Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχχαχα:D:D:D:D:Dακριβως αυτο ημουν ετοιμη να της γραψω!!! κοπελα μου οση γκρινια εχω ριξει εγω εδω μεσα δεν την εχετε ριξει ολες οι αλλες μαζι!!!! ΧΩΣΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Λοιπον, σε 2 ωριτσες παω να παρω το αμορε απο το αεροδρομιο και μετα λεω να παω να γεννησω..τι λετε;;; καλα δεν θα ηταν μωρε;;:mrgreen::mrgreen:

Τελεια ιδεα!!!!!!!

<3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

clelia Ποσες φορες θα το πω :tongue::tongue::tongue: δουλευω στον ΟΑΕΔ μαλλον δουλευα τωρα του χρονου ξανα χαχαχα....Οχι δεν μπορει κανεις αλλος να παρει τα λεφτα που δικαιουσαι για την μητροτητα ουτε καν για το εξαμηνο ουτε καν για το οικογενειακο επιδομα ειναι αυστηρα και μονο προσωπικο δικο σου ....

Ο χαμος που γινεται ειναι γιατι τωρα κ μεχρι της 20/11 αν θυμαμαι δινουν το εκτακτο οικοδομικο - εποχιακο βοηθημα... και λογο ελειψης πλεον προσωπικου υπαρχουν αυτες οι καθυστερησεις στην ουρα.

αληθεια σε ποιον ΟΑΕΔ πηγες?

Πω πω γεμισαμε νουνακια χαχαχαχαχ

Ρενα να σου ζησει σαν τα ψηλα βουνα :P:p:p

Φωτεινή μου τι δικαιούμαστε από τον οαεδ? Εγω είμαι στο ικα και πηρα 1300 ευρω για τις 56 μερες πριν.

ttB9p3.png

Φωτεινή πήγα στον ΟΑΕΔ στην Γαλατσίου και γινόταν χαμός... Μία συνάδελφός μου που γέννησε 30/8 δεν πήγε πουθενά! Έκανε εξουσιοδότηση στον σύζυγο και αυτός έτρεξε και τα πήρε από παντού (ΙΚΑ μαιευτηρίου, ΙΚΑ περιοχής τους και ΟΑΕΔ)!! Τι να πω, επειδή αυτό με συμφέρει, θα τηλ στον ΟΑΕΔ και άμα μου απαντήσει κανείς, να δούμε τι θα μου πει...

Δέσποινα καλώς να δεχτείς το στεφάνι σου!! Και άντε, με το καλό να σου 'ρθει ο μπέμπης... Αν είναι να θέλει βοήθεια, ας κάνουμε τα βουντού μας εμείς του October Power που συνήθως έχουμε μαγικές δυνάμεις...

Τσιπούρα μπράβο για την ζυγαριά!! Φαντάσου να μην ήσουν πρησμένη, είχες καβατζωμένο το 1 κιλό μείον... (και εμείς σε αγαπάμε και το ξέρεις :tongue: ).

Μπράβο στην Γιώτα μας που είναι καλά και ήρεμη πλέον με το νινί αγκαλιά της!!! Χαίρομαι που νιώθει καλά!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Φωτεινή πήγα στον ΟΑΕΔ στην Γαλατσίου και γινόταν χαμός... Μία συνάδελφός μου που γέννησε 30/8 δεν πήγε πουθενά! Έκανε εξουσιοδότηση στον σύζυγο και αυτός έτρεξε και τα πήρε από παντού (ΙΚΑ μαιευτηρίου, ΙΚΑ περιοχής τους και ΟΑΕΔ)!! Τι να πω, επειδή αυτό με συμφέρει, θα τηλ στον ΟΑΕΔ και άμα μου απαντήσει κανείς, να δούμε τι θα μου πει...

Δέσποινα καλώς να δεχτείς το στεφάνι σου!! Και άντε, με το καλό να σου 'ρθει ο μπέμπης... Αν είναι να θέλει βοήθεια, ας κάνουμε τα βουντού μας εμείς του October Power που συνήθως έχουμε μαγικές δυνάμεις...

Τσιπούρα μπράβο για την ζυγαριά!! Φαντάσου να μην ήσουν πρησμένη, είχες καβατζωμένο το 1 κιλό μείον... (και εμείς σε αγαπάμε και το ξέρεις :tongue: ).

Μπράβο στην Γιώτα μας που είναι καλά και ήρεμη πλέον με το νινί αγκαλιά της!!! Χαίρομαι που νιώθει καλά!!!

Γιατί βιάζεστε τόσο με τα χρήματα μπορείτε να τα πάρετε μέχρι και για μετά από ένα εξάμηνο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και να τρέχετε λεχώνες μουτς κλελια μου

Τσίπουρα πως είσαι καλό μου ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...μιλαω σιγα γιατι εχει κλεισει η φωνη μου..ποναω παρα πολυ στον λαιμο.

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα απο τα κοριτσακια μας???!!!Μπαβο!!

Χρυσακι-Γιωτιτσα-Ρενα να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!!Να ναι γερα!!!

κοριτσια αντε βαλτε μπρος οι αγορομανες!!περιμενουμε γαμπρους!!!αντε Δεσποινιω!!!

πηγα νοσοκομειο σημερα,μου εδωσε αντιβιωση και κορτιζονη.προσπαθησα να τα αποφυγω αλλα γινομαι χειροτερα και δεν αντεχω αλλο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γ!!

κοριτσια αντε βαλτε μπρος οι αγορομανες!!περιμενουμε γαμπρους!!!αντε !

.

Αρχίζω να φωνάζω ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΝΟΣΤΙΜΟΣ Ο ΘΕΛΚΤΙΚΟΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ηλιάννα μου είμαι καλά :) χαίρομαι να ακούω για τα μπεμπάκια μας!!!!!!!

με το καλό κι εσύ, στην ώρα του ναι?

κατά τα άλλα άρχισα πάλι να κοιτάω για σπιτάκι.... για να δούμε

η διάθεση μου έχει χαλάσει βέβαια αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι καλό και γρήγορα για να ξεμπερδεύω με τις αβεβαιότητες και να έχω κάτι να ενθουσιαστώ!!!!!!!!

νενάκι μου ταλαιωρία ε;;; αμαν βρε παιδί μου σας μάτιαξαν;

γεννήσατε κι εσύ και η κλέλια μια χαρά εύκολα κι όμορφα και τώρα η μία παιδευεται με το αποστημα η αλλη με το κρυωμα;;;;;;

ας ρίξω μια σκορδοβροχή!!!!!!!!!!

<3

Ωχ Νενάκι μου... Άλλη με αντιβίωση... Γιατί όμως και κορτιζόνη αγαπούλα?? Περαστικούλια σας και πάλι!!!

Τώρα που το έγραψε η Ηλιάννα, μου το θύμισε: Φωτεινή, μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε το συμπληρωματικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ?? Διότι από την δουλειά μου που μου έδωσαν ένα χαρτί για χρήση στον ΟΑΕΔ, αναφέρει ότι : για να εισπράξουν το επίδομα αυτό, πρέπει να υποβάλλουν στην Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. της περιφερείας της κατοικίας τους, το αργότερο σε τρεις (3) μήνες από τότε που εισέπραξαν όλο στο επίδομα (εξοφλήθηκαν από τον Ι.Κ.Α.) τα εξής δικαιολογητικά (κλπ κλπ κλπ).

Βέβαια το χαρτί είναι από την εποχή του Νώε, μήπως δεν ισχύει πια?? Διότι μπορώ να περιμένω για το συμπληρωματικό επίδομα. Πόσο όμως μπορούμε να περιμένουμε?? Άσε που φοβάμαι επειδή είναι γραμμένο στο χαρτί, ότι θα μου πουν: μα αφού το αναγράφει, εσείς γιατί κάνατε του κεφαλιού σας, εεεεεε???

Ηλιάννα κορίτσι μου, έχεις κάτι απορίες... Γιατί βιαζόμαστε να πάρουμε τα χρήματα?? Έλα μου ντε, γιατί? Γιατί?? :tongue:

(Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε λεφτά, λαλαλαλαλα)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ηλιάννα μου είμαι καλά :) χαίρομαι να ακούω για τα μπεμπάκια μας!!!!!!!

με το καλό κι εσύ, στην ώρα του ναι?

κατά τα άλλα άρχισα πάλι να κοιτάω για σπιτάκι.... για να δούμε

η διάθεση μου έχει χαλάσει βέβαια αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι καλό και γρήγορα για να ξεμπερδεύω με τις αβεβαιότητες και να έχω κάτι να ενθουσιαστώ!!!!!!!!

νενάκι μου ταλαιωρία ε;;; αμαν βρε παιδί μου σας μάτιαξαν;

γεννήσατε κι εσύ και η κλέλια μια χαρά εύκολα κι όμορφα και τώρα η μία παιδευεται με το αποστημα η αλλη με το κρυωμα;;;;;;

ας ρίξω μια σκορδοβροχή!!!!!!!!!!

<3

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΣ θυμάστε πόσες φύρες μπήκα απελπισμένη και με κάνατε νΑ γέλα και να βλέπω διαφορετικά πολλά πράγματα ? πολλές φορές μην πω τις περισσότερες

Όλα θα γίνουν πιστή να υπάρχει και όταν κάτι το θέλουμε ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ φιλια κουκλα μου

ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ

Διαφημίσεις

Αρχίζω να φωνάζω ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΝΟΣΤΙΜΟΣ Ο ΘΕΛΚΤΙΚΟΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

εσύ περίμενε να θρέψει πρώτα λίγο και μετά θα σου έχουμε κι αλλες νύφες με το καλό ... ;)

Ωχ Νενάκι μου... Άλλη με αντιβίωση... Γιατί όμως και κορτιζόνη αγαπούλα?? Περαστικούλια σας και πάλι!!!

Τώρα που το έγραψε η Ηλιάννα, μου το θύμισε: Φωτεινή, μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε το συμπληρωματικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ?? Διότι από την δουλειά μου που μου έδωσαν ένα χαρτί για χρήση στον ΟΑΕΔ, αναφέρει ότι : για να εισπράξουν το επίδομα αυτό, πρέπει να υποβάλλουν στην Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. της περιφερείας της κατοικίας τους, το αργότερο σε τρεις (3) μήνες από τότε που εισέπραξαν όλο στο επίδομα (εξοφλήθηκαν από τον Ι.Κ.Α.) τα εξής δικαιολογητικά (κλπ κλπ κλπ).

Βέβαια το χαρτί είναι από την εποχή του Νώε, μήπως δεν ισχύει πια?? Διότι μπορώ να περιμένω για το συμπληρωματικό επίδομα. Πόσο όμως μπορούμε να περιμένουμε?? Άσε που φοβάμαι επειδή είναι γραμμένο στο χαρτί, ότι θα μου πουν: μα αφού το αναγράφει, εσείς γιατί κάνατε του κεφαλιού σας, εεεεεε???

Ηλιάννα κορίτσι μου, έχεις κάτι απορίες... Γιατί βιαζόμαστε να πάρουμε τα χρήματα?? Έλα μου ντε, γιατί? Γιατί?? :tongue:

(Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε λεφτά, λαλαλαλαλα)

Ενώ εγώ έχω χιχιχιι :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

απλά λέω να μην τρέχετε μωρέ και εγώ λεχώνα πήγα και τα πήρα και το μετάνιωσα που έτρεχα με το μικρό στης βρομώ υπηρεσίες

αχ αστα κλειω μαζι παρεα!!!κορτιζονη για να στρωσει γρηγορα ο λαιμος γιατι εχει τα κακα του τα χαλια.ευτυχως ειναι συμβατα με θηλασμο.

τσιπουρακι μου ναι μαλλον μας γλωσσοφαγαν...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

εσύ περίμενε να θρέψει πρώτα λίγο και μετά θα σου έχουμε κι αλλες νύφες με το καλό ... ;)

Ναι να κάνη μπουτες

και βυζάκια παχουλά

αχ αχ θα το φάω σας λέω

Αφήστε ρουφώ τον Λευτέρη ακόμη τον μικρό τι θα τον κάνω?

θα τον λιώσω στην αγκαλιά?

ένα θα γίνουμε

αχ αστα κλειω μαζι παρεα!!!κορτιζονη για να στρωσει γρηγορα ο λαιμος γιατι εχει τα κακα του τα χαλια.ευτυχως ειναι συμβατα με θηλασμο.

τσιπουρακι μου ναι μαλλον μας γλωσσοφαγαν...

Περαστικά κουκλα μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...