Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

GoodMorning.gif

Κοριτσάκια, πηγαίνετε στο fb να δείτε το βίδεο που ανέβασα - και που όσες φορές το βλέπω σκάω στα γέλια!!!

Θεά είναι!!!! φτου φτου <3

γεια σας μανουλες

ευχαριστω για τις ευχες .ειμαστε μια χαρα ,κοιμαται συνεχεια η μπεμπου αλλα εχει εκτερο και παμε καθε μερα για μετρηση.

θα επανελθω με λεπτομερειες/

γειά σου Ροκού μου :) μπες να μας πεις τις λεπτομέρειες και εύχομαι να φύγει ο ικτερος αμέσως, τζους!!!!!

Καλησπέρα!

Πως είστε;

Μπήκαμε κι εμείς τη Δευτέρα στο μήνα μας και θέλουμε να καταπιούμε όσο περισσότερες ημέρες μπορούμε - στην ουσία ελπίζουμε να είναι καλά τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για να μπουρούμε να προχωρήσουμε περαιρέτω!

Αγγελικούλα μου και Σκόρδα σου στέλνω και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!

Ηδη η bambina σου είναι μια χαρά, τώρα θα την ροδοκοκκινήσεις για 2-3 εβδομάδες ακόμα και μετά... θα έρθει η μέρα... <3

Καλημέρα Μαράκι, Ελένη , Ηλιάννα :)

Δόκτωρ είσαι Power δεν το συζητώ!!!!!! Θα εχεις και την <3 λλλίνα σου μαζί για 10 μέρες!!!!!! άντε ποιος σε πιάνει!!!!!!!

Σε όλες πολλά φιλιά και γλυκά και ότι θέλετε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Έτρεχα απ’ το πρωί σε ΙΚΑ, super market, μανάβικα…, θέλω να καθαρίσω και τα επιπλάκια της μικρούλας μου και αυτές τις ημέρες ολοκληρώνω και τη βαλίτσα. Ξεκινήσαμε και ενέσεις ηπαρίνης προληπτικά μέχρι να βγουν τ’ αποτελέσματα της εξέτασης.

tsipouraki πάω να καθαρίσω τσιπούρες <3

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημερα και απο εμενα!! ρε vasdeli τι επαθες παιδακι μου!!! γιατι τα χωνεις πρωι πρωι??:confused::confused:

σημερα το πρωι ειχα και αλλο θεματακι... μου εφυγε αυτη η βλεννα του τραχηλου...ειμαι σε αναμμενα καρβουνα! δεν αντεχω αλλο αυτη την αναμονη κοντευω να σαλταρω!!!!

εντωμεταξυ με εχει πιασει αγχος με τη σκατοαπεργια..πρωτον για το πως θα καταφερω να φτασω στο ελενα μεσα απο ολες τις πορειες και διαδηλωσεις, και δευτερον το τι κατασταση θα επικρατει στο νοσοκομειο δεδομενου οτι εχουν απεργια και οι νοσοκομειακοι γιατροι...ουφ...

αληθεια απο τη συνονοματη μου δεν εχει καμια κανα νέο??

Καλημέρα!!!!

Κοριτσάκια δεν είμαι καλά... όλη νύχτα δεν έχω κοιμηθεί από απίστευτες καούρες, το πρωί έκανα εμετους, έχω δέκατα... το γιατρό δεν τον βρίσκω. Και έχω και εγώ καφέ βλέννες εδώ και 1,5 μέρα.

Είμαι πολύ εξαντλημένη δεν μπορώ άλλο....

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και στον ΟΓΑ. Το επίδομα προς το παρόν τουλάχιστον ισχύει και τα δικαιολογητικά είναι βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης με το νέο μέλος, ληξιαρχική πράξη γέννησης και μια αίτηση στο δήμο.

προχτεσ χαρηκα γιατι ειπε η ληξιαρχοσ του χασμπαντ να παει να ρωτησει μηπωσ και το δικαιουμαι κι εγω!!!λετε?μακαρι!!!!!!!ενα τριχιλιαρο ειναι νομιζω ε?

Εννοείτε καλή μου!!!!!!!!! <3

εμ τα ξέρεις τα κόλπα εσύ, φουστανάκια, μαλλάκια κι όξω από τη πόρτα (όσο μπορείς!) καμιά φιλενάδα για καφεδάκι παίζει;

δυσκολο τσιπ μου!!!!που να παω με τα δυο μωρακια και ποιοσ να τα εχει ....?εστω το μικροτερο....

παντωσ ψαχνω αφορμεσ εστω και στην βεραντα να βγενω!!!!ω ρε ποτισμα που εχουν φαει τα λουλουδια μου!!!!;):D:D

και χτεσ κοριτσια λιγο πριν παει η μαμα μου στο μαγαζι τησ αφησα την νεοτερη μπουμπου ταισμενη κ κοιμισμενη και μασ πηγε ο αντρασ μου να παρουμε παπουτσια τησ αγγελικησ!!κατι ειναι κ αυτο!!!δεν ξερω αλλα αυτην την φορα δεν μπορω καθολου μεσα λεμε!!!!!!στην αγγελικη βγηκα πολυ λιγεσ φορεσ παρολο που ηταν καλοκαιρι κ δεν με πειραζε!!τωρα δεν το μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω τι με εχει πιασει!!!

Ποια το έγραψε για τα ρούχα? Έχει δίκιο!! Το πρωί βγάζουμε νυχτικές και βάζουμε τα ρούχα του σπιτιού!! Και τούμπαλιν το βράδυ. Εγώ σήμερα κατάφερα και έβαλα κρέμες ημέρας (είχα να το κάνω από τον Ιανουάριο) :D

εγω εγω το εγραψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λεχωνιτσεσ!!!!!!!!βγαλτε νυχτικουλια φορεστε τα ρουχαλακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτενιστε τα μαλακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την πρωτη μερα που γυρισα δεν αλλαξα ρουχα ,μονο εμεινα με αυτα που φορουσα κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο!!!!

κλειω μου σευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σου για τισ θηλεσ!!!!επισησ απο μερεσ θελω να σευχαριστησω για τισ συμβουλεσ για το θηλαστρο!!!!!!!αρα σωστα το εκανα απλα ειχα αμφιβολιεσ!!!!

βγαζω οποτε μπορω γιατι η μικρη μονο πιπιλαει και παιζει με το στηθοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα το πρωι μιασ και κοιμοταν η αγγελικουλα την ειχα καμια ωρα πανω μου ,με υπομονη και αποτελεσμα μηδεν!!!!!!!και πεινουσε κιολασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι μου!ειμαι γαιδουρα...το ξερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο μερεσ ηθελα να σε ρωτησω για το β επιπεδου σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θυμομουν παντα οποτε εκλεινα τον υπολογιστη!!!!!!ευχομαι ολα πολυ πολυ σουπερ ε?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο γειτονισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρενεδακι να σου ζησει η καρδουλενια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιησ κ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα! ξεπόρτισα σήμερα και ήρθα λιγάκι στο γραφείο να ελέγξω! χιχιχι!

πως μου είστε πεπελάρες μου? δεν είχαμε άλλα γεννητούρια όπως κατάλαβα, αλλά το επόμενο πσκ θα γίνει χαμός! έτσι, έτσι! οκτωβριανά μωράκια!!! POWER!!!!!!!

οι μανούλες πως μου είστε? ειρηνάκι και κλειώ, μια χαρούλα, μπήκατε στο ρυθμό σας! οι πιο νέες? το μαρηκρισάκι μας?

δέσποινα αν γεννηθεί ο παιδαρος οκτώβρη, μου τον κρατάς για γαμπρό! εννοείται!!! (θα έχει και προίκα, τσάμπα τίποτα δεν παίρνετε! :tongue::tongue:)

μαμαλευτεράκι με το καλό κούκλα μου!

κουμπαρούλα καλημέρα!

μαράκι για κανα 2 μέρες κι εγώ στη μανούλα θα είμαι! να θυμηθώ τα παλιά, αφού το αμόρε θα λείπει! ελπίζω μόνο μη μας κάτσει καμιά γέννα και τρέχει και δε φτάνει!!! λετε????

αγγελική μου όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου! να μην το σκέφτεσαι και να έχεις θετική ενέργεια!!! είδες εγώ! και όλα πάνε σούπερ! αν δεν είχα και το ζάχαρο θα γεννούσα τελευταία μέρα! άντε βρε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

...μπηκα να διαβασω τισ ευχουλεσ σασ αλλα δεν τα καταφερα...κλαιω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!με συγκινησατε παρα πολυ αγαπημενεσ φιλεναδιτσεσ μου!!!!

για να ξεχαστω μπηκα και διαβασα την ιστορια τησ κλελιασ μασ....τι να πω?οτι τωρα πλανταζω στο κλαμα?ιδιεσ σκεψεισ για τα πλασματακια μασ !!!!τα καταφερε η ελισαβετ μασ οπωσ θα τα καταφερουν ολα τα μωρακια του σεπτεμβριου-οκτωβριου,δεκεμβριου και ιουνιου να το πω...ιουλιου(πρωτα ο θεοσ!!!!),γενικα ολα τα μωρουλινια μασ!!!!!!!!!!!!

παω να πλυθω λιγο γιατι πλανταξα στο κλαμα κ να ξυπνησω την νεοτερη μου!!!

φιλια!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα φιλεναδες!τι μου κανετε?

εμεις ακομα εδω,στην αναμονη...

liana μου ποσο σε καταλαβαινω...ερχεται η ωρα!!!το γιατρο τον βρηκες?

η fragolina τι εγινε?εχουμε κανενα νεοτερο?

δεσποινακι απ οσο ξερω οταν φευγει η βλεννα σημαινει οτι πλησιαζουμε αρκετα στο τοκετο...με το καλοοοοο!καμια ανησυχια να μην εχεις...ολα θα πανε καλα!

αγγελικουλα να εισαι ηρεμη και να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρουλη μας!ειμαι σιγουρη οτι τωρα που μπαινεις κι εσυ στην τελικη ευθεια ολα θα σου πανε τελειαααα!

vasdelaki σε ποιον τα χωνεις ετσι?βασικα σε οποιον και να τα χωνεις με εκανες και γελασα!!!σωστηηηηηηηη...η λαικη παροιμια αλωστε λεει 'οποιος κρυφακουει τα δικα του ακουει!!!'

μαρακι δεν εμεινε τιποτα!περναααει ο καιρος!καλα εκανες και πηγες στη μαμα,να ξεκουραστεις και λιγο!

μαμαλευτερακι μια χαρα με τα μαθηματα ανωδυνου,σου φτιαχνουν το κεφι απ οτι διαβαζω.τον τραχηλο τον βλεπει μεσω υπερηχου,δεν μου εχει κανει εξεταση με το χερι ποτε.αρα δεν ξερω κατι περισσοτερο απο το οτι ειναι μακρυς και οτι πρεπει να γινει και πιο λεπτος απ οτι καταλαβα.αναμενουμε...

αυριο θα κανω καρδιοτοκογραφημα για πρωτη φορα.εχετε κανει κοριτσια?πως ειναι σαν εμπειρια?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

εμεις ακομα εδω,στην ανα

vasdelaki σε ποιον τα χωνεις ετσι?βασικα σε οποιον και να τα χωνεις με εκανες και γελασα!!!σωστηηηηηηηη...η λαικη παροιμια αλωστε λεει 'οποιος κρυφακουει τα δικα του ακουει!!!'

Στους Big Brother!!!!

They Know better....:lol:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εμεις ακομα εδω,στην αναμονη...

liana μου ποσο σε καταλαβαινω...ερχεται η ωρα!!!το γιατρο τον βρηκες?

η fragolina τι εγινε?εχουμε κανενα νεοτερο?

δεσποινακι απ οσο ξερω οταν φευγει η βλεννα σημαινει οτι πλησιαζουμε αρκετα στο τοκετο...με το καλοοοοο!καμια ανησυχια να μην εχεις...ολα θα πανε καλα!

αγγελικουλα να εισαι ηρεμη και να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρουλη μας!ειμαι σιγουρη οτι τωρα που μπαινεις κι εσυ στην τελικη ευθεια ολα θα σου πανε τελειαααα!

μαρακι δεν εμεινε τιποτα!περναααει ο καιρος!καλα εκανες και πηγες στη μαμα,να ξεκουραστεις και λιγο!

μαμαλευτερακι μια χαρα με τα μαθηματα ανωδυνου,σου φτιαχνουν το κεφι απ οτι διαβαζω.τον τραχηλο τον βλεπει μεσω υπερηχου,δεν μου εχει κανει εξεταση με το χερι ποτε.αρα δεν ξερω κατι περισσοτερο απο το οτι ειναι μακρυς και οτι πρεπει να γινει και πιο λεπτος απ οτι καταλαβα.αναμενουμε...

αυριο θα κανω καρδιοτοκογραφημα για πρωτη φορα.εχετε κανει κοριτσια?πως ειναι σαν εμπειρια?

εχω κανει 4 μεχρι τωρα...σαν εμπειρια ειναι...ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!:mrgreen::mrgreen:

Ξαπλωνεις σε ενα κρεβατι, σου βαζουν μια ζωνη για να καταγραφονται οι κτυποι της καρδιας του μωρου, και μια για τις συσπασεις και σου δινουν και ενα καλωδιακι με ενα κουμπι που το πατας καθε φορα που κουνιεται το μωρο..αυτο!!! κραταει απο 15 λεπτα εως και 1 ωρα (αν δεν κουνιεται το μωρο). για αυτο κοιτα να εχεις φαει καλα πριν πας και παρε και μια σοκολατουλα μαζι σου για να αρχισει τα κλωτσιδια να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!

αντε ρε βασωωωω!!!!ποτε θα γεννησουμε και εμεις???

Διαφημίσεις

βασούλα, εγώ έχω κάνει καμια 15αριά μέχρι τώρα... είναι όντως λίγο βαρετό, αλλά είναι και ωραίο συναίσθημα να ακούς την καρδούλα του μωρού σου! εμένα με χαλάρωνε και με ξεκούραζε πολύ! συνήθως καρατάει 20' αν κουνιέται το μωρό! λογικά τώρα εσύ θα έχεις και αρκετές συσπασούλες! άντε έρχεται η μέρα!

δέσποινα δε μου απάντησες... ταγμένο αλλού τον έχεις??? ε???

ειρηνάκι σταμάτα καλέ να κλαις! για να χαρείς σου τις γράψαμε τις ευχούλες!:tongue:

βασδελάκι κανονικό χώσιμο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!!!

Δέσποινα είδες το στεφάνι?? Σιγά μην σε άφηνε μόνη σαν το λεμόνι!! Όσο για τις απεργίες, ααααααν χρειαστεί πηγαίνετε κορνάτοι, μην σου πω θα σας τσιμπήσει κανάς Ζητάς, και ανοίγετε δρόμο κανονικότατα!! Ακόμα και σε πορείες δίνουν προτεραιότητα στην επίτοκο!!! Να μην ανησυχείς γι' αυτά! Η γιατρός σου απεργεί? Τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις??

vasdeli τι επεισόδια έχασα από το φόρουμ?? Για πε!!

Αγγελική και εσύ με ενέσεις?? Δεν πειράζει, στο τέλος είσαι, δεν θα τις πολυ-καταλάβεις!! Όσο για την τομή της καισαρικής, μια χαρά είμαι, δεν με ταλαιπώρησε καθόλου μα καθόλου. Από το Σάββατο έχω να βάλω Pulvo... Μια χαρά είμαι

Ειρήνη μου βρε συ, μην με ευχαριστείς!! Ό,τι υπάρχει περίπτωση να γνωρίζω, προσπαθώ να σου το πω για να μην παιδεύεσαι... Όσο για το μωρό που δεν πιάνει το βυζί, για ρώτα στην ενότητα του θηλασμού, όλο και κάτι θα βρεις το οποίο θα σου βρει μια λύση εύκολη... Και εκεί που είσαι μές στα ζουμιά από τις ευχές μας, πας και διαβάζεις την ιστορία τοκετού μας... Ε μα έχεις κάτι φαεινές ιδέες βρε καρδούλα μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσιαααααααααα...

αντε ακομη δε γεννησατεεεεεεε??????????δεσποινα ακους??????????χιχιχι

πραγματικα δεσποινα και βασω φτασατε στο κυηση εν τερματι!!!!ετσι γραφει ο γιατρος οταν φτανουμε στις 40 εβδομαδες!!!ααα και η ελενη!!!με το καλο σας ευχομαι κοριτσια,αν δε ειναι σημερα θα ναι αυριο,φτασαν οι μερες!!!

βασδελι μαζι σου!!!!!!αλλα και για γυναικες το ποστ,οχι μονο για ανδρες!!!

ρε κοριτσια ποτε θα τρωνε ικανοποιητικατα ζουζουνια μας κ δε θα ρουφανε 2 φορες κ θα κοιμουνται?αντε να κοιμοντοουσαν κ πολυ,παει στο καλο,αλλα αν δε τρωνε πολυ,δε κοιμουνται κ πολυ!!γκρρρρ...

αυτα τα ραμματα ποτε θα πεσουν οεο????σαν αγκαθια γινανε!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

όταν η αδελφή μου δεν είχε ακόμα γεννήσει στις 43 εβδομάδες της ελεγε ο πατερας μου :

- σαν τις γαιδάρες κι εσύ.... χιχιχιχιχι

τελικά γεννησε λίγο πριν μπει στον 10ο κι αυτό με τεχνητούς πλεον!

Ελεος! το προηγούμενο βραδυ είχαμε πάει και για ποτό παρακαλώ! τί να πω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...