Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ώπα Ηλιάννα!! Σας την έσκασε η αδελφούλα!! Απροειδοποίητο ήταν?? Τι ροκ καταστάσεις είναι αυτές!! Να ζήσουν να ευτυχήσουν και ό,τι επιθυμούν!!

Χαίρομαι που ο μπέμπης σου κρατάει γερά! Αυτό του έλειπε: βρε αυτός είναι θηρίο, ανέτρεψε τα πάντα το πουλάκι μου!! Φτου φτου και με το καλό!!!

Εγώ καλά είμαι, επέστρεψα στις θηλές σιλικόνης επειδή το βυζανιάρικό μου, μου γδέρνει τις θηλές μου... Πού θα πάει, θα σκληρύνουν (τώρα που το θυμήθηκα, τσουπ τα βυζάκια σε κοινή θέα!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ώπα Ηλιάννα!! Σας την έσκασε η αδελφούλα!! Απροειδοποίητο ήταν?? Τι ροκ καταστάσεις είναι αυτές!! Να ζήσουν να ευτυχήσουν και ό,τι επιθυμούν!!

Χαίρομαι που ο μπέμπης σου κρατάει γερά! Αυτό του έλειπε: βρε αυτός είναι θηρίο, ανέτρεψε τα πάντα το πουλάκι μου!! Φτου φτου και με το καλό!!!

Εγώ καλά είμαι, επέστρεψα στις θηλές σιλικόνης επειδή το βυζανιάρικό μου, μου γδέρνει τις θηλές μου... Πού θα πάει, θα σκληρύνουν (τώρα που το θυμήθηκα, τσουπ τα βυζάκια σε κοινή θέα!!)

Τρελα τα πουλάκια μας να είναι καλά να ζήσουν

στο κομμάτι στήθος πόση ώρα θηλάζει ? πως την απομακρύνεις ? μήπως δεν πιάνει καλά ?

:tongue::tongue:

Tην βάζω στο στήθος όση ώρα θελήσει, από 3 ρουφηξιές μέχρι 1 ώρα, δεν μετράω... Πιάνει όχι μόνο την ρόγα, αλλά και την άλω (καλά το γράφω?). Απλά στις πρώτες της ρουφηξιές, του δίνει και καταλαβαίνει!!

Δεν την απομακρύνω εγώ... Απλά σε κάποια φάση την παίρνει ο ύπνος, δεν ξυπνάει ούτε με γαργάλημα στο αυτάκι, ούτε στην πλατούλα, ούτε όταν τραβάω το στήθος κάνει θηλαστικές κινήσεις. Απλά στην ουσία μόνη της αφήνει την ρόγα και κοιμάται με αυτήν στο στόμα (σαν πιπίλα ένα πράγμα :D)

Εντάξει πάντως σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη είμαι... και αυτό το "προβληματάκι" δεν το θεωρώ σοβαρό σε σύγκριση με αυτά που ακούω και διαβάζω από άλλες θηλάζουσες...

GEXxp3.png

Tην βάζω στο στήθος όση ώρα θελήσει, από 3 ρουφηξιές μέχρι 1 ώρα, δεν μετράω... Πιάνει όχι μόνο την ρόγα, αλλά και την άλω (καλά το γράφω?). Απλά στις πρώτες της ρουφηξιές, του δίνει και καταλαβαίνει!!

Δεν την απομακρύνω εγώ... Απλά σε κάποια φάση την παίρνει ο ύπνος, δεν ξυπνάει ούτε με γαργάλημα στο αυτάκι, ούτε στην πλατούλα, ούτε όταν τραβάω το στήθος κάνει θηλαστικές κινήσεις. Απλά στην ουσία μόνη της αφήνει την ρόγα και κοιμάται με αυτήν στο στόμα (σαν πιπίλα ένα πράγμα :D)

Εντάξει πάντως σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη είμαι... και αυτό το "προβληματάκι" δεν το θεωρώ σοβαρό σε σύγκριση με αυτά που ακούω και διαβάζω από άλλες θηλάζουσες...

Όσο κρατεί την θηλή σο στόμα την πιπιλαει και αυτήν ερεθίζεται ακόμη περισσότερο από την υγρασία και από το μάδημα προσπαθισε να την απομακρύνεις εσύ μετά τα 20 λεπτά και πολύ είναι αργότερα όταν θα σκληρύνουν αστην κ ολο το βραδύ δεν θα έχεις ανάγκη τα

τώρα μέχρι να σκληρύνουν λίγο βαλε λίγο κονιακ και αστό να στέγνωση πάνω στην θηλή και φυσικά γάλα

:tongue::tongue:

Ναι Ηλιαννα πηγαινει και στα σπιτια και αυτο ειναι το καλο!!!

Παντως της ειπα και γω για την πρωτη φορα που μου πληγωνε τις θηλες και μου πε αυτο που ειπε περιπου οτι και η Ηλιαννα ,αυτο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι πρεπει να απομακρυνεις το μωρο στην αρχη, να μην κοιμαται στο στηθος.

Ελπιζω αυτη τη φορα να τα παμε καλυτερα με τον θηλασμο!!!!!

Τωρα πολυ γενικα τα θυμαμαι ολα ,οταν γεννησω με το καλο θα σας λεω τα δικα μου

Διαφημίσεις

μαμαλευτεράκι τώρα βρε είδα το κατεβατό!! Ζαβολιάρα, έκανες edit μετά, δεν είδα τι με ρώτησες...

Λοιπόν στα ΙΚΑ πήγα με τον σύζυγο, το μπεμπέ το άφησα με την μαμά μου και καλύτερα! Δεν ήθελα 10 ημερών και προωράκι να το βάλω σε τέτοιους χώρους...

Έπαθα και μια νίλα, άσε! Μην αναφέρω λεπτομέρειες και σας κουράσω, απλά πρέπει να δηλώσουμε άλλη διεύθυνση στο ληξιαρχείο για την γέννηση, ώστε να παραμείνουν τα δικαιώματά μου στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ στην περιοχή που θέλω, καθώς οι υπηρεσίες είναι πιο εξελιγμένες και οι διοικητικές υπηρεσίες πολύ πιο ανθρώπινες, και όχι στην περιοχή που μένω, καθώς εκεί εργάζονται ζώα και προτιμούν να σου σπάνε τα νεύρα παρά να κάνουν την δουλειά σου... Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε μεταδημότευση και δεν έχουμε τα δικαιολογητικά, αλλά δεν ισχύει, καθώς εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε δήμο, μόνο αλλαγή διεύθυνσης... Πείτε μου ότι θα το πετύχουμε και δεν θα ταλαιπωρηθώ γμτ γμτ!!!

Ηλιάννα δεν θέλω να την τραβάω στο 20λεπτο γμτ... Αν δεν έχει φάει ακόμα? Τώρα με τις θηλές και που κυκλοφορώ χωρίς επιθέματα δεν θα φτιάξουν λες??

GEXxp3.png

Τσιπουρίτσα μου τι καλή που είσαι! Και μόνο η πρόθεσή σου να κονταροχτυπηθείς μαζί τους μου φτάνει. Είσαι γλύκα.

Ήρθαν λοιπόν σήμερα και ναι σχεδόν τελείωσε η «ντουλάπα της Άρτας», έφεραν τεχνικό από το «ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ», όπου και τους εκπαίδευε, επέβλεπε και διόρθωνε ταυτόχρονα…. να είναι καλά ο άνθρωπος! Απλά έλειπε ο ένας από τους 2 «οδηγούς» που κάνει τη ντουλάπα να κλείνει ομαλά, αλλά αυτός μπαίνει απʼ έξω, οπότε βρήκαμε την ευκαιρία να την καθαρίσουμε και ελπίζω κάποια στιγμή να τον φέρουν και αυτόν… Επίσης ήρθε και ο άλλος μαραγκός και ολοκλήρωσε τη μετατροπή που θέλαμε, οπότε έχουμε μια μικρή εκκρεμότητα (τον οδηγό)! Επιτέλους!

Thanks και για τη συμβουλή για τις κουρτίνες! Λογικά 1 και 1 δεν θα πάει;

Αύριο περιμένουμε τα πραγματάκια της μικρούλας μας, λέτε να έχουμε πρόβλημα με τις απεργίες;;; :confused:

Δεσποινάκι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τα παιδάκια σας!

Clelia τι σπαστικό αυτό με τα τηλέφωνα;;; Κι εγώ τώρα που κάθομαι σπίτι με έχουν ζαλήσει μια ο ένας μια ο άλλος, όποτε ναʼ ναι…….. τα νεύρα μου…

Αχ ναι βάλε μας φωτογραφίες με το ροζουλίνι σου!!!!!!

Και κράτα γερά: ζιβάκια όξω!!! :P

μαμαλευτεράκι πολύ χαίρομαι που έχεις καλή διάθεση, έτσι πρέπει! και όλα θα πάνε super!!!!!!!! :)

Άντε με το καλό να έχουμε αύριο γεννητούρια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσαρες με μικρες-μεγαλες κοιλιτσες!και στα μπεμπονια μας φιλακια στα πατουσακια!και στην τσιπουριτσα μας μια ζεστη καλημερα βεβαιως-βεβαιως!

καλα ξημερωσαμε και σημερα και πινω τον ελληνικουλη μου κατα τα συνηθισμενα...τι ωραια που δροσισε!τελεια ειναι...

περιμενουμε γεννητουρια σημερα!χρυσακι μου με το καλο κοριτσι μου!ενημερωσε μας οταν κρατησεις αγκαλια το θησαυρο σου,περιμενουμε!!!

φωτεινη ολα καλα!η μπουμπου σου τα παει τελεια!

αγγελικη κι εγω τις τελευταιες μερες εχω κατι πολυ εντονες ανακατωσουρες κυριως το βραδυ,αλλα την εχω γλυτωσει ως τωρα.υπομονηηηηηη!ερχονται τα καλυτεερα!

αυτα θυμαμαι απ οτι διαβασα στα πεταχτα!θα επανελθω...

φιλακια σε οοολα τα μουτρακια του october power!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα!

Χαμός γίνεται, νέες αφίξεις περιμένουμε σήμερα....:)

Κλειώ, πάνω στη θηλη δεν θα έβαζα τίποτα εκτός από την ειδική αλοιφή και το γάλα μου....Και φυσικά...ξωβυζο!:tongue:

Εύχομαι να έχουμε σύντομα νέα από την Χρύσα...

Με το καλό και όσες είναι για την επόμενη βδομάδα!

Εγώ χθες τα είδα όλα...:shock:

Αργά το βράδυ, κατα τις 11.30 νομίζω ότι είχα έντονες συσπάσεις... Νόμιζα ότι θα γεννήσω...ο πόνος ερχόταν περιοδικά, έσφιγγε η κοιλιά μου, με διαπερνούσε ένας έντονος πόνος....θυμήθηκα τις ωδύνες στην γέννα της Ηλέκτρας πριν με πάνε για την καισαρική...

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πολύ χθες γιατί αφού σιδέρωσα 2 λεκάνες ρούχα, πήγα και τα παιδιά στο κολυμβητήριο και ζορίστηκα στα αποδυτήρια, εκεί που τους έκανα ντουζ...

Συγκινήθηκα όταν μια άγνωστη εντελώς κοπέλα που είχε κι εκείνη το παιδάκι της εκεί, ήρθε και προσφέρθηκε να κάνει τον Παύλο μπάνιο...Με είδε με την κοιλιά...Παιδιά αλήθεια σας λέω, συγκλονίστηκα....και μετά σκέφτηκα εγώ θα το έκανα ποτέ αυτό;:| Και αποφάσισα, όταν με το καλό γεννήσω και δω καμιά έγκυο να προσφερθω να την βοηθήσω σε ανάλογη φάση(όχι μόνο να παραχωρώ θέση σε λεωφορείο που ούτως ή άλλως το κάνω από παλιά).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα.

χρυσάκι με ένα πόνο σου εύχομαι!!:)

χτες πήγαμε στη γιατρό ο μικρός μάλλον έχει επαναπαυθεί ακόμα είναι ψηλά μου είπε η γιατρός αυτό το παιδί δεν βιάζεται να βγει. από κιλάκια είμαι στα +13 μια χαρά μου ειπε η γιατρός πίεση λεύκωμα όλα σουπερ. ο πόνος στο πόδι είναι πιθανόν από τον μικρό που κουνιέται καθότι λίγο δραστήριος και χτυπάει κάποιο νεύρο. τώρα θα πάω σε 2 βδομάδες ξανά εκτός απροόοπτου βέβαια. πάντως τον οκτώβρη θα τον πιάσω το σίγουρο είναι.

μετά πήγαμε και τη βόλτα μας σε ένα φιλικό ζευγάρι μια χαρά.

πάω να σας διαβάσω γιατί γράψατε και πολλά εχτές:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???

Το κοριτσακι μας εγινε ΜΑΝΟΥΛΑ και εγω ΠΕΘΕΡΑ!!!:D:D

Με το καλο και εσεις καλη λευτερια και με ενα πονο!!!!

Υποθέτω, λες για την Χρύσα, ε;:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...