Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερωτηση!!!!!!................

τελικα καθυστερησε πολυ το swing σημερα ηλθε και τωρα που γραφω αρμεγομαι!!!!!!

λοιπον εσυ την πρωτη φορα ποσα ml εβγαλεσ απο το ενα μονο στηθοσ?παλευω τοση ωρα με γεματο το στηθοσ κ εχω βγαλει το πολυ 20 μλ!!!!

επισησ κ κατι αλλο...στισ οδηγιεσ πουλεει για φαση αντλησησ ,καπου γραφει για την λειτουργια <maximum comfort vacuum> αυτο πωσ ενεργοποιειτε??????

σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κλελακι σευχαριστω πολυ!!!!!!σκευτομουν να μην την γραψω την εμπειρια για να μην τρομαξω καμια απο τα κοριτσια που περιμενουν αλλα αποκλειεται 100% να ξανασυμβει τετοια κατασταση σε αλλη κοπελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον τοτε....

η εμπειρια μου απο αυτην την γεννα δεν ειναι και η καλυτερη οπωσ σασ ειπα το πρωι.........τα ειδα ολα λεμε!!!!!!!!!!να σκευτειτε καποια στιγμη ειπα τησ κουμπαρασ μου ,να με βγαλει βιντεο πωσ ημουν ωστε να το βλεπω καθε τοσο ...ειδικα τα βραδυα!!!!χι χι!!!!(εγω που τρελαινομαι για τα παιδια...:roll:)

εν τελέι πηρα ολικη αναισθησια.....(τι να σχολιασω εδω???!!!).πηγαινα για ραχιαια και τελευταια ωρα μου λεει ο αναισθησιολογοσ θα σου κανω ολικη γιατι θελω σε 3 ωρεσ να περπατασ οπωσ κι εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβηκα στο χειρουργειο σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση ,γιατι πριν εγχειρηστω εγω ,ειχα δει μια αλλη κοπελα που μολισ ειχε γυρισει απο την καισαρικη και το πωσ ηταν και αρχισα να κλαιω και να φοβαμαι...μεσα στο χειρουργειο εκανα τον χαμο...δεν ξερω πωσ αλλα αυτη τη φορα δεν μου κατσε καλα το ολο θεμα!!τι να πω!!!!!ισωσ επειδη φοβομουν την ολικη και επισησ τωρα σκευτομουν πολυ την αγγελικη μου ... αν γινει κατι ...

για να μην τα πολυλογω εγινε η καισαρικη πηγα στο δωματιο με φριχτουσ πονουσ ,αλλα τα ντοκτορια διαπιστωσαν οτι ειχα πολυ ψιλα την μητρα μου..δεν ξερω γιατι δεν ειχε κατεβει!!!εκει αρχισε το σοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ερχονται καθε μαια ,καθε νοσοκομα και ο γιατροσ μου και να παταν συνεχωσ την κοιλια μου!!!!!!!!εγω ουρλιαζα!!!!αφου ηταν μολισ βγηκα απο την εγχειρηση και πονουσα πολυ!!!!!!!!το αποκορυφωμα ηταν οταν αρχισαν να μου βαζουν ορουσ και υποθετα για να κανω πονουσ γεννασ ,για να αρχισει να συσπαται η μητρα και να κατεβει...

ε δεν λεω τιποτε αλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αν και ουτε απο την καρεκλα μπορω να σηκωθω ,ουτε απο το κρεβατι...τραβαν πολυ τα ραμματα!!!!

αχ νομιζα οτι ειχατε δει!!!!!!!ειχα στειλει τησ τσιπουροζαργανασ μασ και τησ ειπα αν θελει κ μπορει να σασ τισ βαλει στην ομαδα αλλα προφανωσ ή δεν μπορουσε ή μεσα στουσ πονουσ δεν το εγραψα καλα ωστε να καταλαβει η κοπελα..

νενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!!!!

παντωσ βρε κοριτσια κ τσιπουριτσα που μου ειπατε για την καταθλιψη...το ξερω ακουγομαι καπωσ αλλα δεν ειναι κατι που το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ και σιγουρα αυτο ειναι ,οτι γινεται εξαιτιασ των ορμονων!!!!ελπιζω να περασει συντομα!!!

πωπωωω!!!τι τραβηξες κοριτσι μου!!!! κοιτα το αγγελουδι σου τωρα και μη σκεφτεσαι τιποτα!!! περασμενα ξεχασμενα!!

για την καταθλιψουλα μην ανησυχεις θα περασει γρηγορα. και εγω ειχα στο μελινακι για καμια εβδομαδα και με επιανε παντα τα βραδια και εκλαιγα χωρις λογο. αυτο που με ειχε βοηθησει ηταν η πολυ κουβεντα με το στεφανι (συν ακγκαλιες κτλ κτλ) και οταν φρικαρα τελειως εκανα μια βολτα στο τετραγωνο και ξαλαφρωνα...

οσο για τις φωτο ενα εχω να πω. ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερωτηση!!!!!!................

τελικα καθυστερησε πολυ το swing σημερα ηλθε και τωρα που γραφω αρμεγομαι!!!!!!

λοιπον εσυ την πρωτη φορα ποσα ml εβγαλεσ απο το ενα μονο στηθοσ?παλευω τοση ωρα με γεματο το στηθοσ κ εχω βγαλει το πολυ 20 μλ!!!!

επισησ κ κατι αλλο...στισ οδηγιεσ πουλεει για φαση αντλησησ ,καπου γραφει για την λειτουργια <maximum comfort vacuum> αυτο πωσ ενεργοποιειτε??????

σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην αρχη θα βγαζεις πολυ λιγο!μην ξεχνας οτι τα μπεμπακια σε αυτη την ηλικια πινουν 30-60 ml το πολυ..και τωρα θα βαλω τις φωνες ομως!!! τι εχετε παθει ολες με τα θηλαστρα;; δεν κανουν καλο λεμε απο τοσο νωρις!!!βγαλτε εξω τους βυζους παρακαλω!!!

καλησπερα!

τσιπουροψαρακι κι εμενα μ αρεσει αυτος ο καιρος,την καταβρισκω!!!καναπες,dvd,ποπ κορν...καλα να περασουμε!

νενακι να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!να ειναι παντα χαρουμενη και γερη!

fragolina με το καλο κοριτσι μου!το πρωτο αγορακι μας ερχεται!τελειααααα...η δευτερα ειναι κοντα!εισαι και πρωτη νοικοκυρα...θα φτιαξεις τα κερασματα μονη σου,εχω εκπλαγει!ΕΥΓΕ!!!

ελενη ευχαριστουμε για το link,εχω αγορασει κι εγω sling αλλα δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιειται...με το καλο!

ειρηνη να σας ζησει και παλι η μπουμπου σας!!!οι ορμονες μας κανουν παρτυ μετα τη γεννα...χαμογελα κοιτωντας τα θαυματακια σου και ολα θα γινουν αμεσως καλυτερα!

κι αν εχετε λιγο γκρινια τωρα στην αρχη...περαστικο ειναι.πολυ συντομα θα προσαρμοστειτε και θα εισαστε μια χαρα!!!

ποπ κορν και αναψυκτικο σε ολα τα κοριτσακια!μακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

εεε????ποια γενναει τη δευτερα? εχασα επεισοδια!!!:confused::confused: fragolina με το καλο κοριτσι μου!!!! αντε να ξεκινησουν τα τσουτσουνια μπας και δουμε και εμεις προκοπη!!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

IRINI83 τι πέρασες? πόνους γέννας μετά την γέννα παναγία μου με τρομάζεις καλό μου ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ τι μας περιμένει αν δεν άνοιξη ο τράχηλος αχ τι με περιμένει :(:(:(:(

:tongue::tongue:

Eιρήνη καλά το κατάλαβα... Ουφ, είπαμε: περασμένα-ξεχασμένα... Εμένα ούτε μισή φορά δεν μου πίεσαν την κοιλιά. Κάθε φορά που έκανε αλλαγή ο γιατρός μου, απλά λίγο (πολύ λίγο) την πατούσε, για μία φορά και μόνο. Μου είπε ότι ο οργανισμός μου αντέδρασε πολύ καλά και ήδη είχε παλινδρομήσει η μήτρα, αυτός επιμένει για τον οργανισμό μου, εγώ επιμένω ότι φταίει το χέρι του γιατρού. Δεν είναι δυνατόν όλες οι πελάτισσές του να μην πονάνε και να μην έχουν αιμορραγία... Όλες τον ίδιο οργανισμό έχουν?? Πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και ας μην δέχεται τα εύσημα γι' αυτό.

Λοιπόν, στην αρχή και εγώ έβγαλα 25 μλ από το ένα ζυβί, την επόμενη μέρα έβγαλα 50, την επόμενη 75, πλέον κυμαίνεται από 65-110. Αναλόγως. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς το βυζάκι στο παιδάκι, τόσο πιο πολύ θα βγάλει, don't worry.

Λοιπόν, στην αρχή θα πατάς το κουμπάκι power. Θα πατάς το + μέχρι εκεί που αντέχεις. Όταν αρχίσεις να πονάς, πατάς μία φορά το - και λογικά θα είσαι μια χαρά. Όταν δεις έστω μία σταγόνα γάλα, πατάς το κουμπάκι με τις σταγονίτσες. Αλλά και να μην δεις γάλα, από μόνο του το μηχάνημα μετά από 20'' χρήσης αν δεν απατώμαι γυρίζει από μόνο του σε αυτό το κουμπάκι... Και σε αυτή την περίπτωση λειτουργείς όπως και προηγουμένως. Πατάς το + μέχρι εκεί που αντέχεις, όταν αρχίσεις λίγο να νιώθεις άβολα πατάς μία φορά το - και είσαι μια χαράουα!!

Δεσποινάριον! Για να χρησιμοποιούμε θήλαστρο κάτι συμβαίνει βρε τρελλό και αγαπησιάρικο!! Εγώ πχ χρησιμοποιώ όοοοοοοταν το μωρό δεν έχει πολυ-πιεί γάλα εκείνη την ημέρα (χλωμό) και έχουν γίνει τούμπανο τα μεμέ μου και ήδη στάζουν. Τι να κάνω, να κάτσω να υποφέρω? Οπότε αντλώ από το ένα μεμέ, το άλλο με το που ξυπνήσει το ρουφηχτήρι μου θα το "φτιάξει" μόνη της. Αν και έχω καιρό να αντλήσω γι' αυτόν τον λόγο... Δλδ δεν αντλώ κάθε μέρα, όποτε και αν χρειαστεί! Επίσης όταν ξέρω ότι θα λείψω (καλή ώρα όταν πήγα στα ΙΚΑ) που ήθελα να αφήσω γαλατάκια για να κάνει μαμ το νινί μου :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Σας ευχαρίστώ πολύ όλες για τις ευχές! Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή - έστω και με ραντεβού- γιατί μας έχουν πάρει φαλαγγι τα κοριτσια! :mrgreen::mrgreen:

ttB9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μίλησα με το γιατρό και αύριο το πρωί θα είμαι στο νοσοκομείο και βλέπουμε. Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά. :)

Λεπτομέρειες θα σας πω όταν μπορέσω. Ανεβάζω και μια φώτο (στο group) με τη μπουμπούκα της Γιωτίτσας μας.

Να προσέχετε όλες. Φιλάκια

Καληνύχτα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

... αν σας πω ότι εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός πόσο πολύ θα με βρίσετε;;;; :roll:

Kαθόλου καλή μου τσιπούρα! Κι εμένα μ' αρέσει!:P

Σας ευχαρίστώ πολύ όλες για τις ευχές! Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή - έστω και με ραντεβού- γιατί μας έχουν πάρει φαλαγγι τα κοριτσια! :mrgreen::mrgreen:

Όλα θα πάνε καλά! Η Παναγιά μαζί σου! Με το καλό!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μίλησα με το γιατρό και αύριο το πρωί θα είμαι στο νοσοκομείο και βλέπουμε. Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά. :)

Λεπτομέρειες θα σας πω όταν μπορέσω.

Αγγελική, λες να είσαι η επόμενη;άντε κοπέλα μου, όλα να πάνε κατ' ευχήν! Περιμένουμε νέα!!!

Ειρήνη, μην σε παίρνει από κάτω...Είναι λογικό την πρώτη βδομάδα να τα έχεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα!!! Πέρασες και μια ταλαιπώρια απ' ότι διάβασα....Συγκινήθηκα με αυτό που είπες για την πρωτότοκή σου...ότι την σκεφτόσουν πριν μπεις στο χειρουργείο...Εκεί, άγγιξες μια ευαίσθητη χορδή...Έτσι είναι στις δευτερότοκες και τριτότοκες με το καλό(Ε, Ελένη;) Σκέφτεσαι πάντα και τα άλλα σου παιδάκια...Θυμάμαι, όταν γεννήθηκε ο δεύτερος και ήμουν ακόμη στο μαιευτήριο ερχόταν κάτι σπουργιτάκια στο παράθυρο και κάθε που τα έβλεπα με πιάνανε τα κλάματα γιατί σκεφτόμουνα ότι έτσι σαν τα σπουργιτάκια είναι εύθραυστο και το νεογέννητό μου...Δεν σου λέω δε, όταν έφερε ο vasdelos την 2,5 ετών τότε Ηλέκτρα κάτω στο φουαγιέ του Ιασώ για να με δει....έμπηξα κάτι κλάματα...ένιωθα ότι την είχα προδώσει και παραμελήσει...(έτυχε να κάνει και κρίσεις δυσκοιλιότητας τότε το μανάρι μου και να έχει και ερπητική ολοστοματίτιδα-τυχαίο; δεν νομίζω!). Είναι απολύτως φυσικό αλλά θα περάσει!!!:wink:

Σε όλες τις άλλες φιλιά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κούκλες τι μέρα? τι ήλιος ? και εγώ έκανα γίγαντες επηρεαστήκαν από τιν χθεσινή μουντή μέρα και σήμερα έχει ήλιο τέλος πάντων

Θα τα φαμε χιχιιχ

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

36 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΠΟ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:tongue::tongue:

Καλημέρα στις όμορφες!!!!!

Ειρήνη μου διάβασα την εμπειρία σου και.... μου φαίνεται λουκέτο θα βάλω!!!!!!

απαπαπαπαππαπααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είπαμε για την καταθλιψούλα... θα μας τα λες εδώ και θα ξεχνίεσαι, σε 3 μερούλες παπαλα! Η αγγελική τί κάνει με το μωρό;

Κλέλια ο γιατρός σου σούπερ ΚΑΙ στη γέννα!!!!!

οσο για τις φωτο ενα εχω να πω. ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω χάσει το καλώδιο σύνδεσης λέμε!!!!! λες και δεν ήθελα να την ανεβάσω!

Λεπτομέρειες θα σας πω όταν μπορέσω. Ανεβάζω και μια φώτο (στο group) με τη μπουμπούκα της Γιωτίτσας μας.

Να προσέχετε όλες. Φιλάκια

Αγαπούλα εύχομαι όλα σουπερ!!!!! October Power!!!!!!!!

να μας ενημερώσεις παρακαλώ! φιλιά και <3

Ηλιάννα 36 !!!! είδες;;;;; όλα καλά όλα ανθηρά!

Κοριτσάκια η εβδομάδα που μας έρχεται θα μας έρθουν πολλά μωράκια!!!!!!!!

Εμεις θα πάμε σε λίγο να δούμε ένα σπιτάκι, ακούγεται και φαίνεται καλό (εχει φωτό στη χρυσή ευκαιρία στο internet) είναι λίγο πιο ακριβό όμως..... δεν ξέρω προβληματίζομαι γιατί είναι όλο σούπερ ανακαινισμένο (μπανια κουζίνα κλπ) αλλά είναι και δύσκολες οι εποχες για ανοίγματα.... είδωμεν

Εχω τρομερό πονοκέφαλο σήμερα κοιμήθηκα αργά γιατί είχε γεννέθλια ο κουνιάδος μου και είχαμε μαζευτεί στα πεθερικά.

Μου τηλ μία φίλη μου πρωί πρωί στις 10 δηλαδή :roll: να τα πούμε .... αλλά με τρελανε βρε παιδιά, σας παρακαλώ να μην το κάνετε κι εσεις.

Εχει ενα κούκλο 2 1/2 ετών και αρχίζει: κοιμηθήκαμε 2 ώρες, σηκωθήκαμε τάδε, παίξαμε με αυτοκινητάκι, φάγαμε τα φρούτα..... καταλαβαίνεται; Με τρελαίνει αυτό, δεν το αντέχω!!!!! εκτός αν έχει κοιμηθεί κι εκεινη, εχει παίξει μαζί του και έχει φάει τα φρούτα!!!!!!! Αυτός ο πληθυντικός με εξοργίζει! ελπίζω να μην είμαι πάρα πολύ στριμμένη.....:roll:

σας φιλώ και τα λέμε αργότερα

καλημερα κοριτσακια μου!! Οντως υπεροχη μερα με λαμπρο ηλιο!! Εφυγε η βροχουλα και ηρθαμε στα ισια μας :)

φραουλιτσα αντε με το καλο κοριτσι μου, ολα θα πανε καλα αυριο, οσο για τα κερασματα τι να πω, εχω εκπλαγει κι εγω! Μπραβο στην χρυσοχερα του October, ακουτε οι υπολοιπες οι ανεπροκοπες (κι εγω πρωτη απ' ολες???)

Ειρηνακι τι επαθες ρε παιδι? Τι ταλαιπωρια και πονος ηταν αυτος??? Τα διαβαζα κι ανατριχιαζα. Καημενη μου τι περασες. Αντε τωρα να σου ευχηθουμε καλη αναρρωση και γρηγορα περαστικα με τα παλιοραμματακια :)

μαμαλευτερακι και αγγελικουλα αντε να δουμε τι θα κανετε κι εσεις αυριο, θα περιμενουμε νεα σας με αγωνια

τσιπ μου ευχομαι ολα να πανε τελεια με το σπιτακι αυτη την φορα!! Οσο για την φιλεναδα σου σε καταλαβαινω απολυτα, εχω γνωστους των γονιων μου που λενε για τα παιδια τους " πηραμε πτυχιο", "παντρευομαστε" κτλ Τι λες ρε μεγαλε? Μαζι το λυωσατε το μυαλουδακι σας στις εξεταστικες? Τι να πεις.... Κι εμενα μου την σπαει αλλα οπως νιωθει κανεις...

vasdeli και στον δικο μου γαμο εβρεχε και μαλιστα εκανε ενα ψοφοκρυο απεριγραπτο (αυτο απο την μια μερα στην αλλη), αλλα οι φωτο με την ομπρελα ανεπαναληπτες, εχεις δικιο!! Κι οι δικες μου πολυ ρομαντικες.

Μαρακικι εγω εχω τετοια πονακια, πανε κι ερχονται και με κοροιδευουν! Παιζουν με τα νευρα μου τα παλιοπονακια! Τι να κανουμε αλλο απο υπομονη?

Κοριτσια η μετακομιση δεν με θελει, δεν με θελει λεμε! Απο αυριο λογικα θα μπορουσαμε να επικοινωνησουμε με την μεταφορικη για να κανουμε την μετακομιση αλλα η πεθερουλα μου που θα πηγαινε να βοηθησει το μωρο ειναι χαλια με το γονατο της και δεν μπορει να κουνηθει!!! Μου φαινεται θα την κανουμε οι δυο μας την μετακομιση με το μωρο και το παπι, στο ΄να χερι η πιπιλα στ' αλλο χερι το δρεπανοκατσαβιδο!!! Δεν βαριεσαι, καλα να μαστε....

Φιλακια και καλη Κυριακη!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...