Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι εδώ στα ξένα χιχιχιχιχιι

έκανε εξετάσεις 2 φορές την εβδομάδα και την ρωτούσαν αν θέλει να περιμένει εφόσον όλα ήταν καλά...

περίεργα πράγματα ........... :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπέρα!!!

Σας εχασα λίγο αυτες τις μερες..Μια με το laptop, μια με ενα προβλημα στο internet και λίγο οι δουλειες των ημερων..με κρατησαν μακρια σας!!!

Ελπίζω να ειστε ολες καλά...

Η Fragolina γεννησε??

Βλέπω το Δεσποινακι είναι ακομα εδω...???

Οι πόνοι μου όλο και αυξανονται..αυτη η πλάτη λές και κουβαλάει πέτρες εχει γινει πια!!Δεν ξερω πως να κατσω και πως να ξαπλώσω για να ανακουφιστω..:(:(

Πάω λίγο να ξεκουραστω και θα σας διαβασω το βραδυ..

Σας φιλώ όλες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας και απο μενα...ξενυχτι τρελλο και σημερα..σαν να γυριζω απο μπουζουκια νιωθω..σημερα τρελλαθηκε η μπεμπα καθε μια ωρα πειναγε, εχεζε, ειχε λοξιγγα..12-6 πρωι ετρεχα σαν το βεγγο..

δεσποινακι τελικη ευθεια..με το καλο!

clelia ευχαριστω για τις αναλυτικες πληροφοριες..το ληξιαρχειο να γλιτωνα..ποιος θα παει δεν ξερω..:mad::mad:

angelique μπηκες στο μηνα σου μη φοβασαι τιποτα..στο λεμε εμεις οι πρωορομανουλες.

liana πως εσαι κοριτσακι?βρηκες γιατρουλη?παρε τηλ παλι..και πες μας..

εμενα παντως ο καρδιοτοκογραφος με κουρασε αφανταστα..σε ενα μικρο δωματιο μονη μου να ακουω την καρδια του μωρου..να με ποναει η μεση μου απο το ανασκελο μια ωρα..μεγαλη δυσφορια ενιωθα..γιαυτο και τελικα βγηγκε οριακο..αφου κοιταγα την ωρα να φυγω..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα!!

Βλεπω ολες ρωταμε αλλα καμια δεν ξερει κανενα νεο απο Φραουλοδεσποινακι Τι να εχει γινει αραγε???

Βασω, Δεσποινα, Ελενη εμπρος στον δρομο που χαραξαν οι υπολοιπες!! Τι θα κανουμε?? Οσο σκεφτομαι οτι εχω ενα ετοιμο μωρακι αλλα δεν βγαινει με πιανει τρελα! Ελα ρε παπι, σε παρακαλωωωωωωωωωω!!!

λιανα τι γινεται με τα διαφορα συμπτωματακια? κρυωσες? να επιμεινεις με τον γιατρο ωσπου να τον βρεις, και πες μας!

Δεσποινα οπως τα ειπε η Κλελια ειναι,μην σε ανησυχουν οι αποκλεισμοι δρομων, πορειες, απεργιες. Εμενα αυτο που με αγχωνει ειναι που τα εχει κανει πλακακια παλι η κυβερνηση με τους προμηθευτες των νοσοκομειων και εχουν αρχισει λεει παλι οι ελλειψεις σε διαφορα υλικα (ποια υλικα αραγε??? αγχωνομαιιιιι.... με βλεπω να καταληγω στο ΜΗΤΕΡΑ :( ) Οσο για το στεφανι, εισαι τυχερουλαααα!!! :):) αν εχεις κοντα σου τον συζυγο, ολοι οι δρομοι ειναι ανοιχτοι!

Και επειδη ο καθενας με τον πονο του, σας ειπα οτι η απεργια των φορτηγατζηδων συνεχιζεται??? Σνιφ, κλαψ! Νιωθω λιγο "ξεκαρφωτη", σαν να μην εχω μια βαση, σαν να μην ανηκω πουθενα :(:( Και την ιδια στιγμη που κανω αυτες τις σκεψεις, λεω τι χαζη που εισαι, αφου εχεις υγεια τα εχεις ολα... Υπομονη, απλα υπομονη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας παλιιιι!!! ακομα τιποτις!!

πηγα και εκανα υπερηχο σημερα γιατι ανησυχουσα λιγο που δεν πολυκουνιοταν ο μπεμπης..

τελικα ολα ειναι πολυ καλα, αμνιακα πλακουντας σουπερ, ο μπομπος μια χαρα ΑΛΛΑ!!! ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 4 ΚΙΛΑ!!! Ελεος ρε παιδιααααα!!!!!!παω να βγαλω το νενο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

xaxxaxax ερχεται ο νενος λεμε!!!!!!!!!πολυ μου αρεσε!!!!!αντε νενο ελα μωρακι μου καλο!!!ελα!!!η μανουλα δεν αντεχει αλλο!!Φιλη να δεις που θα ερθει μεσα στο Σαββατοκυριακο,ειμαι σιγουρη!!

Παντως με τις μετρησεις των υπερηχων δε τα παω καλα,δε τις πολυβασιζομαι!!Γερο να ναι μονο!!Φτου φτου!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

4 κιλά Δέσποινα; Μπράβο!

Εγώ αύριο θα πάω στο γιατρό μαζί με το σύζυγο αυτή τη φορά, ελπίζω να προλάβουμε να ανέβουμε και πάνω να δούμε τα δωμάτια.

Κατά τα άλλα πριν λίγο διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης έχει δέκατα και η μικρή από χθες τρέχει συνεχώς η μύτη της.

Α και θέλω να γεννήσω Παρασκευή, άντε το πολύ Σάββατο! Αύριο αν πάνε όλα καλά έρχεται η μητέρα μου και αδερφή μου θέλει να φύγει Κυριακή το πολύ Δευτέρα επομένως καλά θα ήταν τη Παρασκευή, το ακούς μπέμπα;

Έλενα κάθε φορά που βλέπω για τις απεργίες σας σκέφτομαι. είναι δύσκολη η κατάστασή σας χωρίς αμφιβολία, φαντάζομαι ότι διαφορετικά θα είχες ονειρευτεί τα πράγματα αλλά όπως είπες και εσύ το σημαντικό είναι να ΄μαστε καλά. Υπομονή! Εμείς ένα πλυντήριο πιάτων παραγγείλαμε και περιμένουμε να λυθεί η απεργία για να έρθει και έχουμε εκνευριστεί!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

mamounaki ο σύζυγος δεν μπορεί να πάει στο ληξιαρχείο? Θα τον εξυπηρετήσουν άμεσα!!

Δέσποινα αυτά είναι!! 4κιλο! Νένος! χαχαχα!!!

Κοριτσάκια μου υπομονή..... Πλέον μετράτε μέρες!! Μετά θα ψάχνετε να χαϊδεύετε κοιλιά και δεν θα έχετε...

Ελένη εύχομαι περαστικά στα μωρά, μέχρι την Παρασκευή ελπίζω να τους έχουν περάσει τα κρυολογήματα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ελενη ακομα κι αν αρρωστησουν τα μικρα σου τουλαχιστον θα εχεις την μαμα σου να σου τα κρατησει. Μην στεναχωριεσαι, ολα θα πανε καλα. Με το καλο αυριο η επισκεψη στον γιατρο.

Οσο για την δικη μου κατασταση, πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον αντρα μου καθως ειναι μονος του σε ενα αδειο σπιτι. Φαντασου οτι οταν μιλαμε στο τηλεφωνο κανει αντιλαλο η φωνη του!!! Οπως οταν φωναζεις στην εισοδο της πολυκατοικιας. Αλλα ξαναλεω και ακου το κι εσυ για το ππλυντηριο, υγεια να 'χουμε και υπομονη :)

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Απο που βγαινει το Νενος για το μωρο της Δεσπως??? Απο την μπουμπου της Νενας που γεννηθηκε μεγαλουτσικη??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

τελικά του δώσαμε αντιπυρετικό μια και ανέβασε 38,5 και κοιμήθηκε. Αχ ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να το ξεπεράσει γρήγορα. Και δεν ξέρω τι θα κάνω και αύριο. Ήθελα να έρθει ο Γιώργος μαζί μου αλλά αν είναι άρρωστος ο Δημήτρης... Θα δούμε πως θα μας βρει το πρωί...

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι πολύ δεμένα μαζί μας, ειδικά με μένα. Και παρόλο που τα πάνε καλά με την αδερφή μου συμπεριφέρονται σαν να μη θέλουν να πάρει τη θέση της μαμάς τους. Όταν είμαι παρόν δεν την αφήνουν να κάνει τίποτα, πχ να τα βάλει να δουν παιδικά, να τα δώσει να φάνε, να τα ανεβάσει στην καρέκλα, όλα η μαμά!!!

Με τη μητέρα μου δεν ξέρω πως θα είναι αλλά θα προτιμούσα το διάστημα που θα λείπω να είναι εδώ και η αδερφή μου.

ellain φαντάζομαι ότι από εκεί βγαίνει το Νένος, λόγω ότι και η κόρη της Νένας ήταν 4κιλη.

όσο για τους φορτηγατζήδες εδώ στην περιοχή είχαμε προβλήματα σοβαρά και με την αποχεύτευση. Σήμερα νομίζω επιτέλους κάτι έγινε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσακια μου γεια σας .χαθηκα καιγω .εμπλεξα σκδ μεχει πιασει το συνδρομο της φωλιας που λενε και εκανα δουλειες και εδω και δυο μερες ειμαστε ολοι κρυωμενοι.ο μικρουλης μου ο καημενουλης μου εχει ενανα βηχα οιχι οτι εγω παω πισωκαι καθε φορα τρανταζομαι σας λεω αστα να πανε.και δε μπορω να παρω και τιποτα γιαυτο εχω πλακωθει στα χαμομηλια και στις χολς.ασε δε που με εχει πιασει πανικος και τον ζαχαρενιο μου που θα τον αφησω αμα γεννησω και καλα αμα ειναι βραδυ και κοιματε και φωναζω τη μανα μου αχ πως θα αντεξω μονη μου χωρις αυτον καθε βραδυ το σκεφτομαι και με πιανει κλαμα δε σκεφτομαι το τοκετο και σκεφτομαι που θα το αφησω αλλη μια φορα τον εχω αφησει με τον μπαμπα που εφυγα τρεις μερες στο νεξωτερικο για ενα συνεδριο και ειχα τρελαθει ηθελα να παρω το αεροπλανο να γυρισω.......στεναχωριεμαι πολυ.....γενικα δε τον αφηνω με γιαγιαδες γιατι η μια δουλευει και ειναι ελευθερη επαγελματιας νκαι η αλλη ειναι στην επαρχια .ειμαστε πολυ δεμενοι και θα με ζηταει συνεχεια .ασε που φοβαμεια οτι θα μου τον κακομαθουν αυτες τις μερες γιατι δε θα ξερουν πως να τον χειριστουν.αχ κοριτσια τι να κανω θα φρικαρω στο τελος.αυριο εχω γιατρο αντε να δουμε τι θα μου πει.......

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Τσα.... τσουπρες μου τι κανετε?

Σημερα θα κανουμε νανι στην γιαγια και στον παπουλη μας... οποτε εδω εχουμε ιντερνετ,για αυτο χαθηκα ολες αυτες τις μερες.....

ηθελα να απαντησω σ'αυτα που μου γραψατε αλλα εκει που παταγα απαντηση εχανα το σημα γκρρρρρρρρρρρρ

Λοιπον καπως στανιαρα 2 μερες τωρα μιας και χτες πηγα σ εναν πολυ ευγενικο Παπα και μου εδωσε την μιση ευχουλα μιας και οι 3 εκκλησιες εδω στην περιοχη μου δεν μου την εδιναν πηγα κι εγω αλλου χαχαχαχ κι ετσι ξεπορτησα να κανω και τις δουλειες μου που δεν μπορει ο αντρουλης μου να παρει αδεια να τις κανει ...

καπως η ψυχολογια μου ανεβηκε αν εξαιρεσουμε οτι ειμαι αυπνη με την μικρη που αρχισανε οι κολικοι .....

Οσο για το σεξ που σας ειχα πει ... βρε κοριτσια εχω εντονη την επιθυμια να νιωσω ξανα τον αντρουλη μου τι να κανω :(:( μακαρι να τελειωσουν τα επιλοχια και να μας δωσει το οκ η γιατρος μου θα του ορμηξω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τον εχω προειδοποιησει αποτ ωρα να το εχει κατα νου του .... χιχιχιιχιχ

Δεν προλαβα να διαβασω των τελευταιων ημερων τα νεα σας ειναι παρα πολλα κι εχω τρομερο πονοκεφαλο :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Απο που βγαινει το Νενος για το μωρο της Δεσπως??? Απο την μπουμπου της Νενας που γεννηθηκε μεγαλουτσικη??

Βρε ελενακι πλακα κανω στη νενα!! επειδη γενναμε και οι 2 παιδια θηρια..:mrgreen::mrgreen:

τι παθατε ολες μωρε και αρρωστησατε; και η ειρηνη (irene555) ειναι χάλια με βηχα και συναχι και μπαινει για καισαρικη μεθαυριο! για αναρρωστε παρακαλω ολες!!τωρα βρηκατε??

γεια σου ρε φωτεινη με τις ευχες σου..καναμε παγαποντια εεε:tongue::tongue::tongue: για να παρω τον παπα της ενοριας ενα τηλεφωνακι να σε ξαναμαζεψει!!:tongue::tongue::tongue: (πλακα κανω εεε??:mrgreen:)και οσο για το αλλο θεματακι τι να σου πω? απαπαπα!!ασυγκρατητη παιδι μου!!!

am13 σε ποια εβδομαδα εισαι?

εγω εχω κατι πονακια εδω και κανα μισαωρο....λετε να γινει κανα θαυμα αποψε??:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...