Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Δέσποινα μου το έχω βρει το νυφικό!!!!!!!!!!!!Ηταν το πρώτο πραγμα που ηθελα να ασχοληθω απο τοτε που ορίσαμε την ημερομηνία!!!!!!

Ελλαιν μου θα τα έχω όλα αυτά!!Ελπίζω μόνο να τα ευχαριστηθώ γιατι το νινάκι μου με τους εμετούς με έχει κάνει κολλητη με την τουαλέτα μας!!!!!

Ξέρει καμία για το πόνο που είχα να ανησυχίσω??

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hroukaki δεν έχω ιδέα για τον πόνο που περιγράφεις. Εγώ μία στο τόσο έχω κάτι σαν σουβλιές. Μην φανταστείς επώδυνες, χαλαρά πράγματα. Γενικά αν κάποιος πόνος είναι έντονος, τότε να ανησυχήσεις και να πάρεις τον γιατρό σου. Όλα τα άλλα πιστεύω είναι φυσιολογικά...

Δέσποινα δεν σου είπα παιδάκι μου ότι δεν θα κάνεις άμνιο? Άκου με που σου λέω, ξέρω εγώ :D

ellain όπως το έχω καταλάβει εγώ με το καμμένο μυαλουδάκι μου, πάντα οι 2 πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης δεν ισχύουν, διότι αφού μετράνε από την τερ, είναι στην ουσία οι 2 εβδομάδες από την αρχή της περιόδου σου μέχρι την γόνιμη ημέρα. Οπότε για να είσαι 2 μηνών θα πρέπει να είσαι 10 εβδομάδων (10-2=8 εβδομάδων). Βγάζω πάντα 2 εβδομάδες και μετά διαιρώ διά του 4 για να καταλάβω τον μήνα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, εγώ όμως έτσι το υπολογίζω...

Ποια σκατούλα έγραψε κάτι για γαμοπίλαφο???????????? Θέλω τώρα γαμοπίλαφοοοοοοοοοοοοο!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γαμοπίλαφο ακούω;;;;;;;

ίσως θα ήταν ο μοναδικός λόγος για να ξαναπαντρευτώ!!!!!

μια μικρή ενημέρωση εφόσον είμαστε πλέον κολλητές εδώ πέρα:

με τον καλό μου δεν είμαστε παντρεμένοι και δεν σκοπεύουμε να το πράξουμε (ειδικά εγώ, εκείνος μου το πετάει μια στο τόσο ότι αν είναι δύσκολα τα διαδικαστικά με την αναγχώριση του ροζμπεμπέ κλπ, αλλά εγώ δεν.....)

έχω υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν και δεν αντέχω στην σκέψη για νυφικά κλπ ξανά, μην ξεχνάτε την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα και τα 38 ρεζίλια πράγματα να κάνω; αυτά είναι για τα κοριτσάκια όπως το ηρουκάκι μας!

όσο για πολιτικό κλπ δεν μου κάνει κέφι, βασικά από την στιγμή που είμαστε σκόρδα και μονόσκορδα τέλεια γιατί να κάνουμε κάτι το περριτό;

(εξηγούμε για να μην παρεξηγηθώ, περιττό για εμας λέω) :)

το μόνο που ήθελα ήταν το μωρό μας και μας έρχετε!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

tsipoura μου με την αποψη σου συμφωνω απολυτα!Εδω στην κρητη τουλαχιστον κανουμε το γαμο για τον κοσμο οχι για εμας!!Σκεψου οτι εγω θα εχω 1000 ατομα καλεσμενους και ζητημα να γνωριζω τους 300!Αν μπορουσα θα πήγαινα σε ενα μικρο εκκλησακι με τον καλο μου με τους κουμπαρους και μετα παραλια με λιγους φιλους χορός και φαι μεχρι το πρωι να το ευχαριστηθουμε εμεις!Οχι οι αλλοι!!!!!!!!!!!!!

Να κανεις οτι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα!Και ασε τους αλλους να σκανε!!!Εσυ εχεις το ροζ μωρο σου να ασχολεισαι τωρα!

Επεξεργάστηκαν by hroukaki

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Koίτα ψαρίδιο, αν όντως δεν θέλεις γάμους και πανηγύρια οκ πάω πάσο... Να κάνεις ό,τι γουστάρεις!

Αν όμως σε κολλάει η ηλικία σου (καθώς σε πήραν τα χρόνια, τι να σου πω τώρα και σένα) λες σαχλαμάρες!! Και νυφικό μπορείς να βάλεις και γλέντι να κάνεις και ό,τι θέλεις... Άκους εκεί!! Η ηλικία σου...

Στο τέλος θα μας πεις ότι από θαύμα έμεινες έγκυος καθώς είσαι πολύυυυυυυυυ μεγάλη, μην σου πω τεράστια από άποψη ηλικιακή :tongue::tongue::tongue:

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε σημερα;;

Εγω χτες τελικα που σας ελεγα για ζαλάδες και ναυτίες ειχα υπόταση..Μετρηθηκα το απόγευμα και ειχα 8 με 4, εφαγαλίγη απο την πιτσα που εφτιαξα το απόγευμα και κοιμηθηκα νωρίς-νωρίς..

Αφησα τους αντρες μου μονους..Σημερα ειμαι καλύτερα.

Τσιπουρα αν δεν παντρευσεαι απο αποψη καλά κανεις, αν όμως το κανεις απο καποιο ενδοιασμό ή για το τι θα πει ο κοσμος, γνωμη μου ειναι να το ξανασκεφτεις!!

Το οτι ειχες μια αποτυχία στον προηγουμενο γαμο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το ξανακανεις..και το γεγονος οτι το θελει ο καλος σου ειναι ενας καλός λόγος!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι Δέσποινα μου το έχω βρει το νυφικό!!!!!!!!!!!!Ηταν το πρώτο πραγμα που ηθελα να ασχοληθω απο τοτε που ορίσαμε την ημερομηνία!!!!!!

Ελλαιν μου θα τα έχω όλα αυτά!!Ελπίζω μόνο να τα ευχαριστηθώ γιατι το νινάκι μου με τους εμετούς με έχει κάνει κολλητη με την τουαλέτα μας!!!!!

Ξέρει καμία για το πόνο που είχα να ανησυχίσω??

Αααααααχ νυφικοοοοο!!!!!:P:p

Αντε η ωρα η καλη και μην ανησυχεις θα ειναι ησυχο τ νινι εκεινη την μερα!!!!!!!!!:mrgreen:Για τον πονο που λες δεν ξερω ουτε εγω παρολο που δεν ειχα απλα τσιμπηματα αλλα και διαφορους περιεργους πονους.επειδη ομως ειμαι φοβισμενη επερνα τηλ συνεχεια και τα περιεγραφα στον γιατρουλη μου(ο καημενος):mrgreen:Να παρεις και εσυ τηλ γιατι δεν ειναι ωρα για προσθετα αγχη...αρκετα εχουμε!!!:rolleyes:

hroukaki δεν έχω ιδέα για τον πόνο που περιγράφεις. Εγώ μία στο τόσο έχω κάτι σαν σουβλιές. Μην φανταστείς επώδυνες, χαλαρά πράγματα. Γενικά αν κάποιος πόνος είναι έντονος, τότε να ανησυχήσεις και να πάρεις τον γιατρό σου. Όλα τα άλλα πιστεύω είναι φυσιολογικά...

Δέσποινα δεν σου είπα παιδάκι μου ότι δεν θα κάνεις άμνιο? Άκου με που σου λέω, ξέρω εγώ :D

ellain όπως το έχω καταλάβει εγώ με το καμμένο μυαλουδάκι μου, πάντα οι 2 πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης δεν ισχύουν, διότι αφού μετράνε από την τερ, είναι στην ουσία οι 2 εβδομάδες από την αρχή της περιόδου σου μέχρι την γόνιμη ημέρα. Οπότε για να είσαι 2 μηνών θα πρέπει να είσαι 10 εβδομάδων (10-2=8 εβδομάδων). Βγάζω πάντα 2 εβδομάδες και μετά διαιρώ διά του 4 για να καταλάβω τον μήνα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, εγώ όμως έτσι το υπολογίζω...

Ποια σκατούλα έγραψε κάτι για γαμοπίλαφο???????????? Θέλω τώρα γαμοπίλαφοοοοοοοοοοοοο!!!

Δεν εχω φαει ποτε γαμοπίλαφο αλλα εχω ακουσει πολλα οποια κανει στελνει εεεεεεε!!!!:rolleyes:

Koίτα ψαρίδιο, αν όντως δεν θέλεις γάμους και πανηγύρια οκ πάω πάσο... Να κάνεις ό,τι γουστάρεις!

Αν όμως σε κολλάει η ηλικία σου (καθώς σε πήραν τα χρόνια, τι να σου πω τώρα και σένα) λες σαχλαμάρες!! Και νυφικό μπορείς να βάλεις και γλέντι να κάνεις και ό,τι θέλεις... Άκους εκεί!! Η ηλικία σου...

Στο τέλος θα μας πεις ότι από θαύμα έμεινες έγκυος καθώς είσαι πολύυυυυυυυυ μεγάλη, μην σου πω τεράστια από άποψη ηλικιακή :tongue::tongue::tongue:

Συμφωνω απολυτα με την προλαλησασα!!!!!!πολυ καλα τα λεει ακου εκει ειναι μεγαλη!!!!:twisted:

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε σημερα;;

Εγω χτες τελικα που σας ελεγα για ζαλάδες και ναυτίες ειχα υπόταση..Μετρηθηκα το απόγευμα και ειχα 8 με 4, εφαγαλίγη απο την πιτσα που εφτιαξα το απόγευμα και κοιμηθηκα νωρίς-νωρίς..

Αφησα τους αντρες μου μονους..Σημερα ειμαι καλύτερα.

Τσιπουρα αν δεν παντρευσεαι απο αποψη καλά κανεις, αν όμως το κανεις απο καποιο ενδοιασμό ή για το τι θα πει ο κοσμος, γνωμη μου ειναι να το ξανασκεφτεις!!

Το οτι ειχες μια αποτυχία στον προηγουμενο γαμο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το ξανακανεις..και το γεγονος οτι το θελει ο καλος σου ειναι ενας καλός λόγος!

Υποταση ε??? αυτο ειναι που οταν το εχουμε πρεπει να φαμε αλατι???:roll::roll:

αμα οταν το εχουμε τρωμε πιτσα τοτε θα πω του δικου μου οτι το εχω το απογευμα!!!:mrgreen:(πλακα κανω εεε)

δεν λες καλα βρε Stone μου που ξερεις να μετριεσαι και βρηκες τι ειναι και το αντιμετοπισες??μπραβο ρε κοριτσι εγω σε κατι τετοια ντιπ αχρηστηλα!!!

και για μια ακομη φορα τι ξεχασα????να σας πω

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε σήμερα; εγώ ευτυχώς τέλος με τις αναγούλες τελικά μάλλον το ασβέστιο μου την έκανε την δουλειά.

χτες κοιμήθηκα και πολύ νωρίς γιατί ο μικρός μου ήθελε να μείνει να κοιμηθεί στη γιαγιά του:D οπότε ήταν ευκαιρία

τσιπούρα παντρέψου το καλέ το παλικάρι που θέλει κιόλας.

λοιπόν όπως κατάλαβες εδώ θα σε παντρέψουμε:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τσιπούρα παντρέψου το καλέ το παλικάρι που θέλει κιόλας.

λοιπόν όπως κατάλαβες εδώ θα σε παντρέψουμε:tongue::tongue:

:D:D:D

Θα τον πάρεις μαρή!! Θα τον πάρεις και θα πεις και ένα τραγούδι :tongue::tongue:

Υ.Γ.: Καλημέρα σε όλες τις τζουτζούκες!!

GEXxp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Οκτωβριανες τρελοεγκυουλες!!!!

Καθως εμπαινα σημερα στο φορουμ, ειδα οτι ανοιξε και το καφε Νοεμβριου κι ενιωσα παλια!!! Περασε λιγος καιρος πλακα-πλακα!!

clelia εισαι σωστη ως προς το μετρημα των εβδομαδων, αφαιρωντας τις 2 απο την ΤΕΡ βγαινει νοημα. Σωστη, θα ακολουθησω μετρημα clelia για εβδομαδες και μετρημα tsipoura για μηνες!!! (υ.γ. εγω ειμαι η σκατουλα που ανεφερε το γαμοπιλαφο και να φανταστεις οτι δεν εχω φαει ποτε!!!)

τσιπουροψαρο συμφωνω με τις υπολοιπες, αν ειναι απο αποψη το θεμα γαμου συμφωνω, αν ειναι για την ηλικια, παιρνω το σκουποξυλο κι ερχομαι να σου τις βρεξω! Εχω ενα ζευγαρι φιλων Ιταλων, που ειναι μαζι πανω απο 20 χρονια σε σχεση, κατα τα 17 χρονια εκαναν ενα παιδακι και δεν ειχαν σκεφτει ποτε να παντρευτουν, κι ομως παντρευονται φετος στα 42-43 τους γιατι το παιδακι πηγε σχολειο και αρχισε κατι περιεργες ερωτησεις. Οποτε αν δεν γουσταρεις τωρα και πιεζεσαι, ασε τα πραγματα να εξελιχθουν και πραττεις αναλογως...

Οσο για την αεροφαγια και το φουσκωμα που λεγαμε, εμενα μονο αεροφαγια δεν ειναι...Εγω τρωω κανονικα και τροφες που δεν κανονικα δεν με φουσκωνουν. Μαλλον ειναι κι αυτο ενα απο τα θαυμαστα της περιοδου που διανυουμε!

μαρακι τον αρπαξες τον υπνακο, α ρε οι γιαγιαδες, τι θα καναμε χωρις αυτες!!

chris θεμα με την υποταση εχω κι εγω, αλλα ημουν ετσι παντα και φαινεται εχει προσαρμοστει καλα ο οργανισμος μου. Παντως η μικρη 4 ρε κοριτσι μου??? Εσυ σε λιγο θα πεσεις σε κωμα!! Τρωγε λιγο αλατακι αλλα με προσοχη, ο γιατρος μου ειπε οτι καθως θα μεγαλωνει το μπεμπε θα αυξανεται ο ογκος του αιματος και θα ανεβει η πιεση. Οποτε καλο κανει να μετριομαστε που και που.

Νυφουλα της παρεας ηρουκακι, πες μας λιγες προετοιμασιες, πες μας για το νυφικο, τις μπομπονιερες, πες μας κανενα εθιμο της Κρητης, Αντε βα λε μας λιγο στο κλιμα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Οκτωβριανες τρελοεγκυουλες!!!!

Καθως εμπαινα σημερα στο φορουμ, ειδα οτι ανοιξε και το καφε Νοεμβριου κι ενιωσα παλια!!! Περασε λιγος καιρος πλακα-πλακα!!

clelia εισαι σωστη ως προς το μετρημα των εβδομαδων, αφαιρωντας τις 2 απο την ΤΕΡ βγαινει νοημα. Σωστη, θα ακολουθησω μετρημα clelia για εβδομαδες και μετρημα tsipoura για μηνες!!! (υ.γ. εγω ειμαι η σκατουλα που ανεφερε το γαμοπιλαφο και να φανταστεις οτι δεν εχω φαει ποτε!!!)

τσιπουροψαρο συμφωνω με τις υπολοιπες, αν ειναι απο αποψη το θεμα γαμου συμφωνω, αν ειναι για την ηλικια, παιρνω το σκουποξυλο κι ερχομαι να σου τις βρεξω! Εχω ενα ζευγαρι φιλων Ιταλων, που ειναι μαζι πανω απο 20 χρονια σε σχεση, κατα τα 17 χρονια εκαναν ενα παιδακι και δεν ειχαν σκεφτει ποτε να παντρευτουν, κι ομως παντρευονται φετος στα 42-43 τους γιατι το παιδακι πηγε σχολειο και αρχισε κατι περιεργες ερωτησεις. Οποτε αν δεν γουσταρεις τωρα και πιεζεσαι, ασε τα πραγματα να εξελιχθουν και πραττεις αναλογως...

Οσο για την αεροφαγια και το φουσκωμα που λεγαμε, εμενα μονο αεροφαγια δεν ειναι...Εγω τρωω κανονικα και τροφες που δεν κανονικα δεν με φουσκωνουν. Μαλλον ειναι κι αυτο ενα απο τα θαυμαστα της περιοδου που διανυουμε!

μαρακι τον αρπαξες τον υπνακο, α ρε οι γιαγιαδες, τι θα καναμε χωρις αυτες!!

chris θεμα με την υποταση εχω κι εγω, αλλα ημουν ετσι παντα και φαινεται εχει προσαρμοστει καλα ο οργανισμος μου. Παντως η μικρη 4 ρε κοριτσι μου??? Εσυ σε λιγο θα πεσεις σε κωμα!! Τρωγε λιγο αλατακι αλλα με προσοχη, ο γιατρος μου ειπε οτι καθως θα μεγαλωνει το μπεμπε θα αυξανεται ο ογκος του αιματος και θα ανεβει η πιεση. Οποτε καλο κανει να μετριομαστε που και που.

Νυφουλα της παρεας ηρουκακι, πες μας λιγες προετοιμασιες, πες μας για το νυφικο, τις μπομπονιερες, πες μας κανενα εθιμο της Κρητης, Αντε βα λε μας λιγο στο κλιμα!!!

Αααααααα παλιοσαμε!!!γιουπιιιιιιι γιουπι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε ellain δεν εχω εγω καλε υποταση η Stone

εχει και κοντεψε να λιποθυμησει χθες!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλε ellain δεν εχω εγω καλε υποταση η Stone

εχει και κοντεψε να λιποθυμησει χθες!!!:mrgreen::mrgreen:

Ναι καλέ!!!Αντε, που θα μου πάρετε την υπόταση!!!!χαχαχαχαχ

Πλάκα-πλάκα ενα γαμοπίλαφο θα ηταν οτι πρεπει για την περίπτωση μου!!!!

Απλά τέεεεεεεεελειο........

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...