Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαμαλευτεράκι τι εννοείς ότι κανείς δεν κρατά το παιδί; Μαμά-πεθερά; Είναι δυνατόν; Δεν το κρατάνε για να πας να κάνεις εξετάσεις;;; :shock: Στα μπουζούκια θα πας;;; :confused:

μ;

καλο μου Κάθε μέρα κάνω εξετάσεις τώρα

πρεζονι εγινα

χτες έκανα στο νοσοκομείο

σήμερα κάτι συμπληρωματικές έξω

τον πήρα μαζί μου έκανε και την βόλτα του και όλα καλά ;);););)

δεν με απασχολεί πλέων το θέμα φτάνω στσι 36 και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν με απασχολεί πλέων το θέμα φτάνω στσι 36 και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτο

Μωρέ καλά κάνεις και δεν σε απασχολεί αλλά είναι κάπως γκρρρρρρρρρρ :mad:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική κάτσε να δούμε πώς θα πάει με την αντιβίωση... Ούτως ή άλλως τώρα που είναι πρησμένο, κόκκινο (μπλιαξ) και πονάει δεν μπορεί κανείς να επέμβει... Σήμερα είναι η 2η μέρα της αντιβίωσης και ήδη είδαμε κάποια μικρή διαφορά... Να δούμε αύριο...

Ηλιάννα κορίτσι μου έτσι μπράβο, τέτοια διάθεση θέλω, ανεβαστική!! Χριστέ μου την γλύτωσες κοριτσάκι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εδω ειμαι κι εγω!ακομα...

αγγελικη την τριτη πηγα στο αρεταιειο να με δει ο γιατρουλης και περιμενα οτι θα μου κανει κολπικη εξεταση...αλλα τιποτα!υπερηχο μου εκανε,ειπε οτι το μωρο εχει παρει θεση αλλα ειναι ακομα ψηλα και ο τραχηλος κλειστος.μου ειπε να ξαναπαω την τριτη,εκτος απροοπτου φυσικα που θα τον παρω τηλ.ουτε για καρδιοτοκογραφημα ανεφερε κατι και μετα σκεφτηκα οτι οι περισσοτερες που ξερω και ειναι στην ιδια φαση με μενα εχουν κανει τουλαχιστον μια φορα.τι να πω?δεν ξερω...εσενα σε εχει εξετασει κολπικα καθολου?

μαμαλευτερακι μια χαρα πανε ολα,κρατα την καλη σου διαθεση!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

αγγελικη την τριτη πηγα στο αρεταιειο να με δει ο γιατρουλης και περιμενα οτι θα μου κανει κολπικη εξεταση...αλλα τιποτα!υπερηχο μου εκανε,ειπε οτι το μωρο εχει παρει θεση αλλα ειναι ακομα ψηλα και ο τραχηλος κλειστος.μου ειπε να ξαναπαω την τριτη,εκτος απροοπτου φυσικα που θα τον παρω τηλ.ουτε για καρδιοτοκογραφημα ανεφερε κατι και μετα σκεφτηκα οτι οι περισσοτερες που ξερω και ειναι στην ιδια φαση με μενα εχουν κανει τουλαχιστον μια φορα.τι να πω?δεν ξερω...εσενα σε εχει εξετασει κολπικα καθολου?

Βάσω εμένα έχει να με δει ο ίδιος από τέλη Ιουλίου (26 εβδ) οπότε όχι δεν με έχει εξετάσει κολπικά. Κανονικά είχα προγραμματισμένο ραντεβού 4/10, αλλά μου προέκυψε ένα θεματάκι, έκανα εξετάσεις σήμερα και έχω πολύ ανεβασμένο ουρικό, μίλησα με την Άννα-Μαρία (βοηθό του) τώρα το βράδυ και μου είπε να κάνω επιπλέον εξετάσεις και να πάω την Πέμπτη στο Αρεταίειο να με δει ο γιατρός... είμαι λίγο down από εκείνη τη στιγμή. Είχα κάνει πάλι εξετάσεις πριν 15 ημέρες και ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων, μετά από 1 εβδ. πρήστηκα και έκανα διατροφή - μετρήθηκα και να' τα...

Κλειώ μακάρι να υποχωρήσει από μόνο του και να μην χρειαστεί τίποτε άλλο από αντιβίωση.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

αχ επιτελους κοριτσια καταφερα να μπω..δεν θυμομουν στο μαιευτηριο τους κωδικους του καφε μας!! μου λειψατε!!!

Καταρχην να ευχηθω στο Ειρηνακι να σου ζησει το μωρακι σου να ειναι παντα ευτυχισμενο, γερό και καλοτυχο!!!καλη λοχεια!

λοιπον γεννησαμε στις 13.50 στο μητερα ενα υπεροχο πλασματακι που ζυγιζε 3100..ο μπαμπας ενω ειχε πει οτι δε θα μπορεσει να μπει στη γεννα γιατι φοβοταν, τελικα καταφερε και εμεινε μεχρι το τελος.πραγματικα ζησαμε τηνπιο συγκλονιστικη στιγμη στη σχεση μας στα 11 χρονια που ειμαστε μαζι..τη στιγμη της εξωθησης κλαιγαμε και οι δυο..ή μαλλον και οι τρεις..

γενικα γεννησα ευκολα..φυσικα πριν την επισκληριδιο οι πονοι ηταν πολυ δυνατοι.

την τεταρτη ηρθαμε σπιτακι, και μεχει φαει η αυπνια...φυγαμε με ικτερο και πρεπει να το ξυπναω καθε 3 ωρες για θηλασμο και αναγκαστικα πρεπει να δινω κ λιγο ξενο γαλατακι..

σημερα ηρθε και η παιδιατρος μας ειδε ολα πολυ καλα ειπε..το μαμουνακι μου ειναι ησυχο πολυ

παω να σας διαβασω γιατι εχω χασει πολυ πραγμα..

φιλακια!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα κοπελάρες μου!!!!!!!!!!!!!

Οπότε το αλλάζουμε σε 23/9...

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

Renah - 3/10 Θράκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3280 γρ - 38 εβδ και 4 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

ploegisi - 13/10 Γ.Ν. Νάουσας Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

κρις, γιωτιτσα και ρενα καλη λοχεια! 3 κουκλαρες σε μια μερα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσαρες και καλο σ-κ!ωραια βροχουλα ριχνει...φθινοπωρο!

κοιμηθηκα κατα τις 11,αλλα αποψε με πολλες 'διακοπες' ρε κοριτσια,6 φορες σηκωθηκα,μια για πιπι μια για νερο...πω πωωω!την τελευταια φορα δεν ξαναπεσα και να μαι!

mamounaki καλως ηρθατε!να σας ζησει η κουκλαρα σας!ειναι ησυχο το μαναρακι μου,ε?δεν κουραζει τη μανουλα...πολυ γλυκο οπως το περιγραφεις που ο μπαμπας ηταν μεσα στον τοκετο.να ειστε παντα γεροι και χαρουμενοι!

κλειω ποτε δεν ξερεις...η αντιβιωση μπορει να σε καλυψει και να μη χρειαστει τιποτα αλλο!στο ευχομαι...

νενακι περαστικα κοπελα μου!μεγαλη γκαντεμια ρε συ...φτου φτου φτου!ολα να πανε καλα απο δω και περα!πως ειναι το κοριτσακι σου?

δεσποινα και ellain ευχομαι να γεννησετε τα μπεμπονια σας μεσα στο σ-κ,αφου ετσι θελετε!!!να ναι διπλα σας και οι περηφανοι μπαμπαδες!

τσιπουριτσα γλυκια ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα βρεις σπιτακι και θα βολευτειτε μια χαρα!και μη ξεχασεις!υπολογισε να χει χωρο και για το μελος που ε-ε-ερχεται!!!

φιλακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα Γκαστρο- Λεχωνο- Πεπελάρες μου!!!!!!!

Μαμουνάκι περιγράφεις συγκλονιστικές στιγμές!!!!!

Να σας ζήσει και σας τρελαίνει με τα σκέρτσα και τα χαμόγελά της!!!!!!!!!!!

congrats-on-baby-girl.png

Βασιόλα μου χαλαρό το νινί χαλαρός κι ο γιατρός!!!!!! :)

φτου φτου

<3

Αγγελικούλα προσοχή προσοχή και όλα θα πάνε σούπερ!!!!!!!

Λογικό να σου έχει χαλάσει λίγο η διάθεση... λίγο ε;;;;;;; Ε και μόνο με αυτά που περασες με την ακατανόμαστη ντουλάπα... δεν το συζητώ!

Καλό θα ήταν να μίλαγες μετον γιατρό σου πάντως, αλλιώς είναι η προσωπική επαφή θα σε καθησυχάσει διαφορετικά!

Μου έστειλε sms η Ειρήνη χθες, πήγαν στο σπίτι τους!!!!!!! Μου περιέγραφε σκηνές ροκ να κλαίνε και οι 2 πριγκίπισες ταυτόχρονα γιατί πείναγαν και να τρέχουν σαν τρελοί με τον άντρα της!!!!!!!! στέλνει πολλά φιλιά σε όλες μας και μόλις μπορέσει θα μπει να μας τα πει η ίδια!!!!!

Επίσης πολλά φιλιά και από την Ισούλα μας η οποία μετράει τις μέρες (αν θυμάμαι καλά 3 ή 4 της έχουν πει) στέλνει φιλιά σε όλες μας!!!!

Σας καλημερίζω, σας φιλώ και σας Σκορδίζω!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!!! εννοειται οτι ακομα εδω ειμαι!!!39+1 σημερα!! χαχαχαχχαχαχα!!!σιγα που δεν θα εβγαζα την εβδομαδα!!!

με εχουν παρει ολοι στο ψιλο λεμε!!! ΑΚΟΟΟΟΜΑΑΑ;;;AKOOOMAAA;;; To κινητο μου χτυπαει συνεχεια απο φιλους που με ρωτανε αν γεννησα:mrgreen::mrgreen:

ηρθε ο αντρουλης μου και ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!! :D:D

κλελια εγω στο ικα τουλαχιστον δεν πατησα ποτε το ποδι μου στην πρωτη γεννα. ολα με εξουσιοδοτηση τα πηρε ο αντρας μου (και τα λεφτα). για τον οαεδ δεν ξερω.

μαμουνιτσα μου καλωσηρθες και παλι!!!! τρισευτυχισμενη εε;; ζηλευω τοσο πολυ οσο δεν μπορεις να φανταστεις που ηταν το στεφανι σου μεσα στον τοκετο!! τι θελαμε και εμεις τόσο αλλα μας τα εφερε αναποδα η τυχη!! (τουλαχιστον ας ειναι απεξω ρε γμτ και οχι 500 χλμ μακρια:()

σας ειπα οτι δεν ποναω καθολου;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελενη μαζι κοπελα μου στις 2 οκτωβρη!!! τελικα θα παρω λουξ δωματιο και οχι απλο μονοκλινο γιατι χθες που ελεγα στο στεφανι να γλυτωσουμε κανα φραγκο μου ειπε οτι ειμαι χαζη που σκεφτομαι κατι τετοιο γιατι διαλεξα μονη μου να κανω 2 γεννες στο ελενα και οχι σε ιδιωτικο και θελει να ειμαι οσο πιο ανετα γινεται (μα τι οικονομα γυναικα που ειμαι καλε!!)

kalhmeraaaaaaaaaaaaa

Δεσποινα μου σε ζηλεύω που είσαι 39 +1 να φτάναμε κ εμείς εκεί φιλία

Μαμουνακι καλώς ήρθες κούκλα μου

Πάω να κάνω καμία δουλεία τώρα που ο μικρός βλέπει ζουζούνια φιλία θα τον έχω ανεχτώ να ακούω τραγουδάκια

:tongue::tongue:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και καλο ΣΚ!! Μα τι βροχη ειναι αυτη? Και ξερετε τι παθαινω οταν βρεχει??? Γινομαι ετσι :(, την σιχαινομαι την βροχη για πολλους και διαφορους λογους, αναγκαστικα κλεινεσαι μεσα(γιατι δεν το συζητω να μου πεσει ουτε σταγονα στο κεφαλι, χερι, ποδι), το μαλλι καθεται σαν κεικ που του λειπει μπεικιν παουντερ, και με την μαυριλα δεν μπορω να κανω φωτοσυνθεση!!!!

Anyway, μπορα ειναι, θα περασει :)

Μαμουνακι καλωσηρθατε σπιτακι σας, ολα να πανε καλα, υπομονη με το μινι μαμουνακι! Οσο για τις στιγμες του τοκετου, πολυ συγκινηση λεμε!!

Δεσποιναριον καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου, αλλα δεν σε βλεπω ουτε εσενα ουτε εμενα να γενναμε μεσα στο ΣΚ. Οσο για το μονοκλινο δωματιο, σωστα ειπε ο συζυγος, αφου παμε σε δημοσιο τουλαχιστον ας παμε με στυλ ;)

Τσιπ μου καλημερα και σε εσενα! Ευχαριστουμε για την αναμεταδοση νεων Ειρηνης, οντως ροκ σκηνες!

Βασουλα νομιζω μας τρως ολες, 6 φορες ρε παιδι μου? Κι εγω ειμαι κατρουλου αλλα εσυ εισαι ασυναγωνιστη!χιχιχιιχ!!

μαμαλευτερακι κατσε καλε στα αυγα σου, που βρηκες ευκαιρια και θες να κανεις και δουλειες!! Μην κανεις κολπα τωρα στο τελος, κατσε ξεκουρασου!!!!

δεν θα κοψει αυτη η βροχη να κανουμε καμια δουλεια??? :roll:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μου έστειλε sms η Ειρήνη χθες, πήγαν στο σπίτι τους!!!!!!! Μου περιέγραφε σκηνές ροκ να κλαίνε και οι 2 πριγκίπισες ταυτόχρονα γιατί πείναγαν και να τρέχουν σαν τρελοί με τον άντρα της!!!!!!!! στέλνει πολλά φιλιά σε όλες μας και μόλις μπορέσει θα μπει να μας τα πει η ίδια!!!!!

Μωρέ, τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει....σκηνές απείρου κάλλους!!!!Τις οποίες έχω βιώσει....θέλει λίγο καιρό για να συγχρονιστούν....:)

Ellain, για φαντάσου και μένα που τη μέρα του γάμου μου έβρεχε;:mrgreen:

Αλλά είχα γατόνι κουμπάρα, που το είχε προβλέψει και μου πήρε μια σούπερ-τρούπερ ομπρελάουα!!! Βλέπω τώρα τις φωτό και τρελλαίνομαι! Πολύ ρομαντικές!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...