Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λες Δέσποινα;

εγώ δεν θέλω να είναι βράδυ αν και από τη μια βολεύει καλύτερα. Ντρέπομαι όμως να πάρω το γιατρό τηλέφωνο:oops:

Να με ενημερώσεις!!! Αύριο θα είμαι στο Έλενα το πρωί :wink:

Φωτεινή καλά έκανες και βγήκες!

Αm13 σε καταλαβαίνω απόλυτα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες Δέσποινα;

εγώ δεν θέλω να είναι βράδυ αν και από τη μια βολεύει καλύτερα. Ντρέπομαι όμως να πάρω το γιατρό τηλέφωνο:oops:

Να με ενημερώσεις!!! Αύριο θα είμαι στο Έλενα το πρωί :wink:

Φωτεινή καλά έκανες και βγήκες!

Αm13 σε καταλαβαίνω απόλυτα.

α εγω θελω πολυ να ειναι βραδυ!! στη μελινα ημουν μονο εγω και αλλη μια κοπελα που γεννησαμε και ειχε τρελη ησυχια και ολες οι μαιες ηταν μαζι μου!! (η αλλη γεννησε σε 1 ωριτσα :confused::confused:)

οσο για τη γιατρο δεν την ειχα παρει εγω!την πηραν απο το μαιευτηριο γιατι εγω δεν ημουν σιγουρη οτι μου ειχαν σπασει τα νερα (το ουφο!) και ντραπηκα να την παρω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με προλαβε ομως οκ!!!:mrgreen::mrgreen:

κοριτσια υτα με τις εβδομαδες παντα με μπερδευαν λοιπον αν υπολογιζω καλα ειμαι στη τριακοστη εβδομη.αυριο που θα παω γιατρο θα τον ξαναρωτησω θα μεχει περασει για ηλ...α καθε φορα το ιδιο τον ρωτο και ολο το ξεχνω.

παντως τελικη ημερομηνια εχω εικοσιδυο αμα ξερει καμια σας να τα υπολογιζει...

εσεις δευτερομανες πως αντιμετωπισατε το θεμα με το πρωτο παιδι.ποου ταφησατε οταν γενναγατε.τι στο καλο μονο εγωω εμαι ετσι περιεργη

????????????

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Βρε ελενακι πλακα κανω στη νενα!! επειδη γενναμε και οι 2 παιδια θηρια..:mrgreen::mrgreen:

τι παθατε ολες μωρε και αρρωστησατε; και η ειρηνη (irene555) ειναι χάλια με βηχα και συναχι και μπαινει για καισαρικη μεθαυριο! για αναρρωστε παρακαλω ολες!!τωρα βρηκατε??

γεια σου ρε φωτεινη με τις ευχες σου..καναμε παγαποντια εεε:tongue::tongue::tongue: για να παρω τον παπα της ενοριας ενα τηλεφωνακι να σε ξαναμαζεψει!!:tongue::tongue::tongue: (πλακα κανω εεε??:mrgreen:)και οσο για το αλλο θεματακι τι να σου πω? απαπαπα!!ασυγκρατητη παιδι μου!!!

am13 σε ποια εβδομαδα εισαι?

εγω εχω κατι πονακια εδω και κανα μισαωρο....λετε να γινει κανα θαυμα αποψε??:mrgreen::mrgreen:

Τι να κανω βρε Δεσποινα δεν προλαβαμε να νιωσουμε τον ερωτα μας ... βλεπεις η περιπτωση μας ειναι περιπτωσαρα :P:p:p με την πρωτη μας επαφη εμεινα εγκυος ;);););) οποτε τωρα απο εδω και περα που του το κλειδωσα :tongue::tongue: θελω να τον χορτασω οσο μπορω περισσοτερο :D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Αm είναι δικαιολογημενη η αγωνια σου και το αγχος σου για τον μικρό..και εγω ετσι νοιωθω αν και ο δικος μου δεν εχει κανενα απολύτως θεμα με τους παππουδες του, λατρευει να ειναι μαζι τους γιατι τον εχουν σαν παιχνιδι ολοι τους και να σου πω την αληθεια αυτό φοβαμαι περισσότερο..Οτι θα γυρισω δλδ και δεν θα θελει να αντιμετωπίσει την καινουρια κατασταση..

Τα πρωινα θα ειναι με τη μαμα μου, απογευματα με την πεθερα μου και το βραδυ με τον μπαμπα του ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!Να δουμε τελικα πως θα περασουν οι μερες, αν και οπως εχει γραψει και η Βικυ και η Ελένη ο νους μας θα ειναι στα πρωτα μας..ασε που εγω θελω να το παιζω ψυχραιμη και σκληρη..

mamounaki πως τα πατε εσεις???Εχετε ολονυχτιες με την μικρη??Ειναι γκρινιαρουλα ή ξυπναει για μαμ και μετα νανι ξανα??

Δεσποινα μακαρι να ειναι οι τελευταιοι και καθοριστικοι πόνοι αυτοι...

Μ'αρεσει που διαμαρτυρομαι κι εγω κι εσυ με περνας ηδη δυο εβδομαδες..Πωπω εχω μελλον ακομη!!!

Τσιπουρα τι εκανες με το σπίτι τελικα??

Εχουμε καμια προγραμματισμενη γεννα απο αυριο??

Φιλακια σε όλες και καλό βραδυ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια..παρκαρα τη μπεμπουλα παραθυρο για φωτοσυνθεση..

stone ειναι ησυχο το καλο μου απλα το βραδυ την πιανουν ολα..πεινες, λοιξιγγες, χ..σμο,και την μερα κοιμαται 4ωρα..

βασουλα ετοιμος ο ελληνικος..θελω βουτηματακια...;αχ τι μου κανες τωρα...

καλα αποτελεσματα!!

clelia μου οταν ειπα στο στεφανι τι βλακεια εκανα και τουπα να παει Μαρουσι..φρικαρε..θα δω μηπως γινει μεσω ΚΕΠ υπηρεσιακως..χλωμο αλλα θα προσπαθησω..

δεσποινακι γενναμε καλε??? μπα..τωρα το δα..

αντε καλη μας μερα..:tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα.

χτες πάλι στριφογυρνούσα στο κρεβάτι με αυπνίες. για την τουαλέτα δεν το συζητώ.

am13 και εγώ το ίδιο σκέφτομαι τι ώρα θα με πιάσουν οι πόνοι ή θα σπάσουν τα νερά και αν είναι βράδυ τι θα κάνω το μικρό πορόλο που από πάνω μας μένει η πεθερά μου και θα τον κρατήσει. μετά θα τον πάμε στη μαμά μου αλλά το καλό είναι ότι και η αδερφή μου μπορεί να τον κρατήσει μια και οι δύο τους τα πάνε πολύ καλά μαζί, ο μικρός της έχει τρελή αδυναμία. παρόλα αυτά όμως αγχώνομαι.

άντε δέσποινα κοντεύεις, λες να γεννήσεις σήμερα;

μαμουνακι μια χαρά η μικρούλα αλλά απ' ότι κατάλαβα τραβάς ένα ξενύχτι.

φωτεινή καλές βόλτες τώρα που έγινε η αρχή

Καλημέρα!

Απ' ότι βλέπω καμιά δεν γέννησε!!!

Αμάν ρε Δέσποινα και σε είχα για σίγουρη....:)

εσεις δευτερομανες πως αντιμετωπισατε το θεμα με το πρωτο παιδι.ποου ταφησατε οταν γενναγατε.τι στο καλο μονο εγωω εμαι ετσι περιεργη

????????????

Λοιπόν σε καταλαβαίνω ΑΠΕΙΡΑ!

Όταν γέννησα το δεύτερο, αναγκαστικά άφησα το πρώτο στη γιαγιά. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου....Είχα τύψεις...Ζήτησα να μου την φέρουν να την δω, ωστόσο, τη δεύτερη μέρα στο φουαγιέ του Ιασώ....

Μανάρι μου....Είχε το Ηλεκτράκι μου κρίση δυσκοιλιότητας(πιθανότατα ψυχολογικό γιατί υπέφερε για 2 μήνες περίπου μετά την γέννα του μπέμπη)και ερπητική ουλοστοματίτιδα! Ένιωθα απαίσια....που την άφησα....

Να δούμε τώρα που θα είναι και 2 τι θα κάνω...

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα είναι ίσως καλύτερα γιατί θα απασχολούνται μεταξύ τους, στη γιαγιά αλλά θα είναι και με τα ξαδέρφια τους οπότε θα είναι γιορτή γι΄αυτούς(θα είναι και μέσα στα Χριστούγεννα, στις διακοπές!).

καλημερααααα!κερναω ελληνικο με η χωρις βουτηματακια,αναλογα την περιπτωση!!!

κι εγω εδω ειμαι ακομα...

το απογευμα θα παμε για καρδιοτοκογραφημα.

Εδώ, εδώ....έρχομαι για ελληνικό ΜΕ βουτηματάκι!

Πού είστε καλέ όλες οι άλλες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Βασω ειμαι κι εγω για κανενα καφεδακι χωρις βουτηματα γιατι το πρωινο μου ηταν παραπανω απο ικανοποιητικο,..( μετα την γεννα εχει να πεσει τρελο κολοκυθιιι και μαρουλι!!!!)

Ελενη ελπιζω το αγορακι σου να συνηλθε ή τουλαχιστον να συνελθει συντομα. Περιμενουμε να μας πεις νεα απο τον γιατρο σου σημερα! Αντε να δουμε μηπως και γεννησει καμια μεσα στο ΣΚ.

am, Πετρουλα και Βικακι τρυφερες μανουλες που στεναχωριεστε για τα πρωτα σας...τι γλυκο. Αλλα υπομονη, αφου ολες εχετε καποια λυση με καποιον που θα τα κρατησει, 4 μερουλες θα ειναι, θα περασουν.

Φωτεινη εισαι το πιο θερμο κοριτσι του October Power ;) !!! Σε παμε με χιλια!!!:D

μαμουνακι ωραιο το παρκαρισμα παραθυρο για φωτοσυνθεση! χιχιχι!

βασω, δεσποινα κι οποια αλλη περιμενει εναγωνιως, μακαρι να μας συμβει γρηγορααααααααααααααααααααα!!!!(δεν παει αλλο λεμε!!!!). Παμε και γιατρο σημερα ολες αν δεν κανω λαθος σωστα? Αντε να δουμε...

vasdeli τι ειναι τα soap nuts????:oops:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...