Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάσω μπράβο κορίτσι μου!! Τι μεγάλο μωρό θα κάνεις καλέ!!! Με το καλό!!

Και εσύ Ηλιάννα ετοιμάζεσαι την Παρασκευή!!! Μπράβο κορίτσια!!

Ηλιάννα γιατί ανησυχείς για την Πετρούλα?? Τι έγινε? Το τηλ της είναι στην λίστα στο φβ

Έχει μέρες να μπει που είναι το τηλ να την πάρω σε παρακαλώ στείλτε μου σε πμ εδώ αν είναι να την πάρω ανησυχώ πολύ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Βασιολάκι μας!!!!!! Μεγάλη μπέμπα ερχετε!!!!!!! :)

Ηλιάνα σαββατο ο μπεμπίνος σου!!!!! τί καλά!

να μην ανησυχείς για την πετρούλα, μια χαρά θα είναι όπως όλες σας!

Κλέλια και κρεμα ημέρας ακουω... σούπερ πας :wink:

επιτέλους μου έφεραν τον υπολογιστή μου, κόντεψαν να πάθουν τα ματάκια μου στο λαπτοπακι!

μαμαλευτεράκι η πετρούλα είχε κάποιο πρόβλημα με το φορητό της για αυτό δεν μπαίνει συχνά. Το τηλέφωνό της υπάρχει στη λίστα με τα τηλέφωνα στο facebook.

Τσιπούρα σε ευχαριστώ πολύ που μας σκέφτεσαι! Σήμερα δεν είχα γιατρό, του ζήτησα να πάω αντί για Τρίτη Πέμπτη που έχω και ενδοκρινολόγο.

Clelia τα καλλυντικά ακόμα δεν τα έχω πάρει :mad: τους έστειλα ε μαιλ την Κυριακή να μου πούνε πότε τα ξανάστειλαν στη νέα διεύθυνση που τους έδωσα και δε μου απάντησαν ακόμα!

Βάσω μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σας.

Το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι θα έχουμε πολλά γεννητούρια. Μια χαρά θα μπει ο Οκτώβρης!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, πηγαίνετε στο fb να δείτε το βίδεο που ανέβασα - και που όσες φορές το βλέπω σκάω στα γέλια!!!

αχχαχαχχαχχαχχ!!!τελεια η κουκλιτσα σας!απιθανο μπεμπακι!;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

γεια σας μανουλες

ευχαριστω για τις ευχες .ειμαστε μια χαρα ,κοιμαται συνεχεια η μπεμπου αλλα εχει εκτερο και παμε καθε μερα για μετρηση.

θα επανελθω με λεπτομερειες/

νενακι τελειο το βραχιολι . αν φτιαξεις και το μοβ μου το στελνεις ετσι;;

ευχαριστουμε πολυ κ για το ροζακι!@!!!!!!

Καλησπερααα!!

κλειω τελεια η μικρη!! αν και το ειδα χωρις ηχο γιατι κοιμαται το μελινακι.. αυριο θα το βαλω τερμα να ακουσω νιαουρισμα:tongue::tongue:

εχω νεα απο το μετωπο..

σημερα πηγα στο ντοκτορι..η διαστολη εχει παει στο 3,5!! μου ειπε επισης οτι ο αμνιακος σακος εχει λεπτυνει πολυ και βλεπει οπου να ναι να μου σπανε τα νερα...επειδη της λεω συνεχεια οτι κουραστηκα με ρωτησε αν ηθελα να μπω το πρωι με προκληση..της ειπα οχι..και μου ειπε ετσι σε θελω...:rolleyes::rolleyes:

τεσπα.. στην αναμονη λοιπον...

το καλυτερο ομως ειναι οτι μολις το ειπα στο στεφανι πηρε το πρωτο αεροπλανο και ηρθε!!!και θα κατσει μεχρι 11 οκτωβρη!!! οποτε σιγουρα θα ειμαστε μαζι:D πολυ τον αγαπαω τον χασμπαντ λεμε:oops::oops::oops:

Δέσποινα υπέροχα νέα! Πλησιάζει η ώρα! Έφυγε και το άγχος του συζύγου ;)

Ρένα καλώς ήρθατε σπιτάκι σας. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν μπορέσεις. Όσο για τον ίκτερο είναι κάτι το συνηθισμένο, θα το ξεπεράσετε!

Clelia τέλεια η μικρή σας! Σκόρδα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Δέσποινα υπέροχα νέα! Πλησιάζει η ώρα! Έφυγε και το άγχος του συζύγου ;)

Ρένα καλώς ήρθατε σπιτάκι σας. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν μπορέσεις. Όσο για τον ίκτερο είναι κάτι το συνηθισμένο, θα το ξεπεράσετε!

Clelia τέλεια η μικρή σας! Σκόρδα!

Λενιω μαζι θα μπουμε!!θα δεις!!!:D:D:D

Καλησπέρα!

Πως είστε;

Μπήκαμε κι εμείς τη Δευτέρα στο μήνα μας και θέλουμε να καταπιούμε όσο περισσότερες ημέρες μπορούμε - στην ουσία ελπίζουμε να είναι καλά τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για να μπουρούμε να προχωρήσουμε περαιρέτω!

Γιωτίτσα όλα τα λεφτά η μπεμπούλα!!!

Renah όταν μπορείς μπες να πεις λεπτομέρειες για το μωράκι σου!

Από την Δέσποινα (Frag) έχουμε κανένα νέο;

ploegisi με το καλό κοπέλα μου. Το ίδιο και η μαμαλευτεράκι και η Δέσποινα!

Βάσω κάνε λίγο υπομονή ακόμη και το νινί σου θα είναι στην καλύτερη κατάσταση! Αυτό ευχόμαστε όλες και αυτό είναι που έχει σημασία τελικά!!!

irini ταλαιπωρήθηκες πολύ κοπέλα μου διάβασα, κοίτα να τα ξεχάσεις γρήγορα, σʼ αυτό βέβαια θα σε βοηθήσουν τα 2 αστεράκια σου!

clelia μακάρι να ξεμπερδεύεις αναίμακτα με το απόστημα που εμφανίστηκε από το πουθενά. Με την καισαρική πως τα πας;

Τσιπουράκι ευχαριστούμε για τα σκορδάκια που μας στέλνεις κατά καιρούς (τα έχουμε περισσότερο ανάγκη καμιά φορά)! <3

Vasdeli σε αυτό που ρώτησες, όλα αυτά τα ψάχνουμε γιατί παρουσιάστηκε το θέμα - ουρικό, που είναι πιθανός δείκτης προεκλαμψίας και πρέπει να ελεγχθούν και τα υπόλοιπα πιθανά αίτια… (αρτηρ. πίεση, θρομβοφιλία, ήπαρ και λεύκωμα).

ellain, Πετρούλα, Ελένη, Μαράκι, μαμουνάκι, Φωτεινή, Chrisaki και Λιάνα πως είστε;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα τι κάνετε;

κλέλια η μικρή σου είναι απίθανη. προσπαθώ να σας διαβάσω αλλά δεν αντέχω πολλή ώρα στην καρέκλα και μπαίνω στα πολύ πεταχτά.

2 μερούλες τώρα είμαι στη μαμά μου για να μην είμαι μόνη στο σπίτι και να με ξεκουράσει λίγο με το μικρό. τα πονάκια καλά κρατούν τη δευτέρα θα πάμε και στη γιατρό να με ξαναδεί οπότε είμαστε σε αναμονή.

Μήνυμα για κάθε Big Brother του parentscafe

Σε σένα που παρακολουθείς απλώς και σπας την πλάκα σου,

σε σένα που παρακολουθείς γιατί φοβάσαι,

σε σένα που παρακολουθείς την γυναίκα σου αντί να μιλάς μαζί της γι'αυτά που την απασχολούν,

σε σένα που σπας κωδικούς, password και διαβάζεις προσωπικά μηνύματα,

σε σένα που παραβιάζεις προσωπικά δεδομένα,

σε σένα που μάλλον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις γιατί είσαι απλά ένας αργόσχολος χάκερ σύζυγος,

σε σένα που αλλάζεις κάθε τόσο ταυτότητα,

σε σένα που το παίζεις γυναίκα ενώ είσαι άντρας,

σε σένα που κρύβεσαι πίσω από κακόβουλα σχόλια,

σε σένα που ικανοποιείς την περιέργειά σου,

σε σένα που τη βρίσκεις παρακολουθώντας μονομερώς τις ζωές και τις σκέψεις των άλλων,

σε σένα που γελάς γιατί νομίζεις ότι είσαι σε θέση ισχύος

έχω να πω ότι:

είσαι

αξιοθρήνητος, αξιολύπητος και αντιπαθητικός

μίζερος, δειλός και άνανδρος

Συγχαρητήρια!!!!!

Κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο! Παρακολουθείς την ζωή της γυναίκας σου από το διαδύκτιο γιατί:

1) απλούστατα είσαι απών από κοντά της.

2) δεν έχεις την πολυτέλεια να διαθέσεις χρόνο να αφουγκραστείς τις ανησυχίες της γιατί είσαι απασχολημένος.

3)Ταυτόχρονα όμως είσαι τόσο δειλός που θέλεις να ξέρεις χωρίς να μοιράζεσαι.

Προτάσεις αντιμετώπισης

1) Πήγαινε σε ψυχολόγο.

2) Κάνε σεξ (προς Θεού, όχι μόνος σου!):-) Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις με την γυναίκα σου.

3) Βρες κάτι να σε γεμίζει (κάποιο σπορ, ας πούμε!)

4) Πάρε την γυναίκα σου και βγες για έναν καφε μαζί της, πες της ότι την παρακολουθείς μήνες τώρα γιατί την αγαπάς και ζηλεύεις τις ώρες που είναι στον υπολογιστή και όχι μαζί σου.

Εει, ψιτ έχετε τα κότσια να φανερωθείτε, όλοι;

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά, ωστόσο πολύ θυμωμένη.

Η παλιά vasdeli πέθανε. Ζήτω η νέα vasdeli.

images?q=tbn:ANd9GcTKbg841gSWang_lANEqGgFe8sbDofLdze40VkhCAUNvtqwC5E&t=1&usg=__ryEyzjb_nrYXO0VV61LR2AkBVwA=

hes_watching_you.jpg

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...