Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου, πως είστε; Κατάφερα επιτέλους να σας διαβάσω και σας ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις ευχές σας. Δεν μπαίνω συχνα γιατι θελαμε λίγο χρόνο να τακτοποιήθούμε στο σπίτι και επείδη δεν εχω καμί αβοήθεια παρα μόνο τον αντρόλη μου μας πήρε λίγο παραπάνω, η μαμα μου ρε γαμώτο ήρθε στο μαιευτήριο μόλις γέννησα και την επόμενη μέρα είχε ιωση οπότε τέθηκε σε καραντίνα ελπίζω απο το ΣΚ και μετά να είναι εντελώς καλά και να έρθει να βάλει κανένα σίδερο. Κατα τα άλλα είμαστε πολύ καλά ευτυχώς η μικρή κοιμάται το βράδυ και την ξυπνάω ανα τρίωρο να φάει γιατι ηταν οριακή με τον ίκτερο, αργότερα θα την αφήνω να ξυπνάει μόνη της.

Τα απογευματα είναι λίγο πιο ανήσυχη δηλ θέλει να την βάζω στο στήθος για να κοιμάται και αυτο κρατάει αρκετη ώρα αλλα τι να κάνουμε ετσι κάνουν στην αρχη τα νεογέννητα.

Εχουμε κανενα νεο απο τη φραγκολίνα, απο οτι κατάλαβα γέννησε τη Δευτέρα.

Δέσποινα εγω πάντως το βράδυ είδα αυτη τη βλέννα του τραχήλου που έλεγες και στις πέντε το πρώι αρχισε ενας γλυκός πόνος χαμήλα μαζί με τις συσπάσεις, σε τρείς ωρες που με είδε ο γιατρός είδα ηδη 5 εκατοστά διαστολή. Η βλέννα δηλ ήταν η εναρξη του τοκετού.

Κλειώ περαστικά με το αποστημα σου απο οτι διάβασα σε ταλαιπωρεί, αρκετά. Καλα η μικρή σου είναι κούκλα.

Βάσω υπόμονή κι εσύ έφτασες στο τέλος που θα πάει και το μωρό σου αρκετα μεγάλο θηριάκι.

Τσιπουρίτσα καλορίζικό το σπιτάκι, είδες που σου λέγαμε καθε εμπόδιο για καλό απο οτι κατάλαβα αυτο είναι καλύτερο απο το προηγούμενο που είχατε δει.

Αγγελικούλα που είσαι, κανένα νεο απο τις εξετάσεις σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα (ένα-ένα τα θυμάμαι): μαμουνάκι μην τα βάζει ο συζυγάτος σου μαζί σου!!

Για να δηλώσετε το παιδί στο ληξιαρχείο απαιτείται ληξιαρχική πράξη γάμου. Εκεί φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας, αυτήν αντιγράφουν. Δλδ δεν νομίζω προφορικά να ζήταγες να σου αλλάξουν διεύθυνση... Οπότε ΔΕΝ φταις εσύ... Όσο για τα ΚΕΠ, λίγο χλωμό να το αλλάξουν από εκεί. Πρέπει να πάτε στο ληξιαρχείο Αμαρουσίου με την υπεύθυνη δήλωση που σου είπα, και να τους επιστρέψεις ΟΛΑ τα αντίγραφα που σου είχαν δώσει αρχικά...

αχ σε ευχαριστω και παλι clelia μου!!! θα του τα πω κ θα τον στειλω μαρουσι θε δε θε!!:evil::evil::evil:

τσιπουριτσα καλοριζικο το σπιτακι σας!!!

ερωτηση..πως φτιαχνουμε γαλα στο μπιμπερο? βαζετε βραστο νερο σε θερμο ή το βραστο νεροτο ριχνετε αμεσως στο μπιμπερο και μετα ολο ψυγειο???μπερδεφτηκα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσακια ευχαριστώ για τις ευχές σας!

το σπιτάκι είναι στα ιλίσσια :) , ευτυχώς όχι μακρυά από μετρό!!!!!

κλέλια κι εγώ χαζεύω τη μικρή σου!!!! φτου φτου καλέ σαν κουκλάκι είναι κι σου μοιάζει!!!!!!! ελπίζω να πάρει και τα μάτια σου!

πάλι θα με φατε σήμερα; άντε καλοφάγωτη και θρεπτικότατη είμαι η άτιμη!

βασιόλα μου μην λες για φαγητά σήμερα έχω λυσσάξει στην πείνα! εχω διατολόγΑ (κλασσικό ραντεβού πέμπτης) και θα φαω γιαούρτι για μεσημεριανό.... :(

ελπίζω να έχω χάσει 1/2 κιλάκι :)

ισουλα μου εννοείτε πως θα είναι γκουγκουφκίτσα η μικρή σου! ίδια εσύ!

γιώτα μου τί καλά τα νέα σου κοπέλα μου!!!! φτου φτου!

βγάλε κι εσύ βιντεάκι να χαζεύουμε!!!!!!

ακους μαμουνάκι; κι εσύ το ίδιο! άντε να μας ανοιγει η όρεξη... ;) (είδατε πως σας ακουω;;;;; εεε;;;;)

όλες σας τις συμβουλές θα ακολουθήσω σαν πιστό ψαρίδιον! :)

Καλημερα κοριτσια!!

Βασω ειμαι κι εγω για κανενα καφεδακι χωρις βουτηματα γιατι το πρωινο μου ηταν παραπανω απο ικανοποιητικο,..( μετα την γεννα εχει να πεσει τρελο κολοκυθιιι και μαρουλι!!!!)

Ελενη ελπιζω το αγορακι σου να συνηλθε ή τουλαχιστον να συνελθει συντομα. Περιμενουμε να μας πεις νεα απο τον γιατρο σου σημερα! Αντε να δουμε μηπως και γεννησει καμια μεσα στο ΣΚ.

am, Πετρουλα και Βικακι τρυφερες μανουλες που στεναχωριεστε για τα πρωτα σας...τι γλυκο. Αλλα υπομονη, αφου ολες εχετε καποια λυση με καποιον που θα τα κρατησει, 4 μερουλες θα ειναι, θα περασουν.

Φωτεινη εισαι το πιο θερμο κοριτσι του October Power ;) !!! Σε παμε με χιλια!!!:D

μαμουνακι ωραιο το παρκαρισμα παραθυρο για φωτοσυνθεση! χιχιχι!

βασω, δεσποινα κι οποια αλλη περιμενει εναγωνιως, μακαρι να μας συμβει γρηγορααααααααααααααααααααα!!!!(δεν παει αλλο λεμε!!!!). Παμε και γιατρο σημερα ολες αν δεν κανω λαθος σωστα? Αντε να δουμε...

Ειμαι θερμη ??? χμμμμ ... μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμουλης χιχιχιιχ

vasdeli τι ειναι τα soap nuts????:oops:

new-home-5.jpg

Κοριτσάρες μου καλή σας ημέρα!!!!!!!

Επιτέλους βρήκαμε σπιτάκι, υπογράψαμε χθες και σε καμιά 10αριά μέρες ελπίζω να μετακομίσουμε!!!!!!

(ας βάλει ο Θεός το χέρι του και οι μεταφορείς λίγο νερό στο κρασί τους!)

είμαι χαρούμενη, φτου φτου και Σκόρδα!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

Τσιπουριτσα ερχομαι εγω να σε βοηθησω τωρα που πηρα το κολαι μετα απο 2 μετακομισεις μεσα σε 4 μηνες χαχαχα και ειδικα με το αμαξι μου να εχει παρει τον αερα της μετακομισεις χιχιχιχι

Καλημέρα!!

Πώς είστε τσούπρες??

Διαβάζω ότι ανυπομονείτε, άλλη για να γεννήσει, άλλη για σεχ (καλά Φωτεινή άπαιχτο! Με την πρώτη τσουπ το νινί!!)...

Τσιπούρα με 'γεια το σπιτάκι!! Πες μας ότι είναι απείρως καλύτερο από το προηγούμενο που παραλίγο να πάθεις κατάθλιψη με την κυριούλα!! Πες το μας!!

Κλελια μου το μονο που σκεφτομαι ειναι αυτο .... αφου πιασαμε την μικρη με την πρωτη μην πιασουμε και το δευτερο με την πρωτη και τον κυνηγαω μετα τον αντρουλη μου να του το κοψω:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλησπερούδια!

είμαι στη μανούλα! πηγα το πρωί στο κτήμα που μάζευαν μήλα, ήπια καφεδάκι, τους καθυστέρησα όλους κανα μισάωρο και τώρα με έστειλαν στο σπίτι:tongue::tongue::tongue:... δε με άντεξαν άλλο!!!! χιχιιχχι! να τους κάνω μακαρονάδα με κιμά λεει!

κουμπαρούλα μου με το καλό κοπέλα μου το νέο σπιτάκι!!! καλορίζικο να είναι!

άλλαξες και το μαλλάκι και πολύ με άρεσε λέμε!

άντε βρε κορίτσια! άντε γεννήστε να έρθει και η σειρά μας! δέσποινα, βάσω, ηλιάνα, ελένη! τι ωραίο σκ που θα έχουμε και πάλι!

το αγγελικάκι μας τι κάνει? κανένα νεότερο έχουμε?

ελενάκι υπομονή με την απεργία! κι εγώ περιμένω συρταριέρα και ντουλάπα για το παιδικό, αλλά όποτε έρθει... τι να κάνουμε!

κλέλια πως είναι η μικρούλα σου? θέλω κι άλλο βιντεάκι να τη χαζέψω! την έδειξα και στο αμόρε χθες και ξετρελάθηκε! κι εγώ μια τέτοια μου λέει θέλω!

φωτεινή πάρε άδεια από γιατρό και βούουουρ!!!

Μου ειπε σε 40 μερες να παω....δεν θελει να ακουσει καν για σεξ ακομα μου το ξεκοψε :evil::evil::evil::evil: αφου εχω ακομα τα παλιο επιλοχια :evil::evil::evil:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καταρχην ντροπη μου δεν ειπα καλημεραααααααααααααααα

αχ σε ευχαριστω και παλι clelia μου!!! θα του τα πω κ θα τον στειλω μαρουσι θε δε θε!!:evil::evil::evil:

τσιπουριτσα καλοριζικο το σπιτακι σας!!!

ερωτηση..πως φτιαχνουμε γαλα στο μπιμπερο? βαζετε βραστο νερο σε θερμο ή το βραστο νεροτο ριχνετε αμεσως στο μπιμπερο και μετα ολο ψυγειο???μπερδεφτηκα

Μαμουνακι δεν το δηλωσε το μαιευτηριο το μωρο στο ληξιαρχειο???

Εγω χτες πηγα ΚΕΠ να επικυρωσω ακομα 5 ληξιαρχικες πραξεις γεννησεις της μικρης για να μην τρεχω στο μαρουσι να βγαζω αλλες... δεν μου φτασανε αυτες που μου δωσανε :(:(:(

Εγω το νερο το βραζω ολο στον βραστηρα και μετα απλα το ζεσταινω λιγο και το βαζω στο μπιμπερο... αλλα σημερα μου εδωσε η νυφη μου ενα θερμο για να μενει σταθερη η θερμοκρασια μιας και εκαψα την γλωσσιτσα της μικρης τα μεσανυχτα :(:(:(:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

κοπελαρες καλησπερα.ο μικρουλης μου ειναι καλυτερα σημερα αλλα εγω με το τρελοβηχα δε με βλεπω καλα.ταπογεμα πουχω γιατρο θα του το πω.δε παει αλλο θα γεννησω απτις αναταραξεις στο τελος.

αχ.καιγω αυτα σκεφτομαι που θα τον φερνει ο μπαμπας του στο μαιευτηριο και θα μας πιανουν τα κλαματα,εγω για την ωρα του τοκετου ανησυχω περισσοτερο που θατον αφησω,μετα θαναι ο μπαμπας του συνεχεια να τον φροντιζει.γιαυτο ευχομαι ναναι βραδυ που θα φυγω να μη με παρει μεζε.//

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Και ναι ακοοοομααα εδωωωωωω:evil::evil::evil::evil::evil:

λοιπον μπηκα να ευχηθω και απο εδω στη φιλεναδα μου την ιρεν να πανε ολα τελεια αυριο και τετοια ωρα να ειμαι στο λητω να χαζευω τον αντρακλα της!!!

Ειρηνακι μου σ΄αγαπω πολυ (μαρη κοιτα τι γραφω!! εκδηλωνω μελια!!:tongue::tongue::tongue:)

ζηλευω παλιοσκατουλα!!

καλησπερα απο μια αγροιπνη μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ποπελαρεσ μου???????????

θυμαστε το προβλημα με τον θηλασμο ε?ηλθε σημερα η συμβουλοσ θηλασμου στο σπιτι μασ!!!παρα πολλη καλη κοπελα και εξυπηρετικοτατη!!με βοηθησε αρκετα!!!!

κατα πασα πιθανοτητα εχουμε παθει συγχιση θηλων....η λυση απο οτι μου ειπε ομωσ λιγο δυσκολη!!!!

να σασ πω οταν ηταν εδω μεχρι και που ενθουσιαστηκα καθωσ μου ειπε οτι τα παμε μια χαρα κ με επιμονη κ υπομονη θα πιασει το μωρο!!ηδη οσο ηταν εδω επιανε!!!!

οταν εφυγε ομωσ μεχρι κ τα κλαμματα μου ηλθαν!!!!!ο λογοσ...

θα πρεπει εχτοσ του να θηλαζω συνεχωσ (1ωρα ή οσο παρει τελοσ παντων..ακομα και 2-3)και περα απο αυτο να αντλω 8 φορεσ την ημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:μετα το αντλημενο ή αν χρειαστει να δωσω συμπληρωμα να μην το δινω στο μπιμπερο αλλα με μια συρηγγα!!!!!!

επιχειρησα να το κανω με μεγαλη προσοχη αλλα αποτυχια!!!αν κ το εκανα σιγα σιγα η μικρουλα πνιγοταν με την συριγγα...

περα απο αυτο ομωσ καθησα και τα εβαλα κατω κ σκευτηκα...με την αγγελικη συνεχεια μαζι μου (ειπαμε βοηθεια καθολου)ποτε θα κανω εγω τουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ???και ποτε θα αντλω 8 φορεσ????????οπωσ κ να το κανω δεν βγενει σε θεμα χρονου!ειναι κ ενα σπιτι κ ενασ αντρασ απο πισω ....

θα ελθει αυριο παλι η κοπελιτσα και θα τησ τα πω...λεω να προσπαθησω να αντλω οσο περισσοτερο γινεται και να το αφησω οπωσ παει το θεμα...τι να πω!!

πολυ απογοητευση παλι ρε παιδι μου!!πανω που αρχισα λιγο να συνερχομαι τωρα παλι με πηρε απο κατω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπουριτσα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο να μπειτε στο νεο κ ομορφο σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι με το καλο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!με εναν πονο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

α οσο για τα παιδακια που θα αφησετε για να γεννησετε...

η αγγελικουλα μου την εφεραν την πρωτη ημερα....ζητουσε να την σηκωσω πραγμα που δεν μπορουσα και απο τοτε τισ αλλεσ 2 φορεσ που την εφεραν δεν με κοιταζε καν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα παθει μεγαλη φρικη κ εκλαιγα οποτε εφευγε!!!να μην σχολιασω για τισ τυψεισ...ακομα και σημερα εχω δηλαδη επειδη οσο να ναι δεν εχει το 100%τησ προσοχησ μου...

α και βασδελακι και η αγγελικη επαθε δυσκοιλιοτητα και ακομα δηλαδη....και τισ πρωτεσ ημερεσ κιολασ δεν ενεργηθηκε καθολου κιολασ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Επιτέλους βρήκαμε σπιτάκι, υπογράψαμε χθες και σε καμιά 10αριά μέρες ελπίζω να μετακομίσουμε!!!!!!

233209ukpsj40kfl.gif

Καλοριζικό και καλή τυχη να σας φερει!!!Να κρεμασεις πολλά πολλά σκορδα (στο πίσω μπαλκόνι...χαχα;))

Ειρηνη μην απελπίζεσαι!!Ειναι τόοσο δυσκολο αυτο που προσπαθεις να κανεις που και με την Αγγελικούλα τα πραγματα δυσκολευουν ακομη περισσότερο!!

Σημασια εχει οτι το προσπαθεις, μη νοιωθεις ετσι..Καλή συνεχεια ευχομαι και συντομα να βρειτε ρυθμους!!

Γιωτιτσα τι ηρεμη που "ακουγεσαι"..Μπραβο σου!!Ημουν και εγω πολύ ψυχραιμη και σιγουρη..Καλη συνεχεια και περαστικα στη μαμα σου!!Συντομα να γινει καλά για να εχεις και μια βοηθεια..

και τι ομορφο ονομα που θα δωσετε στην μικρη!!

Κλέλια μπραβο στη μανουλα σου, ερχεται στο σπίτι και σε βοηθαει??Μενετε μακρια απο οσο θυμαμαι, εε??

Ελένη περαστικα στο παλικαρακι σου!!Τα δεκατακια γρηγορα να εξαφανιστουν..Απο βδομαδα κι εσυ τριτομανουλα!!Με εναν -μικρο- πόνο ευχομαι!!Σε εξετασε γυναικολογικα ο γιατρος??

Ploegisi κοντευεις κι εσυ!!Κι εγω τετοια τους κανω τους δικους μου, πάω κτ επισκεψεις διαρκειας και ολο τους καθυστερω κι ας λένε εκεινοι το αντιθετο..

Αχ Μαριω κανε υπομονη!!!Ο υπνος ειπαμε ειναι πολύτελεια πλέον και ξερεις τι προαισθανομαι ε???Θα ακολουθησουν κι αάαααλλα πολλάαα ξενυχτια!!Κπ διαβασα οτι προετοιμαζεται ο οργανισμος απο τωρα για τα ξενυχτια με το βρεφος..:)

Βασω πάω να πιω το καφεδακι που κερασες το ρωί..Καλε τις πατησες κι εσυ τις 40!!Αντε η σειρα σου τωρα!!!Με το καλό ευχομαι..

Ειρηνη 555με το καλό και με εναν πόνο να αγκαλιασεις το αγορακι σου!!

Το Αγγελικακι που ειναι??/

Βικυ, μαμουνακι, Ελενα, Ηλιανα, Φωτεινη και am πολλά φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωχχχχ σαν να μου φαινεται πως την αρπαξα:(.

Εχω μια μικρη καταρροη μυξουλιτσων γκρρρρρρρρρρρρρ τωρα πρεπει να παω να παρω μασκουλες

9zlup2.png

γυρισαμε κι εμεις απο το γιατρο!

η μικρουλα μας ειναι μια χαρα,εχει κατεβει κι αλλο και ο γιατρουλης ειπε οτι εχουμε καλες προυποθεσεις για φυσιολογικο τοκετο.σημερα μου εκανε κολπικη εξεταση και καρδιοτοκογραφημα.ολα οκ!μας ειπε οτι θα μας ξαναδει το σαββατο αν δεν με εχουν πιασει οι πονοι η δεν εχουν σπασει τα νερα ως τοτε.αυτα τα νεα μας!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ελενη περαστικα στον γιοκα σου αν και νομιζω παει καλυτερα. Οσο για τον τοκετο, μαλλον ηρθε η ωρα! Αντε να δουμε!

Ισουλα ποιος την χαρη σου? Μου φαινεται εκει στην μανουλα σε εχουν στα ωπα-ωπα. υ.γ. μακαρονια με κιμα???? τι ειπες τωρα???? μου τρεχουν τα σαλια!

Γιωτιτσα τι καλα που ολα μπηκαν σε ρυθμο και προχωρατε ωραια με την μικρουλα σου. Ευχομαι το κρυωμα της μανουλας σου να ειναι περαστικο συντομα ωστε να εχεις κι εσυ μια βοηθεια. Σε καταλαβαινω απολυτα οτι ολα περνουν απο τα χερια σας γιατι κι εμεις ετσι ειμαστε :D υπομονη, ολα θα γινουν

τσιπ Ιλισσια ειναι σουπερ περιοχη! αντε να μας πεις κανενα νεο απο την διαιτολογΑ!!

ειρηνακι τι να πω ρε γμτ! μην στεναχωριεσαι, εχεις απολυτο δικιο, δεν προλαβαινεις με δουλειες και σπιτι και παιδι αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις. Πες τις ανησυχιες σου στην κοπελα αφου ηταν πολυ καλη και ισως βρειτε μαζι μια λυση. Σου στελνω καρδουλινα <3

Πετρουλα, Φωτεινη, μαμουνακι, Κλελακι φιλακια

Στα δικα μου τωρα. Πηγα γιατρο, καναμε υπερηχο, nst, το αλλο εμ... πώς να το πω κομψα... εξεταση για τον τραχηλο, ολα καλα, το παπι ειναι γυρω στα 3200-3300, μονο που απ'ο,τι ειπε εχουμε ακομα μερες καθως το μωρο δεν εχει εμπεδωθει κι ετσι μπορει να φαμε τις 40 εβδομαδες, περιμενουμε ως τις 14/10 εκτος και μας προλαβουν τα γεγονοτα. Αλλα οπως ειπε κι ο γιατρος, ο τοκετος θελει υπομονη, όποτε αποφασισει το παιδι... Οποτε θα συνεχισω να λιωνω σολες :D

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...