Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα......(πήξαμε στα κορίτσια, που είσαι ρε Δέσποινάαααααααα!):P

Κλειώ, έστειλα μήνυμα στο γερμανικό σάιτ και ω! του θαύματος μου ξαναστέλνουν το σπασμένο προιόν!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω, μετά την γέννα σου είπαν να παρακολουθείς για κάποιο διάστημα το ζάχαρο και να κάνεις καμιά εξέταση; Κάνεις μετρήσεις στο σπίτι, μήπως;

Τσιπούρα <3 :P

Ellain, που χάθηκες παιδί μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

Renah - 3/10 Θράκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3280 γρ - 38 εβδ και 4 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

ploegisi - 13/10 Γ.Ν. Νάουσας Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/01/11 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Έκανα κάτι μικροπροσθέσεις σε μένα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δεν σας είπα!!!!! -700 χθες εδειξε χθες στην διαιτολόγΑ!!!!!!

ο καθένας με τον πόνο του... χιχιχιχιιχιι

φιλιά τρέχω!

Ελενη μου να ζήσετε πάντα αγαπημένοι, ερωτευμενοι και πολύτεκνοι!!!!!!!!!!

Ποια μωράκια περιμένουμε μέσα στο σκ???? βοηθήστε με λίγο!

Ελένης? Δεσποινας???? Λιάνας???? τα έχω μπερδέψει??????

<3

τσιπουριδιον κι εγω τα εχω μπλέξει και δεν ξερω πού θα παει ο πελαργοςςςς!!! Οσο για τα κιλακια ευγε, ευγε και ευγε! και παροτι ησουν και τουρλα πρησμενη! μπραβο!

vasdeli χανομαι γιατι εχω γινει γκρινιαρουλα και το ξερω ( ανυπομονω για το παπι και θελω να βγει τωραααααααα, το σπιτι δεν εχει στηθει ακομα και Κυριος οιδε ποτε, το μωρο Βολο-Αθηνα και τουμπαλιν και δεν τον εχω μαζι μου, τελοσπαντων....) κι ετσι λεω κατσε μην τα ζαλιζω τα κοριτσια μου και δεν μου ξαναμιλησουν ;) και ειναι και μερες γεματες με χαρμοσυνα νεα και δεν ταιριαζουν οι μαυριλες, OCTOBER POWER F E (αν και μαλλον septeber power εγινε μου φαινεται χιχιχι)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα σκατούλες μου!!!

Τι κάνετε?? Όντως ρόζισε η λίστα, έτσι θα πάει: πρώτα τα ροζ, μετά όλα τα γαλάζια!! Φαντάζεστε?? :tongue:

Ηλιάννα χαίρομαι που είσαι καλύτερα και που στήνεις σχέδιο εξόντωσης σε αυτούς που σου σπάνε τα νεύρα!! Εμένα δεν μου μέτρησε ποτέ τράχηλο, απλά έβλεπε ότι είναι κλειστός, οπότε δεν ξέρω τι να σε πω...

vasdeli πάλι καλά με τους Γερμανούς!! Ε, δεν είναι Έλληνες, ξέρουν από after sales service... Σχετικά με το ζάχαρο, μου είπε η ενδοκρινολόγα μετά που θα τελειώσω από τον θηλασμό, να κάνω μία καμπύλη 2ωρη με 5 τρυπήματα. Επίσης αααααν έχω διάθεση και απορία (που δεν έχω) μπορώ μία στο τόσο να μετράω ζάχαρο νηστείας και ζάχαρο 2 ώρες μετά το μεσημεριανό... Καλά το νηστείας δεν προλαβαίνω και να θέλω (που δεν θέλω) επειδή όταν το νινί θέλει βυζί και μετά άλλαγμα και μετά αγκαλίτσες, εγώ αρπάζω ένα κομμάτι κέικ - ή ό,τι βρω - και χλαπ το τρώω! Πού να με βρω νηστικιά να κάνω μέτρηση ζαχάρου!!

ellain θα σε μαλώσω!! Εδώ λέμε τον πόνο μας, τις χαρές μας, τα κουλά μας, ό,τι μας κάτσει!! Είναι δυνατόν να μην γράφεις επειδή δεν είσαι στο κλίμα?? Αααααααααααααα!! Μην το ματακάνεις!!!

Λοιπόν: πήγα στο ΙΚΑ, πήρα λεφτάκια :D. Πήγα μετά στον ΟΑΕΔ, γινόταν τέτοιος χαμός που σταμάτησαν να μοιράζουν χαρτάκια. Και μου είπαν ότι θέλει τουλάχιστον 3 ώρες για να εξυπηρετηθείς σε καθημερινή βάση... Μπορώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση σε ΚΕΠ να εξουσιοδοτήσω τον σύζυγο να παραλάβει το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ?? Μια συνάδελφος μου είπε πως μπορώ... Εσείς τι νομίζετε/ξέρετε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

vasdeli χανομαι γιατι εχω γινει γκρινιαρουλα και το ξερω ( ανυπομονω για το παπι και θελω να βγει τωραααααααα, το σπιτι δεν εχει στηθει ακομα και Κυριος οιδε ποτε, το μωρο Βολο-Αθηνα και τουμπαλιν και δεν τον εχω μαζι μου, τελοσπαντων....) κι ετσι λεω κατσε μην τα ζαλιζω τα κοριτσια μου και δεν μου ξαναμιλησουν ;)

x.gifa.gifz.gifo.gifm.gifa.gifr.gife.gifs.gif

εδώ εχουμε πει και έχουμε πει τόσους μήνες .... τώρα στο τέλος θα μας πειράξει;;;;;;; χιχιχιχιχιχιχιι

βρε αν δεν τα πεις εδώ που θα τα πεις Μανα Κουράγιο μου;

έλα και χωστα , παραδειγματίσου από τη Δεσποινα! χιχιχιχιχιιχ

<3

To πόδι είναι λίγο καλύτερα, ήδη φάνηκε μία τρυπούλα μικρουλίνα που έχει λίγο πύο. Υποθέτουμε ότι είναι το σημείο που μου έκανε την ένεση το ζώον!! Και άμα δεις πού την έκανε, θα φρίξεις!! Καμία σχέση με ποπό, η βλαμμένη!!

Μειώθηκε λίγο το πρήξιμο, εξακολουθεί βέβαια να πονάει. Να φανταστείς το βράδυ κοιμήθηκα αγκαλιά με την μικρή επειδή ήξερα ότι αν κοιμόταν στο λίκνο δεν θα μπορούσα να σηκωθώ με ευκολία να την θηλάσω όποτε το ζητούσε. Καλά μούφα, δεν το έκανα μόνο γι' αυτόν τον λόγο, επειδή μου αρέσει την πήρα στο κρεβάτι :D, αλλά και να μην ήθελα (σιγά μην ίσχυε) δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Όλο το βράδυ δεν σηκώθηκα να την αλλάξω, ούτε την είχα ελέγξει, επειδή πονούσα. Ο σύζυγος δεν μπορούσε να βοηθήσει επειδή είχε υπόνοια ότι κρυολόγησε οπότε τον έβαλα καραντίνα... Τελικά το πρωί που σηκώθηκα να την αλλάξω, ίσα που είχε λερωθεί η ψυχούλα μου... Σχεδόν τπτ...

Ψήνω τον σύζυγο να μου στείλει στο κινητό ένα βιντεάκι που έχει τραβήξει να ξεραθείτε στα γέλια... Μάλλον ψήνεται, θα δείξει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα σκατούλες μου!!!

Τι κάνετε?? Όντως ρόζισε η λίστα, έτσι θα πάει: πρώτα τα ροζ, μετά όλα τα γαλάζια!! Φαντάζεστε?? :tongue:

Ηλιάννα χαίρομαι που είσαι καλύτερα και που στήνεις σχέδιο εξόντωσης σε αυτούς που σου σπάνε τα νεύρα!! Εμένα δεν μου μέτρησε ποτέ τράχηλο, απλά έβλεπε ότι είναι κλειστός, οπότε δεν ξέρω τι να σε πω...

vasdeli πάλι καλά με τους Γερμανούς!! Ε, δεν είναι Έλληνες, ξέρουν από after sales service... Σχετικά με το ζάχαρο, μου είπε η ενδοκρινολόγα μετά που θα τελειώσω από τον θηλασμό, να κάνω μία καμπύλη 2ωρη με 5 τρυπήματα. Επίσης αααααν έχω διάθεση και απορία (που δεν έχω) μπορώ μία στο τόσο να μετράω ζάχαρο νηστείας και ζάχαρο 2 ώρες μετά το μεσημεριανό... Καλά το νηστείας δεν προλαβαίνω και να θέλω (που δεν θέλω) επειδή όταν το νινί θέλει βυζί και μετά άλλαγμα και μετά αγκαλίτσες, εγώ αρπάζω ένα κομμάτι κέικ - ή ό,τι βρω - και χλαπ το τρώω! Πού να με βρω νηστικιά να κάνω μέτρηση ζαχάρου!!

ellain θα σε μαλώσω!! Εδώ λέμε τον πόνο μας, τις χαρές μας, τα κουλά μας, ό,τι μας κάτσει!! Είναι δυνατόν να μην γράφεις επειδή δεν είσαι στο κλίμα?? Αααααααααααααα!! Μην το ματακάνεις!!!

Λοιπόν: πήγα στο ΙΚΑ, πήρα λεφτάκια :D. Πήγα μετά στον ΟΑΕΔ, γινόταν τέτοιος χαμός που σταμάτησαν να μοιράζουν χαρτάκια. Και μου είπαν ότι θέλει τουλάχιστον 3 ώρες για να εξυπηρετηθείς σε καθημερινή βάση... Μπορώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση σε ΚΕΠ να εξουσιοδοτήσω τον σύζυγο να παραλάβει το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ?? Μια συνάδελφος μου είπε πως μπορώ... Εσείς τι νομίζετε/ξέρετε?

clelia Ποσες φορες θα το πω :tongue::tongue::tongue: δουλευω στον ΟΑΕΔ μαλλον δουλευα τωρα του χρονου ξανα χαχαχα....Οχι δεν μπορει κανεις αλλος να παρει τα λεφτα που δικαιουσαι για την μητροτητα ουτε καν για το εξαμηνο ουτε καν για το οικογενειακο επιδομα ειναι αυστηρα και μονο προσωπικο δικο σου ....

Ο χαμος που γινεται ειναι γιατι τωρα κ μεχρι της 20/11 αν θυμαμαι δινουν το εκτακτο οικοδομικο - εποχιακο βοηθημα... και λογο ελειψης πλεον προσωπικου υπαρχουν αυτες οι καθυστερησεις στην ουρα.

αληθεια σε ποιον ΟΑΕΔ πηγες?

Πω πω γεμισαμε νουνακια χαχαχαχαχ

Ρενα να σου ζησει σαν τα ψηλα βουνα :P:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Έχετε χαιρετίσματα από τη Γιωτίτσα μας! Την επισκέφτηκα στο μαιευτήριο!!! Είναι πολύ καλά, είχε πολύ εύκολη γέννα, δεν πονάει, το μωράκι της είναι σκέτη κουκλίτσα και πολύ ήσυχη!!! Της αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και είμαι ενθουσιασμένη γιατί μετά από πολύ καιρό κράτησα μωράκι στην αγκαλιά μου και μάλιστα October power – διπλή συγκίνηση!!! Πότε ήταν μέσα στην κοιλίτσα της και πότε βγήκε ένα κανονικό ανθρωπάκι;;; Απίστευτα συναισθήματα!!! Είναι μια υπέροχη οικογένεια και ο άντρας της πολύ οικείος, τους αξίζουν τα καλύτερα!!! Λογικά τη Δευτέρα θα επιστρέψουν σπίτι τους!!!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες όσες μείναμε, να έρθει η ώρα η καλή και να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας!

Θα μπω αργότερα να σας διαβάσω!

Σας φιλώ, πάω να καθαρίσω τσιπουρίτσες, ανάλατες… για να δούμε πως θα είναι;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Clelia & Tsip μου σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τα καλα σας λογια :):) Μου την σπαει , κιολας να "κλαιγομαι" για πραγματα που εχουν λυση, πρεπει απλα να κανω υπομονη :) Ολα θα λυθουν αυτοματα οταν θα ερθει το παπιιιιιιιιι, το ξερω :)

οσο για το μωρακι σου, Κλελια, ειδες που καταλαβε το σκατουλι οτι η μαμα ποναει και καθολου δεν σε κουρασε το βραδυ? Το μαναρακι μου...

Αγγελικη τι καλα που πηγες στην Γιωτιτσα! Η βασιλισσα της κουκλιτσα ετσι? Πολυ συγκινουμαι που δημιουργουνται φιλιες μεσα απο το καφε μας... Αντε με το καλο να πανε στο σπιτακι τους και η ωρα η καλη για μας τις υπολοιπες....(παπακιιιιιιιιιι ακουςςςςςςςςςςςςς?????)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κούκλες μου πως είστε αγγελική α τι λέει η γιωτουλα μας πως είναι /?

Ηλιάννα χαίρομαι που είσαι καλύτερα και που στήνεις σχέδιο εξόντωσης σε αυτούς που σου σπάνε τα νεύρα!!

Είναι το φόρτε μου αυτό ιχιχιχ

Τελικά τι έγινε με το απόστημα πως είσαι πονάς ?

:tongue::tongue:

x.gifa.gifz.gifo.gifm.gifa.gifr.gife.gifs.gif

εδώ εχουμε πει και έχουμε πει τόσους μήνες .... τώρα στο τέλος θα μας πειράξει;;;;;;; χιχιχιχιχιχιχιι

βρε αν δεν τα πεις εδώ που θα τα πεις Μανα Κουράγιο μου;

έλα και χωστα , παραδειγματίσου από τη Δεσποινα! χιχιχιχιχιιχ

<3

χαχαχαχχαχα:D:D:D:D:Dακριβως αυτο ημουν ετοιμη να της γραψω!!! κοπελα μου οση γκρινια εχω ριξει εγω εδω μεσα δεν την εχετε ριξει ολες οι αλλες μαζι!!!! ΧΩΣΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Λοιπον, σε 2 ωριτσες παω να παρω το αμορε απο το αεροδρομιο και μετα λεω να παω να γεννησω..τι λετε;;; καλα δεν θα ηταν μωρε;;:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...