Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γυρισαμε κι εμεις απο το γιατρο!

η μικρουλα μας ειναι μια χαρα,εχει κατεβει κι αλλο και ο γιατρουλης ειπε οτι εχουμε καλες προυποθεσεις για φυσιολογικο τοκετο.σημερα μου εκανε κολπικη εξεταση και καρδιοτοκογραφημα.ολα οκ!μας ειπε οτι θα μας ξαναδει το σαββατο αν δεν με εχουν πιασει οι πονοι η δεν εχουν σπασει τα νερα ως τοτε.αυτα τα νεα μας!

βασω ειδα στο τικερακι σου οτι περασες τις 40 εβδομαδες. σου ειπε ο γιατρος μεχρι ποτε μπορει να σε αφησει να περιμενεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας κορίτσια,

σε λίγες ώρες μπαίνει και επίσημα ο Οκτώβρης!!!!

Με το καλό να έρθουν και τα επόμενα μωράκια!

Εμείς με το γιατρό μόνο υπερήχους κάνουμε για την ώρα, ούτε nst, ούτε γυναικολογική εξέταση τραχήλου.

Ειρήνη πάρε μια βαθειά ανάσα και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

Βάσω, Ηλιάννα, Δέσποινα, Ελένη, Λιάνα, Ειρήνη έφτασε ο καιρός. Με το καλό!

ellain υπομονή λίγο ακόμα και περπάτημα!

τελικά vasdeli έκανα και εγώ παραγγελεία στο ecofamily. Πήρα και ένα βρεφικό αφρόλουτρο μια και δεν έχουν έρθει ακόμα τα πράγματα μας από τη Γερμανία και δεν μου απαντούν στα μαιλς που τους έχω στείλει:evil:

Πετρούλα, μαμουνάκι, Γιωτίτσα, Clelia, tsipoura και όποια άλλη ξεχνάω πολλά φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

βασω ειδα στο τικερακι σου οτι περασες τις 40 εβδομαδες. σου ειπε ο γιατρος μεχρι ποτε μπορει να σε αφησει να περιμενεις;

μου ειπε οτι θα με βλεπει μερα παρα μερα απο δω και περα.λογικα ως τη τριτη 4-5/10 περιμενουμε εξελιξεις...αν οχι θα μπουμε με τεχνητους;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ αyριο δεν ξέρω αν προλάβω να μπω να με σκέπτεστε σας ευχαριστώ που σταθήκατε κοντά μου όλον αυτό τον καιρό από τις 23 Αύγουστου το Σάββατο πρώτα ο θεός η ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

:tongue::tongue:

Και ναι ακοοοομααα εδωωωωωω:evil::evil::evil::evil::evil:

λοιπον μπηκα να ευχηθω και απο εδω στη φιλεναδα μου την ιρεν να πανε ολα τελεια αυριο και τετοια ωρα να ειμαι στο λητω να χαζευω τον αντρακλα της!!!

Ειρηνακι μου σ΄αγαπω πολυ (μαρη κοιτα τι γραφω!! εκδηλωνω μελια!!:tongue::tongue::tongue:)

ζηλευω παλιοσκατουλα!!

Δεσποιναρα μου,αγαπημενη μου.....(δεν εχει ρε γαμωτο φατσα με δακρυα χαρας.......)!!!!!!!

Αυριο,αυριο...λες να τα βγαλουμε μαζι αυτη την φορα???

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Με το καλο και στις υπολοιπες....

Αντε μπαινει ο Οκτωβρης!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

Βρε Ελένη, εντυπωση μου κανει που δεν σε εξετασε ακομη ο γιατρος σου..

Ο δικος μου γιατι μου ειπε οτι αυριο (αν πηγαινα..) θα με εξεταζε γυναικολογικά???

Μηπως στην επόμενη εγκυμοσυνη (αν και οταν) να προτιμησω τον δικο σου γιατρούλη???

Επίσης εντυπωση μου κανει που η Ελενα και η Βασω το ειδαν πολύ ψυχραιμα το θεματακι και το ανεφεραν σαν κτ πολύ απλό..

Εγω πάλι γιατι ενω αυριο θα επρεπε να επισκεφτω το ντοκτορι το ανεβαλλα για αυτον ακριβως το λόγο...οεο???Πήρα μονη μου 3 μερες παραταση :rolleyes:

Βασω, ε-ε-ερχεται!!

Ελενα, κα-κα-κατεβαίνει!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ιρενε με το καλο αυριο!!! ολα θα πανε τελεια!! σε λιγες ωρες θα κρατας το θαυματακι σου αγκαλια!

Ηλιαννα μου θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!! κρατα γεραααα!!!!

Πετρουλα τι ειδαμε χαλαρα εγ κι η Βασω? δεν καταλαβα.... (βλεπε χαζη ξανθια!!:))

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Eιρηνη και Ηλιανα, με το καλο!!

Stone η μαμα μου κοντα μενει αλλα μου εσπασε τα νευρα σημερα... Δεν μπορω να γραψω περισσοτερα επειδη εχω την Ελισαβετ αγκαλια (γι' αυτο δεν βαζω τονους)

Γιωτα τελειο το ονομα του μωρου σας...

Τ α λεμε αυριο

χχχ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πετρουλα τι ειδαμε χαλαρα εγ κι η Βασω? δεν καταλαβα.... (βλεπε χαζη ξανθια!!:))

σημερα μου εκανε κολπικη εξεταση και
Πηγα γιατρο, καναμε .. εξεταση για τον τραχηλο, ολα καλα,

Να βρε Ελενα, την εξεταση του τραχηλου εννουσα..μονο εγω το εχω παρει τοσο στραβα???

Ειρηνη να ευχηθω ξανα με εναν πόνο!!!!

Ηλιανα με το καλό να αγκαλιασεις και εσυ το Σαββατογεννημενο αγορακι σου!!!

Διαφημίσεις

είδα φως και μπήκα πριν πέσω για ύπνο! βάλαμε και γκόλ!!! ποιος μας πιάνει!!!

βρε πετρούλα γιατί το πήρες τόσο στραβά το θέμα της εξέτασης τραχήλου? χαλαρά... κι εγώ ούτε που το σκέφτηκα... και είχα και θάμνο... τώρα, άλλος άνθρωπος!

ιρέν με το καλό!!! άντε και πρώτη του μήνα! ποδαρικό να μας κάνεις!!!

φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

(ελενάκι ελπίζω να μην περπατάς και μεταμεσονύχτια...:tongue::confused:)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ψάχνω εδώ και πόση ώρα να δω που έχει γράψει η Γιώτα για το όνομα της μικρής και δεν το βρίσκω! γιατι;;;;

Δες το τικερακι της!!

βρε πετρούλα γιατί το πήρες τόσο στραβά το θέμα της εξέτασης τραχήλου? χαλαρά... κι εγώ ούτε που το σκέφτηκα... και είχα και θάμνο... τώρα, άλλος άνθρωπος!

χαχαχαχα μακαρι να ηταν αυτο το θεμα μου!!!Τοσα παιρνουν ας δουν και λίγο θαμνωδες περιβαλλον!!χαχα

Μωρε τον πόνο σκεφτομαι..θα παρω μια βαθια ανασα και μετα θα τον βρισω κιολας!!Αφου δεν μπορω να το αποφυγω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...