Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

σε ευχαριστώ Κλέλια :)

αυτό σκέφτομαι να κάνω να του τηλεφωνήσω και να του πω αν μπορεί να μου πάρει εκείνος το δείγμα, θα δω. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί οι πιο πολλές κοπέλες που ξέρω δεν έκαναν κολπικές εξετάσεις.

φιλιά

η Τσιπούρα σας :tongue:

τσιπουριτσα ο δικοσ μου γιατροσ μου ειπε οταν γυρισω απο την αυχενικη να παω στον μικροβιολογο να μου δωσει τα μπουκαλακια και να τα παω του γιατρου να μου παρει εκεινοσ το δειγμα...και μετα να τα ξαναπαω του μικροβιολογου να τα εξετασει.γιατι δεν κανεισ κι εσυ το ιδιο?πιστευω οτι ο γιατροσ αλλιωσ θα σε προσεξει εκει κατο απο τον μικροβιολογο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσακια καλημερα!!!

(Ξεκιναω να σας γραψω και τοτε ακριβως αρχιζουν να χτυπανε τα τηλεφωνα!Και ειστε και πολλες κι εγω πολυλογου, ξεχναω τι θελω να γραψω. Λοιπον παλι απο την αρχη...)

Λοιπον, πρωτα απο ολα θα δεχτω συμβουλη απασων των συμφορουμιτισσων και θα παω στρατοπεδο για Πασχα (λες και ειχα αλλη επιλογη!). Θα μου φερει και το αγορι μου τιποτα να μπουκωσω και θα ησυχασω! tsipouropsaro την συνταγη για το μπουτακι ωστοσο την θελω!!!

CLELIA θα σε μαλωσω και πολυ μαλιστα, εσυ που εισια τερας αισιοδοξιας, που ειχες και τις ατυχιες σου και σηκωσες κεφαλι, θα σε φοβισει μια αυχενικη. Λοιπον Τριτη 23/03 εσυ 09.15 , εγω 10.00 θα κανουμε τις αυχενικες μας και θα πανε ολα τελειααα!!! Θα σε σκεφτομαι και θα σου στελνω θετικη ενεργεια! Οσο για την εβδομαδα κυησης και αυχενικη εγω θα ειμαι 11+1, και σκεφτομουν κι εγω αν ειναι νωρις κι ετσι το εψαξα. Τα περισσοτερα αρθρα λενε 11-14 εβδομαδες. Οποτε ειμαστε οκ. Σε καλυψα???

tsipourini για το ρεζους ειναι ντιπ ασχετη και δεν μπορω να σε βοηθησω. Για τις κοπλικες ομως, εγω οντως ειχα κανει λιγους μηνες πριν τη εγκυμοσυνη τυχαια. Ομως κατα την γνωμη μου αν δεν υπαρχει κατι να σε βαλει σε υποψια (δυσοσμα υγρα, τσουξιμο κτλ), δεν ειναι και τοσο τρομερο αν δεν τις κανεις. Αν παλι θες, τουλαχιστον ας την κανει ο γιατρος να εισαι σιγουρη για τους χειρισμους του. Επιπλεον, θελω να πω ο καθε γιατρος βαραει το βιολι του. Ας πουμε εμενα με ρωτησε οπωσδηποτε για κοπλικες, αλλα απο την αλλη δεν μου εχει ζητησει ακομα γενικη αιματος-ουρων. Οποτε μην τρελαινεσαι!

chris σιγα βρε μην αγχωθουμε και για την δουλεια. Ο,τι ειναι να γινει θα γινει, δουλειες θα ξαναβρεθουν, αρκει να κανουμε υγιη παιδακια και να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη. CARPE DIEM (παρε και το λατινικο μου :D)

ploegisi κανε αυτο που σε ευχαριστει και σε κανει ετσι-->:-D, μην σου πω ετσι-->:mrgreen:, αλλα φυσικα με μετρο. Τουλαχιστον 2-3 βδομαδες ακομα. Εγω παντα εκανα γυμναστικη και τωρα ψαχνομαι να κανω γιογκα παλι, κι ο συζυγος μου εγινε ετσι :twisted:, οταν του το ειπα!! χαχαχα! Εγω παντως νομιζω οτι το σωμα μας δινει τα μηνυματα του, μπορουμε και την γυμναστικουλα και τους χορους μας να κανουμε, αρκει να μην αγνοησουμε σημαντικα μηνυματα κουρασης και να μην το παρακανουμε. Και η γνωστη ατακα"παλια οι γυναικες δουλευαν στα χωραφια με την κοιλια στο στομα"(καλο, αλλα πολυφορεμενο!)

IRINI συμφωνω οτι αν ειναι να στραβωσει, θα στραβωσει. Οπως ειπαμε ολα με μετρο. Παρεπιμπτοντως, εισαι θηριο ετσι??? 9 κιλα και σκυβεις και σηκωνεις??? Μωρε μπραβο!! :P

Vqyip2.png

B4Snp2.png

σε ευχαριστώ Κλέλια :)

αυτό σκέφτομαι να κάνω να του τηλεφωνήσω και να του πω αν μπορεί να μου πάρει εκείνος το δείγμα, θα δω. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί οι πιο πολλές κοπέλες που ξέρω δεν έκαναν κολπικές εξετάσεις.

φιλιά

η Τσιπούρα σας :tongue:

Τσιπουριτσα μου καλη που θα σε φαω και αυριο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εγω εκανα κολπικες καθως και οι περισσοτερες πρωην εγγυες φιλες μου(τωρα εχουν μωρακια) και παλι ομως νομιζω πως και αυτο ειναι θεμα γιατρου!!!!!

εγω παντως τον πηρα τηλ. και του ειπα οτι εγω δεν αφηνω κανεναν αγνωστο να κανει οτιδηποτε εκει κατω και μου ειπε να παω να μου παρει δειγμα αυτος.Και καλα που πηγα γιατι δεν μου εβαλε καν διαστολεα(ετσι το λεν καλε αυτο δεν ξερω??)

επισης οση ωρα γραφω εχω την αισθηση οτι το εχω ξαναγραψει εαν σας τα εχω ξανα πει σορυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημέραααα!

σήμερα είμαι χαρούμενη δεν έχω αναγούλες βέβαια δεν πήρα το ασβέστιο το πρωι λέτε να φταίει αυτό θα δείξει.

εμένα η γιατρός μου έδωσε τις κολπικές εξετάσεις να τις κάνω μαζί με τον προγεννητικό έλεγχο. πάντως ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του απορώ την ίδια σχολή δε βγάλανε όλοι;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

καλημέραααα!

σήμερα είμαι χαρούμενη δεν έχω αναγούλες βέβαια δεν πήρα το ασβέστιο το πρωι λέτε να φταίει αυτό θα δείξει.

Μαρακι μπραβο, συνερχεσαι!!Φευγουν απο σενα οι αναγουλες και ερχονται σε μενα μου φαίνεται...Νοιωθω σημερα μια ναυτια, αλλο πράγμα!!

]εσείς τι κάνετε? κλωσάτε? ή το φορτώσατε σαν εμένα στον κόκκορα???

Μακαρι να μπορουσα να κλωσησω, νομιζω ομως οτι εξάντλησα όλο το χρόνο στην προηγούμενη εγκυμοσυνη..

Με ενα ζωηρο παιδακι απο το μεσημερι και μετα που σχολάω ουτε το βραδυ προλαβαίνω να κλωσησω..

Ααα βαλτε με και μενα στο κλάμπ "αρσης βαρων"...

14 κιλών ο κυριος!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone εισαι βραχος κι εσυ!!! ;) Πας σε κατηγορια πρωταθλητων εσυ!!!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι να μου πειτε αν σας συμβαινει κι εσας. Το πρωι που σηκωνομαι μια χαρα ειναι η κοιλιτσα μου μικρη-μικρη, το στηθος μου ειναι λιγο ευαισθητο κυριως επειδη κανω μπανιο και κρυωνω λιγακι. Κατατην διαρκεια της ημερας ομως ολα πρηζονται και φουσκωνουν (να σημειωσω οτι δεν εχω προβληματα πιεσης, την μετραω συχνα και απορω πως δεν λιποθυμω με το 8-6 που εχω παντα). Μην φανταστειτε καμια τρελη διαφορα, αλλα το παντελονι που το πρωι κουμπωνει ανετα, το μεσημερι με πιεζει να σκασω και ο στηθος το βραδυ ποναει και θελει ειδικο βολεμα για να κοιμηθω.Να ανησυχησω??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ELLAIN ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΗΤ 5/10 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 11ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!! :tongue::tongue::tongue:

ellain μου κάπως έτσι είμαστε όλες! κι εγώ το πρωί είμαι σαφώς πιο ξεφούσκωτη από ότι το απόγευμα. Το βράδυ πια...... ειδικά αυτό που έγραψες με το ειδικό βόλεμα για το στήθος.... όντως έτσι είναι

liana από όσο ξέρω (το άσχετο ψάρι) αλλάζεις μήνα κάθε 5 του μήνα εφόσον έχεις 5 ΠΗΤ, το ρώτησα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι κατάλαβα :)

όσο για τις εξετάσεις σας ευχαριστώ :) σκεφτόμουν ότι εφόσον θα πάω την παρασκευή καλό θα ήταν να πήγαινα σήμερα τις κάνω για αυτό είχα προβληματιστεί, αλλά σήμερα είναι κάπως το εντεράκι μου και δεν είμαι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Θα περιμένω να πάω την παρασκευή μάλλον να τον ρωτήσω από κοντά και βλέπουμε (αν θα με βρίσει ή όχι)

φιλιά σας και καλό απόγευμα, πάω σπίτι να ξαπλάρω γιατί σήμερα νοιώθω πολύ κουρασμένη

:)

Διαφημίσεις

Λιάνα όπως τα λέει η Τσιπουρα ειναι..Οτι ΠΗΤ εχεις αυτη την ημερομηνια αλλάζεις μηνα.

Εllain, όλα νορμαλ ειναι..Κι εγω το εχω παρατηρησει αυτο, απλά επειδη ολο και κατι θα τσιμπησουμε, όλα και κατι θαπιουμε αρχισει το φουσκωμα και γινεται πιο αισθητό.Εγω απο την 8 βδομαδα ειχα πρηστει πολύ, φαίνεται και στις φωτο..Τωρα ειμαι καλά όμως..Ειναι και στον οργανισμό, στην κατακρατηση υγρων για την ακριβεια..

Το στηθος ειναι πολύ πρησμενο τωρα, πήρε τα πάνω του μιας και μετα απο 14 μηνες θηλασμου πιο πολύ με σταφιδα εμοιαζε παρα με στηθος...:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγκυούλες μου καλησπέρα!!!!!Τι κάνετε?

Έχω τα τρεξίματα του γάμου και δεν προλαβαίνω να μπαίνω καθημερινά!!!!Δεν θυμάμαι πια εγκυούλα με ρώτησε αλλά εγώ θα απαντήσω!Ναι ο γάμος μου θα είναι ο κλασσικός παραδοσιακός κρητικός γάμος!!!!!

Λοιπόν εγώ τελικά απ'ότι κατάλαβα είμαι η μόνη που δεν έχει στενές σχέσεις με τον γυναικολόγο της!Έχει πάρα πολύ δουλειά και δυστυχώς δεν έχει χρόνο για να πηγαίνω για υπέρηχο όποτε ανησυχώ εγώ!

Μίλησα μαζί του όμως χθες γιατι και εγώ θέλω να φύγω το πάσχα και η διαδρομή που θα κάνω θα είναι με αυτοκίνητοκαι ήθελα να έχω την έγκριση του!Και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάω απλά να κάνω πολλές και συχνές στάσεις!!!

Ήθελα να ρωτήσω κάτι.Το βράδυ ξύπνησα απο έναν πόνο στην κοιλιά πολύ περίεργο,ήταν σαν να μου είχε πιάσει κάποιος τον αφαλό απο μέσα και να μου τον τραβούσε!Έχει νιώσει ποτέ καμιά σας κάτι παρόμοιο!Να ανησυχίσω?

Απο συμπτώματα μόνο οι εμετοί μου έχουν μείνει και αυτοί όχι καθημερινα πια!Ουτε το στήθος μου είναι τόσο πρησμένο ανεβηκα βεβαια ηδη ενα νουμερο αλλα δεν με ποναει πια!!!

Το ηρουκάκι σας!!!

Αααααααααααααα ευχαριστω για τις ευχες!!!(μην είμαι και γαιδούρα)

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

γεια σας και απο εμενα!!

τσιπουριτσα μην ανησυχεις για τις κολπικες εξετασεις δεν ειναι τιποτα. σου παιρνουν τοσο εξω το δειγμα που ουτε κατα διανοια δεν μπορει να παθει κατι το μπεμπακι. και ειναι σημαντικες εξετασεις (το μυκοπλασμα ευθυνεται για αποβολες σε προχωρημενη εγκυμοσυνη). εγω θα σε συμβουλευα να τις κανεις αν ο γιατρος σου στο προτεινει. και εγω τις εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και επειδη η γιατρος τωρα δεν μου ειπε να της κανω εχω σκοπο να της βαλω χερι στην επομενη επισκεψη!!

ellain και εγω μια απο τα ιδια ειμαι με τα φουσκωματα. το πρωι μια χαρα και το απογευμα το τζινακι ξεκουμπωτο. το στηθος μου εκτος του οτι μεγαλωσαν οι ρωγες δεν εχει μεγαλωσει ακομα αλλα σε αυτο μαλλον οφειλεται ο θηλασμος της μελινας αφου μολις σταματησα εγιναν μικροτερα απο οτι ηταν προ εγκυμοσυνης και πηραν την κατιουσα!! για να ξαναφουσκωσει μαλλον θελουν τρομπα τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: επισης συμφωνω και εγω ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΑΚΙ!!! ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ???ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!

maraki ζηλευω τρελα που σου σταματησαν οι εμετοι!!! και εμενα με πειραζουν τοσο πολυ ο σιδηρος και το ασβεστιο που τα σταματησα τελειως!!! δεν αντεχω!!! και εννοειται οτι και χωρις αυτα οι εμετοι καλα κρατουν!!! αν δεν σταματησουν δεν προκειται να τα ξαναρχισω δεν πα να λεει οτι θελει το ντοκτορι!τα εχω παιξει δεν αντεχω αλλο!! σε 5 μερες κλεινω το πρωτο τριμηνο και ακομα δεν εχω χαρει τιποτα σε αυτη την εγκυμοσυνη:cry::cry:

Clelia τι αγχος ειναι αυτο παιδι μου???μια χαρα θα ειναι η αυχενικη σου!!! και δεν ειναι καθολου νωρις!!! το μωρο στο πρωτο τριμηνο αναπτυσσεται σχεδον πληρως και μετα μονο μεγαλωνει!! και χερακια θα δεις και ποδαρακια και μυτουλα ολα!!! θα τρελαθεις σου λεω!! εγω εχω πατησει τα 34 και εχω σχεδον βεβαιη την αμνιο και παλι το εχω παρει ψυχραιμα!! αισιοδοξια παρακαλω!!! η δικια μου ειναι στις 22 θα σου βαλω 3d βιντεακι το βραδυ να τη δεις για να δεις ποσο ανεπτυγμενα ειναι τα μπεμπακια!!

chris σε καταλαβαινω απολυτα για τη δουλεια εγω παραιτηθηκα απο τη δουλεια μου για να παω σε αλλη καλυτερη και το βλημα στο ενδιαμεσο εμεινα εγκυος οποτε εμεινα και ανεργη!! εκατσα ενα χρονο για να μεγαλωσει λιγο η μικρη γιατι δεν ειχα κανεναν να την αφησω και μολις αποφασισα να ξαναψαξω για δουλεια ξαναεμεινα εγκυος!! (δεν με θελει δεν με θελει!!!) αλλα δεν με νοιαζει καθολου!!! περασα τον πιο ωραιο χρονο της ζωης μου και σκασιλα μου για τη δουλεια!! (αν και μου λειπουν τρελα τα λεφτακια μου ομολογουμενως!!!)

ΠΩ ΠΩ ΠΑΡΛΑ!!!!! ΞΕΣΑΛΩΣΑ ΠΑΛΙ!!!

Και ακομα δεν εγραψα τον πονο μου!!! εκτος του οτι σημερα ειμαι ολη μερα αγκαλια με την τουαλετα (και εφτιαξα και γαμω τα φαγητα-κοτοπουλο με φασολακια-παει και αυτο:?:???::?), το μελινακι εχει διαρροιες και πριν απο λιγο ηρθε αρον αρον το στεφανι απο τη δουλεια με 39 πυρετο!!!!:cry::cry: ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!Αν αρρωστησω παλι θα φρικαρω!!!:evil::evil::evil:

STONE & tsipouraki ευχαριστω για την πληροφορια, νιωθω πιο ηρεμη, νομιζα πως μονο σε εμενα συμβαινει καθε νυχτα οταν πεσει το σκοταδι να μεταλλασσομαι!!! χαχα

hroukaki τρελο γλεντι προβλεπω, μπαλωθιες, κρητικη λυρα και γαμοπιλαφο!! ποιος την χαρη σας!!! να περασετε σουπερ και να ειστε ευτυχισμενοι!!

despoina υπομονηηηηηηηηηηηηη...αυτο εχω να συστησω. Υπομονη γιατι μονο η μανα τους στηριζει ολους και η μανα τα τραβαει ολα. Θα περασουν ολα.

υ.γ. οι δικοι σας γιατροι πώς μετρουν το α τριμηνο? 12 εβδομαδες, 13 ή 14?? Εγω ρωτησα τον γιατρο στην προηγουμενη επισκεψη που ημουν 8 εβδομαδων," Δηλαδη, γιατρε, τωρα κλεινω τον δευτερο?" και μου λεει "Οχι, οχι εχουμε ακομα?!?!!!" . Ο,τι καταλαβατε, καταλαβα!

Επεξεργάστηκαν by ellain

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Εγκυούλες μου καλησπέρα!!!!!Τι κάνετε?

Έχω τα τρεξίματα του γάμου και δεν προλαβαίνω να μπαίνω καθημερινά!!!!Δεν θυμάμαι πια εγκυούλα με ρώτησε αλλά εγώ θα απαντήσω!Ναι ο γάμος μου θα είναι ο κλασσικός παραδοσιακός κρητικός γάμος!!!!!

Λοιπόν εγώ τελικά απ'ότι κατάλαβα είμαι η μόνη που δεν έχει στενές σχέσεις με τον γυναικολόγο της!Έχει πάρα πολύ δουλειά και δυστυχώς δεν έχει χρόνο για να πηγαίνω για υπέρηχο όποτε ανησυχώ εγώ!

Μίλησα μαζί του όμως χθες γιατι και εγώ θέλω να φύγω το πάσχα και η διαδρομή που θα κάνω θα είναι με αυτοκίνητοκαι ήθελα να έχω την έγκριση του!Και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάω απλά να κάνω πολλές και συχνές στάσεις!!!

Ήθελα να ρωτήσω κάτι.Το βράδυ ξύπνησα απο έναν πόνο στην κοιλιά πολύ περίεργο,ήταν σαν να μου είχε πιάσει κάποιος τον αφαλό απο μέσα και να μου τον τραβούσε!Έχει νιώσει ποτέ καμιά σας κάτι παρόμοιο!Να ανησυχίσω?

Απο συμπτώματα μόνο οι εμετοί μου έχουν μείνει και αυτοί όχι καθημερινα πια!Ουτε το στήθος μου είναι τόσο πρησμένο ανεβηκα βεβαια ηδη ενα νουμερο αλλα δεν με ποναει πια!!!

Το ηρουκάκι σας!!!

Αααααααααααααα ευχαριστω για τις ευχες!!!(μην είμαι και γαιδούρα)

ζηλευωωω!!!! μου αρεσουν τρελα οι προετοιμασιες του γαμου!!! βρηκες νυφικο?? ρε γαμωτο θα ηθελα να ξαναπαντρευτω μονο και μονο για να ξαναβαλω νυφικο απο εκει που πηρα το δικο μου. χαζευα την ιστοσελιδα τους χθες και εχει φτιαξει θεικα νυφικα φετος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...