Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στις ηδη μανούλες αλλα και σε αυτες που περιμένουν με το καλό να κρατήσουν τα μωράκια σας αγκαλίτσα γιατι είμαι σίγουρη οτι δεν υπάρχει ωραιότερο συναισθημα απο αυτο.

Εμείς γυρίσαμε στο σπίτι μας με το θαυματάκι μας την Κυριακή, όως σας είπαν οι κόπέλες ο τοκετός ήταν γρήγηρος και ευκολος, τελικά βιάστηκε η μικρή μου ήθελε να βγεί και να μας γνωρίσει φαίνεται γιατι καταλάβαινε οτι ανυπομονούσαμε. Είναι αρκετά ήσυχη, τρώει και κοιμάται, πρός το παρόν θηλάζει αποκλειστικά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Δεν εχω διαβάσει τίποτα απο τα προηγούμενα αλλα θα τα διαβάσω σιγα σιγα, σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια και απο τα SMS που μου στείλατε και απο το Facebook. Σας φιλώ, μου λείψατε και ευχομαι όλες οι μέλλουσες μανούλες του καφέ να γεννήσουν σύντομα με το καλό.

Βιώνω την απόλυτη ευτυχία.

Ελπίζω να αλλαξω και το τικεράκι μου κάποια στιγμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Dream, επειγόντως άλλαξε γιατρό. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτός που μας λες....

Ειρήνη, ελπίζω να βοηθηθείς! Και όσο για την καταθλιψούλα, έχεις δίκαιο! Όχι, πυτζάμες και αχτενισιές! Ζητάμε βοήθεια, δεν μένουμε μόνες και βγαίνουμε βολτίτσες!;)

Τσιπούρα, ο έρωτας καλά κρατεί.....(δεν ξέρουμε από πού μας βαραίνει....)

Clelia, έβαλα το ringtone!!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα στις ηδη μανούλες αλλα και σε αυτες που περιμένουν με το καλό να κρατήσουν τα μωράκια σας αγκαλίτσα γιατι είμαι σίγουρη οτι δεν υπάρχει ωραιότερο συναισθημα απο αυτο.

Εμείς γυρίσαμε στο σπίτι μας με το θαυματάκι μας την Κυριακή, όως σας είπαν οι κόπέλες ο τοκετός ήταν γρήγηρος και ευκολος, τελικά βιάστηκε η μικρή μου ήθελε να βγεί και να μας γνωρίσει φαίνεται γιατι καταλάβαινε οτι ανυπομονούσαμε. Είναι αρκετά ήσυχη, τρώει και κοιμάται, πρός το παρόν θηλάζει αποκλειστικά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Δεν εχω διαβάσει τίποτα απο τα προηγούμενα αλλα θα τα διαβάσω σιγα σιγα, σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια και απο τα SMS που μου στείλατε και απο το Facebook. Σας φιλώ, μου λείψατε και ευχομαι όλες οι μέλλουσες μανούλες του καφέ να γεννήσουν σύντομα με το καλό.

Τα καλύτερα νέα της ημέρας!!!

Αχ, Γιωτίτσα μου, πόσο χαίρομαι για σένα!!!

qwlrp3.png

http://www.myplanet.com.gr/gr/products/view/10

Στο παραπάνω λινκ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα συστατικά των προιόντων planet. Το υγρό πλυντηρίου ας πούμε περιέχει Sodium C12-14 laureth Sulfate άκρως χημική και επικίνδυνη ουσία. Έχει όλη την σειρά καθαριστικών τους οπότε αξίζει να το τσεκάρεις και να το αναλύσεις

Κορίτσια κοιτάξτε τι βρήκα στο πάρεντς( σε ένα τόπικ με οικολογικά που είμαι) για όσες χρησιμοποιείτε τα Planet.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες , ηδη και μελλουσες!!!

Γιωτιτσα τι ωραια νεα!!! Τι ωραια φαινονται να κυλανε ολα με το μωρακι σας :) Σου ευχομαι ακομα μια φορα τα καλυτερα για το μωρο σας και για εσας να συνεχιζετε να βιωνετε την απολυτη ευτυχια!

Ειρηνη κρατα γερα!! Η καταθλιψουλα παει κι ερχεται και οπως ειπαμε την καταπολεμαμε! Νομιζω θα πρεπει κι εγω να ακολουθησω τις συμβουλες τις δικες σου και τις Βικυς, γιατι δυστυχως στις δυσκολες στιγμες μου εχω την ταση να "πεφτω" και να κλεινομαι και νομιζω δεν θα το αποφυγω οταν με το καλο βρεθουμε μονοι μας στον Βολο.

μαμουνακι ενα φιλακι γλυκο στην μικρη σου!

dream με το καλο το μωρακι σου, εγω δεν εκανα εξετασεις για χλαμυδια καθολου κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου. Θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια, αν νιωθεις οως δεν μπορεις να συνεννοηθεις με τον συγκεκριμενο γιατρο, κανε μια δοκιμη να δεις και καποιον αλλο. ευχομαι να βρεις ακρη συντομα!

για οσες ακομα περιμενουμε να σκασουν μυτη τα αβγουλακια, οριστε κι ενα ωραιο βιντεακι σχετικα με τις θεσεις που διευκολυνουν τον τοκετο (αν και εχω σοβαρες αμφιβολιες αν αυτα επιτρεπονται στις κλινικες στην Ελλαδα, ιδιωτικες ή δημοσιες) http://www.babycenter.com/2_positions-to-ease-labor-pain_3656514.bc?bclink=img&scid=mbtw_preg38:902&pe=2UxH522

Vqyip2.png

B4Snp2.png

http://www.myplanet.com.gr/gr/products/view/10

Στο παραπάνω λινκ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα συστατικά των προιόντων planet. Το υγρό πλυντηρίου ας πούμε περιέχει Sodium C12-14 laureth Sulfate άκρως χημική και επικίνδυνη ουσία. Έχει όλη την σειρά καθαριστικών τους οπότε αξίζει να το τσεκάρεις και να το αναλύσεις

Κορίτσια κοιτάξτε τι βρήκα στο πάρεντς( σε ένα τόπικ με οικολογικά που είμαι) για όσες χρησιμοποιείτε τα Planet.

Βίκυ μια και το έχεις ψάξει το θέμα εσύ τι χρησιμοποιείς;

Αυτά εδώ τα ξέρεις;

Εγώ πήρα το πλάντετ αλλά τελικά θα καταφύγω μάλλον στο αρκάδι.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και στον ΟΓΑ. Το επίδομα προς το παρόν τουλάχιστον ισχύει και τα δικαιολογητικά είναι βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης με το νέο μέλος, ληξιαρχική πράξη γέννησης και μια αίτηση στο δήμο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γιώτα σας αξίζει κάθε ευτυχία και χαίρομαι που τη βιώνεται μέσα από τη κορούλα σας. Να είστε πάντα γεροί να καμαρώνετε το κοριτσάκι σας!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

οσο περναει ο καιροσ ολο και καλυτερα ειμαστε!!!!!!!!!!!!

Εννοείτε καλή μου!!!!!!!!! <3

εμ τα ξέρεις τα κόλπα εσύ, φουστανάκια, μαλλάκια κι όξω από τη πόρτα (όσο μπορείς!) καμιά φιλενάδα για καφεδάκι παίζει;

Σκόρδα!!!!! <3 Με συγκίνησες βρε σκ@τούλα... <3

Ελένη και Ελενα πότε έχετε γιατρό; μπερδευτηκα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες δεν διάβασα τίποτα έτρεχα στε υπηρεσίες από το πρωί έκανα και μάθημα ανώδυνου να είμαι έτοιμη για την μεγάλη εξώθηση νιώθω καλύτερα αύριο έχω πάλι ραντεβού με την μαία

Κορίτσια παρασκευή βραδύ στις 10 μπαίνω νοσοκομείο για υποθετακι να μαλακώσει ο τράχηλος και παρακολούθηση εως

Σάββατο 6 το πρωί ΜΕΤΑ θα μου βάλουν πόνους

θα μου κάνουν πρόκληση πρώτα ο θεός μέχρι το απόγευμα θε έχω μωράκι στην αγκαλιά φυσιολογικά αλλιώς θα προχωρήσουμε σε καισαρική

η πετρούλα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛ ΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ

:tongue::tongue:

το κοριτσακι μας εφτασε τα 3,5 κιλακια!ειναι μια χαρα,καλοπερναει εκει μεσα γι αυτο δεν θελει να βγει η τσουπρα μου!ο τραχηλος ειναι μακρυς...εχει δρομο ακομα,οπως ειπε ο γιατρουλης.το αμνιακο ειναι σε καλα επιπεδα καθως και η τροφοδοσια του πλακουντα.μας ειπε οτι το αργοτερο που μπορουμε να περιμενουμε για να με πιασουν οι πονοι ειναι 4/10!!!αν δεν εχουμε καμια εξελιξη ως τοτε μαλλον θα μπουμε με τεχνητους.την πεμπτη και το σαββατο θα παμε ξανα στο αρεταιειο να κανουμε καρδιοτοκογραφημα.σημερα μονο υπερηχο μου εκανε,ουτε κολπικη εξεταση.μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος μου φαινεται!θα γεννησω στις 42 εβδομαδες μου φαινεται!εεεελεος...γερη να ναι και ολα καλα θα πανε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

το κοριτσακι μας εφτασε τα 3,5 κιλακια!ειναι μια χαρα,καλοπερναει εκει μεσα γι αυτο δεν θελει να βγει η τσουπρα μου!ο τραχηλος ειναι μακρυς...εχει δρομο ακομα,οπως ειπε ο γιατρουλης.το αμνιακο ειναι σε καλα επιπεδα καθως και η τροφοδοσια του πλακουντα.μας ειπε οτι το αργοτερο που μπορουμε να περιμενουμε για να με πιασουν οι πονοι ειναι 4/10!!!αν δεν εχουμε καμια εξελιξη ως τοτε μαλλον θα μπουμε με τεχνητους.την πεμπτη και το σαββατο θα παμε ξανα στο αρεταιειο να κανουμε καρδιοτοκογραφημα.σημερα μονο υπερηχο μου εκανε,ουτε κολπικη εξεταση.μου αφηνει τα καλυτερα για το τελος μου φαινεται!θα γεννησω στις 42 εβδομαδες μου φαινεται!εεεελεος...γερη να ναι και ολα καλα θα πανε!

Με το καλό σε είδε με το χέρι πως σου είπε ότι είναι μεγάλος ο τραχιλος ? πόσα εκατοστά σου είπε ότι είναι εμένα 4 και πίσω και σκληρός

:tongue::tongue:

Γιώτα μου πάντα-μα πάντα τέτοιες χαρές!! Δεν έχω λόγια να σου περιγράψω πόσο χαίρομαι για σένα... Πραγματικά δεν χωράνε σε μερικές αράδες ενός φόρουμ... Μάκια σου!!!

Ειρήνη εγώ προσωπικά δεν σκέφτηκα αυτό που έγραψες: ότι δλδ από την στιγμή που γέννησες πριν 15 μήνες θα έπρεπε να τα θυμάσαι... Πολλά αλλάζουν σε 15 μήνες, ακόμα και νόμοι, οπότε? Λοιπόν, να ξέρεις ότι οι θηλές σιλικόνης όταν τις βάλεις σε πληγιασμένο στήθος, την 1η φορά θα είναι ο πόνος ίδιος σαν να μην τις έβαζες. Φορά με την φορά όμως θα μειώνεται μέχρι που την επόμενη μέρα λογικά (αν όχι, την μεθεπόμενη) δεν θα πονάς καθόλου. Εγώ με πολύ μικρότερο πρόβλημα, απλά με γδαρμένες θηλές, όχι ματωμένες, και μου πήρε 1 μέρα με θηλές σιλικόνης για να μην πονάω καθόλου... Και τώρα ενώ τις χρησιμοποιώ, τα βράδια κυρίως θηλάζω κάποιες φορές χωρίς σιλικονάτες, με τις φυσικές δικές μου...

μαμουνάκι ίδιο θέμα έχουμε, εεε? Λοιπόν άκου τι θα κάνεις: θα βάλεις τους γονείς σου να πάνε σε ΚΕΠ και να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι φιλοξενούν τον σύζυγο, εσένα και το νινί σας στο σπίτι σας στο πατρικό σου. Θα πας στο Ληξιαρχείο Αμαρουσίου και θα τους πεις ότι τους πήρες τηλ (συνέχεια με αυτό το πρόβλημα όλοι πάνε εκεί για αλλαγή διεύθυνσης, δεν είμαστε οι μόνες, μην ανησυχείς) και ότι δεν είναι δυνατόν να έχετε λογαριασμό ΔΕΚΟ καθώς αυτό θα πάρει άπειρο χρόνο για να γίνει αλλαγή ονόματος και εσείς χρειάζεστε τώρα αυτό το χαρτί που λέει την πραγματική (ναι ουουουου) σας διεύθυνση. Θα σας ρωτήσουν βέβαια εκεί: έχετε και εσείς πρόβλημα με το ΙΚΑ? Παίξτε το Κουβανοί: τι λέτε καλέ!! Δεν έχουμε πάει ακόμα σε κανένα ΙΚΑ. Αμέσως θα σας κάνουν αλλαγή διεύθυνσης, απλά να πάρετε μαζί σας όλα τα αντίγραφα των ληξιαρχικών πράξεων που αναφέρουν την "λανθασμένη" διεύθυνση ώστε να σας τα αντικαταστήσουν με την "σωστή". Είναι απλή διαδικασία, δεν είναι μεταδημότευση, απλά αλλαγή διεύθυνσης...

Ποια το έγραψε για τα ρούχα? Έχει δίκιο!! Το πρωί βγάζουμε νυχτικές και βάζουμε τα ρούχα του σπιτιού!! Και τούμπαλιν το βράδυ. Εγώ σήμερα κατάφερα και έβαλα κρέμες ημέρας (είχα να το κάνω από τον Ιανουάριο) :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βάσω μπράβο κορίτσι μου!! Τι μεγάλο μωρό θα κάνεις καλέ!!! Με το καλό!!

Και εσύ Ηλιάννα ετοιμάζεσαι την Παρασκευή!!! Μπράβο κορίτσια!!

Ηλιάννα γιατί ανησυχείς για την Πετρούλα?? Τι έγινε? Το τηλ της είναι στην λίστα στο φβ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...