Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες....Καλη και ομορφη κυριακη να εχουμε....

Αχχχ κοριτσια αρχισε να μ ενοχλουν αυτα που εχουν μεινει στην κοιλιτσα μου...τα παραπανισια κιλα εννοω... και χτες το μωρο μου μ επιασε να κλαιω στο μπανιο και προσπαθουσε να με παρηγορησει κι εγω εκει ανενδοτη και κολλημενη ...

ολο το βραδυ το εβγαλα καθισμενη στο κρεβατι και να κοιταω την καλαθουνα με την μικρη ... Σημερα εχει υπηρεσια και θα ειμαι μονη μ και με εχει ηδη τρελανει στα τηλεφωνα να δει αν ειμαι καλα.Δεν ξερω τι θκατα με επιασε:(:(.Σας εχει περασει κατι τετοιο κι εσας μηπως?

Και το αλλο ... μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να ερθουμε σ'επαφη με τον ανθρωπο μας...το εχω τοσο αναγκη και δεν μπορω...να πω οτι ακομα βγαζω υπολυμματα απο μεσα μου:evil::evil::evil::evil::evil:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική γεννητούρια?? Ώπα!! Άντε με το καλό βρε!!!

Τσιπούρα πόσο ακριβότερο είναι το καινούριο σπιτάκι?? Διότι μπορεί να συμφέρει περισσότερο, από την στιγμή που είναι ανακαινισμένο κιόλας!! Άντε με το καλό και σεις!!

ellain το σήριαλ με την μετακόμιση καλά κρατεί!! Υπομονή, λογικά τελειώνετε (έτσι δεν πάει? τι άλλο να σε πω βρε καψερόοοο).

Ηλιάνα 36!!!!!!!!!! Το θηριάκι σου είναι ο Ρόκι Μπαλμπόα!! Yeah!!!

Φωτεινή, τα κιλά έρχονται και παρέρχονται!! Όταν σαραντίσεις θα είναι αισθητή η διαφορά, σου το υπόσχομαι!! Εγώ όταν ήρθα από το μαιευτήριο είχα κοιλιά εγκυμοσύνης, πλέον έχω πολύ μικρή κοιλίτσα (τοσοδούλα) και όταν είμαι ξαπλωμένη είμαι πλάκα!! Μετά από πολύυυυυυ καιρό το είδα και αυτό!!

Οπότε δεν μας πιάνει άγχος γι' αυτά τα πράγματα, άλλωστε τα όργανά σου είναι άνω-κάτω ακόμη από την εγκυμοσύνη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μου τηλ μία φίλη μου πρωί πρωί στις 10 δηλαδή :roll: να τα πούμε .... αλλά με τρελανε βρε παιδιά, σας παρακαλώ να μην το κάνετε κι εσεις.

Εχει ενα κούκλο 2 1/2 ετών και αρχίζει: κοιμηθήκαμε 2 ώρες, σηκωθήκαμε τάδε, παίξαμε με αυτοκινητάκι, φάγαμε τα φρούτα..... καταλαβαίνεται; Με τρελαίνει αυτό, δεν το αντέχω!!!!! εκτός αν έχει κοιμηθεί κι εκεινη, εχει παίξει μαζί του και έχει φάει τα φρούτα!!!!!!! Αυτός ο πληθυντικός με εξοργίζει! ελπίζω να μην είμαι πάρα πολύ στριμμένη.....:roll:

Πω, πω...φρίκη....

Καλημερα κοριτσαρες....Καλη και ομορφη κυριακη να εχουμε....

Αχχχ κοριτσια αρχισε να μ ενοχλουν αυτα που εχουν μεινει στην κοιλιτσα μου...τα παραπανισια κιλα εννοω... και χτες το μωρο μου μ επιασε να κλαιω στο μπανιο και προσπαθουσε να με παρηγορησει κι εγω εκει ανενδοτη και κολλημενη ...

ολο το βραδυ το εβγαλα καθισμενη στο κρεβατι και να κοιταω την καλαθουνα με την μικρη ... Σημερα εχει υπηρεσια και θα ειμαι μονη μ και με εχει ηδη τρελανει στα τηλεφωνα να δει αν ειμαι καλα.Δεν ξερω τι θκατα με επιασε:(:(.Σας εχει περασει κατι τετοιο κι εσας μηπως?

Και το αλλο ... μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να ερθουμε σ'επαφη με τον ανθρωπο μας...το εχω τοσο αναγκη και δεν μπορω...να πω οτι ακομα βγαζω υπολυμματα απο μεσα μου:evil::evil::evil::evil::evil:

Γλυκιά μου Φωτεινή, σ' εχω συνέχεια στο μυαλό μου!!!

Κορίτσι μου, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που ζεις....Μερικές φορές είναι δύσκολη η επαναφορά στην πραγματικότητα μετά την γέννα...

Και είναι κομματάκι σκληρό που μένεις μόνη σου τέτοιες ώρες...

Δεν υπάρχει κάποιος κοντά να έρχεται να σου κρατά παρέα όταν λύπει το αγαπάκι σου; Μαμά, αδερφή, κουμπάρα έστω πεθερα:mrgreen:;

Το σημαντικό είναι να μην μένεις μόνη σου αυτές τις στιγμές...Γνώμη μου θα ήταν αν μπορείς να βγεις έξω για μια βόλτα και να πάρεις και το νινί σου....έστω μέχρι το άλλο τετράγωνο, θα σου κάνει καλό!

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!

Τώρα όσο για το πότε μπορείς να κάνεις αγαπούλες, εξαρτάται....θα το νιώσεις όταν μπορείς, όταν δεν πονάς...Προς το παρόν χαδάκια!

Εγώ χθες τράβηξα μια χοντρή φρίκη με τον μικρό μου....σκόνταψε σε ένα καλώδιο και παραλίγο να του έρθει το στερεοφωνικό στο καφαλάκι....παιδιά, τα είδα ΟΛΑ μιλάμε....Έκανα και μια απότομη κίνηση, έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη στο κρεββάτι για να το προλάβω....(το στερεοφωνικό κρεμάστηκε κυριολεκτικά στον αέρα από το καλώδιο...) και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα...Ο δε μικρός τρόμαξε τόσο πολύ αλλά ρε κορίτσια και πάλι με εξέπληξε με την αντίδρασή του....Αυτό που είπε το μανάρι μου ήταν: "Σας τα χάλασα όλα, δεν πρέπει να ξαναακούσω μουσική ποτέ!" Τον αγκάλιασα και το κορμάκι του έτρεμε τόσο που άρχισα να κλαίω κι εγώ....Σκεφτόταν εμάς που μας χάλασε το στερεοφωνικό, το μανάρι μου....(δεκάρα δεν έδινα για το στερεοφωνικό όσο σκεφτόμουν το κεφαλάκι του....). Ψυχή μου....Μετά γύρισε στην αδερφή του και της είπε:"Το χειρότερο είναι ότι δεν θα ξαναακούσεις εσύ μουσική εξαιτίας μου"...Ήθελα να τον σφίξω τόσο μέχρι να τον....πνίξω με τα φιλιά μου....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα ζουζούνες!!!

Τι κανετε?Εμεις εδω χτες πνιγηκαμε, πολύυυυ νερο!!!Πλημμυρισαν αρκετα σπίτια και υπηρεσίες..Σημερα εχει εναν ηλιο, σε τυφλώνει...

Βρε Αγγελικακι αυριο θα ξερεις για τον τοκετο αν καταλαβα καλά???Ευχομαι οτι καλύτερο!!!

Κι εσυ Fragolina μπαινεις για να γεννησεις??Με εναν πόνο κοριτσι μου!!

Και αυτο με τα γλυκακια, μπραβο σου κοριτσι μου!!!Να σας πω δεν το ειχα σκεφτει...Τι σκεφτεσαι να φτιαξεις???

Βικακι τι πήγε να παθει μωρε το καημενο..Ευτυχως που ησουν εκει διπλα και το προλαβες!!!Και η αντιδραση του ομως...πολύ τρυφερο παιδακι!!!Να τον χαίρεσαι, ολους σας σκεφτηκε κι ας πήγε να πάθει ζημια..

Φωτεινη συμφωνω με τη Βικυ, να επιδιωκεις να εχεις παρεα..Η μαμα σου δεν μενει απέναντι???Μολις ερθει ασε το μωρό μιση ωρα και πεταξου μια βολτιτσα ακομη και στο S/M, κλείσε και την πόρτα πίσω σου και αστην να μουρμουραει...Οσο για την επαφη με το συζυγο εχω να πω οτι εισαι θηριο!!!Εγω εξι και πλέον μηνες εκανα να συνελθω και να επιθυμησω τετοιο πραγμα..Θα σου πει ομως η γιατρος σου αφου σε εξετασει στον 1,5 μηνα για να δει την κατασταση της μητρας κλπ..

Αν δεν αντεχεις κανε της ενα τηλ. και ρωτησε την..

Τσιπουρόπαιδο συμφωνω κι εγω με την Κλέλια για το σπίτι..αν ειναι καινουριο θα γλυτωσεις μια πρωτη ανακαινιση δινοντας ομως τα χρηματα στο τσιμπημενο ενοικιο..Εσυ βεβαια ξερεις καλύτερα αλλα αν σου αρεσε τοσο και πιστευεις μπορειτε να ανταπεξελθετε πιστευω θα εκανε πολύ καλό να μεινετε τελικα σε αυτό..

Ελενα περαστικα στην πεθερα σου!Λοιπόν μαλλον καποιος θελει να την κανετε all together αυτη τη μετακομιση και να μην τα αναλάβει ολα ο μπαμπας σας!!πι-πι το ΠΑΠΙ!!!χαχα

Ειρηνηηηηηηηηη πως ειστε σημερα????Νοιωθεις καλύτερα???

Ειδα και το γιωτόπαιδο!!!!Κουκλίτσα ειναι!!!

Εγω μολις κοιμισα ταλιμπανοπαιδο, θα σιδερωσω λίγο και το βραδυ θα πάω σε γαμο μιας φιλης μου..

Να περασετε καλά όλες σας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

vasdeli πολύ άσχημο αυτό που πήγε να γίνει... Τρόμαξε το φουκαριάρικο μωρέεεε... Και όντως τον έχετε κάνει πολύ ψυχούλα, μπράβο σας!! Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο το δυνατόν περισσότερο, για να συνέλθεις από το τράνταγμα το χθεσινό...

Stone καλά να περάσεις στον γάμο!!

Φωτεινή ξέχασα να σου το γράψω πριν: ο δικός μου ο γιατρός μου απαγόρευσε διά ροπάλου το σεξ για 40 μέρες, μέχρι να τον δω δλδ. Μου τόνισε ότι ακόμα και που έγινε καισαρική, δεν παύει η μήτρα να έχει ράμματα. Ακόμα και αίμα να μην έχω, διότι υπέθεσε ότι θα σταματήσει το αίμα στις 27-30 ημέρες (εγώ από την 10η μέρα έχω σταγονίτσες της πλάκας), μου είπε ούτε για πλάκα σεξ, θα πάθουμε ζημιά!! Ρώτα τον γιατρό σου, αλλά υποθέτω ότι θα σου πει για τον 40μερο αποκλεισμό. Να τον τηρήσεις όμως, είναι σημαντικότατο για την υγεία και την ανάρρωσή σου!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγώ είμαι μες στο αγχος! Μια βδομάδα έμεινε ακόμα μέχρι τη διορία που μου έδωσε ο γιατρός και μετά τεχνητους πόνους και τους φοβαμε τόσο!!!!!!!!!!!!΄

Μακάρι να αποφασίσει να βγει από μόνη της η μπεμπούλα εντος βδομάδας!!!!

Τόσο πολύ βολεύτηκε πια!!!!

Αν από τώρα με έχουν πιάσει τα ψυχοτρελά μου κατάλαβα τι θα γινει μετά!

Που είναι η τσιπούριτσα να ρήξει καμία σφαλιαρίτσα μπας και συνέλθουμε!!!!! ????:wink:

Φωτεινη μου μη σε παιρνει απο κατω με τα κιλακια..καταλαβαινω πως νοιωθεις και εγω ετσι ημουν στην πρωτη γεννα..και για να μην πολυλογω εκανα ενα χρονο να χασω τα κιλα (20 ειχα παρει)..και τωρα εφτασα αισιως τα 16!!! αλλα σκασιλα μου! σε λιγες μερες θα νοιωθεις καλυτερα θα δεις. οι περισσοτερες γυναικες περνουν ειτε ελαφρα ειτε πιο βαρια την επιλοχειο καταθλιψη. ειναι γιατι πεφτουν τοσο αποτομα οι ορμονες τις εγκυμοσυνης.

οσο για το σεξ, εγω ειχα λοχεια για 40 μερες μετα τον τοκετο!!! ακριβως 40!!! τα ειχα δει ολα! περιμενε να πας στο γιατρο σου να σε δει εχει δικιο η κλελια!!!

βικακι τι φρικη ηταν αυτη με το στερεοφωνικό; και τι αντιδραση του παιδιου; πραγματικα τα παιδια εχουν τρομερη αντιληψη και ενα τοσο διαφορετικο τροπο να αντιλαμβανονται τα πραγματα. απιθανος ο γιος σου!!

λιανα ερχεται η σειρα μας..και εγω αν και απογοητευτηκα και κουραστηκα φοβερα που με πηγε παλι μεχρι το τελος, απο την αλλη ψιλοχ!$@#ζομαι οταν σκεφτομαι τη γεννα..:confused::confused:

liana μου, αυτό που μπορείς να κάνεις για να σου φύγει το άγχος, είναι να κοιτάξεις τις φωτογραφίες των μωρών μας στο October Power. Πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο αγχολυτικό!!

Η Δέσποινα βέβαια το ξέρει αυτό (σαν μάνα-βετεράνα που είναι) απλά της έχουν σπάσει τα νεύρα που γεννάει στις 40+ εβδ... Υπομονή σκατουλίνα μου...

GEXxp3.png

φωτεινη μου αν κι εγω ακομα δεν εχω γεννησει, θα σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα με το θεμα των κιλων. Ειναι πώς εχεις συνηθισει να βλεπεις τον εαυτο σου και πώς εισαι τωρα. Εγω βλεπω τα skinny τζινακια μου και αμφιβαλλω σοβαρα αν θα ξαναχωρεσω ποτε. Αλλα η λογικη λεει να εχουμε υπομονη και το σωμα με λιγη προσπαθεια θα επανελθει. Οσο για τις υπηρεσιες σε καταλαβαινω παλι, καθως εχω περασει δυσκολες στιγμες ολομοναχη στην πρηγουμενη μεταθεση. Και φυσικα τετοιες στιγμες θα ξαναερθουν. Αλλα αφου τους αγαπαμε, τι να κανουμε? :) :)

ρε Βικακι τι ηταν αυτο με το στερεο????? εδω ταρακουνηθηκα εγω που το διαβασα, φαντασου εσυ που το εζησες. Αφου δεν χτυπησε το ζουζουνακι σου και εσυ εισαι οκ, ολα καλα. Τι τρυφερο μαναρακι εχεις....

Πετρουλα καλα να περασεις στον γαμο!!! Οσο για το παπι, πραγματικα μου φαινεται οτι θελει να κανουμε μαζι την μετακομιση!! Εχει αποψη το παιδι μου, αμ τι? χιχιχι

Λιανα κ Δεσποιναριον εσεις ειστε στην 1 εβδομαδα, εγω στις 2! Αντε να ερθουν τα μπουμπουκακια μας, μας εχουν τρελανει. Εγω παντως νιωθω σαν παραφουσκωμενη Χριστουγεννιατικη γαλοπουλα και θα εκραγω απο στιγμη σε στιγμη!!!!! Φανταζομαι εσεις που προηγειστε και μια βδομαδουλα. Υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Εγω παντως νιωθω σαν παραφουσκωμενη Χριστουγεννιατικη γαλοπουλα και θα εκραγω απο στιγμη σε στιγμη!!!!! Φανταζομαι εσεις που προηγειστε και μια βδομαδουλα. Υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

χαχαχχαχαχχαχαχα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ακριβως τα ιδια!!!! εντωμεταξυ πρηστηκα φοβερα τωρα στο τελος και νομιζω πως αν με τσιμπησεις θα σκασω!!!!

να μην μιλησω για το τι τρωω!!! απιστευτες ποσοτητες και ολη την ωρα τσιμπολογαω!!με κατεστρεψε αυτη η μανα μου!!3 κιλα σε 2 εβδομαδες που ειναι εδω! τι ντολμαδακια γιαλαντζι, τι γεμιστα, λαχανοντολμαδες και παστιτσια!! αστα ζω ενα δραμα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: παντως εχω να παραδεχτω οτι με βοηθαει απιστευτα αυτη τη φορα..της εχει βγει η παναγια της κακομοιρας...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σπίτι είμαστε ευτυχώς! Για να μην σας κουράζω μας είδε ο γιατρός και λόγω του θέματος που προέκυψε θα χρειαστεί να κάνουμε μια σειρά από εξετάσεις (θρομβοφιλία, λεύκωμα, ηπατικούς δείκτες κλπ), καθημερινή πίεση και διατροφή αυστηρή. Θα με βλέπει κάθε εβδομάδα πλέον στο νοσοκομείο… και θα κινούμαστε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πιάσουμε τις 38 εβδ. (ο Θεός να βάλει το χέρι του). Αυτό θα το βλέπουμε εβδομάδα-εβδομάδα βέβαια. Το μωράκι είναι καλά, το ίδιο και ο πλακούντας και το αμνιακό. Πήραμε μισό κιλό (το νινί δηλαδή). Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω… στείλτε καμιά ευχούλα και για μας!

Μίλησα και με τη Γιωτίτσα, σήμερα θα έβγαιναν τελικά. Λογικά τώρα θα είναι στο σπιτάκι τους!

Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Ότι καλύτερο εύχομαι σε όσες ετοιμάζονται να γεννήσουν, εμείς ευχόμαστε να μην είναι ακόμα η ώρα μας και να πάνε όλα καλά στο τέλος!

Σας φιλώ!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική

Δεν κατάλαβα, γιατί αυτές οι εξετάσεις τώρα;Αν είχες θρομβοφιλία δεν έπρεπε να το ξέρεις από πριν;

Λόγω πρηξίματος;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου μπαίνω να σας χαιρετήσω όλες και να στείλω την αγάπη μου σε όσες είναι ήδη στην πάνω λίστα μα κυρίως σε αυτές που είναι στην κάτω λίστα και είτε περιμένουν να δουν το θαυματάκι τους είτε σπρώχνουν τις ημέρες για να πάνε όλα καλά...

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και σύντομα να έρθει αυτό που τόooοσο καιρό περιμένουμε όλες...

Μπαίνω τέτοια ώρα γιατι όλη μέρα ήμουν στο πόδι ωστε να αφήσω το σπίτι όπως ΄πρέπει, να μαγειρέψω και να σουλουπωθώ κι εγώ. Θαυμάζω όσες από εσάς έχετε κι αλλο παιδάκι, και το σπιτι και τη γέννα!

Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ αλλά η σκέψη μου θα είναι μαζί σας...

Δέσποινα (fragolina)

ttB9p3.png

Καλημέεεερα!!

Mamounaki να σας ζήσει!! Το νινί σου δεν ξυπνάει μόνο του στο 3ωρο? Και εμένα έτσι μου είπαν για το 3ωρο, απλά αφού είναι πλέον 3 κιλά, το βράδυ μπορείς και κάθε 4 ώρες να την ξυπνάς... Αυτό ισχύει κυρίως για τα προωράκια... Η δικιά μου πλέον κατά την διάρκεια της μέρας μόνη της θέλει μαμ κάθε 2,5-3 ώρες, το βράδυ πιο αραιά. Είχε φτάσει προχθές 7 ώρες χωρίς να έχει φάει :shock:. Από τις 5 ώρες της έβαζα το ζυβί στο στόμα, τπτ αυτή χαμπάρι κοιμόταν... Βέβαια δεν ήταν ληθαργική καθόλου, αλλά εγώ ανησύχησα... Συνέχεια προσπαθούσα αλλά με ψιλοέγραφε. Τελικά μόνη της ζήτησε μαμ στις 7-7,5 ώρες. Στην συνέχεια βέβαια ήθελε μαμ κάθε 1-1,5 ώρα (για να έρθει στα ίσα της :D).

Πόσο ίκτερο είχε το μωρό σας? Την έβαλαν σε λάμπα?? Εμείς την γλυτώσαμε την λάμπα, αλλά είχε οριακό ίκτερο για να φύγουμε (12). Όσο για το ξένο γαλατάκι, αν δεν θέλεις να της δίνεις να ξέρεις ότι δεν είναι υποχρεωτικό. Ο μητρικός θηλασμός είναι το καλύτερο φάρμακο για τον ίκτερο. Αν πάλι θες να της δίνεις, no problem. Απλά σου τονίζω ότι δεν είναι υποχρεωτικό για τον ίκτερο...

ellain τρελλή η περιγραφή του τι παθαίνεις όταν βρέχει, ξεράθηκα η γυναίκα!!!

Δέσποινα εννοείται πως θα πας στο καλύτερο δωμάτιο!!! Αφού και πάλι είναι οικονομικά βρε, μην το σκέφτεσαι!! Για τα καλύτερα σε έχουμε λέμεεεεεεε!!!

καλημερα κοριτσακια μου!

clelia μπηκε σε λαμπα γιατι ο ικτερος ειχε φτασει 13,6 κ η παιδιατρος του Μητερα ειχε συστησει 2ωρη σιτηση..ετσι καθε 2 ωρες μου τη φερναν για ταισμα να μην αφυδατωθει. τελικα φυγαμε με 12,5 αλλα μου ειπε για να αποφυγουμε τυχον ενδεχομενο "ικτερο θηλασμου" να της δινω κ λιγο ξενο γαλα.

η παιδιατρος που ηρθε να την δει ειπε το ιδιο. και λιγο ξενο..πραγματικα δεν ξερω ποιον να εμπιστευθω..θα ηθελα να δινω μονο το δικο μου αφου εχω μπολικο..αλλα φοβαμαι να παρω μονη μου την πρωτοβουλια..δε θελω να της κανω κακο.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...