Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Κλειώ έπεσες σε χασάπενα… και ταλαιπωρείσαι… :mad:

Καλημέρα Φωτεινή, Λιάνα, Βάσω και Fragolina!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπήκα να δω τα νέα για τη Χρύσα και έπεσα πάνω και στη Γιωτίτσα!

Άλλα δυο κοριτσάκια ήρθανε στο κόσμο.

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!

Να σας ζήσουν!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια είχα γράψει ένα μεγάλο ποστ και με τα νέα της γιωτίτσας τα έχασα και το ... έχασα!

Να πω περαστικά στην Κλέλια, κουράγιο βρε κοριτσάκι! απιστευτο σπάσιμο δεν το συζητώ! να μην έχεις ενόχληση από την καισαρική και η μλκ.. σμένη να σε τσακίσει με την ένεση;;;;; απαπαπαπα ! όχι Χαστούκι.... Δεν το συζητώ!!!!!!!

Εξαλλη με έκανε!

Vasdelion εσύ με έκανες ακόμα πιο έξαλλη! Ξεκουράσου!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική επιτέλους τελος με την ντουλάπα!!!!! Να έρθουν να βάλουν και τον οδηγό γιατί αν δεν μπει καλά δεν σφραγίζει το επαλληλο πορτάκι! να ζητήσεις να έρθει ο καλό μάστορας από το Νεο Κατοικειν!!!!!!!!

Τι εννοείς 1 και 1 για τις κουρτίνες; 1 κι ενα φύλλο; ποια είναι η διάσταση του ανοίγματος; (καλύτερα να μετρήσει το κουρτινόξυλο ο καλός σου)

Σε όλες φιλιά και πολλά παγωτα!!!!!!!!!!! τα έχω χάσει από τα νέα σήμερα!!!!!!

Έχουμε μια κοπελαρα 3200. Όλα πήγαν καλά και η γιώτιστα δεν ταλαιπωρήθηκε, φ.τ με επισκλ.. Τα υπόλοιπα το απόγευμα.

αν μπορεί κάποια ας ανοίξει θέμα για την γιώτιτσα γιατί έχω δεν μπορώ:twisted::twisted::twisted:

σας αφήνω κλαίει το νινί μου:eek:

Διαφημίσεις

Τέλεια Τέλεια Τέλεια και τα νέα της Γιωτίτσας μας!!!!!!!!

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3200 γρ - 37 εβδ και 2 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Έχουμε μια κοπελαρα 3200. Όλα πήγαν καλά και η γιώτιστα δεν ταλαιπωρήθηκε, φ.τ με επισκλ.. Τα υπόλοιπα το απόγευμα.

αν μπορεί κάποια ας ανοίξει θέμα για την γιώτιτσα γιατί έχω δεν μπορώ:twisted::twisted::twisted:

σας αφήνω κλαίει το νινί μου:eek:

ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Clelia τι ατυχία ήταν αυτή! Κρίμα!!!

Vasdeli πράγματι συγκηνιτική η κίνηση της κυρίας και σπάνια. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Να προσέχεις!!!

Αγγελική μεγαλώνει συνεχώς η λίστα με τα μωράκια μας. Αντε με το καλό και οι υπόλοιπες σιγά σιγά είτε είναι Σεπτέμβριο, Οκτώβρη, Δεκέμβρη ή αργότερα :tongue:!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Αγγελική μεγαλώνει συνεχώς η λίστα με τα μωράκια μας. Αντε με το καλό και οι υπόλοιπες σιγά σιγά είτε είναι Σεπτέμβριο, Οκτώβρη, Δεκέμβρη ή αργότερα :tongue:!

<3 και .. Σκόρδα στο OCTOBER POWER!!!!!!!!

Τσιπουρίτσα μου! Και στα δικά σου εύχομαι γρήγορα γρήγορα! Φτάνει ο Οκτώβρης και θα ήταν πολύ όμορφο αυτό που συζητούσαμε χθες!!!

Αχ ναι σχεδόν ξεμπερδέψαμε με την «Άρτα», το boss είπε ότι μάλλον τη Δευτέρα θα παραλάβουν το εξάρτημα και θα έρθουν να το τοποθετήσουν. Δυστυχώς δεν θα είναι ο ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, αλλά πριν φύγει χθες του είπα να δείξει στον άλλο τεχνικό πως μπαίνει και με διαβεβαίωσε ότι του έδειξε στην άλλη πόρτα και το κατάλαβε….

Άλλη μια δυσκολία ξεπετάχτηκε σήμερα, περιμέναμε τα μπεμπεδοπραγματάκια αλλά μας ειδοποίησαν ότι χάλασε το φορτηγό και πάμε για Σάββατο ή Τρίτη…. και ακύρωσα τις εξετάσεις που θα έκανα σήμερα για να τους περιμένω….

δεν πειράζει όμως σήμερα είμαι χαρούμενη με τις εξελίξεις που είχαμε με 2 γεννητούρια και φυσικά με το απρόσμενο της Γιωτίτσας μας, που όλα πήγαν τέλεια!!!!!!!

Για το 1+1 εννοώ μια πίσω και μια μπροστά, ή λες 2 μικρές μπροστά; 1,80 μ. είναι γιατί η κουρτινόβεργα μπήκε οριακά μιας και η πόρτα είναι κολλημένη στον τοίχο και έχει δοκάρι απ’ τη μια και αντιμετωπίσαμε κι εκεί πρόβλημα για την τοποθέτηση, δεν αναλάμβαναν να βάλουν με κρίκους παρά μόνο σιδηρόδρομο (έχει και γυψοσανίδα), αλλά τελικά με πολύ ψάξιμο βρήκαμε μαγαζί που μας εξυπηρέτησε και βάλαμε 2πλό (κρίκους και σιδηρόδρομο)!

Γεια σου Ελένη!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Χρυσάκι να σου ζήσει η κοράκλα! Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Εγώ σήμερα έχω γιατρό και θα με δει κι από κάτω αυτή τη φορά. :twisted::twisted:

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.... Έχω μεγάλο θέμα με αυτό γι'αυτο και πάντα σκεφτόμουν την καισαρική ως τη μόνη λύση αλλά τωρα έχω αλλάξει γνώμη. Τραβάει καμια από σας τέτοια κολλήματα όπως εγώ η χαζή?

κι εγωα αυτο σκεφτομουν , αλλα τελικα αφου εφαγα 11 φορεσ δακτυλακι απο κατω ... λεω του αντρα μου παλι καλα που ειναι γυναικες :P , αλλα οταν πηρα την ζουζου μ αγκαλια ειπα αξιζες μικρη μου τοσο δακτυλακι που εφαγες εδω μεσα σημερα ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αγγελικάκι μου και στα δικά σου στην ώρα του!!!!!!

Με ένα δύο πονάκια και τσουπ στην αγκαλιά σου η όμορφη και τσουπωτή κοράκλα σου!!!!!!!

1+1 οι κουρτίνες! θα σου άρεσε κάτι σε ριγέ ή καρό για την πιο βαριά;

(ποροκτοκαλί με μπεζ) και μπεζ - εκρου το βουαλ? (γάζα)

αααα αν δεν το ξέρεις την χοντρή κουρτίνα της παραγγέλνουμε Χ 2 και την λεπτή Χ 3 αλλά εμένα μου αρέσει όταν έχει 2 κουρτίνες να είναι και η λεπτή Χ 2

(1,80 Χ 2 ), ελπίζω να το εξήγησα καλά!

Φωτεινή τί κάνει η μπουμπού σου; χαμόγελα κι εσύ αλλάζεις πάνες στον εαυτό σου; ο καλός σου ήρθε;

Αγγελικάκι μου και στα δικά σου στην ώρα του!!!!!!

Με ένα δύο πονάκια και τσουπ στην αγκαλιά σου η όμορφη και τσουπωτή κοράκλα σου!!!!!!!

1+1 οι κουρτίνες! θα σου άρεσε κάτι σε ριγέ ή καρό για την πιο βαριά;

(ποροκτοκαλί με μπεζ) και μπεζ - εκρου το βουαλ? (γάζα)

<3 ανταπωδίδω γλύκα μου! :D

Ήθελα γαμ@το να μπουν τα πραγματάκια σήμερα να δω πως φαίνονται στο χώρο και να πάμε να δούμε μετά για τα χρώματα, αλλά τι να κάνουμε, σαν συνδυασμός καλός μου ακούγεται αυτός που γράφεις!!! Το χ2 και χ3 το κατάλαβα, αν και μου είχαν πει κατ' ευθείαν χ3, δεν είναι όλοι τόσο αναλυτικοί σαν την τσιπουρίτσα μας! (Αγκαλίτσα)

Κορίτσια ρώτησα στο φαρμακείο για θηλές καουτσούκ ή σιλικόνης και μου είπε η φαρμακοποιός να ξεκινήσουμε με καουτσούκ να δούμε πως τις δέχεται το μωράκι αν και είναι πιο σκληρές, αλλά το καλό τους είναι ότι μπορούμε να τις τρυπήσουμε και το βασικό: αν έχει φθαρεί και καταπιεί το μωράκι κάποιο μέρος δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι σιλικονάτες είναι πιο μαλακές για το μωρό αλλά δεν πρέπει να τρυπηθούν και πρέπει να τις ελέγχουμε συνεχώς να μην έχουν φθαρεί γιατί δεν πρέπει να καταπιεί μέρος τους, δεν κάνει...

Τη άποψη έχετε;

Και άλλη μια ερώτηση: τι απορρυπαντικό προτείνετε για τα μωρουδιακά;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdeli παιδί μου με τρόμαξες και με εκνεύρισες!!! Μην το ξανακάνεις!!! Πας καλά?? Κοίτα να ξεκουράζεσαι! Το καταλαβαίνω ότι με 2 παιδιά δεν είναι πολύ εφικτό, αλλά και εσύ... 2 λεκάνες ρούχα σιδέρωσες?? Δεν σου μιλάω, με τρόμαξες!!!

Λοιπόν, μίλησα με τον γιατρούλη μου, το σκασμένο πρήξιμο τελικά είναι απόστημα :evil:. Και επειδή πλέον είναι 5Χ10 εκ (να φανταστείτε φοράω κολάν και φαίνεται ένα εξόγκωμα ΝΑ) θέλει άνοιγμα :evil:. Η παλιο-νοσηλεύτρια με την τελευταία παυσίπονη τα κατάφερε μάλλον!! 4 ενέσεις έκανα όλες κι όλες και τα κατάφερε!! Όσο δεν ταλαιπωρήθηκα με την τομή ταλαιπωρούμαι με το παλιο-σκ@τό τώρα :evil:!! Μου είπε να πάω σε χειρουργό, επειδή όμως πονάω φρικτά δεν μπορεί να επέμβει στην παρούσα φάση, μου είπε να πάρω για 8 μέρες αντιβίωση ceclor για να μειωθεί ο πόνος και να μπορέσουν να επέμβουν!! Η αντιβίωση είναι συμβατή με τον θηλασμό αλλά εγώ είμαι πολύ εκνευρισμένη!! Παλιο-μ@λ@κω!!

Τα έχω πάρει άπειρα με την μ@λ@κω!!!!!

Έλεος!!! Και καλά είναι συμβατή η αντιβίωση αλλά γιατί ρε γμτ να την φορτωθείς; ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ:evil: Περαστικά σου μανάρι μου!!!

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!

Που είστε σήμερα????

Να μας ζήσει το καινούργιο κοριτσάκι!

Από γαμπρούς τίποτα ακόμα!!!

Να σας ρωτήσω...από προχθές που πήγα στο γιατρό και μου έκανε εξέταση για να δει τον τράχηλο (:shock::shock:...:shock:, μην ξεχνιωμασστε) έχω καφέ υγρά, όχι πολλά. Μου είχε πει ότι μπορεί να δω λίγο αιματάκι. Να του τηλ ή λετε είναι φυσιολογικό?!?

Να τον πάρεις, δεν χάνεις τίποτα...άσε που μπορεί να ξεκινήσει και ο τοκετός!

Κοριτσάκια ΜΟΛΙΣ γέννησε η γιωτιτσα μας. θα ξανά μπω για λεπτομερείς

Αχ, να σου ζήσει κοπέλα μου! Τι καραέκπληξη ήταν αυτή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΓΙΩΤΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!! Μπράβο κοπέλα μου, τέλος καλό, όλα καλά, είδες?? Σε φιλώ και να προσέχεις τον εαυτό σου!!!

Αχ τι καλά!! Τα μωρά του October Power έρχονται σαν τα χιωτάκια: 2-2, 3-3 :D. Οι ψυχούλες μου!!!

Αγγελική εγώ ήξερα ότι οι σιλικονάτες είναι οι καλύτερες, δεν το έψαξα παραπάνω, τι να σου πω... Σίγουρα όμως είναι πιο λεπτές...

Όσο για απορρυπαντικό, εγώ χρησιμοποιώ proderm, χωρίς μαλακτικό για τα μπεμπε-ρούχα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...