Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπούλες!

Chrisaki μου γλυκό να σας ζήσει η αστερένια σας και να είναι πάντα υγιής και ζουζουνίτσα! Τις θερμότερες ευχές μου για σένα και τη μπεμπούλα σου!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!! :D

Τσιπουράκι μου τι κάνεις;

Βάσω τι άλλο να κάνουμε; Υπομονή! Και σήμερα είχα την εξαγωγή μου (1 μέχρι τώρα-ελπίζω να οφείλεται στην αλλαγή του μήνα και να σταματήσει)

Vasdelaki να υποθέσω ότι είσαι καλύτερα σήμερα; Μάλλον από την κούραση ήταν, να ξεκουραστείς πολύ πολύ σήμερα και για οτιδήποτε να μιλήσεις με το γιατρό σου!

Όντως η άλλη όψη του νομίσματος ήταν η κυρία στο κολυμβητήριο! :!:

Μαράκι πάμε για Οκτώβρη!!!!!! Με το καλό κοπέλα μου και όποτε θέλει ας έρθει! :)

Κι εγώ κουράστηκα πολύ χθες με τον καθαρισμό της ντουλάπας και σήμερα έχει πιαστεί η μεσούλα….. Πάω να ντυθώ και να κατέβω για να πάρω πιεσούλα!

Τα λέμε γλυκές μου!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270 γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα.....

Αχχχ ενω κοιμηθηκε πολλες ωρες σημερα {εκτος οτι με ξυπνησε η μικρη στης 5 το πρωι μετα ξεραθηκαμε και οι δυο μεχρι της 9} νιωθω να νυσταζω ακομα :cry: ...

Μαμα λευτερακη δεν μπορω να κανω αλλιως εχω την μανα μου ολη εμρα σχεδονε δω πηγαινοερχεται ... σημερα λιγο ελειψε να σηκωθω εγω να βγω να παω στην ενδροκρινολογο γιατι ανεβηκε ο θειρωειδης μου αλλα μου την κανανε και πηγε η νυφη μου ...

δεν μπορω την μουρμουρα & δεν εχω ορεξη για φασαριες και φωνες... οποτε κανω υπομονη μεχρι την αλλη πεμπτη ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270 γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

πω πω κοριτσομανη καλε γεννηστε και κανα αγορακι ... να εχουμε γαμπρουληδες χαχαχαχ

τελικα λιγο πολυ ολες μεσα στον Σεπτεμβρη μας προλαβανε τα μικρα μας ...

ποσο χαιρομαι

Χρυσα μου να σου ζησει αν την δεις σαν τα ψηλα βουνα :D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

XΡΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! Ό,τι επιθυμείς!! Κρατάς το ροζ θαυματάκι σου στα χέρια σου!! Χαλάλι και οι ακινησίες στο κρεβάτι και όλα!! Οι προσπάθειές σου απέδωσαν θηριάκι, μπράβο σου!!!

vasdeli παιδί μου με τρόμαξες και με εκνεύρισες!!! Μην το ξανακάνεις!!! Πας καλά?? Κοίτα να ξεκουράζεσαι! Το καταλαβαίνω ότι με 2 παιδιά δεν είναι πολύ εφικτό, αλλά και εσύ... 2 λεκάνες ρούχα σιδέρωσες?? Δεν σου μιλάω, με τρόμαξες!!!

Αγγελική αφού βγάλατε άκρη με την ντουλάπα (της Άρτας χαχαχα), πάλι καλά... πω πω τρέξιμο...

Λοιπόν, μίλησα με τον γιατρούλη μου, το σκασμένο πρήξιμο τελικά είναι απόστημα :evil:. Και επειδή πλέον είναι 5Χ10 εκ (να φανταστείτε φοράω κολάν και φαίνεται ένα εξόγκωμα ΝΑ) θέλει άνοιγμα :evil:. Η παλιο-νοσηλεύτρια με την τελευταία παυσίπονη τα κατάφερε μάλλον!! 4 ενέσεις έκανα όλες κι όλες και τα κατάφερε!! Όσο δεν ταλαιπωρήθηκα με την τομή ταλαιπωρούμαι με το παλιο-σκ@τό τώρα :evil:!! Μου είπε να πάω σε χειρουργό, επειδή όμως πονάω φρικτά δεν μπορεί να επέμβει στην παρούσα φάση, μου είπε να πάρω για 8 μέρες αντιβίωση ceclor για να μειωθεί ο πόνος και να μπορέσουν να επέμβουν!! Η αντιβίωση είναι συμβατή με τον θηλασμό αλλά εγώ είμαι πολύ εκνευρισμένη!! Παλιο-μ@λ@κω!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!

Που είστε σήμερα????

Να μας ζήσει το καινούργιο κοριτσάκι!

Από γαμπρούς τίποτα ακόμα!!!

Να σας ρωτήσω...από προχθές που πήγα στο γιατρό και μου έκανε εξέταση για να δει τον τράχηλο (:shock::shock:...:shock:, μην ξεχνιωμασστε) έχω καφέ υγρά, όχι πολλά. Μου είχε πει ότι μπορεί να δω λίγο αιματάκι. Να του τηλ ή λετε είναι φυσιολογικό?!?

Χρυσάκι να σου ζήσει η κοράκλα! Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Εγώ σήμερα έχω γιατρό και θα με δει κι από κάτω αυτή τη φορά. :twisted::twisted:

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.... Έχω μεγάλο θέμα με αυτό γι'αυτο και πάντα σκεφτόμουν την καισαρική ως τη μόνη λύση αλλά τωρα έχω αλλάξει γνώμη. Τραβάει καμια από σας τέτοια κολλήματα όπως εγώ η χαζή?

ttB9p3.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!

Που είστε σήμερα????

Να μας ζήσει το καινούργιο κοριτσάκι!

Από γαμπρούς τίποτα ακόμα!!!

Να σας ρωτήσω...από προχθές που πήγα στο γιατρό και μου έκανε εξέταση για να δει τον τράχηλο (:shock::shock:...:shock:, μην ξεχνιωμασστε) έχω καφέ υγρά, όχι πολλά. Μου είχε πει ότι μπορεί να δω λίγο αιματάκι. Να του τηλ ή λετε είναι φυσιολογικό?!?

Φυσιολογικό είναι Λιάνα μου γιατί σε ψαχούλεψε. :evil::evil::evil:

ttB9p3.png

καλημέρα μανούλες (με κοιλίτσα ή χωρίς κοιλίτσα). Ειμαι μια μανουλα του Μαιου άλλα μπήκα για να σας πω ότι η νύφη μου η Γιωτίτσα ΓΕΝΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............

τα τελευταία νέα λένε ότι σε καμία ώρα θα κρατάει αγκαλιά την μπουμπου μας:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Για νεότερα θα σας ενημερώσω

Κοριτσάκια μου έχω νέα από τη Γιωτίτσα μας και θέλουμε τις προσευχές σας:

"Αγγελικούλα μου με έπιασαν οι πόνοι και μόλις έκανα εισαγωγή στο μαιευτήριο. Κάντε μια προσευχή για μένα να πάνε όλα καλά και θα σας ειδοποιήσω όταν τελειώσουν όλα με το καλό."

Το μνμ το έστειλε από το πρωί αλλά δυστυχώς τώρα το είδα...

Ας έχουμε στο νου μας τη Γιωτίτσα μας και ας στείλουμε τις πιο όμορφες ευχές μας για το κοριτσάκι μας!

Είμαστε δίπλα σου ψυχή μου και όλα θα πάνε υπέροχα!!!!!! Έρχεται η καρδούλα σου!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες (με κοιλίτσα ή χωρίς κοιλίτσα). Ειμαι μια μανουλα του Μαιου άλλα μπήκα για να σας πω ότι η νύφη μου η Γιωτίτσα ΓΕΝΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............

τα τελευταία νέα λένε ότι σε καμία ώρα θα κρατάει αγκαλιά την μπουμπου μας:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Για νεότερα θα σας ενημερώσω

Κοριτσάκια μου έχω νέα από τη Γιωτίτσα μας και θέλουμε τις προσευχές σας:

"Αγγελικούλα μου με έπιασαν οι πόνοι και μόλις έκανα εισαγωγή στο μαιευτήριο. Κάντε μια προσευχή για μένα να πάνε όλα καλά και θα σας ειδοποιήσω όταν τελειώσουν όλα με το καλό."

Το μνμ το έστειλε από το πρωί αλλά δυστυχώς τώρα το είδα...

Ας έχουμε στο νου μας τη Γιωτίτσα μας και ας στείλουμε τις πιο όμορφες ευχές μας για το κοριτσάκι μας!

Είμαστε δίπλα σου ψυχή μου και όλα θα πάνε υπέροχα!!!!!! Έρχεται η καρδούλα σου!!!!!!!!

Ωπα της η έκπληξη !!!!!

Με το καλό Γιωτίτσα μου, η Παναγιά μαζί σου!!!!!!!!!!!!

Με ένα δύο πόνους και μετά στην αγκαλιά σου η όμορφη και γερή σου κόρη!!!!!!!

Μεσα από την καρδιά μου εύχομαι όλα καλά να πάνε και γρήγορα!!!!!!!!

October power!!!!!!!!!! και μια Σκορδοβροχή περιποιημένη

(τα καλύψα όλα νομίζω.)

σιγά που θα είχαμε μόνο ένα γεννητούρι σήμερα... είπα κι εγώ!!!!!!!!!

Κοριτσάκια ΜΟΛΙΣ γέννησε η γιωτιτσα μας. θα ξανά μπω για λεπτομερείς

Να μας ζήσει το κοριτσάκι της Γιωτίτσας μας!!!!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!

Η μανούλα πως είναι; Πες μας σε παρακαλώ λεπτομέρειες!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...