Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερα!!

Mamounaki να σας ζήσει!! Το νινί σου δεν ξυπνάει μόνο του στο 3ωρο? Και εμένα έτσι μου είπαν για το 3ωρο, απλά αφού είναι πλέον 3 κιλά, το βράδυ μπορείς και κάθε 4 ώρες να την ξυπνάς... Αυτό ισχύει κυρίως για τα προωράκια... Η δικιά μου πλέον κατά την διάρκεια της μέρας μόνη της θέλει μαμ κάθε 2,5-3 ώρες, το βράδυ πιο αραιά. Είχε φτάσει προχθές 7 ώρες χωρίς να έχει φάει :shock:. Από τις 5 ώρες της έβαζα το ζυβί στο στόμα, τπτ αυτή χαμπάρι κοιμόταν... Βέβαια δεν ήταν ληθαργική καθόλου, αλλά εγώ ανησύχησα... Συνέχεια προσπαθούσα αλλά με ψιλοέγραφε. Τελικά μόνη της ζήτησε μαμ στις 7-7,5 ώρες. Στην συνέχεια βέβαια ήθελε μαμ κάθε 1-1,5 ώρα (για να έρθει στα ίσα της :D).

Πόσο ίκτερο είχε το μωρό σας? Την έβαλαν σε λάμπα?? Εμείς την γλυτώσαμε την λάμπα, αλλά είχε οριακό ίκτερο για να φύγουμε (12). Όσο για το ξένο γαλατάκι, αν δεν θέλεις να της δίνεις να ξέρεις ότι δεν είναι υποχρεωτικό. Ο μητρικός θηλασμός είναι το καλύτερο φάρμακο για τον ίκτερο. Αν πάλι θες να της δίνεις, no problem. Απλά σου τονίζω ότι δεν είναι υποχρεωτικό για τον ίκτερο...

ellain τρελλή η περιγραφή του τι παθαίνεις όταν βρέχει, ξεράθηκα η γυναίκα!!!

Δέσποινα εννοείται πως θα πας στο καλύτερο δωμάτιο!!! Αφού και πάλι είναι οικονομικά βρε, μην το σκέφτεσαι!! Για τα καλύτερα σε έχουμε λέμεεεεεεε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικα τα νεα μωρακια του φορουμ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη κρισακι να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι υγιεστατο και ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρενεδακι μου συνονωματη!!χαρηκα παρα πολυ!!!!!να σασ ζησει!!!!να το χαιρεστε το μπουμπουκακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτουλα να σασ ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιεστατο να ειναι το μωρακι σασ και μονο ευτυχισμενο!!!να το χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην ξεχασα κανενα μωρακι και μανουλα για να ευχηθω!!!ειχα την τσιπουρα μασ κ με ενημερωνε καθε τοσο για τισ νεεσ αφιξεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να εχουμε τοσο ευχαριστα νεακια και απο την ζαργανα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η οποια να πω οτι μου εδωσε πολυ κουραγιο αυτεσ τισ ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε τσουπριτσεσ μου σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεστε ποσο πολυ συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οταν μου ερχοταν τα μηνυματακια σασ στην κλινικη χαιρομουν πολυ πολυ!μου δινατε πολυ κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω η κατασταση ειναι λιγο καπωσ!!!!!η αγγελικη ναι μεν χαμογελαει και τησ φαινεται αστειο το μωρο αλλα δεν θελει καθολου εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την κλινικη δηλαδη που μου την εφερναν δεν με κοιτουσε καν...αστε!μεγαλη πικρα!!!!

α και μεσα σε ολα εσκασε μυτη και η καταθλιψουλα μασ!!!ε για να δεσει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η εμπειρια μου απο αυτην την γεννα τραγικοτατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ δοξα τω θεω η πριγκιπισσουλα μου νουμερο 2 ειναι υγιεστατη!!!!!!!!!!!!!!!γεννηθηκε 38 εβδομαδων ,2700 και 51 ποντοι!!!!!!!!!!αλλη σκλεναρικοβα μου βγηκε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι τέλεια κοπέλα μου!!! Πάντα να είσαστε καλά, με υγεία πάνω από όλα και πολλή καλή τύχη!!!

Όσο για την τραγική εμπειρία, να υποθέσω οι πόνοι από την αναισθησία (ραχιαία ή ολική ήταν η νάρκωση?). Τέλος πάντων είμαι πολύ σίγουρη ότι για σένα είναι περασμένα-ξεχασμένα τώρα πια...

Περιμένουμε και τα νέα της Ploegisi, άντε να παίρνετε σειράαααα... Πρώτα τα κοριτσάκια λέμεεεεε :tongue:. Πλάκα κάνω, όποιο θέλει ας πάρει σειρά...

Βρε ήδη μανούλες: πώς θηλάζετε τα μωρά σας φορώντας το sling? Eπειδή η μικρή μου είχε γκρίνια, την φόρεσα με το sling και της πέρασε... Σε κάποια φάση προσπάθησα να θηλάσω, αλλά με καμία δύναμη... Εσείς πώς το κάνετε? Βέβαια εγώ έτσι όπως την έχω βάλει, είναι σαν σακουλάκι, είναι δλδ όλη μέσα στο sling... Για δώστε μου τα φώτα σας...

GEXxp3.png

γεια σας κουκλιτσες!!!

μαμουνακι καλως μας επεστρεψες!!!να χαιρεστε την μικρουλα σας!!μπραβο και στον τολμηρο συζηγο!!!κ εγω θα ηθελα να ναι μεσα αλλα τετοιος χεστης που ειναι...

ellain και εμενα καποτε δε μου αρεσε η βροχη για τους ιδιους λογους,σαν εκανα τα παιδια ομως ειναι το τελευταιο που με νοιαζει πλεον!!!

Ειρηνη μου εσυ επαθες καταθλιψη?γιατι πουλακι μου?δε θελω τετοια...η αγγελικουλα θελει πολυ προσοχη και φροντιδα τωρα,περισσοτερη απο την μικρη..μην την παραμελεισετε...και γιατι λες οτι ηταν τραγικοτατη η γεννα?για πες?

κλειω εγω δεν εχω σλινγκ οποτε δε μπορω να σε βοηθησω κιολας.μια φορα που δοκιμαζε μια φιλη μου το μωρο της να το βαλει εκει μεσα δε μπορουσε καθολου.εγω μαρσιπο χρησιμοποιησα στην χριστιαννα μου,ετσι λεω και στην μπουμπου να κανω αν και ηδη δεν αντεχουν τα χερακια μου,βαρυνε το πουλακι μου!!Παρεπιπτοντως η χριστιαννα μου σημερα γινεται 2 χρονων!!!!Ψυχουλα μου να τα εκατοστησεις!!!Η μαμα σας αγαπαει οσο τιποτα στον κοσμο!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Νενακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!! να τα εκατοστησει! εισαστε καλυτερα;

κλελια και εγω δεν ειχα σλινγκ αλλα μαρσιππο. ποτε δεν θηλασα ετσι ομως δεδομενου οτι ειμαι ξετσιπωτη και τον πεταγα οπου να ναι εξω το βυζο. μονο αν ημουν μπροστα σε πολυ κοσμο εβαζα ενα σεντονακι απο πανω. τωρα ελεγα να παρω αλλα αν δεν βολευει δεν λεει! εχουν και 70 ευρα τα ρημαδια τουλαχιστον!

μαμαλευτερακι ντρεπομαι που γκρινιαζω που εφτασα 39 εβδομαδων οταν εσυ περνας τετοιο αγχος...:oops::oops: δεν ξαναμιλαω το υποσχομαι!

ειρηνουλα μου με φρικαρες με την αγγελικουλα! και εμενα με εχει φαει το αγχος για το πως θα αντιδρασει η μελινα.. τι εγινε κοριτσι μου στη γεννα;τοσο πολυ πονεσες; φωτο της μικρης ποτε θα δουμε οεο;;

μαμαλευτερακι ντρεπομαι που γκρινιαζω που εφτασα 39 εβδομαδων οταν εσυ περνας τετοιο αγχος...:oops::oops: δεν ξαναμιλαω το υποσχομαι!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ μην ξανά να νιώσεις άσχημα προς θεού δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο

σλινγ υπαρχουν και φτηνα με 27 ευρω που πηρακ εγω

:tongue::tongue:

Νενάκι να χαίρεσαι την κόρη σου, να τη δεις όπως επιθυμείς!

Κοριτσάκια μου πήγα σήμερα στο μητέρα για να δούμε τα δωμάτια και να μιλήσω με τη γιατρό και τη μαία (να ξεκαθαρίσω τα του θηλασμού γιατι μου τα μάσαγε κι εγώ θέλω τουλάχιστον να προσπάθησω για rooming in αφου θα είμαι μόνη μου κιόλας... ). Τη Δευτέρα στις 6.00πμ θα είμαι εκεί και πρώτα ο Θεός στις 8.30πμ μπαίνω για καισαρική να δω τον αντρουλίνο μου! Από την ώρα που το αποφάσισα είμαι αλλος ανθρωπος :D. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θέλω να μπει στην επέμβαση η κολλητή μου που είναι γιατρός (μικροβιολόγος) αλλά μου φαινεται οτι η γιατρός μου δεν θέλει :(.

Ελπίζω να μπορέσω να μπω από το κίνητο του αντρούλη μου να σας γράψω... Πηρα και υλικά σήμερα να φτιάξω 3 διαφορετικα γλυκάκια για τα κεράσματα στο μαιευτήριο και να τα βάλω σε ωραία κουτάκια. :D:D:D

Μου είπε η μαία να πάρω βρακάκια sloggi μεχρι τον αφαλό για να με κρατάνε. Τα γνωρίζει καμία??

ttB9p3.png

Νενάκι να χαίρεσαι την κόρη σου, να τη δεις όπως επιθυμείς!

Κοριτσάκια μου πήγα σήμερα στο μητέρα για να δούμε τα δωμάτια και να μιλήσω με τη γιατρό και τη μαία (να ξεκαθαρίσω τα του θηλασμού γιατι μου τα μάσαγε κι εγώ θέλω τουλάχιστον να προσπάθησω για rooming in αφου θα είμαι μόνη μου κιόλας... ). Τη Δευτέρα στις 6.00πμ θα είμαι εκεί και πρώτα ο Θεός στις 8.30πμ μπαίνω για καισαρική να δω τον αντρουλίνο μου! Από την ώρα που το αποφάσισα είμαι αλλος ανθρωπος :D. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θέλω να μπει στην επέμβαση η κολλητή μου που είναι γιατρός (μικροβιολόγος) αλλά μου φαινεται οτι η γιατρός μου δεν θέλει :(.

Ελπίζω να μπορέσω να μπω από το κίνητο του αντρούλη μου να σας γράψω... Πηρα και υλικά σήμερα να φτιάξω 3 διαφορετικα γλυκάκια για τα κεράσματα στο μαιευτήριο και να τα βάλω σε ωραία κουτάκια. :D:D:D

Μου είπε η μαία να πάρω βρακάκια sloggi μεχρι τον αφαλό για να με κρατάνε. Τα γνωρίζει καμία??

Αντε με το καλό και εσύ κούκλα μου όλα καλά να πάνε και να ζητήσεις το παιδί διπλά σου να θηλάσεις να το απαιτήσεις νομίζω πως είναι υποχρεωμένη να το κάνουν

:tongue::tongue:

Ειρήνη καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας! Μη στεναχωριέσαι με την Αγγελική, απλά δώστης λίγο χρόνο και πολύ αγάπη και όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες και από τη δεύτερη πριγκίπισσα!

Mamounaki καλώς ήρθατε και εσείς στο σπιτάκι σας. Πράγματι είναι πολύ σημαντική στιγμή για ένα ζευγάρι να μοιράζονται τη γέννηση του θαυματάκι τους.

Νένα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια της πολλά και ευτυχισμένα! Πάντα να τις καμαρώνετε και τις δυο!

fragolina_3834 με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι! μάλλον θα είναι το πρώτο αγοράκι μας.

Δέσποινα εμείς είπαμε μαζί! Για τα δωμάτια εγώ δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Αν προλάβω την Πέμπτη που πρέπει να ξαναπάω θα ανέβω να τα δω.

Ellain και εμένα η βροχή με μελαγχολεί και γενικά η συννεφιά αλλά αυτή τη φορά είχε πολύ καιρό να βρέξει και μου έλειψε λίγο.

clelia δεν έχω θηλάσει πολλές φορές στο σλινγκ, ίσως και ποτέ, δεν θυμάμαι αλλά δες εδώ αν θες, ίσως σε βοηθήσει.

tsipoura πολλά φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο να έχεις.

Βάσω, Αγγελική, vasdeli, maraki, Πετρούλα, μαμαλευτεράκι και όποια άλλη ξεχνάω :oops::oops: πολλά φιλάκια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια

μαμουνάκι και ειρήνη καλωσήρθατε στο σπιτάκι σας.

ειρήνη συμφωνώ με την ελένη η μικρή ίσως θέλει λίγο το χρόνο της να προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα.

νενάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου να τα εκατοστήσει.

εγώ από χτες έχω κάτι έντονα πονάκια χαμηλά που δεν μπορώ να σταθω ούτε όρθια αφού χτες που με πιάσανε μες τη νύχτα είπα ότι λες να γεννήσω και μετά τίποτα και τώρα το μεσημέρι πάλι μια από τα ίδια. άντε να περάσει και αυτή η βδομάδα να ξαναπάω στη γιατρό να με δει.

fragolina με το καλό άντε κοντεύεις και εσύ

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Καλως ηρθαν οι μανουλες Ειρηνη και μαμουνακι και καλή ευκολία ευχομαι τωρα στην αρχη..

Ειρηνη όλα θα βρουν το δρομο τους, το Αγγελικακι πέφτει απο το θρονο βλέπεις (ετσι αισθανεται)..Συντομα ομως και τα δυο θα προσαρμοστουν και εσυ το ίδιο!!

Νενα να χαίρεσαι το μεγαλο κοριτσακι σου!!Να ειναι γερη και τις καμαρωνετε και τις δυο!Πως ειστε εχετε συνελθει καθολου απο την ίωση που σας ταλαιπωρει?

Δεσποινα , Μαρία ή Fragolina καντε μια την αρχη να μπουμε στον χορο των αγοριών!!!!!Με εχει πεθανει η πλάτη μου ρε κοριτσια και ποναω και στα πλευρα μπροστα..Ειναι στιγμες που νοιωθω πως μου κοβεται η ανασα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

fragolina την Δευτέρα όπως λέμε μεθαύριο?? Με το καλό!!! Και εννοείται να ξεκαθαρίσεις ό,τι θες με την μαία σου, νομίζω ότι σου τα μασάει για το rooming in?? Και εμένα έτσι έκαναν όταν ρώτησα αν μπορεί να γίνει rooming in στο οικονομικό τρίκλινο. Τι άλλο εννοείς ότι σου τα μασάει: έχετε αντίθετες απόψεις περί θηλασμού?? Εσύ λέγε της "ναι" και κάνε τα δικά σου. Έτσι έκανα εγώ! "Θήλασες και από τα 2 στήθη?" με ρωτούσε "Ναι ουουου" έλεγα εγώ - από το ένα ζυβί δίνω σε κάθε γεύμα, έτσι μου αρέσει, αααααααααα!!! Βρακάκια τέτοια εννοεί μεγάλα για να μην σου πιάνουν την τομή, όχι για να σε "κρατάνε" (μάλλον). Αν πας σε εσωρουχάδικο (που δεν προλαβαίνεις :tongue:) θα έχουν σίγουρα. Αλλιώς Δευτέρα στείλε κάποιον να σου αγοράσει. Ούτως ή άλλως σίγουρα την πρώτη μέρα θα είσαι με τα σέξυ βρακάκια-διχτάκια μίας χρήσης :tongue:.

Stone και maraki τι να πω βρε τσούπρες μου!! Υπομονή, κοντεύετε, να φτάσατε!!

Ελένη σε ευχαριστώ για το link, όντως έτσι είναι εφικτό. Εγώ προσπαθούσα ενόσω το μωρό ήταν ξάπλα (αυτομούτζωμα)

GEXxp3.png

Γειά σας όμορφες!

Νενάκι μου να χαίρεσαι την κόρη σου!!!!!!! Να τη δείτε όπως επιθυμήτε!!!

<3

Ειρήνη μου καλώς μας ήλθες!!!! καταθλιψούλα ακουω;;;;;;

Ερχομαι η Χαστουκίστρα!!!!!!!!

Δεν θα τα πάμε καλά φιλενάδα, το είχα ξεκαθαρίσει ότι τέτοια πράγματα δεν .... αλλά επειδή προφανώς είναι κάτι ορμονικό θα το σεβαστω.... και θα σου προτείνω να το αντιμετωπίσεις το σαν μία 3ημερη ίωση ας πούμε, με αιδιοδοξία και ένα μικρό χαμόγελο;;;;;;

αααα το ξέχασα θα σου περάσει αμέσως μόλις γίνεις κι εσυ ξΕβυζη σαν τις άλλες..... χιχιχιχιχιχιιχι ;)

Fragolina έχουμε γεννητούρια τη δευτέρα;;; Με το καλό!!!!!!

Αντε να δούμε και καμιά τσουτσούνα επιτέλους !!!!!!!! και το πρώτο ζυγάκι του otober power!

στις ετοιμόγεννες να πω υπομονή και κουράγιο!!!!!! και Σκόρδα βέβαια!!!!!!

... αν σας πω ότι εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός πόσο πολύ θα με βρίσετε;;;; :roll:

φιλιά και παγωτά σε όλες!!!!!!!!!

Όσο για την τραγική εμπειρία, να υποθέσω οι πόνοι από την αναισθησία (ραχιαία ή ολική ήταν η νάρκωση?). Τέλος πάντων είμαι πολύ σίγουρη ότι για σένα είναι περασμένα-ξεχασμένα τώρα πια...

αχ κλελακι σευχαριστω πολυ!!!!!!σκευτομουν να μην την γραψω την εμπειρια για να μην τρομαξω καμια απο τα κοριτσια που περιμενουν αλλα αποκλειεται 100% να ξανασυμβει τετοια κατασταση σε αλλη κοπελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον τοτε....

η εμπειρια μου απο αυτην την γεννα δεν ειναι και η καλυτερη οπωσ σασ ειπα το πρωι.........τα ειδα ολα λεμε!!!!!!!!!!να σκευτειτε καποια στιγμη ειπα τησ κουμπαρασ μου ,να με βγαλει βιντεο πωσ ημουν ωστε να το βλεπω καθε τοσο ...ειδικα τα βραδυα!!!!χι χι!!!!(εγω που τρελαινομαι για τα παιδια...:roll:)

εν τελέι πηρα ολικη αναισθησια.....(τι να σχολιασω εδω???!!!).πηγαινα για ραχιαια και τελευταια ωρα μου λεει ο αναισθησιολογοσ θα σου κανω ολικη γιατι θελω σε 3 ωρεσ να περπατασ οπωσ κι εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβηκα στο χειρουργειο σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση ,γιατι πριν εγχειρηστω εγω ,ειχα δει μια αλλη κοπελα που μολισ ειχε γυρισει απο την καισαρικη και το πωσ ηταν και αρχισα να κλαιω και να φοβαμαι...μεσα στο χειρουργειο εκανα τον χαμο...δεν ξερω πωσ αλλα αυτη τη φορα δεν μου κατσε καλα το ολο θεμα!!τι να πω!!!!!ισωσ επειδη φοβομουν την ολικη και επισησ τωρα σκευτομουν πολυ την αγγελικη μου ... αν γινει κατι ...

για να μην τα πολυλογω εγινε η καισαρικη πηγα στο δωματιο με φριχτουσ πονουσ ,αλλα τα ντοκτορια διαπιστωσαν οτι ειχα πολυ ψιλα την μητρα μου..δεν ξερω γιατι δεν ειχε κατεβει!!!εκει αρχισε το σοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ερχονται καθε μαια ,καθε νοσοκομα και ο γιατροσ μου και να παταν συνεχωσ την κοιλια μου!!!!!!!!εγω ουρλιαζα!!!!αφου ηταν μολισ βγηκα απο την εγχειρηση και πονουσα πολυ!!!!!!!!το αποκορυφωμα ηταν οταν αρχισαν να μου βαζουν ορουσ και υποθετα για να κανω πονουσ γεννασ ,για να αρχισει να συσπαται η μητρα και να κατεβει...

ε δεν λεω τιποτε αλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αν και ουτε απο την καρεκλα μπορω να σηκωθω ,ουτε απο το κρεβατι...τραβαν πολυ τα ραμματα!!!!

ειρηνουλα μου με φρικαρες με την αγγελικουλα! και εμενα με εχει φαει το αγχος για το πως θα αντιδρασει η μελινα.. τι εγινε κοριτσι μου στη γεννα;τοσο πολυ πονεσες; φωτο της μικρης ποτε θα δουμε οεο;;

αχ νομιζα οτι ειχατε δει!!!!!!!ειχα στειλει τησ τσιπουροζαργανασ μασ και τησ ειπα αν θελει κ μπορει να σασ τισ βαλει στην ομαδα αλλα προφανωσ ή δεν μπορουσε ή μεσα στουσ πονουσ δεν το εγραψα καλα ωστε να καταλαβει η κοπελα..

νενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!!!!

παντωσ βρε κοριτσια κ τσιπουριτσα που μου ειπατε για την καταθλιψη...το ξερω ακουγομαι καπωσ αλλα δεν ειναι κατι που το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ και σιγουρα αυτο ειναι ,οτι γινεται εξαιτιασ των ορμονων!!!!ελπιζω να περασει συντομα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...