Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

new-home-5.jpg

Κοριτσάρες μου καλή σας ημέρα!!!!!!!

Επιτέλους βρήκαμε σπιτάκι, υπογράψαμε χθες και σε καμιά 10αριά μέρες ελπίζω να μετακομίσουμε!!!!!!

(ας βάλει ο Θεός το χέρι του και οι μεταφορείς λίγο νερό στο κρασί τους!)

είμαι χαρούμενη, φτου φτου και Σκόρδα!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινα στοιχηματίζω ότι θα γεννήσεις το σάββατο!!!

Βασιόλα μου κι εσύ μέσα στο σκ.... λέτε να πέσω μέσα;

να τριτώσει το καλό και με την Ελένη μας; και η Ισούλα Δευτέρα;

Πετρούλα και Μαράκι έχετε ακόμα περιθώριο όπως και η Ελενα που βιάζεται!!!!!! (κακώς, άσε να ροδίσει το παπί καλέ!)

Αγγελικούλα μου πως είναι τα κέφια σου;

Vasdelaki μου καλή σου ημέρα!

σε όλες πολλά πολλά φιλιά και καλά γεννητούρια να έχουμε!!!!!!!

με το καλο να μπειτε στο καινουριο σας απιτακι Μαριεττακιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο βρε κοριτσι!!! ειδες που τελικα καθε εμποδιο για καλο?? εισαι ευχαριστημενη και ανακουφισμενη τωρα??? Ευχομαι σε αυτο το σπιτι να δειτε μονο χαρες (με πιανεις? ;))

Οσο για τους μεταφορεις, θα ειναι σε 2 μερες, σε 5, τι θα κανουν κι αυτοι θα την λυσουν την απεργια! τωρα εχω παρεουλα για να κανουμε υπομονη και να περιμενουμε να αποφασισουν.

Πες καμια λεπτομερεια για το σπιτακι οποτε εχεις χρονο :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα κούκλες

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ????????////

Σάββατο γεννώ κ εγώ

σαββατο κι εσύ;;;;;;;

Με το καλό Ηλιάννα μου!!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!!!!

συγγνώμη που σε ξέχασα αλλά ήταν για καλό, εννοώ είχα στο μυαλο μου ότι εσύ θα αργήσεις ακόμα!!!! :) φιλιά!!!!!

κάτσε να σας σκορδίσω όλες !!!!!

Knoblauch.jpg

Ελενα ναι παρεούλα τώρα :)

Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου καλή μου! κι εγώ ευχομαι να είμαστε όλοι καλά κι αγαπημένοι και όλα τα αλλα θα γίνουν! Το ίδιο εύχομαι για όλες μας!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, γυρίσαμε από το γιατρό, όλα καλά και περιμένουμε.

Αν δεν γεννήσω μέχρι την Κυριακή μου είπε να ξαναπάω τη Δευτέρα το πρωί να με δει. Ευτυχώς είναι χαλαρός. Και φυσικά μου είπε πάλι για περπάτημα.

Ο Δημήτρης το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ καλά αλλά ευτυχώς δεν ξανανέβασε πολύ πυρετό, προς το παρόν έχει κολλήσει το θερμόμετρο στο 37,5.

Όσο για τα παιδιά και εγώ έχω τρομερή αγωνία, τη μητέρα μου δεν τη ξέρουν καλά αφού την βλέπουν σπάνια αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. Αλλά πράγματι είναι δύσκολο.Όταν γέννησα το δεύτερο η στιγμή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν που φέρανε το μικρό στο νοσοκομείο, όταν έφυγαν έβαλα τα κλάμματα παρόλο που ο μικρός δεν είχε πρόβλημα. Τώρα καταλαβαίνει και του έχω εξηγήσει αλλά και πάλι ...

τσιπουρίτσα καλορίζικο το σπιτάκι σας!!!!!!! Μόνο ευτυχισμένες στιγμές να ζήσετε εκεί μέσα.

vasdeli δεν τα έχω πάρει ποτέ αλλά σκέφτομαι να τα παραγγείλω.

φιλιά σε όλα τα κορίτσια, πάω να πιω και εγώ ένα καφεδάκι και ίσως τα ξαναπούμε αργότερα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!!

Πώς είστε τσούπρες??

Διαβάζω ότι ανυπομονείτε, άλλη για να γεννήσει, άλλη για σεχ (καλά Φωτεινή άπαιχτο! Με την πρώτη τσουπ το νινί!!)...

Τσιπούρα με 'γεια το σπιτάκι!! Πες μας ότι είναι απείρως καλύτερο από το προηγούμενο που παραλίγο να πάθεις κατάθλιψη με την κυριούλα!! Πες το μας!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!

Πώς είστε τσούπρες??

Διαβάζω ότι ανυπομονείτε, άλλη για να γεννήσει, άλλη για σεχ (καλά Φωτεινή άπαιχτο! Με την πρώτη τσουπ το νινί!!)...

Τσιπούρα με 'γεια το σπιτάκι!! Πες μας ότι είναι απείρως καλύτερο από το προηγούμενο που παραλίγο να πάθεις κατάθλιψη με την κυριούλα!! Πες το μας!!

το λέω και το βροντοφωνάζω!!!!!! είναι σούπερ πραγματικά!!!!

σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο!

για μία ακόμα φορά είχατε δίκιο τιμημένες φιλενάδες και μάντισσες!!!!!

είναι και πιο ακριβό βέβαια... αλλά οκ θεωρώ με λίγη γενικότερη προσοχή ότι θα τα καταφέρουμε :)

(και μόνο ότι δεν θέλει να πάρουμε ντουλάπα κλπ, μάνι μάνι γλυτώνουμε και λεφτά και το ψυχιατρειο!!!! βρε Αη στη Νεοσετ! χιχιχιιχιχχι )

Ελενη σε ευχαριστώ!!!! με το καλό η μπεμπινα σου!

καλησπερούδια!

είμαι στη μανούλα! πηγα το πρωί στο κτήμα που μάζευαν μήλα, ήπια καφεδάκι, τους καθυστέρησα όλους κανα μισάωρο και τώρα με έστειλαν στο σπίτι:tongue::tongue::tongue:... δε με άντεξαν άλλο!!!! χιχιιχχι! να τους κάνω μακαρονάδα με κιμά λεει!

κουμπαρούλα μου με το καλό κοπέλα μου το νέο σπιτάκι!!! καλορίζικο να είναι!

άλλαξες και το μαλλάκι και πολύ με άρεσε λέμε!

άντε βρε κορίτσια! άντε γεννήστε να έρθει και η σειρά μας! δέσποινα, βάσω, ηλιάνα, ελένη! τι ωραίο σκ που θα έχουμε και πάλι!

το αγγελικάκι μας τι κάνει? κανένα νεότερο έχουμε?

ελενάκι υπομονή με την απεργία! κι εγώ περιμένω συρταριέρα και ντουλάπα για το παιδικό, αλλά όποτε έρθει... τι να κάνουμε!

κλέλια πως είναι η μικρούλα σου? θέλω κι άλλο βιντεάκι να τη χαζέψω! την έδειξα και στο αμόρε χθες και ξετρελάθηκε! κι εγώ μια τέτοια μου λέει θέλω!

φωτεινή πάρε άδεια από γιατρό και βούουουρ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Τσιπούρα σου τα λέγαμε!! Τώρα κοίτα να ακολουθήσεις τις άλλες συμβουλές (όλα μαζί στο καινούριο σπιτάκι!!)...

Σε ποια περιοχή είναι?

GEXxp3.png

τσιπουριτσα με το καλο να μπειτε στο καινουριο σας σπιτακι και να χετε ολα χαρες απο δω και περα!!!

ωρεεεε θα σκασουν μυτη πολλα μπεμπινια μεσα στο σ-κ μου φαινεται!ευχομαι να ειναι και το δικο μου μεσα σε αυτα...ΜΑΚΑΡΙ!!!

εφτιαξα κεικ σημερα,με κομματακια σοκολατα υγειας!τεεελειο εγινε...και στο καπακι ετοιμαζω κανελονια για τον αντρουλη μου που τα ζητησε!αδυναμιες ειναι αυτες...

τι μαγειρεψατε?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ξέχασα (ένα-ένα τα θυμάμαι): μαμουνάκι μην τα βάζει ο συζυγάτος σου μαζί σου!!

Για να δηλώσετε το παιδί στο ληξιαρχείο απαιτείται ληξιαρχική πράξη γάμου. Εκεί φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας, αυτήν αντιγράφουν. Δλδ δεν νομίζω προφορικά να ζήταγες να σου αλλάξουν διεύθυνση... Οπότε ΔΕΝ φταις εσύ... Όσο για τα ΚΕΠ, λίγο χλωμό να το αλλάξουν από εκεί. Πρέπει να πάτε στο ληξιαρχείο Αμαρουσίου με την υπεύθυνη δήλωση που σου είπα, και να τους επιστρέψεις ΟΛΑ τα αντίγραφα που σου είχαν δώσει αρχικά...

GEXxp3.png

Ploegisi ο αντρούλης σου θα έχει μία που θα σου μοιάζειειειειειει!!!

μωρρέ λες? λες να την βγάλουμε τη γκουγκουφκίτσα???:confused:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...