Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλελια μου αλλο να κανει ο αντρας σου τις αιτησεις κι αλλο να παραλαβει την επιταγη.Εντολη ειναινα μην πληρωνεται ο συζυγος παρα μονο η συζυγος οταν μπορεσει μετα την γεννα να ερθει να τα παρει .Κι εμενα χτες στο ΙΚΑ μου ειπαν με εξουσιοδοτηση μπορει να τα παρει ο συζυγος μ και λεω εγω τωρα αφου θα βγω για να κανω την εξουσιοδοτηση γιατι να μην παω εγω η ιδια να τα παρω????Ο ΟΑΕΔ δεν τα δινει τωρα αν η φιλη σου ειναι γνωστη της υπαλληλου αλλο αυτο κι εγω θα εξυπηρετουσα ετσι για να πω την αληθεια μου αν ηταν πολυ πολυ γνωστη μου {που και παλι δεν το ρισκαρω να σου πω την αληθεια μου....} εδω την νυφη μ την εκανα να ερθει να τα παρει μονη της απο μενα :D:D

Φωτεινή μου τι δικαιούμαστε από τον οαεδ? Εγω είμαι στο ικα και πηρα 1300 ευρω για τις 56 μερες πριν.
Δικαιουσαι την διαφορα απο το ικα και απο οτι θα σου εδινε ο εργοδοτης σου αν δουλευες.

Δουλευεις???μονο οσοι ειχαν εργαστιακη σχεση πριν την κυοφορια περνουν αυτο και οπως περνουν και το 6μηνο που λενε της ανατροφης ......μεχρι να τελειωσει η λοχεια μετα κανονικα ειναι το 6 μηνο αν το καθυστερησεις το χανεις...

Δες τι γραφει και η ενημερωση απο το site του οαεδ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Καταβάλλεται σε ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (παρέχουν εξαρτημένη εργασίας). Η καταβολή του γίνεται σε γυναίκες που εργάζονται κατά την έναρξη της αδείας κυοφορίας, μετά τον τοκετό και εφόσον εισπράξουν το επίδομα από το Ι.Κ.Α. για την αποχή από την εργασία λόγω κυοφορίας και λοχείας.

Οι παροχές μητρότητας είναι ίσες με τη διαφορά που προκύπτει αν από τις αποδοχές που καταβάλλει ο Εργοδότης αφαιρεθεί το επίδομα που κατέβαλε το Ι.Κ.Α. για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η προθεσμία για την υποβολή σχετικής αίτησης είναι τρεις μήνες από την ημερομηνία πληρωμής από το Ι.Κ.Α.

Νόμοι και διατάγματα που καλύπτουν την παροχή, είναι τα ακόλουθα:

· Ν. 549/1977, Π.Δ. 776/77, Π.Δ. 221/97.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

· Παροχή στο Ι.Κ.Α. επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

· Ενεργός εργασιακή σχέση κατά το χρόνο έναρξης της αποχής, λόγω, κυοφορίας ή λοχείας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Ασφαλιστικό βιβλιάριο του Ι.Κ.Α.

2. Βεβαίωση του εργοδότη.

3. Βεβαίωση του Ι.Κ.Α. για την διάρκεια της επιδότησης, το ύψος του ημερησίου επιδόματος και του συνολικού καταβληθέντος ποσού των επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθε ο αντρουλης μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

παω να τον υποδεχτω και να κατσουμε να φαμε για να αναλαβει μετα την κορη του χαχχαχα

εμεις θα τα πουμε πιο αργα φιλακιαααααααααααααααα

{μαλλον οταν θα παει στο σουπερ μαρκετ θα τα πουμε}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

garlic_220308.jpg

Ηλιάνα μου ότι θέλεις ρώτα!

ευχαρισουμε για την σκορδιααααααααααααααααααααΛοιπών βάψαμε το δωμάτιο του Λευτέρη σε μπλε παλ και κρέμασα μια κουρτίνα ουράνιο τόξο με λαχανί κίτρινο μλεε έχω σεντονια παιδικά μλε με παράστασης διάφορα μπομ σφουγγαράκι τομής κτλ

τι χαλί να πάρω ? να προτιμήσω μοκέτα η παιδικό ? απλά θέλω να καλύψω όλο το πάτωμα για έχει και ζεστή είδα μια μοκέτα με αυτοκινητόδρομους πάνω πως σου φαίνετε ? κιτσσσσσσσσς?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ευχαρισουμε για την σκορδιααααααααααααααααααααΛοιπών βάψαμε το δωμάτιο του Λευτέρη σε μπλε παλ και κρέμασα μια κουρτίνα ουράνιο τόξο με λαχανί κίτρινο μλεε έχω σεντονια παιδικά μλε με παράστασης διάφορα μπομ σφουγγαράκι τομής κτλ

τι χαλί να πάρω ? να προτιμήσω μοκέτα η παιδικό ? απλά θέλω να καλύψω όλο το πάτωμα για έχει και ζεστή είδα μια μοκέτα με αυτοκινητόδρομους πάνω πως σου φαίνετε ? κιτσσσσσσσσς?

κοριτσάκι να σου πω ότι καλό είναι να μην είναι μοκέτα συνθετική ή χαλί συνθετικό γιατί μαζεύει ακάρια που κάνει πολύ κακό και είναι επικίνδυνο! οπότε πρώτα να προτιμήσεις να βρεις κάτι σε φυσική ποιότητα και μετά να κοιτάξεις το σχέδιο :) επίσης καλό είναι να μην καλύπτει όλο τον χωρο για τον ίδιο λόγο (ακάρεα)

νομίζω πάντως ότι ο αυτοκινητοδρομος σε συνδιασμό με όλα τα αλλα θα ήταν ζαλιστικός, πάρε κάτι μονόχρωμο και θα γεμίσει παιχνίδια και χρωματα από τον λευτεράκη σου!!!!!!! θα σου έρθει και πιο φθηνά αλλά να επιμείνεις στην φυσική σύνθεση!!!!!!!!! φιλιά σου

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=127

κοριτσάκι να σου πω ότι καλό είναι να μην είναι μοκέτα συνθετική ή χαλί συνθετικό γιατί μαζεύει ακάρια που κάνει πολύ κακό και είναι επικίνδυνο! οπότε πρώτα να προτιμήσεις να βρεις κάτι σε φυσική ποιότητα και μετά να κοιτάξεις το σχέδιο :)

νομίζω πάντως ότι ο αυτοκινητοδρομος σε συνδιασμό με όλα τα αλλα θα ήταν ζαλιστικός, πάρε κάτι μονόχρωμο και θα γεμίσει παιχνίδια και χρωματα από τον λευτεράκη σου!!!!!!! θα σου έρθει και πιο φθηνά αλλά να επιμείνεις στην φυσική σύνθεση!!!!!!!!! φιλιά σου

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=127

Σε μαγαζιά πώς να το ζητήσω ? το φυσικό ? δηλ μοκέτα ? απλά μου άρεσε αυτό σε αυτοκινητόδρομο το δωμάτιο είναι τελείως λιτό ένα ένα παζλ στους τοίχους τίποτα άλλο και το κρεβάτι του μόνο δενε χουμε πάρει τίποτα άλλο σε γραφείο κτλ

:tongue::tongue:

Κλελια μου αλλο να κανει ο αντρας σου τις αιτησεις κι αλλο να παραλαβει την επιταγη.Εντολη ειναινα μην πληρωνεται ο συζυγος παρα μονο η συζυγος οταν μπορεσει μετα την γεννα να ερθει να τα παρει .Κι εμενα χτες στο ΙΚΑ μου ειπαν με εξουσιοδοτηση μπορει να τα παρει ο συζυγος μ και λεω εγω τωρα αφου θα βγω για να κανω την εξουσιοδοτηση γιατι να μην παω εγω η ιδια να τα παρω????Ο ΟΑΕΔ δεν τα δινει τωρα αν η φιλη σου ειναι γνωστη της υπαλληλου αλλο αυτο κι εγω θα εξυπηρετουσα ετσι για να πω την αληθεια μου αν ηταν πολυ πολυ γνωστη μου {που και παλι δεν το ρισκαρω να σου πω την αληθεια μου....} εδω την νυφη μ την εκανα να ερθει να τα παρει μονη της απο μενα :D:D

Δικαιουσαι την διαφορα απο το ικα και απο οτι θα σου εδινε ο εργοδοτης σου αν δουλευες.

Δουλευεις???μονο οσοι ειχαν εργαστιακη σχεση πριν την κυοφορια περνουν αυτο και οπως περνουν και το 6μηνο που λενε της ανατροφης ......μεχρι να τελειωσει η λοχεια μετα κανονικα ειναι το 6 μηνο αν το καθυστερησεις το χανεις...

Δες τι γραφει και η ενημερωση απο το site του οαεδ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Καταβάλλεται σε ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (παρέχουν εξαρτημένη εργασίας). Η καταβολή του γίνεται σε γυναίκες που εργάζονται κατά την έναρξη της αδείας κυοφορίας, μετά τον τοκετό και εφόσον εισπράξουν το επίδομα από το Ι.Κ.Α. για την αποχή από την εργασία λόγω κυοφορίας και λοχείας.

Οι παροχές μητρότητας είναι ίσες με τη διαφορά που προκύπτει αν από τις αποδοχές που καταβάλλει ο Εργοδότης αφαιρεθεί το επίδομα που κατέβαλε το Ι.Κ.Α. για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η προθεσμία για την υποβολή σχετικής αίτησης είναι τρεις μήνες από την ημερομηνία πληρωμής από το Ι.Κ.Α.

Νόμοι και διατάγματα που καλύπτουν την παροχή, είναι τα ακόλουθα:

· Ν. 549/1977, Π.Δ. 776/77, Π.Δ. 221/97.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

· Παροχή στο Ι.Κ.Α. επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

· Ενεργός εργασιακή σχέση κατά το χρόνο έναρξης της αποχής, λόγω, κυοφορίας ή λοχείας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Ασφαλιστικό βιβλιάριο του Ι.Κ.Α.

2. Βεβαίωση του εργοδότη.

3. Βεβαίωση του Ι.Κ.Α. για την διάρκεια της επιδότησης, το ύψος του ημερησίου επιδόματος και του συνολικού καταβληθέντος ποσού των επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας.

Σε ευχαριστώ πολύ! :P

ttB9p3.png

Φωτεινή με μπέρδεψες όπως τα έγραψες! Τελικά μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση στον σύζυγο για να καταθέσει τα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ, ή τσου?? Όσο για τον κόπο που θα κάνω εγώ: άλλο να πάω στο ΚΕΠ που είναι 2' από το σπίτι, να κάνω 5' το πολύ να υπογράψω την εξουσιοδότηση - την οποία θα έχω ετοιμάσει από πριν - και να γυρίσω σπίτι (ούτε 15' δεν θα μου πάρει σύνολο) και άλλο να χρειαστώ 3-5 ώρες...

Όσο για την φίλη μου, όχι δεν είχε γνωστή της βρε!! Θα μου το έλεγε ώστε να δικαιολογήσει το γεγονός! Παντού-παντού πήγε ο άντρας της, αυτή δεν ξεμύτισε από το σπίτι της ούτε για ΙΚΑ μαιευτηρίου, ούτε για ΙΚΑ περιοχής της, ούτε για ΟΑΕΔ... Μόνο στο ΚΕΠ πήγε και έκανε 3 εξουσιοδοτήσεις...

Δεν μου απάντησες και στην άλλη μου ερώτηση, δλδ μέχρι πότε μπορούμε να παραλάβουμε το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ, από την στιγμή που έχω χαρτί στα χέρια μου που λέει ότι πρέπει μέχρι 3 μήνες από την στιγμή που πήρα το επίδομα μητρότητας. Ισχύει αυτό ή τελικά το 6μηνο?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηλιάννα θα πας και θα πεις ότι θέλεις χαλί για παιδικό δωμάτιο Υποαλεργικό που να είναι από φυσικό υλικό και όχι συνθετικό, όσο από σχέδια δεν ξέρω τί θα βρεις για να σου πω την αληθεια, καλύτερα μην καλύψεις όλο το δωμάτιο

πολλά φιλάκια σε όλες σας καλό μας σκ και με το καλό οι αφίξεις !!!!!!!

<3 <3 <3 <3

Διαφημίσεις

να μαι και εγώ αχ κοιμήθηκα μια ωρίτσα και στάνιαρα γιατί με τις αυπνίες το βράδυ κουτουλάω και το πρωι με το μικρο που να κοιμηθείς.

δεσποινάκι με το καλό να δεχτείς το σύζηγο.

φωτεινή φαντάζομαι ότι αυτό το επίδομα του ΟΑΕΔ το δικαιούσαι μόνο αν ο εργοδότης σταματάει να σε πληρώνει το διάστημα που κάθεσαι; γιατί εγώ για αυτούς τους μήνες συνεχίζω να πληρώνομαι ένα μέρος του μισθού μου και στο θοδωρή μου είχαν πει ότι γι' αυτό δεν το δικαούμουνα τότε.

Καλησπερα κοριτσόπουλα!!

Τι κανετε??Εγω συνεχιζω με πονους στην πλάτη, τωρα μου φορτωθηκε κι ο Αναστασης...ωραια!!!!:?:?:?

Κλέλια ειχα την εντυπωση οτι γινεται με εξουσιοδότηση αλλα για να λέει η Φωτεινη κτ θα ξερει..σε καθε περιπτωση πάντως πάρε τηλ και μιλα με την αρμοδια υπάλληλο αν εξηγησεις και την κατασταση ισως σου κανουν δουλεια με εξουσιοδότηση και συζυγο..

Αγγελικη τρελαθηκες με το μωρακι της Γιωτας ε??Καλα εκανες και την επισκεφτηκες, φανταζομαι τη χαρα σας!

Ελενα εδω να μας τα λές να ξεδινεις!!Αν δεν τα πεις σε εμας που θα τα πεις!!Πολύ συντομα θα ηρεμησεις, ειναι ο εκνευρισμος της απουσιας του συζυγου και της αναμονης του παπιου...Συντομα ολα θα μπουν σε ταξη!!Φιλια πολλά..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μαμαλευτεράκι τι εννοείς ότι κανείς δεν κρατά το παιδί; Μαμά-πεθερά; Είναι δυνατόν; Δεν το κρατάνε για να πας να κάνεις εξετάσεις;;; :shock: Στα μπουζούκια θα πας;;; :confused:

τσιπουράκι προχωράμε καλά με τη δίαιτα! πάρε <3 (Στείλε συμπληρωματική πλεξούδα σε Νένα και Κλειώ!)

Βάσω να σε ρωτήσω… εξέταση με χέρι σου έχει κάνει ο γιατρός; Σε ποια εβδομάδα;

μαράκι, Φωτεινή, Πετρούλα φιλιά!

Κλειώ μεγάλη ταλαιπωρία με αυτό το πόδι, τελικά θα πας για διάνοιξη;

vasdeli είδες εξυπηρέτηση οι γερμανοί; :rolleyes:

ellain μου σʼ ευχαριστώ! Να μη χάνεσαι γιʼ αυτό το λόγο κοπέλα μου! Εδώ γκρινιάζουμε για πιο χαζά πράγματα, μην απομονώνεσαι! Ναι η μικρούλα της Γιωτίτσας είναι υπέροχη! Φτου Φτου!

Δέσποινα δεν έχεις τι να κάνεις σήμερα και λες να πεταχτείς να γεννήσεις να περάσει λίγο η ώρα; :P Βρε βάλε που σου λέω το στεφάνι να του κάνει κουβέντα και που ξέρεις;;; ;)

Νενάκι δεν πέρασε ακόμα η άτιμη ίωση-κρυολόγημα; Περαστικά γαμ@το. Η Χριστιάννα πως είναι;

Το μαμουνάκι που χάθηκε;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δεσποιναριον κ Πετρουλα σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση!!

Δεσποινα σου ευχομαι να τον κανεις τον μπεμπουλη με το που δεις τον συζυγο. Κι εγω ετσι θελω, μεσα στο ΣΚ που ειναι εδω το μωρο να ξεπεταγοταν και το παπι. Αλλα τι ειναι? Κοτοπουλο να το παραγγειλω και να ρθει?? Αχ ρε παπακι μου, αχ!!!

Νενακι περαστικουλια και σε σενα, μετα την σκορδοβροχη της Τσιπ ολα θα φτιαξουν θα δεις ;)

Μαρακι κοιμησου τωρα που μπορεις (αν μπορεις)... Κρατα δυναμεις για μετα. Παντως εσας τις δευτερομανουλες σας θαυμαζω απεριοριστα και υποκλινομαι. Εγω μερικες φορες νιωθω τοσο κουρασμενη που ουτε τον εαυτο μου δεν μπορω να φροντισω, φαντασου να ειχα αλλο παιδακι. Μπραβο σας :)

Αγγελικη θαυμαζω τρελα την μνημη σου, που θυμασαι βρε θηριο καθε μα καθε φορα και τις σχολιαζεις ολες? Εγω δεν θυμαμαι ουτε τις δυο αποπανω τι εχουν γραψει... Δεν θα παθεις Αλτς ποτε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Χαχαχα σιγά που θυμάμαι......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...