέρεις στους καλεσμενους στο γλεντι!Το κρεβάτι γίνεται 4 μέρες πριν το γάμο και την επόμενη μέρα καθε μητέρα κανει τραπέζι στο σπιτι της και γιορτάζει την παντρειά του παιδιού της!Αυτά θα κανουμε τουλαχιστον εμεις δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα!

Όσο για τα συναισθήματα μου είναι αναμικτα!Εκει που πάω να το χαρώ όλο και κάποιος ανακατεύεται και παίρνει πρωτοβουλίες και αλλάζει πράγματα και σπάνε τα δικά μου νευρα!!!!Και ο καλός μου στην κοσμάρα του το μόνο που λέει ειναι μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!Σκέψου οτι για βέρες δεν έχουμε πάει ακόμα!Μας βλέπω στην εκκλησία χωρις βέρες!!!!!!!!!!!!!!!

τέλεια! τέλεια!!! πανέμορφα!! μην αγχώνεσαι και μην αφήνεις πολλούς να μπαίνουν στα πόδια σου! εγώ τους αποστόμωνα λέγοντας: εγώ στο δικό σου γάμο ανακατεύτηκα??? :P:mrgreen::P:mrgreen::mrgreen: τα ξεροτήγανα είναι θεϊκά!!! όποτε κατέβηκα κρήτη φεύγοντας πήρα από 3-4 κιλά!!! και το σεπτέμβρη μου έφερε μια γνωστή μου ένα κουτί... νααααα!!! μιαμ μιαμ!!!

όσο για τις βέρες, σιγά το πράγμα! μισή ωρίτσα θα βρείτε! πότε είναι ο γάμος? έχεις ακόμη καιρό?

Επεξεργάστηκαν by Isoula

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

25 Απριλίου είναι ο γάμος!!!Έχουμε καιρό απλα εγώ αγχώνομαι όπως πάντα!!!!Άσε που αυτοί που ανακατεύονται είναι τα πεθερικά μου και κάνω υπομονη κανω υπομονη μέχρι τοτε 8α δειξει...

25 Απριλίου είναι ο γάμος!!!Έχουμε καιρό απλα εγώ αγχώνομαι όπως πάντα!!!!Άσε που αυτοί που ανακατεύονται είναι τα πεθερικά μου και κάνω υπομονη κανω υπομονη μέχρι τοτε 8α δειξει...

αυτο'υς εννοούσα όταν έλεγα: εγώ στο δικό σας γάμο ανακατεύτηκα??? ;):rolleyes:;)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια!!!Μπραβο hroukaki!!

Και εμεις το γαμο μας τον καταχαρήκαμε, όλα τέλεια ήταν...

Για βερες κι εμεις πήγαμε Τεταρτη και Σάββατο ο γαμος..χαχα

Εσεις ομως να το συντομεύσετε..

Εχουν πολύ ωραια εθιμα στην Κρητη, εζησα εκει για 4 χρονια ούσα φοιτητρια και εχω παρευρεθει και σε γαμο και σε βαφτιση και ειδικα στα χωρια τηρουν πολλά εθιμα και παραδοσεις..

Να το χαρειτε κορίτσι μου και οι ωρες οι καλές!!!

Το νυφικο ακουγεται πολύ σουπερ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άσε ploegisi πολυ δύσκολο πράγμα οι πεθερές!Οτι και να της πω έχει και μια απάντηση δεν βγάζω άκρη!Ευτυχώς θα μένουμε μακριά της και το μωλό δεν σηκώνει και πολλά είναι μέχρι να τα πάρει...

Stone μακάρι να βρει χρόνο το μωλό γιατι αλλιώς με βλέπω να τις διαλέγω κ αυτές μόνη μου...

Με έχει πιάσει η πολυλογία μου σήμερα...

allo!!!

είστε πραγματικά θεοπάλαβες!!!!!!!!!!!!!

είστε γλύκες και θεοπάλαβες!!!!!!!!! :) :) :)

δεν θα παντρευτώ, όχι γιατί κάτι μου φταίει (ηλικία, κλπ) αλλά γιατί έτσι όπως είμαστε με την <3 λλλλίνα μου το θεωρώ περιττό. Όσο για τον κόσμο, δεν σκέφτομαι τίποτα γιατί ο πρώτος μου γάμος ήταν υπερπαραγωγή ... οπότε αν παντρευόμασταν θα κάναμε κάτι πολύ χαλαρό (υποθέτω....).

επίσης εννοείτε ότι δείχνω τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη!!!!!!!! αχααχχαχαααααααααα (είναι το στυλ του χάχα που έχω που μικραίνει, ευτυχώς και καλό γονίδιο δέρματος- αααα δεν σας είπα άρχισαν να υποχωρούν τα βρωμόσπυρα!!!! )

αφού θα φάμε γαμοπίλαφο από τον γαμο του ηρουκακίου μας.... περιττό να κάνω κι εγώ....... νταβαντούρι!!! χα χα χα

προτιμώ να σκέφτομαι την βάπτιση πάντως!!!!!!!!!!!! αχ αχ αχ

νομίζω ότι αρχίζω και ερωτεύομαι το κασιους μου (μωράκι)

πήγα σήμερα έκανα και τις κοπλικές, πολύ απαλά και χαλαρά ούτε κολποδιαστολέα ούτε τίποτα, τίποτα δεν ένοιωσα :)

πάει και αυτό

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

γεια σας και απο εμενα το ταλαιπωρο!!τι καμια δε με αναζητησε??μπραβο σας κοριτσοπουλα...κλαψ κλαψ..

εμεις δηλ εγω ειμαι καλυτερα απο το συναχι που ειχα αλλα κολλησε παλι η μικρη μου και ειμαστε ενα πραγμα μπρος πισω,αμαν,2 βδομαδες αρρωστοι ειμαστε.αραγε θα ηρεμησουμε ποτε απο κατι????

κατα τα αλλα βλεπω εσας που ειστε μες στην τρελη χαρα και χαιρομαι!!!

και εγω θελω να ξαναπαντρευτω για το νταβαντουρι!!!αλλα αυτην την φορα με αλλον αντρα (χαχαχχα)τον μαθαμε αυτον!!!

παντως ηρουκακι θα ναι τελεια στο γαμο σας!!!μην αγχωνεσαι!!!εντωμεταξυ μια κοπελα μου ζητησε ενα βιβλιο ευχων για τον γαμο της που θα γινει στην κρητη και λεω λες να σαι εσυ?!!αλλα οι ημερομηνιες δεν συμπιπτουν!!!συμπιπτουν ομως τα χρωματα!!και εκεινη λιλα θα εχει!!χαχαχα

εμεις της βερες της ειχαμε παρει στον αρραβωνα...να δεθουμε απο τοτε!!χαχα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...