Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια που εχω παραγγειλει το κρεβατακι και την αλαξιερα και λογω των φορτηγατζηδων δεν μπορουν να κατεβουν μου ειπαν .. και πως εστειλαν δικο τους φορτηγο απο εδω και μαλλον θα ερθει το σαβαβτο να τους ξαναπαρω ενα τηλ μου ειπαν τοτε....αν εχουν ερθει να μου τα φερουν απο Δευτερα...Γμτ και ειναι ετοιμα αντε να ολοκληρωθει το σπιτακι μου πια

αχ ελενη μου μακαρι τετοια ωρα αυριο να τον εχουμε εδω μαζι μας δεν εχει χορτασει την μικρη κι οταν την ακουει να κανει αγκου απο το τηλεφωνο μονο τα κλαμματα που δεν βαζει ...

κι εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι τωρα baby planet .....

σιγα 2 πλυντηρια εχω βαλει απο την ημερα που βγηκαμε με ρουχα της μικρης το οποιο το πρωτο πλυντηριο τα εκανα μουσκεμα :)

αφου τα επλυνα με τα δικα μας απορυπαντικα και με τοπου πηρε η νυφη μ την βλακεια που εκανα τα ξαναβαλαμε για πλυσιμο .... 6 ωρες πλυσιμο κανανε τα παιδικα της χαχαχαχαχ

ε θα μαθω που θα παει :P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Φωτεινούλα μόνη με ένα μωρό στο σπίτι, είσαι και πρωτομάνα... Υπομονή... Κι όχι τπτ άλλο, αλλά ούτε η δουλειά του έγινε... Όσο για τα πραγματάκια που περιμένετε, εδώ στο Ελλάντα ο καθείς όταν εκνευρίζεται θεωρεί λογικό όλος ο κόσμος να επηρεάζεται, μήπως και τον συμπονέσει... Τι να πει κανείς για την γαϊδουριά του κοσμάκη...

Κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι: έχω καταψύξει ένα σακουλάκι με γάλα. Θα το αφήσω σε θερμοκρασία δωματίου για να ξεπαγώσει, πόση ώρα περίπου θέλει αυτό?? Μετά θυμάμαι, μπεν μαρί κλπ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιωτίτσα μου να σου ζήσει! Απ'ότι κατάλαβα τσακ μπαμ την έβγαλες την μπέμπα!

Κλέλια μου τι σου έκανε???? Ήμαρτον η μαλ...ω! Θες τωρα που θα πάω στο μητέρα να μου την περιγράψεις να την περιποιηθώ? :tongue::tongue::tongue:

Πήγα γιατρό και δεν εχει εμπεδωθει ακόμα το μωρό. Σκέφτομαι πολύ σοβαρα την καισαρική Δευτερα-Τρίτη με ραντεβού. Κλέλια πως ήταν οι πρωτες 2 μέρες? Θέλω να μην στερηθω το μωρό μου λογω της επέμβασης...

ttB9p3.png

Κορίτσια πήρα μήνυμα από μια κοινή μας φίλη ότι έσπασαν τα νερά της Ρένας και πάει στο νοσοκομείο!

Με το καλό λοιπόν να έρθει και αυτή η μπεμπούλα!

καλά δεν παιζόμαστε, σήμερα είχα και εγώ από το μεσημέρι και μετά κάποιους περίεργους πόνους αλλά μάλλον τη γλύτωσα :tongue:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γιωτίτσα μου να σου ζήσει! Απ'ότι κατάλαβα τσακ μπαμ την έβγαλες την μπέμπα!

Κλέλια μου τι σου έκανε???? Ήμαρτον η μαλ...ω! Θες τωρα που θα πάω στο μητέρα να μου την περιγράψεις να την περιποιηθώ? :tongue::tongue::tongue:

Πήγα γιατρό και δεν εχει εμπεδωθει ακόμα το μωρό. Σκέφτομαι πολύ σοβαρα την καισαρική Δευτερα-Τρίτη με ραντεβού. Κλέλια πως ήταν οι πρωτες 2 μέρες? Θέλω να μην στερηθω το μωρό μου λογω της επέμβασης...

γιατί να κάνεις καισαρική αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος. Άλλωστε έχεις ακόμα μέρες μπροστά σου, φυσικά είναι δική σου απόφαση.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

ΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Με κανέναν πόνο!!! Σε λίγο θα κρατάς το θαυματάκι σου αγκαλίτσα!!!

fragolina νομίζεις την θυμάμαι την κάργια?? Συνέχεια μπαίνανε στο δωμάτιο: μου αλλάζανε σεντόνια, μου μετρούσαν ζάχαρο, μου δίναν φάρμακα, μου φέρναν το φαγητό, μου έπαιρναν τα άδεια πιάτα, μου έκαναν ενέσεις... Πού να θυμάμαι γμτ!!!

Σχετικά με την καισαρική, εμένα μου έβγαλαν την επισκληρίδιο από την ανάνηψη ακόμα. Την πρώτη μέρα ήμουν με ορό και καθετήρα, οπότε δεν σηκωνόμουν και δεν πονούσα όταν ήμουν ακίνητη. Να φανταστείς την 1η παυσίπονη την έκανα το βράδυ στις 11.30 προληπτικά, για να κοιμηθώ καλύτερα. Και όταν ήρθε η νοσοκόμα με βρήκε στα πλάγια και έμεινε κάγκελο... Την 2η μέρα μου έβγαλαν ορό και καθετήρα και με σήκωσαν και μου είπαν να περπατάω. Όντως πονούσα λίγο, αλλά ανεκτά. Παυσίπονη έκανα επειδή έσκασα στα γέλια και πονούσε η τομή (πολύ όμως, αλλά και εγώ ξεράθηκα από τα γέλια!!). Την 3η μέρα ήμουν πολύ καλύτερα, περπατούσα με πολύ λίγο πόνο... Βέβαια εγώ ήμουν λίγο περιπτωσάρα: ακόμα και του γιατρού μου του έκανε εντύπωση που δεν πονούσα και που είχα τόσο καλή διάθεση :confused:.

Για να θες να είσαι με το μωρό να υποθέσω ότι θα είσαι σε μονόκλινο? Αν ναι, μπορεί να κοιμηθεί μαζί σου η μαμά σου/ο σύζυγός σου/η αδελφή σου στην πολυθρόνα που γίνεται τεράστιο και ανετότατο κρεβάτι και να σου φέρνει το μωρό στο στήθος όταν κλαίει και να καλεί τις νοσηλεύτριες όταν το νινί τα κάνει πάνω του :D. Αν είσαι σε 3κλινο με rooming in δεν ξέρω τι γίνεται, κατά πόσο μπορεί να μείνει μαζί σου κάποιος το βράδυ... Μόνη σου πάντως δεν παλεύεται με τίποτα την 1η μέρα να είσαι με το μωρό, θέλεις βοήθεια...

Υ.Γ. ΠΟΝΑΩ (το μπούτι μουουουου)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κορίτσια πήρα μήνυμα από μια κοινή μας φίλη ότι έσπασαν τα νερά της Ρένας και πάει στο νοσοκομείο!

Με το καλό λοιπόν να έρθει και αυτή η μπεμπούλα!

καλά δεν παιζόμαστε, σήμερα είχα και εγώ από το μεσημέρι και μετά κάποιους περίεργους πόνους αλλά μάλλον τη γλύτωσα :tongue:

Με το καλό η Ρένα μας!!!!!!! αν εχεις κάποια ενημέρωση Ελένη πες μας!!!!!!!!

... κι εσύ με το καλό προς το τέλος της εβδομάδας !!!!!!! <3

Με το καλό να έρθει και της Ρένας το θαυματάκι!

Έλενά μου τη Δευτέρα μπαίνω στην 40η εβδομάδα (τελική έχω 4/10) οπότε το μπεμπουλάκι μου δεν είναι προωρο. Όντως ιατρικός λόγος , εκτός από τη μυωπία μου -που τώρα την μέτρησαν 8 και 8,25- δεν υπάρχει αλλά είναι θέμα χαρακτήρα και πως νιώθει κανεις πιο ασφαλής ή πιο άνετα.... Τουλάχιστον δεν είναι μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο το παιδάκι μου.

Κλαιράκι ευχαριστώ πολύ, ησουν κατατοπιστικότατη!:D:D

ttB9p3.png

Με το καλό στο Ρενάκι μας!!!!!

Όντως δεν παιζόμαστε… κι άλλο Σεπτεμβριανό μωράκι και φυσικά κοριτσάκι! Με το καλό λοιπόν!!! Πάμε για το ένατο!!!

Ελένη μάλλον κι εγώ αυτό θα κάνω, θα πάρω και από τις 2, λογικά θα της δώσω (αν χρειαστεί) την καουτσούκ και αν δω ότι τη σουτάρει δοκιμάζουμε και με την άλλη…

Αχ βρε Κλειώ μου τι τραβάς; το έπαθες σαν την πεθερά μου κι εσύ… έκανε επέμβαση ολική αρθροπλαστική γόνατος τον Απρίλιο, είναι μια χαρά από αυτό και ταλαιπωρείται με ένα αιμάτωμα που της δημιουργήθηκε στη φτέρνα όσο ήταν στο νοσοκομείο (από την ακινησία)... και μετά από τόσους μήνες δεν έχει φύγει όπως της είχαν πει, αλλά αντιθέτως πήγε να πάθει μεγάλη ζημιά γιατί προχώρησε προς τα μέσα… και από τον Αύγουστο πηγαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο της το καθαρίζουν και της κάνουν αλλαγή…. πίκρα μεγάλη, γιʼ αυτό πρόσεξέ το τώρα που είναι νωρίς. Να τρως μαχαίρι και να είσαι μια χαρά και να τραβάς λούκι από βλακείες και ανευθυνότητες μερικών;;; Είναι απαράδεκτο……

Τσιπουράκι = όργιο :D

Α κλείσαμε και κουρτίνες, τελικά για το παιδικό πήραμε εκρού γάζα την απʼ έξω και πορτοκαλί πάλι γάζα την από μέσα με εκρού πιάσιμο, για την κρεβατοκάμαρά μας μια (δεν ξέρω ύφασμα) χρώμα προς το φούξια-κόκκινο δεν ξέρω ακριβώς τι… και για την κουζίνα ένα δίχτυ-πλέγμα για μπροστά και πίσω λεπτή σε αντίστοιχο χρώμα! Για να δούμε τι θα δούμε…

Φωτεινούλα με το καλό να δεχτείς αύριο τον αντρούλη σου!!! Όχι που δεν θα έτρωγες σουτ από τη μπουμπού σου!!!

Αχ και εσύ αναβολές έχεις στις παραλαβές…. μια απʼ τα ίδια κι εγώ… σήμερα ήταν να παραλάβω κρεβάτι κλπ αλλά δεν… χάλασε το φορτηγό… οπότε πάμε από Σάββατο και μετά…

Αστραφτερά θα βγήκαν τα ρούχα της μικρής μετά από τόσο πλύσιμο!!! :tongue:

Fragolina ότι και να αποφασίσεις τελικά με το γιατρό σου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείτε και οι δυο σας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει και της Ρένας το θαυματάκι!

Έλενά μου τη Δευτέρα μπαίνω στην 40η εβδομάδα (τελική έχω 4/10) οπότε το μπεμπουλάκι μου δεν είναι προωρο. Όντως ιατρικός λόγος , εκτός από τη μυωπία μου -που τώρα την μέτρησαν 8 και 8,25- δεν υπάρχει αλλά είναι θέμα χαρακτήρα και πως νιώθει κανεις πιο ασφαλής ή πιο άνετα.... Τουλάχιστον δεν είναι μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο το παιδάκι μου.

Κλαιράκι ευχαριστώ πολύ, ησουν κατατοπιστικότατη!:D:D

Φυσικά να κάνεις έτσι όπως αισθάνεσαι πιο ασφαλής ή πιο άνετα και να μιλήσεις με το γιατρό σου. Στο τικεράκι σου φαίνεται λίγο μικρότερη η εγκυμοσύνη σου.

Ελπίζω ό,τι και αν αποφασίσεις όλα να πάνε καλά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελένη μάλλον κι εγώ αυτό θα κάνω, θα πάρω και από τις 2, λογικά θα της δώσω (αν χρειαστεί) την καουτσούκ και αν δω ότι τη σουτάρει δοκιμάζουμε και με την άλλη…

Αγγελική να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να μη αρέσει στο μωρό και όχι μόνο το υλικό αλλά και η συγκεκριμένη πιπίλα που θα επιλέξεις. Στο γιο μου δοκίμασα πολλές μέχρι να πάρει μια ενώ η κόρη μου ήταν πιο εύκολη σε αυτό το θέμα. Βέβαια ο πρώτος την έκοψε πολύ πιο δύσκολα αργότερα.

Clelia θα μας βάλεις καλέ καμιά φωτογραφία της μπουμπού σου στο fb;

Θέλουμε να γεμίσει το άλμπουμ με μωράκια!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ωωωωωπ κι αλλο μνακι σκαει μυτη???Ετσι ετσι να γεμιζουμε νυφες!!!

Με το καλό και με εναν πόνο στη Ρένα!!

Φωτεινη αυτες οι απεργιες εχουν αφησει πολύ κοσμο ξεκρεμαστο..Λίγη υπομονη και θα ερθει και η προικα σας!!

Fragolina με το καλό να ειναι μονο και η απόφαση ειναι δικη σας και θα αφορα το καλό του παιδιου!!

Τσιπουρααα !!!Εεεεεεεετσι εεεεεεεετσι, ξερεις εσυ!!!!!!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και μια τελευταία ενημέρωση από τη γλυκιά μανούλα-τη Γιωτίτσα μας:

"...με τη χάρη του Θεού γεννήθηκε η μικρούλα μας το μεσημέρι 3240 και 49 εκατοστά. Η γέννα ήταν αρκετά εύκολη και τώρα είμαι πολύ καλά δεν πονάω καθόλου. Θα σας ενημερώνω. Σας φιλώ."

Ευτυχισμένες στιγμές που ζουν τώρα τα κοριτσάκια μας, Γιωτίτσα και Chrisaki!

Και η λίστα με την τελευταία ενημέρωση:

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Ελένη θα το ψάξουμε το θέμα!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τι εγινε ρε παιδιααααα!!!!! μια μερα δεν μπηκα και ειχαμε 3 γεννες!!!:D:D:D:D

κοριτσια να σας ζησουν τα μπουμπουκια σας!!! δεν το πιστευω λεμε!!! τι εχει γινει ολα τα κοριτσια βιαζονται!!! αυτο δεν ειναι october power ειναι september fever!!!:D:D

απο τη ρενα δεν ειχαμε τιποτα νεοτερο;

ρε κλελια τι επαθες; τι σου εκανε η σκροφα; μιλαμε συγχιστηκα απιστευτα!μεγαλη ταλαιπωρια!!

τσιπουρακι πηρα το πμ εδω ειμαι ακομα:evil::evil:

και η πλακα ειναι οτι δεν εχω καθολου πονους σημερα!!!ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!τι να πω πια!!μ΄αρεσει που εχω και διαστολη!!! ελεφαντας ειμαι;

αυριο ερχεται το στεφανι μου (ΟΕΟΕΟΕ!!) Ελπιζω να μας την κανει τη χαρη ο μαγκας το σκ!! το εχω παρει και πατριωτικα να βγαλω το πρωτο τσουτσουνι του καφε!!

αληθεια η amelie δεν θα επρεπε να εχει γεννησει; και αυτη αγορι εχει!!που να χαθηκε;

fragolina γιατι μωρε θελεις καισαρικη χωρις λογο; κανε λιγο υπομονη κοριτσι μου...που θα παει...θα βγουν καποια στιγμη!!! (ποιος μιλαει για υπομονη θα μου πεις τωρα εε;;)

φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...