Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ploegisi με το καλό!!!!!!!!! Μετράς μέρες, άντε κοριτσάκι μου!!!

Η Δέσποινα=fragolina γεννάει σήμερα, όχι η Δέσποινα-Δέσποινα, το εξελιγμένο μοντέλο despina100 :tongue:...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi με το καλό!!!!!!!!! Μετράς μέρες, άντε κοριτσάκι μου!!!

Η Δέσποινα=fragolina γεννάει σήμερα, όχι η Δέσποινα-Δέσποινα, το εξελιγμένο μοντέλο despina100 :tongue:...

αααα! οκ!!! αγοράκι απ' ότι κατάλαβα, για αυτό και μπερδεύτηκα! άντε βρε, με το καλό!!! κι ένα τσουτσούνι! η ντοκτορ πότε???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

η ντοκτορ αγνωστο!! ή δεν ξερει ουτε αυτη ή δεν μας λεει!! :P

Κλελια μπραβο στο αποστηματακι, θα το παλεψεις δηλαδη μονο με αντιβιωση και θα γλυτωσουμε το χειρουργειο??? μακαρι!

υ.γ. το εφτιαξα το φρυδι και δεν ειμαι Φρανκενσταιν, παλι καλα.....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γεια σας κοριτσαρες!καλη εβδομαδα να εχουμε...με πολλα πολλα χαρουμενα νεα!

σας ομιλει η συναγωνιστρια γκαστρουλα,ακομα,που μοιαζει με φουσκα και εξακολουθει να εχει καουρες!!!οι κινησεις της μικρης μου μπορει να μην ειναι οσο συχνες ηταν,αλλα ειναι εντονες και καποιες στιγμες και επωδυνες!λογικο ειναι μαλλον,αφου ο χωρος της πλεον ειναι ιδιαιτερα περιορισμενος...εεελα στη μαμα καλο μου!!!αυριο εχουμε γιατρουλη...

ειρηνη μου σε καταλαβαινω...χωρις να εχω παιδακι ακομα,μπορω να φανταστω πως ειναι με 2 μωρα στο σπιτι!εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας εμεις οι μανουλες,θα το παλεψεις!ειμαι σιγουρη...οσο για το θηλασμο,τι να πω?μια χαρα θα τα πατε.και αν οχι,δεν εγινε και κατι.μια χαρα θα μεγαλωσει η μικρουλα σου ετσι κι αλλιως!

τσιπουρα συντομα θα τιμησω το διαιτογκρουπακι σας!θα χρειαστω συμπαρασταση και παρεουλα σε αυτο το λουκι που θα μπω για να χασω τα παλιοκιλα!!!

μαρακι παααει ο γαιδαρος και η ουρα του μαζι!η φουντα στην ακρη εχει μεινει...εεε,που θα παει?μεχρι τοτε γκρινιαζε οσο θες!γι αυτο ειμαστε εδω αλλωστε!συμπαρασταση...

αγγελικουλα ολα τελεια θα πανε κοπελα μου!θετικη σκεψη και λιγο υπομονη...περιμενουμε νεα σου!

κανενα νεο απο το δεσποινακι?με το καλοοοοοοοοοοοοοο!!!

ploegisi ηρθε ο καιρος!τελειααααα!περιμενουμε νεα σου απο κυριακη λοιπον!με το καλο να αγκαλιασουμε τα μπουμπουκια μας!

θα επανελθω!

φιλακια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια ειμαι απο αλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας μιας και ισως μονο εσεις μπορειτε να με βοηθησετε! ειμαι εγκυος 6 βδομάδων και ειμαι στη φάση των αρχικώ εξετασεων. εκει ειναι και το προβλημα μου επειδη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απο το γυναικολογο μου και κοιτάζω να τον αλλάξω!αυτό ειναι το θέμα δε μπορώ να βγάλω άκρη με το γιατρό που χω! τη μια μου τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς! σα να μην ειναι σίγουρος!και η απορια μου ειναι σχετική με την καλλιέργεια κολπικου! τι μια μου λέει να κάνω μονο για μυκόπλασμα και την άλλη "οχι θέλω καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια"! μετά του λέω γιατρέ στο αλεξάνδρας σε περιπτωση εγκυμοσύνης δε κάνουν για χλαμύδια και μου λέει¨"ναι γιατί για τα χλαμύδια συλλέγουν το υγρό πιο ψηλά απο τον τράχηλο"! τον ξαναπαίρνω το πρωί να το επιβεβαιώσω και μου λέει "θέλω και για χλαμύδια να κάνεις και για όλα"! τελικά εσείς βγάλατε άκρη απο αυτά που μου λέει ρε κορίτσια γιατί εγώ θα τρελαθώ και μέχρι να βρω άλλο γιατρό τώρα τι κάνω;;; κάνω ή δε κάνω για χλαμύδια καλλιέργεια στην εγκυμοσύνη; ποιος θα μου απαντήσει;;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Dream με το καλό το μωράκι σου!!! Σε αυτό που με ρωτάς, για την καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν έχω ιδέα, καθώς δεν έκανα ούτε μία φορά τέτοια εξέταση στην διάρκεια της εγκυμοσύνης μου..

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξεις τον γυναικολόγο σου, καθώς δεν νιώθεις ασφαλής με αυτόν.

Γιατί δεν ρωτάς από γνωστή/φίλη σου, ή από εδώ, να σου συστήσουν γιατρό στο μαιευτήριο που θέλεις, ώστε να πας σε αυτόν και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του σχετικά με τις εξετάσεις που θα κάνεις??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηλιάννα μου εστειλες sms????? σωστά κατάλαβα ότι είσαι εσύ; ;;;;; :)

nai egw eimai FILIAAAAAAAAAAAAAA

Καλησπεραααααααααααααα να με και εγώ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ αλα έφαγα χέρι σήμερα στο ταβάνι πετάχτηκα πολύ πόνο κούκλες σκληρός και πάνω πολύ ο τράχηλος μας ο Άντρης μου από κάτω κοιτούσε και μου λέει όταν βγήκαμε σιγά ρε μαναράκι μου έως το καρπό το έβαλε μέσα

και τι ήθελες του λέω να το βάλει ως τον αγκώνα

γράψατε πολλααααααααααα πάω να διαβάσω φιλία σε όλες μουτσσσσς

:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια μιλησα με τη συμπεθερα μου την Chris και ειναι μια χαρα και οι δυο!!!τους εδωσα και τα φιλια σας!!!

μολις θα μπορεσει να μπει θα σας τα παει ολα!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπούλες μου!!!!!

έχει χαλάσει το pc του γραφείου και είμαι με το λαπτοπάκι μου σήμερα!!!!

όχι ότι μπορω να σχεδιάσω βέβαια (σαν γραμματόσημα θα είναι τα σπιτάκια... χιχιχιχι ) αλλά τουλάχιστον για να μην κοιτάω τον τοίχο!!!

νέα από την Fragolina έχουμε;;;;;;;

Αθηνά ευχαριστούμε για τα νέα της Μαρικρις μας!!!! Αντε μωρή δεν είναι για χόρταση το μωρό! μπες να πεις τα νέα σου!!!!!!! <3

Ελένη, Δεσποινα και Βασιόλα τί νέα από τους γιατρούς; σήμερα έχετε σωστά;

Κουμπαρούλα μου καλά να περάσεις στη μανούλα και με το καλό όλα!!!!!!!!

Κλέλια ήμουν σίγουρη ότι θα γλύτωνες την διάνοιξη του αποστήματος!!!! μα εντέλώς σίγουρη, τίποτα δεν σε πιάνει εσένα είσαι Power!!!! φτου φτου !

Αγγελική (το αλλο Power) τί κάνεις καλό μου; Ελπίζω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι κρίμα να σε χαστουκίσω 1 μήνα πριν γεννήσεις!!!!!! :wink:

Ελενα ευτυχώς που βγήκε καλό το φρυδι για να σε δει κουκλάρα το παπί!

Λιάνα, Μαράκι, Πετρούλα κουράγιο κουράγιο κουράγιο!!!!!

Ειρήνη μου βάλε τις θηλές σιλικόνης που σου λεει η γκουρου Κλέλια και θα δεις! όσο για την καταθλιψη να υποθέσω ότι πέρασε;;;;;; ή.... μηπως θέλεις λίγα χαστουκοφιλάκια για να ισιώσεις;;;;; <3

για πες πως θα την πειτε την μικρή πριγκηπισσα; η Αγγελικούλα τί κάνει;;;;

Οι άλλες μανούλες τί νέα; Μαμούνι, Φωτεινή; όλα σούπερ;

Vasdelion πως πάει ο έρωτας;;;;;;;;;;;;;

Ηλιάνα μόνο που διαβάζω για αγκώνες... απαπαπαααααα :o

Dream να βρεις αλλο γιατρο να νοιώθεις ασφάλεια και να κάνεις ότι σου λέει! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!

σε όλες μια Σκορδοβροχή!!!!!!!!!!! και Παγωτά!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πηγαμε για τα ραμματα!!!!!!!!!!!!ενταξει τελικα δεν με ακουσε το νησι!!!!!!τωρα μολισ αρμεχτηκα και κυκλοφορω ξωβυζη!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

σε λιγο θα ξυπνησει η μικρουλα και μετα η αγγελικουλα!!!!!!

σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι τωρα το ειδα το μηνυμα σου!!!!!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κλελακι ...και οι υπολοιπεσ μ,αζι.....!!!θα λεσ-λετε απο μεσα σασ <καλα αυτη γεννησε και πριν 15 μηνεσ και τωρα τα ξεχασε?????>

και ομωσ ,ισωσ λιγο ο πανικοσ ,λιγο εωσ παρα πολυ το αγχοσ με τα δυο μωρα και ερχετε κ δενει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την ξυπναω ετσι ακριβωσ οπωσ ειπεσ κ εσυ αλλα δεν ξυπναει ,γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποια αλλη λυση!!!καποιεσ φορεσ τι τον βυζο τησ βαζω μεσα στο στοματακι(με σταγονιτσεσ κιολασ μηπωσ και τησ αρεσει να ξυπνησει)οτι κ να κανω κοιμαται....

αυτο οχι παντα!!

θηλεσ σιλικονησ εχω!!!!!!!!!!!!!αλλα και τωρα οπωσ και στην αγγελικη τισ βαζω και ποναω ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω!!!!!

προσ το παρον το παλευω,αντλω οποτε μπορω ,την βαζω και στο στηθοσ και ο θεοσ βοηθοσ!!!

δεν μπορω να καταλαβω ομωσ γιατι δεν ρουφαει οπωσ πρεπει!!!!κανει λιγο κ το αφηνει!!!μηπωσ εχει παθει συγχιση θηλων?τι να πω?(μου το ανεφερε και μια μαια...)

τωρα καταλαβαινω οτι τελικα και περσυ η αγγελικη στην ιδια κατασταση με τωρα ηταν και γι αυτο και ειχαμε μαραθωνιουσ θηλασμουσ ολημερισ κ οληνυχτισ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?κανενα νεο απο το πρωτο αντρακι της παρεας εχουμε?

dream και γω δε θυμαμαι να χα κανει καλλιεργεια ομως καλου κακου κανε για ολα οπως λεει ο γιατρος σου, και εξηγησε του οτι σε μπερδευει που μια σου λεει αλλα κ τη αλλη αλλα. αν δεν τον θες ρωτα φιλες σου να σου συστησουν αλλο γιατρο. το πιο σημαντικο ειναι να εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο σου.

clelia τι εκανες με το θεμα της διευθυνσης? εκανα κ γω βλακεια κ δηλωσα το σπιτι που μενω τωρα και η περιοχη ικα κλπ ειναι χαλια..ενω στο πατρικο μου(αλλο προαστιο) ειναι πολυ καλυτερα.πως θα το αλλαξω τωρα? βρηκες ακρη?

η μικρη μου φαινεται καλυτερα, δεν ειναι πια νωχελικη, ξυπναει μονη της οταν πειναει και ετσι δεν αναγκαζομαι να την ξυπναω. πηρε και κιλακια..

οσο για τις θηλες σιλικονης σωθηκα..το μονο σπαστικο ειναι η αποστειρωση:mad::mad::mad:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

φωτεινουλα ολα καλα?εισαι καλυτερα???μαρεσει το γκρουπ θεραπυ μασ παντωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ακου μια δυο συμβουλεσ απο μια μανα βετερανα στισ καταθλιψουλεσ!!!!!

εαν κυκλοφορεισ συνεχεια στο σπιτι με νυχτικιεσ κ ρομπεσ...βγαλτισ!!!βαλε τα ρουχαλακια σου!!!βοηθαει ,θα το θυμηθεισ!!!!!!

να βγενεισ εστω στην βεραντα σου και γιατι οχι να παιρνεισ το μπεμπεδακι κ να πηγαινεισ στην μανουλα και αστην να λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα που με ρωτησεσ την μια καλυτερευω ,την αλλη με ξαναπιανει!!!!θα περασει...το ξερω οτι ακουγομαι γαιδουρα που παραπονιεμαι...το ξερω αλλα ειναι κατι που δεν το ελεγχεισ!!!!

παντωσ και κατω στο πατρικο μου κατεβηκα κ στην βεραντα βγενω αλλιωσ δεν παλευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

προχτεσ ωσ συνηθωσ ξυπνησαν μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ταϊζα εγω το μωρο και ειχε αναλαβει ο αντρασ μου την αγγελικουλα...ε οση ωρα κρατουσα εγω την μικρουλα η αγγελικη ηθελε να την σηκωνει συνεχωσ ο αντωνησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολισ αφησα την μικρη εγω κατευθειαν κατεβηκε και η αγγελικη απο τον πατερα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η πλακα ειναι οταν θηλαζουμε που ερχετε η αγγελικη και τησ βαζει πανω στο κεφαλακι τησ διαφορα πανια κ την στολιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την κανει ομωσ και πω πω και λιωνω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο περναει ο καιροσ ολο και καλυτερα ειμαστε!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...