Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλάκια Δέσποινα και με το καλό να δεχτείς το στεφάνι

και που ξέρεις; μπορεί κάτι να πει στο γιο και να τον πείσει να βγει.

Οι άντρες τα βρίσκουν καλύτερα μεταξύ τους!!! :P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινακι εγω πάλι λέω μολις ερθει ο συζυγος να τον στριμωξετε τον γιο :tongue: - όπως ειπε και ο γιατρος μου!!!

Αν δει τα δυσκολα θα την βρει την εξοδο, που θα πάει!!!χαχα

Καλως να τον δεχτεις!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Φιλάκια Δέσποινα και με το καλό να δεχτείς το στεφάνι

και που ξέρεις; μπορεί κάτι να πει στο γιο και να τον πείσει να βγει.

Οι άντρες τα βρίσκουν καλύτερα μεταξύ τους!!! :P

στη μπαλα μονο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι τραβηξες και εσυ παιδι μου με τη ντουλαπα της αρτας ;:D:D ακομα γελαω με το σχολιο!!!πολυ επιτυχημενο λεμε!!! με γεια και τις καινουριες κουρτινες!!ακουγονται σουπερ!!και εγω γαζα εχω σε ολο το σπιτι!

Δεσποινακι εγω πάλι λέω μολις ερθει ο συζυγος να τον στριμωξετε τον γιο :tongue: - όπως ειπε και ο γιατρος μου!!!

Αν δει τα δυσκολα θα την βρει την εξοδο, που θα πάει!!!χαχα

Καλως να τον δεχτεις!

Το χμ χμ.... εδω και 2 μηνες εχει μια ταμπελα απεξω που γραφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Και εκει εργαζεται μονο ο μπεμπης!!:tongue::tongue: ασε δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη λεμε!!! εχει φαει χοντρη πορτα το στεφανι!!προτιμω να γεννησω στις 50 εβδομαδες!!!

Διαφημίσεις

στη μπαλα μονο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι τραβηξες και εσυ παιδι μου με τη ντουλαπα της αρτας ;:D:D ακομα γελαω με το σχολιο!!!πολυ επιτυχημενο λεμε!!! με γεια και τις καινουριες κουρτινες!!ακουγονται σουπερ!!και εγω γαζα εχω σε ολο το σπιτι!

Άσε το ζήσαμε κι αυτό..... :evil:, αλλά το Boss κορυφή, με έστελνε κάθε φορά μ' αυτά που μου έλεγε στο τηλέφωνο... στην καρακοσμάρα του τελείως......

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ρε κορίτσια στο facebook πως σας βρίσκω? Δεν έχω προφιλ (ή μαλλον είχα αλλά το διέγραψα) αλλά μπαίνω από 2 φιλενάδων μου. Υπάρχει γκρουπ? :confused::confused:

ναι αλλα πρεπει να εχεις δικο σου account για να σου στειλουμε προσκληση να γινεις μελος!! ειναι κλειδωμενο!! ανοιξε ενα λογαριασμο καλεεε!!!

Άσε το ζήσαμε κι αυτό..... :evil:, αλλά το Boss κορυφή, με έστελνε κάθε φορά μ' αυτά που μου έλεγε στο τηλέφωνο... στην καρακοσμάρα του τελείως......

καλα μιλαμε ο ανθρωπος ειναι πυροβολημενος!!!! μπιιιζζζζ!!!!

ναι αλλα πρεπει να εχεις δικο σου account για να σου στειλουμε προσκληση να γινεις μελος!! ειναι κλειδωμενο!! ανοιξε ενα λογαριασμο καλεεε!!!

Είχα αλλά βαρέθηκα τη γκρίνια από το στεφάνι μου και βγήκα να μην με πρήζει... Καρκινάκι είναι κι η γκρίνια είναι το ατού του!!! :tongue::tongue:

Η μια φίλη μου (που μπαινω από το account της ) είναι εγκυος κι αυτή. Δεν γίνεται να της στείλετε εκεινής προσκληση??

ttB9p3.png

Είχα αλλά βαρέθηκα τη γκρίνια από το στεφάνι μου και βγήκα να μην με πρήζει... Καρκινάκι είναι κι η γκρίνια είναι το ατού του!!! :tongue::tongue:

Η μια φίλη μου (που μπαινω από το account της ) είναι εγκυος κι αυτή. Δεν γίνεται να της στείλετε εκεινής προσκληση??

ξερεις τι γινεται; επειδη εκει μεσα ανεβαζουμε οικογενειακες φωτο ειναι λιγο δυσκολο...κανε παιδι μου ενα λογαριασμο με μουφα επιθετο!!

Διαφημίσεις

Έχει φάει τρελό κόλλημα και εμένα το φβ, είναι γενικό το κακό δηλαδή...

fragolina έχει δίκιο η Δέσποινα!

Καληνύχτα Πετρούλα!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ξεκόλλησε το φβ επιτέλους.....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...