Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαρίστώ πολύ όλες για τις ευχές! Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή - έστω και με ραντεβού- γιατί μας έχουν πάρει φαλαγγι τα κοριτσια! :mrgreen::mrgreen:

αντε ρε fragolina.. θα εξαφανιστει το ειδος..κανε κατι...χαρεμι του χουμε φτιαξει του μπεμπη..με το καλο..σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια!!!

ειρηνακι τελικα ο καθε τοκετος ειναι μια ξεχωριστη περιπτωση, ακομα και αν εχεις κανει κ αλλο παιδακι..παντως πιστευω οτι οσο πιο πολυ πονεσεις ή κοπιασεις για κατι, στο τελος η ανταμοιβη ειναι μεγαλυτερη...

μην αφηνεις τιποτα να σου χαλασει τις μοναδικες στιγμες που ζεις τωρα!

νενακι πολυχρονη η κορουλα σου!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!!!!

Να μας ζησουν τα νεα μωρακια και με το καλο τα υπολοιπα!!!!

Σημερα ερχεται και το 1ο αγορακι ε???Με το καλο και αυτος!!!!

Παρασκευη πρωι μπαινω κι'εγω.....εεεεε μεσα στην βδομαδα πιστευω θα εχει μπει και η προεδραρα(Δεσποινα):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλια σε ολες!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!

Φραουλιτσα με το καλο!!! ολα θα πανε καλα! σε ευχαριστουμε για τις ευχες και ανταποδιδουμε!! θα περιμενουμε νεα σου :)

Αγγελικουλα η προληψη ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις, λιγες εξετασεις παραπανω εστω και τωρα προς το τελος δεν κανουν κακο, αρκει να ειναι η κατασταση μωρου-μαμας υπο ελεγχο. Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια (ή μαλλον κραταω και λιγη για τον εαυτο μου αν και δεν βλεπω να κανω τιποτα) και πολλες ευχες ολα να πανε καλα!

Δεσποιναριον εγω ευτυχως δεν εχω πρηστει αλλα νιωθω φουσκωμενη οπως περιεγραψα κι εχθες. Κι αυτο το παπι δεν λεει να σκασει μυτη, βγες καλε παπακι, βγες σε παρακαλω!!!!!!!!!!!! Οσο για τις μαμαδες, μπορει η φροντιδα τους να αποδειχτει καταστροφικη. Εμενα η μαμα μου οντας παχουλη η ιδια παντα μου φωναζε να προσεχω, τωρα ομως μονο που δεν με ταϊζει, ελεοςςςςς θα γινω ορκα!!!!

Αντε ιρενε κι εσυ με το καλο, θα μπει κι η προεδραρα μεσα στην εβδομαδα, ποσο μακρια να παει πια αυτη η βαλιτσα???κι ετσι θα αρχισουν και τα γεννητουρια των αγοριων!!! τι καλα, αντε να παιρνουμε σειρα

καλημερα σε ολες, παω να βγαλω το φρυδι μου (θα παω σε μια καινουρια, ελπιζω να μου το κανει καλο γιατι αλλιως θα μοιαζω με τον Φρανκενσταϊν!!) κι αν προλαβω παω και μια εφορια. Φιλακιαααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα!!!!

καλή βδομάδα σε όλες μας!!!

για κάντε μου ένα σύντομο report... χάθηκα... ποια γεννάει σήμερα? να ψάξω να βρω και τη λίστα...

Αρχικά να πω και από δω στα κοριτσάκια μας να τους ζήσουν τα μωράκια τους και να είναι πάντα μα πάντα τυχερά στη ζωή τους και ευτυχισμένα! και να κάνουν χαρούμενους τους γονείς τους!!!

η αγγελικούλα τι έπαθε? μπήκε νοσοκομείο? δεν κατάλαβα... αχ! χάθηκα πολύ και έχω χάσει επεισόδια!

σήμερα έχω κι εγώ μαλλον το τελευταίο ραντεβουδάκι με το γιατρό! αν είναι όλα καλά, όπως τα υπολογίζει, την κυριακή μπαίνω μέσα και μέχρι δευτέρα θα έχει έρθει η μικρούλα μας! διαφορετικά θα μου πει ποια μέρα μέσα στην εβδομάδα να πάω για να γεννήσω! όπως και να χει, είμαι πολύ χαρούμενη και δεν έχω καθολου άγχος, σε αντίθεση με όλους γύρω μου! αφήστε! μαζί μου γεννούν 100 άτομα ακόμα!

επίσης έχω να πω ότι δε χωράω πουθενά! ούτε σε ρούχα, ούτε σε διαδρόμους... χιχιιχ! νιώθω σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει! και με πονάει όλη μέρα η κοιλιά μου εξωτερικά... και έχω και συσπασούλες αρκετές φορές τη μέρα... και πονάκια... τρώω και περιποιημένες κλωτσιές... το μόνο που δεν τρώω είναι αυτά που μου έχουν λείψει! αλλά για σήμερα θα φάμε στην πεθερά μακαρόνια με κιμά! ανάλατα μεν... αλλά όπως και να 'χει!!!

έχω τόσα στο μυαλό μου να σας πω... αλλά και με το δίκιο σας θα πείτε φτάνει! έχω τόσο καιρό να μπω! μου λείπετε πολύ αλλά τι να κάνω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημέρα κοριτσάκια.

δεσποινάκι με το καλό σήμερα και μ' ένα πόνο. άντε να παίρνουμε σειρά μια μια

αγγελική όλα καλά θα πάνε λίγη προσοχή χρειάζεται κοντεύουμε.

χτες είχαμε πάει σε μια βάφτιση κουράστηκα λιγο ψιλοπλακωθήκαμε και με τον άντρα μου για βλακείες και μετά ήμουν χάλια, όλο το απόγευμα έκλαιγα δεν αντέχω άλλο κουράστηκα ρε κορίτσια ούτε πλευρό στο κρεβάτι δεν μπορώ να αλλάξω πλέον πότε θα γεννήσω:confused:; σας πρήζω λίγο

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα γεμάτη γενητούρια!!!!!!!!!

εχει χαλάσει ο υπολογιστής μου στο γραφείο και τώρα έκατσα σε ένα δανεικό για λίγο.

Δεσποινοφραγκολα με το καλό να μας φέρεις την πρωτη τσουτσουνα του october power!!!!!!!!!!

Η προεδράρα μας η Δόκτωρ καλά κρατεί, θέλει να τον βγάλει 4κιλο τον παίδαρο!!!!!!!!!

Ιρενε με το καλό κι εσύ κοπέλα μου!!!!!!!

Ελένη και Λιάνα πότε ;;;;;;; λαλαλαλαλαα <3

Αγγελικούλα προσοχή και ηρεμία τώρα, τέρμα και οι ντουλάπες και τα άγχη και τα τρεξίματα! τοσο καιρό σου φωνάζω ότι κουράζεσαι πολύ και σημασία δεν μου έδινες.... προσοχή λοιπόν και όλες μου οι ευχές κοντά σου εννοείτε!!!!!!!!!

το καλό είναι ότι μωράκι σου είναι ετοιμο τώρα και ροδοκοκκινίζει :)

Ηλιάννα μου εστειλες sms????? σωστά κατάλαβα ότι είσαι εσύ; ;;;;; :)

Ελενα δεν το συζητώ για τη μετακόμιση, βέβαια αυτά να είναι όλα αλλά και πάλι το σπάσιμο σπάσιμο!!!!!!

Κουμπαρούλα μου ετοιμάζεσαι για το ζυγάκι σου; Μου αρέσει η άνετη αντιμετώπιση, αντε να παραδειγματιστούν μερικές μερικές!

Μαράκι donkey ο σύζυγος χθες ή τα δικά σου νευρα σπασμένα; πάει πέρασε :)

Vasdelion τί να πω για τον παύλο σου.... τί ευαίσθητο παιδί είναι αυτό; με εντυπωσίασε!!!!!!

Σε όλες τις γκαστροπεπελάρες να πω κουράγιο μου και τα μωράκια σας έρχονται!!!!!!

Σε όλες τις μανούλες να πω να φιλήσουν τα πατουσάκια κι από μένα!!!!!!!

Επίσης να αναφέρω ότι μόλις περάσετε τις 40 μέρες όποια θέλει να αδυνατίσει θα μου πει.. έχουμε γκρουπάκι τρομερό εδώ και υποστηρίζουμε η μία την αλλη γοργονίτσα.... χιχιχιχιχιχιχιχιι

επίσης έχω και καταπληκτική διαιτολόγο που στις θηλαζουσες μανούλες δεν δίνει δίαιτα αλλά μία γενική διατροφή λέγοντας:

ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΠΑΙΔΙ ΘΡΕΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ!!!!!!!

έτσι είναι καρδούλες μου να μην σκάτε, καλό είναι να τρώτε υγειηνά αλλά ως εκει! άνθρωπο βγάλατε ή θα βγάλετε σύντομα!!!!!!!!

πολλά πολλά φιλάκια και ελπιζω να μπορέσω να τα πούμε αργότερα!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...εδω κοβουμε εισητηρια!!!!αχ ελατε να μασ δειτε!!σημερα πρωτη μερα μονη εντελωσ και προσπαθω να τα φερω βολτα!!ο αντρασ μου αναγκαστηκα χωθηκε για τα καλα στην δουλεια,η μαμα μετα απο τοσες μερεσ κλειστο το μαγαζι επρεπε να το ανοιξει και ολοι οι υπολοιποι σχολεια,δουλειεσ κτλ...

τωρα κοιμουνται και οι δυο και ειπα να περασω για μια καλημερα!!!!!τωρα τισ περιμενω....εν τω μεταξυ θα ξυπνησουν για ακομα μια φορα συγχρονωσ!!!!!η μια για το αυγο κ φρουτο κ η αλλη για το βυζι!!!!!

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια παλι εχω προβλημα με τον θηλασμο!!!!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω πωσ δεν μασ καθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!...ετσι και στην αγγελικη!!!!!!!!!!!!!

περα απο τισ καταπληγωμενεσ θηλεσ (καθε τοσο τρεχουν αιμα),το μωρο δεν πιανει να ρουφιξει ικανοποιητικα!!!!!την βλεπω οτι παιδευεται...ειδικα οταν ειναι γεμματο το στηθοσ κ πρισμενο εκει δεν μπορει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλλον επειδη ειναι μικρουλα(2600 βαροσ εξοδου) και δεν μπορει?!!δεν ξερω!!εχω και τα θηλαστρα ευτυχωσ και βγαζω οσο μπορω και με αυτα!!!...μεχρι και το χειροκινητο χρησιμοποιω!!!!

δεν υπαρχει εδω στο νησι καποια συμβουλοσ θηλασμου να με βοηθουσε...

τελοσ παντων!!

αυριο θα παω ντοκτορι για τα ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιοσ με ακουει παλι!!!!

.Γνώμη μου θα ήταν αν μπορείς να βγεις έξω για μια βόλτα και να πάρεις και το νινί σου....έστω μέχρι το άλλο τετράγωνο, θα σου κάνει καλό!

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!

.

αχ βρε βασδελακι ποσο δικιο εχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το βλεπω και τωρα και στην αγγελικη που ειχα την καταθλιψουλα ...εμενα και μενω κ θα μενω πολλεσ ωρεσ μονη (αχ να στε καλα κι εσεισ με την συντροφια σασ!!!!!),οσο λοιπον ειμαι μονη μου με πιανουν τα κλαμματα!!!!!!!!

πολυ χαλια εμπειρια βρε κοριτσια η καταθλιψη....γκρρρρ,

σκευτειτε οτι την ειχα παθει μεχρι και στην αγγελικη που ειχα περασει οτι ειχα περασει στο παρελθον και τοτε αντι να χαιρομαι που ειχα ζωντανο παιδακι στα χερια μου ,καθομουν και εκλαιγα!!!δεν μπορεισ να το ελεγξεισ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

δεν υπαρχει εδω στο νησι καποια συμβουλοσ θηλασμου να με βοηθουσε...

τελοσ παντων!!

αχ βρε βασδελακι ποσο δικιο εχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το βλεπω και τωρα και στην αγγελικη που ειχα την καταθλιψουλα ...εμενα και μενω κ θα μενω πολλεσ ωρεσ μονη (αχ να στε καλα κι εσεισ με την συντροφια σασ!!!!!),οσο λοιπον ειμαι μονη μου με πιανουν τα κλαμματα!!!!!!!!

πολυ χαλια εμπειρια βρε κοριτσια η καταθλιψη....γκρρρρ,

σκευτειτε οτι την ειχα παθει μεχρι και στην αγγελικη που ειχα περασει οτι ειχα περασει στο παρελθον και τοτε αντι να χαιρομαι που ειχα ζωντανο παιδακι στα χερια μου ,καθομουν και εκλαιγα!!!δεν μπορεισ να το ελεγξεισ!!!

Στο γειτονικό νησί όμως κάποιος υπάρχει!!! Σου στέλνω πμ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εν τω μεταξυ να ρωτησω και τισ ηδη μανουλεσ!!!!!!αν η μπεμπουλα μου δεν ξυπναει στο 3ωρο-4ωρο (καμια φορα γινεται κι αυτο)προσπαθω να την ξυπνησω χαϊδευοντασ την και διαφορα τετοια αλλα δυσκολα ξυπναει!!!!!!

εσεισ τι τουσ κανετε σε αυτην την περιπτωση?τα αφηνετε να συνεχισουν το νανι τουσ?με τι τροπο τα ξυπνατε????

α και για να διευκρινησω το <παλι> που εγραψα για τον θηλασμο....

στην αγγελικη 2550 ηταν τοτε και μετα απο 1 μηνα αποκλειστικο θηλασμο και απεραντουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ (καθε μερα 23 ωρεσ το 24 ωρο!!!!!!!!!!!!!!)

στον μηνα πανω ειχε παρει μονο 100 γραμμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αστε την στεναχωρια μου τοτε!!!!

και στον μηνα αυτο περα απο τα 23ωρα που καναμε επαθα και καντιντιαση θηλων(μυκητιαση αλλα με φριχτουσ πονουσ(ευχομαι σε καμια μα καμια να μην παθει κατι τετοιο!!!),μαστιτιδα )κτλ.συν ο ψυχολογικοσ πολεμοσ απο μαμαδεσ-θειεσ!!!!!

κ εν τελει ηλθε ο παιδοντοκτωρ και μου ειπε επειγον να δωσω και ξενο !!!!!!!!!!μου ειπε οτι καμια φορα τα πολυ μικρα μωρα δεν τραβαν ικανοποιητικα γι αυτο και το αρνητικο αποτελεσμα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Για πληροφορίες θηλασμού μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος στο τηλέφωνο

Τηλ. 210 6003249

http://www.thilasmos.net/leaders.html

Ειρήνη σου έστειλα πμ

Δες κι εδώ! Μην μασας! Πάρε τώρα τηλ.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Iσουλα τι κανεις κοριτσι ??? Που εισαι εσυ? Ολα καλα διαβαζω και χαιρομαι που σε 1 εβδομαδα το πολυ θα εχετε την γκουγκουφκιτσα σας αγκαλια :) Τα εχω κι εγω λιγο μπλεγμενα με τα γεννητουρια και δεν μπορω να σου κανω report. Κρατα μας ενημερωμενους !

Μαρακι join the club!!! Λογικο ειναι καμια φορα να φτανουμε σε κανενα καβγαδακι, με τοσες τρελο-ορμονες! Μην ξαναπεις οτι μας πρηζεις γιατι θα σε μαλωσω και θα φωναξω τσιπουρα! Παντως κι εγω εχω κουραστει και αυτη η αλλαγη πλευρου που περιγραφεις με σκοτωνει κι εμενα.... Υπομονη....

Ειρηνη και οι 2 καραμουζιτσες μαζι ξυπνανε??? Τα πουλακια μου! Οσο για την καταθλιψουλα νομιζω εδω παρεουλα θα την καταπολεμησουμε, μην στεναχωριεσαι, κι εγω λογω μοναξιας εφαγα πολλες φρικες στην Κυπρο τους προηγουμενους μηνες κι εσεις με βοηθησατε :)

tsipouraki μας καλο τι εγινε με το σπιτακι?? Πού καταληξαμε τελικα? Ερωτηση: εχουμε γκρουπακι που εμψυχωνει στο χασιμο βαρους??? καλοοοο, θα το χρειαστουμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέεερα!!

Fragolina με το καλό κοριτσάκι μου!! Λογικά θα έχει γεννήσει τώρα, θα έχει δει το μωράκι της!!!

Aγγελική η περίπτωσή σου δεν με ανησυχεί καθόλου λέμε!! Φυσικά και θα αντέξεις 3-4 εβδομάδες! Μια χαρά πλακούντα και αμνιακό έχεις, αυτά είναι που τα καθορίζουν όλα (τα περισσότερα). Απλά σε παρακολουθούν εντατικά (και καλά κάνουν!!).

mamounaki θα σου πρότεινα να πάρεις τηλ στον σύνδεσμο θηλασμού που παρέθεσε η vasdeli, μου φαίνονται λίγο κουλά αυτά που σου είπαν. Και αφού θέλεις αποκλειστικό θηλασμό, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σε αποθαρρύνουν τονίζοντάς σου να δίνεις ξένο γάλα... Και σιγά τον ίκτερο που ανέβασε... Πάρε τηλ...

Ειρήνη ποτέ μα ποτέ μα ποτέ χειροκίνητο θήλαστρο!!! Γιατί δεν χρησιμοποιείς θηλές σιλικόνης?? Θα ηρεμήσεις με τον πόνο των θηλών...

Το βρωμο-απόστημά μου πάει πολύ καλύτερα!! Δεν σας λέω λεπτομέρειες, διότι θα τα "βγάλετε". Υπάρχει περίπτωση και να γλιτώσω τον χειρουργό!!

Το νινί γκρινιάζει, επανέρχομαι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κι εγώ ήθελα να το πω αυτό στην Δήμητρα....

Είναι πολύ κουλά αυτά που λένε οι γιατροί ενίοτε....

Έτσι οδηγούν πολλές γυναίκες να πιστεύουν ότι το μητρικό κάνει κακό στον ίκτερο.....Τι να πω....:?

qwlrp3.png

Ειρήνη επίσης να σου πω πως άμα θέλεις να την ξυπνάς στο 3ωρο, στην ουσία δεν το τραντάζεις ο μωρό να ξυπνήσει. Του βάζεις το ζυβί (ή το μπουκάλι) στο στόμα και βλέπεις. Επιμένεις λίγο, όχι όμως να το ξυπνήσεις ντε και καλά!! Αν όντως πεινάει θα γευτεί 1-2 σταγονίτσες γάλα και θα ανοίξει το στοματάκι της. Αν όχι, θα σε γράψει κανονικότατα :tongue:. Προσπάθησε 5-10' την φορά, μην αποκαρδιώνεσαι αν δεν φάει, σημαίνει ότι δεν θέλει... Επίσης άλλες καμπύλες ανάπτυξης έχουν τα μωρά που σιτίζονται με αποκλειστικό θηλασμό, δεν είναι το ίδιο με αυτά που πίνουν και ξένο γάλα... Μην απογοητεύεσαι και μην στενοχωριέσαι!!

Δεσποινάκι, καλά κάνεις να τρως, ώχου!! Θα τα χάσεις μετά λέμε!! Στον μήνα σου είσαι, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου την πει :tongue:. Είδες η μανούλα που γκρίνιαζες?? Με το σφουγγάρισμα δεν τα πάει τόσο καλά, με το μαγείρεμα όμως :D...

Ploegisi χαίρομαι με τα νέα σου και με την ψυχολογία σου!! Πέράσες τα χειρότερα και τώρα είσαι μία συνειδητοποιημένη μαμά!! Σε λίγο θα αγκαλιάσεις και το παιδάκι σου!!

Irene με το καλό να ακούσουμε τα χαρμόσυνα και από εσένα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γύρισα από το γιατρούλη! όλα σούπερ! έκανα εξετασούλα, με είδε και από κάτω με τη γνωστή... μέθοδο, ο τράχηλος είναι μαλακός αλλά ακόμη αρκετά ψηλά, οπότε δεν το κόβει για να γεννήσω μέσα στην εβδομάδα! άρα, την κυριακή στις 7 το απόγευμα θα κάνω εισαγωγή, θα μου ξεκινήσει στις 9 τους πόνους και μέχρι το πρωί λογικά θα έχω γεννήσει! αλλιώς κατά τις 8 το πρωί πάμε για καισαρική! και όλα τέλεια! είμαι πολύ χαρούμενη, έχω 5-6 μέρες να ετοιμαστώ για όλα και ευτυχώς που προλαβαίνει και το αμόρε να τελιώσει τις δουλίτσες και το ταξιδάκι εξπρές στην αθήνα! που σημαίνει ότι θα μείνω στη μανούλα για 2 μερούλες... ποιανού νευρα θα σπάσουν πρώτα δεν ξέρω βέβαια, αλλά δε γίνεται να μείνω και μόνη!

και ναι! ελενάκι και κλέλια μου νιώθω πολύ έτοιμη να αγκαλιάσω την ψυχούλα μου! πολύ πολύ έτοιμη!!! και κατενθουσιασμένη!!!

καλέ!!! η δέσποινα γεννάει σήμερα? ακόμη δεν το ξακαθάρισα... σκατούλες με μπερδέψατε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...