Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλειώ αν θυμάμαι καλά και η Δέσποινα είχε πει ότι ήθελε σιλικονάτες και ότι είναι καλύτερες (αρκετά παλιά, νομίζω η Δέσποινα ήταν; ) και γιʼ αυτό μου έκαναν εντύπωση τα λόγια της φαρμακοποιού…, μήπως το έχει ακούσει και καμία άλλη;

Thank you και για την απάντηση για το απορρυπαντικό!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε θκατουλες!!!!Καθε φορα που μπαινω διαβαζω και νεες αφιξεις!!!

Να ζησουν τα καινουρια μωρακια!!Προγραμματισμενα και μη...Στο τελος η πάνω λίστα θα ειναι μονο ροζ και η κτ μονο μπλέ..αγρον αγοραζουν τα αγορια μας!!!

Εγω τις τελευταιες μερες εχω πονους στην πλατη και δυσκολευομαι να κατσω στην καρεκλα και δεν σας πολυπαρακολουθω..Το laptop αργει ακομη..:twisted:

Kλέλια μου περαστικα σου!!Τι σε βρηκε στα καλά καθουμενα..Με την αντιβιωση θα εισαι σιγουρα καλύτερα!!Δεν υπαρχει περιπτωση να περασει απο μονο του, πρεπει να το ανοιξετε καποια στιγμη??

Λιανα νομιζω θα εισαι η επόμενη, τα καφε ειναι καλός οιωνος σε αυτη τη φαση..Αντε με το καλό!!

Αγγελικουλα συμφωνω και εγω για τις θηλες καουτσουκ..Οσο για το απορρυπαντικό τελευαταια αγορασα το baby planet (υγρο απορρυπαντικο & μαλακτικο) και εμεινα ευχαριστημενη

Τσιπουρα κι εγω τον Ανασταση μου Οκτωβρη τον "επιασα"..Καλοκαιρινο μωρο μου μυριζει λέμεεεε!!!!!

Κατα φωνη..πάω ξυπνησε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αγγελικουλα συμφωνω και εγω για τις θηλες καουτσουκ..Οσο για το απορρυπαντικό τελευαταια αγορασα το baby planet (υγρο απορρυπαντικο & μαλακτικο) και εμεινα ευχαριστημενη

Πετρούλα τελικά δεν κατάλαβα αν είσαι υπέρ ή κατά του καουτσούκ :oops: και δεν είμαι και ξανθιά :rolleyes::tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουρα κι εγω τον Ανασταση μου Οκτωβρη τον "επιασα"..Καλοκαιρινο μωρο μου μυριζει λέμεεεε!!!!!

πάντως αν μείνω εγκυος τον οκτώβριο θα είναι πραγματικά ... δεν έχω λόγια... άστο

προς το παρόν είμαι τόσο μα τόσο πρησμένη (2 μέρα περιόδου) που τί να πω;

θα πάω στην διαιτολόγΑ σήμερα αμφιβάλω αν θα μπορέσει να με μετρήσει... τέλος πάντων

καλέ γέννησε και η γιωτίτσα; να σου ζήσει κοπέλα μου να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη. λοιπόν τα κοριτσάκια του october power μας βγήκαν βιαστικά :tongue:

εγώ στον θοδωρή μου χρησιμοποιούσα σιλικονάτες θηλές και μάλιστα επειδή είχαμε και θέμα με αλλεργίες μου τις είχε συστήσει και η αλλεργιολόγος σαν καλύτερες. πάντως ποτέ δεν είχαμε θέμα να κοπούν και από απορρυπαντικό χρησιμοποιώ το προδέρμ χωρίς μαλακτικό

κλέλια μου περαστικά σου καλά ορισμένες είναι μην πω:evil:

Διαφημίσεις

Πετρούλα τελικά δεν κατάλαβα αν είσαι υπέρ ή κατά του καουτσούκ :oops: και δεν είμαι και ξανθιά :rolleyes::tongue:

Ναι καλή μου κι εγω διαβαζοντας το - μετα το μνμ της Κλέλιας- μπερδευτηκα!!χαχα

Ειμαι υπερ του καουτσουκ, θυμαμαι τις πιπιλες του που ηταν απο καουτσουκ, θα μου ειπαν κι εμενα οτι ειναι καλύτερες..

πάντως αν μείνω εγκυος τον οκτώβριο θα είναι πραγματικά ... δεν έχω λόγια... άστο

προς το παρόν είμαι τόσο μα τόσο πρησμένη (2 μέρα περιόδου) που τί να πω;

θα πάω στην διαιτολόγΑ σήμερα αμφιβάλω αν θα μπορέσει να με μετρήσει... τέλος πάντων

Κι εγω στο γαμο μου (6/10) πρησμενη ημουν (αδιαθετη), μετα ξεπρηστηκα στο γαμηλιο και μετα πάλι ξαναπρήστηκα!!!χαχα

Κι εσυ ετσι θα πάθεις!!!!

Οπότε έχουμε 2-1 (σιλικόνη-καουτσούκ). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απ' ότι φαίνεται οι απόψεις διίστανται και σ' αυτό το θέμα....

Τσιπουράκι απ' το στόμα μας και στου Θεού τ' αυτί, εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!!!!!! Χωρίς άγχος!!!!!!

Καλά αποτελέσματα απ' τη διαιτολόγΑ

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Stone μου, χλωμό να την γλιτώσω μόνο με αντιβίωση... Το απόστημα είναι τεράστιο!! Βέβαια, τπτ δεν είναι αδύνατο, μακάρι να την γλιτώσω - που δεν το νομίζω :(. Πόσο θα πονέσω όταν μου το ανοίξουν :( ?

Τσιπούρα τώρα που η Stone είπε κάτι για γάμο, έχουμε θυμάμαι μία εκκρεμότητα, εεεε? Να το πάρεις το αγόρι, να το πάρεις, μην το παιδεύεις... λαλαλαλαλα :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπούρα τώρα που η Stone είπε κάτι για γάμο, έχουμε θυμάμαι μία εκκρεμότητα, εεεε? Να το πάρεις το αγόρι, να το πάρεις, μην το παιδεύεις... λαλαλαλαλα :tongue:

Ναι μωρε, ετσι όλα θα παρουν το δρόμο τους!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι μου και στα δικά σου στην ώρα του!!!!!!

Με ένα δύο πονάκια και τσουπ στην αγκαλιά σου η όμορφη και τσουπωτή κοράκλα σου!!!!!!!

1+1 οι κουρτίνες! θα σου άρεσε κάτι σε ριγέ ή καρό για την πιο βαριά;

(ποροκτοκαλί με μπεζ) και μπεζ - εκρου το βουαλ? (γάζα)

αααα αν δεν το ξέρεις την χοντρή κουρτίνα της παραγγέλνουμε Χ 2 και την λεπτή Χ 3 αλλά εμένα μου αρέσει όταν έχει 2 κουρτίνες να είναι και η λεπτή Χ 2

(1,80 Χ 2 ), ελπίζω να το εξήγησα καλά!

Φωτεινή τί κάνει η μπουμπού σου; χαμόγελα κι εσύ αλλάζεις πάνες στον εαυτό σου; ο καλός σου ήρθε;

τσιπουριτσα μου εχει αποκλειστει το καραβι στην Συρο λογω καιρου ....αυριο τα ξημερωματα θα ξεκινησουν και τα 4 καραβια που ειναι εκει ... ασε και τα εχει παρει στο κρανιο το μωρο μου τσαμπα φυγανε... ουτε καν επιθεωρηση δεν κανανε....και αποκλειστικαν εκει ... τον καιρο ηθελα να ηξερα δεν τον κοιταξαν να δουν τι μποφορια θα εχει ???? αφου ξερουν οτι τα καραβια αυτα πανω απο 7 μποφορ δεν το κουνανε...Τελος παντων συνχιστηκα το πρωι με το ιδιο θεμα μην συνχιστω και παλι...

Πανες??παλι καλα που μου εμειναν μερικες Τεννα για την ακρατια απο το νοσοκομειο χιχιχιχιχ... Τωρα πριν λιγο ξυπνησαμε κοιμομουν στα ποδαρακια της κα μου εριξε μια κλωτσια αλλο πραγμα :P:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αγγελική και εγώ στα παιδιά πιπίλες καουτσούκ χρησιμοποίησα αλλά και στο μπιμπερό τους. Δε θυμάμαι για ποιο λόγο τις προτίμησα. Και τώρα πιπίλες καουτσούκ πήρα αν και το πρώτο λόγο θα το έχει το μωρό, πολλές φορές δείχνουν τις δικές τους προτιμήσεις :tongue: Ελπίζω βέβαια να μη τις χρησιμοποιήσω αλλά και αυτό θα δείξει....

Όσο για το βρεφικό απορρυπαντικό και εγώ όλα τα ρουχάκια με baby planet τα έπλυνα και το αντίστοιχο μαλακτικό και προς το παρόν έμεινα ευχαριστημένη.

Έχω και το αρκάδι (νυφάδες σαπουνιού) αλλά το χρησιμοποιώ μόνο στο σφουγγάρισμα αν και στο παρελθόν είχα πλύνει και με αυτό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

τσιπουριτσα μου εχει αποκλειστει το καραβι στην Συρο λογω καιρου ....αυριο τα ξημερωματα θα ξεκινησουν και τα 4 καραβια που ειναι εκει ... ασε και τα εχει παρει στο κρανιο το μωρο μου τσαμπα φυγανε... ουτε καν επιθεωρηση δεν κανανε....και αποκλειστικαν εκει ... τον καιρο ηθελα να ηξερα δεν τον κοιταξαν να δουν τι μποφορια θα εχει ???? αφου ξερουν οτι τα καραβια αυτα πανω απο 7 μποφορ δεν το κουνανε...Τελος παντων συνχιστηκα το πρωι με το ιδιο θεμα μην συνχιστω και παλι...

Πανες??παλι καλα που μου εμειναν μερικες Τεννα για την ακρατια απο το νοσοκομειο χιχιχιχιχ... Τωρα πριν λιγο ξυπνησαμε κοιμομουν στα ποδαρακια της κα μου εριξε μια κλωτσια αλλο πραγμα :P:p:p

Φωτεινή ελπίζω αύριο να γυρίσει ο μπαμπάς σας. Κρίμα την ταλαιπωρία και μάλιστα τέτοιες μέρες και χωρίς λόγο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...