Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια εγώ έχω ΠΗΤ 3/10. Πιστεύω ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έρθει η μικρή, επομένως και εγώ μαζί σας είμαι :P

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Πάω τώρα να κάνω μπάνιο τα μικρά γιατί ήταν κάτω στον κήπο και ήρθαν με χώματα μέχρι και στο κεφάλι και είναι κοκκινόχωμα. Όλος ο κήπος έχει γκαζόν και πάνε και παίζουνε εκεί που είναι ο σκύλος στο χώμα! Τι να τα πεις!

Έχετε πολλά χαιρετίσματα και από την Ειρήνη. Σήμερα ευτυχώς είναι καλύτερα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπονζουράκια Κλέλια !!!!

τί κάνει η γκουσγκούνα σου; για πες; φωνουλες, χαμόγελα;;;;;

τρελα πατουσάκια;;;; πες καλέ αν λιώσω λίγο να μου ανοίξει και η όρεξη....

μάκια!

Ελένη μου μαζί γράφαμε!!!!! με το καλό!!!!!!!!!!!!!

μου έστειλε η ειρήνη φωτό , κουκλάρες και οι 2 τους!!!!!!!

τι θα γίνει ρε παιδιά το μεθεπόμενο σκ???? του october power θα γίνει!!!!!!!

όλες θα γεννήσετε μην στριμώχνεστε παρακαλώ χιχχιχιχιχιχιιιι

τί καλά! φτου φτου

άντε πάλι, μαζική παραγωγή θα έχουμε το επόμενο σκ!!!

κοριτσάρες σας χαιρετώ! φέυγω σπιτάκι για μαμ και ξεκούραση! θα τα πούμε ξενά όποτε μπορέσω! να μου στέλνετε τα νέα από εδώ ε? αν και δεν παραπονιέμαι, δε με ξεχνάτε!

φιλάκια πολλά! κι αν έχω κι εγώ κανένα απρόσμενο, θα σας ενημερώσω!:cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ναι κλειω μου ειμαστε ολοι αρρωστοι εκτος της μικρης δοξα το θεο.δεν αντεχω αλλο ρε γμτ αμαν πια,γιατι τετοια γκαντεμια....μα και η μεγαλη μου ρε παιδι ταραξιας....ολο μη και μη ειμαστε..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κορίτσια εγώ έχω ΠΗΤ 3/10. Πιστεύω ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έρθει η μικρή, επομένως και εγώ μαζί σας είμαι :P

!

Και γω 3/10 εχω!!!ΤΟ 9/10 που ειναι στη λιστα ακυρο!!!Ζπλα αν δεν γεννησω μεχρι τις 3 θα παρω παραταση μου πανε ως τις 9 και μετα με προκληση!!Αλλα ευχομαι να μην φτασω μεχρι εκει!!!!

Χρυσα με το καλο αυριο!!!!!

Διαφημίσεις

Τσιπούρα, ανέβασε τις φώτο στο γκρουπάκι μας στο fb!! Θέλουμε να δούμε το Ειρηνομωρό νο2 με την μανούλα του!

Το μωράκι έχει νεύρα και θέλει βυζί!! Μάλλον τα εντεράκια του είναι, δεν ξέρω τι...

Άλλο με απασχολεί: από την Παρασκευή παρατήρησα στο δεξί μπούτι ένα τεράστιο πρήξιμο κόκκινο το οποίο με πονάει φριχτά. Υποθέτω ότι είναι εξαιτίας κάποιας από τις παυσίπονες ενέσεις, αλλά ρε παιδιά: μετά από 4 μέρες θα εκδηλωνόταν?? Δεν μπορώ να ντυθώ, να ξαπλώσω, να κουνηθώ! Πονάω απίστευτα!! Δεν με πόνεσε η τομή, αυτό το σκ@τό με πονάει... Και ανεβάζω δέκατα κατά την διάρκεια της ημέρας εδώ και 3-4 ημέρες (υποψιάζομαι ότι το πρήξιμο φταίει, δεν είναι εξαιτίας αφυδάτωσης αφού πίνω νερά). Μου λένε να πάρω τηλ τον γιατρό μου, αλλα τι να του πω: με πονεί το μπούτι μου?? Τέσπα, θα του τηλ μάλλον το απόγευμα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τσιπουράκι τελειωμό δεν έχουν τα παλιομαστόρια. Όσο για τις κουρτίνες πιο πολύ με απασχολεί στο παιδικό, οι αποχρώσεις μας είναι πορτοκαλί (ανοιχτό επάνω-σκούρο κάτω) και η ντουλάπα ανοιχτός δρυς. Τα επιπλάκια του μωρού ανοιχτό πορτοκαλί με εκρού. Θα βάλω διπλή κουρτίνα, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα είναι η χοντρή και τι η ψιλή ( ; )…. δεν θέλω να είναι παιδική, απλά γλυκό χρωματάκι, αλλά τι;

Τις καλύτερες ευχές του October power για μια Οκτωβριανή έναρξη εγκυμοσύνης!!!!!! Θα είναι ισάξιο νέο με όλες τις γέννες μας πρώτα ο Θεός! :)

μαράκι καλά αποτελέσματα απʼ το γιατρό!

ploegisoula μου: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σου!!!! Συμφωνώ με τη Γιωτίτσα, αν νιώθεις καλά να βγεις λίγο έξω! Καλή ξεκούραση προς το παρόν και να ξέρεις ότι δεν σε ξεχνάμε!

Γιωτίτσα μου και για μένα είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι, γιατί κοιτάζοντας για κουρτινόξυλα έριχνα και μια ματιά στις κουρτίνες αλλά πολύ μπέρδεμα… στο τέλος θα καταλήξω να πάρω καμιά βλακεία για να τελειώνω… αυτό φοβάμαι…

Φωτεινούλα το μωράκι σου πήρε το πρωτόγαλα από τη μανούλα και μια χαρά θα συνεχίσει και με το ξένο! Υπομονή με το στήθος μέχρι να τελειώσουν και τα χαπάκια.

Ελένη χρόνια πολλά προκαταβολικά για το Σάββατο!!!! Να τα χιλιάσετε!!!! Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σας. Χαίρομαι που η Ειρήνη είναι καλύτερα, γιατί απʼ ότι κατάλαβα τράβηξε πολλούς πόνους…

Νενάκι ολόκληρη σχολή υπάρχει για τον σαραντισμό; Εγώ τίποτα δεν ήξερα απʼ αυτά, μόνο για τις επισκέψεις και τις εξόδους, για το άπλωμα των ρούχων το διάβασα πρόσφατα στο καφέ μας…. τι να πω, φυλακή; Όπως νιώσει η καθεμία από εμάς να κάνει, να μην πιεστούμε και μας τη βαρέσει…

Κλειώ πως πάει η μπεμπούλα σου; Όσο για τις συμβουλές των ιατρών είμαι καλή μαθήτρια και κάνω ότι μου λένε. Αν και είχα ξεκινήσει να κάνω τα απαραίτητα πριν πάρω τηλέφωνο γιατί μου είχε ξανατύχει και ήξερα τι θα μου πουν. Βέβαια θα κάνω και τις εξετάσεις αύριο και ελπίζω να είναι όλα καλά.

Σήμερα περιμένω τον αρχιμάστορα, να δούμε τι ψάρια πιάνει και αυτός…. έχω απογοητευτεί με το θέμα και έχω χαλαστεί ακόμα πιο πολύ, ούτε να τους βρίσω δεν έχω όρεξη πια…

:arrow: Να τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου και να του πεις ακριβώς αυτά που γράφεις εδώ.

Γεια σου Ρένα!

Εγώ σήμερα έκανα 2 φορές εμετό, ω ναι, ένιωθα καμιά εβδομάδα πρωινή τάση αλλά την γλύτωνα, από χθες το βράδυ όμως ένιωθα αρκετά έντονα το σύμπτωμα, το ξεπέρασα αλλά ξυπνώντας σήμερα του έδωσα και κατάλαβε… λέτε να είναι που αλλάζω μήνα την άλλη εβδομάδα;;; ή μου έπεσαν βαριά τα ανάλατα;;; :confused:

Παρέλαβα και πακετάκι-δωράκι σήμερα από την babylino με courier! :)

Πάω να κλείσω το φαγάκι μου!

Σας φιλώ!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

νεύρα η γκουσγκουνίτσα; αν είναι εντερικό υπάρχει και κάτι που μπορείς να πίνεις εσύ και βοηθάει πολυ

fenkel λέγεται, εδώ δεν το έχουν αλλά μπορείς να το παραγγειλεις από έξω (γερμανία, ελβετία το δίνουν φουλ οι παιδίατροι, το ξέρω από την αδελφή μου αλλά και από τη κουμπάρα μου που γεννησε κι εκεινη στην ελβετία) ή να πω στην αδελφή μου να μας στείλει. Αυτό κανονικά το δίνει κανεις στο μωρό για τους κολικούς, είναι φινόκιο, αλλά αν πίνει αυτό το μωρό μετά μπερδεύεται και δεν τρωει σωστά, οι παιδίατροι εκει είχαν προτείνει να το πίνει η μανούλα :)

ρώτα την παιδίατρο και τον γιατρούλη και ότι θέλεις μου λες!

όσο για το πρήξιμο πάρε τον γιατρό σου καλέ! μπορεί να σου πει να κάνεις κάτι και να σου περάσει αμέσως!!!!!! ενέσεις κάνεις ακόμα ή τις έκοψες; δεν ξέρω πως πάει το σύστημα

περαστικά σου καλό μου πονεμένο κοριτσάκι!

τις φωτό δεν μπορώ να τις ανεβάσω γιατί δεν νομίζω ότι έχω καλώδια εδώ, θα ψάξω και θα δω!

αγγελική μου αν θέλεις μόλις έρθει το μαστόρι πάρε με τηλ να του μιλήσω εγώ!!!!!!!!!!

όσο για τις κουρτίνες, εφόσον θέλεις διπλές, δεν θέλεις παιδικές , θέλεις κάτι απλό λιτό και να δένει, πάρε τις χοντρές πορτοκαλί και τις λεπτές μια ωραιότατη (και φθηνότατη) εκρού γάζα!

<3

Διαφημίσεις

Γειαααα σαααςςς!!!!

τι κανουν τα μπεμπακια οι λεχωνες και οι γκαστρουλες;;

Ειρηνακι μου να σου ζησει η κοπελαρα σου!!!! ελπιζω να μην πονας πια κοπελα μου!!!

Χρυσα μου γεννααααααααςςς!!!!!!!!!! με το καλο κοριτσι μου!!! ερχεται επιτελους το ζουζουνι!!!

Φωτεινη εχεις χαζεψει με την κορη εε:D:D:D:D για το θηλασμο δεν πειραζει παιδι μου!!! οσο μπορεσες μπορεσες δεν χαθηκε και ο κοσμος!!! με το σαραντισμο με εχεις τρελανει λεμε!εγω δεν πιστευω τιποτις απο αυτα..(μαρη νενα αυτο με την περιοδο τι βλακεια ειναι; στο μαιευτηριο δηλαδη καμια μαια δεν ειχε περιοδο; χαζουλα!!)

απο το μαμουνακι ειχαμε κανενα νεοτερο;βγηκαν;

τσιπουρακι τι σκροφα αυτη με το σπιτι; ΦΤΟΥ ΤΗΣ!!!

Nενακι περαστικα σας!!!

Ελενακι να ζησετε!! και εμεις ειχαμε επετειο γνωριμιας χθες..9 χρονια!!πωπω!!!

Ισι σε βλεπω σουπερ!!! να βγεις παιδι μου το συζητας; ξερεις ποσο καιρο θα κανεις να ξαναβγεις; ρωτα και εμας τις πονεμενες!!

Κλελια παρε τηλ το ντοκτορι ΤΩΡΑ!! τι κανει το ζουζουνακι; βαλε καμια φωτο ακομα μωρε!!!

μαρακι καλα αποτελεσματα!!!

fragolina γιωτα λιανα αγγελικουλα και οποια αλλη ξεχναω (σορρυ) πολλες φιλουμπες!!

Τσιπουρόψαρο, δεν θέλω να πάρω το σκευασματάκι... δεν είναι τόσο γκρινιάρα καλέ! Απλά κάνει ουά πού και πού... είναι καλό νινάκι :)

Ενέσεις συνεχίζω να κάνω στο πόδι μπροστά, αυτό το χάλι το πρησμένο είναι στην ουσία προς τα πίσω, εκεί που σου κάνουν στον πωπό σου, αλλά πιο κοντά στην μέση. Και το είχα καταλάβει στην τελευταία ένεση ότι με κούλανε, δεν την έκανε στον πωπό, πήρε λίγο μέση, τι να πω...

Θα πάρω αργότερα τον γιατρούλη, τώρα προσπαθώ να φάω, με έχουν πλακώσει στα τηλ...

Δεσποινάκι μου φωτογραφίες έχω τραβήξει, να δούμε πότε θα αξιωθώ να τις περάσω στον η/υ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλελια μου κι εμενα μου κανανε την 3η μερα στο μαιευτηριο μια παυσιπονη που ζητησα και κομα εχω την παλιομελανια στο πωπο μου ασε που ποναει ακομα και ασε που μερικες φορες νιωθω κατι σαν να βελονα αμα ακουμπησω καπως περιεργα σ εκεινο το σημειο :-( Τι σκατα πως καταφερνουν και κανουν μελανιες εκει δεν ξερω.. τοσες εκανα στο φαρμακειο σ ολητην εγκυμοσυνη ουτε μια δεν με μελανιασε ο ανθρωπακος αυτη ομως γκρρρρρρρρρρρ μου αφησε σημαδι :tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κούκλες πως είστε?

despina100 διαστολή 2 και έφυγες ? άντε με το καλό κοπελιά μου

Ε

Ηλιάνα υποτίθετε ότι η πεθερά έρχεται για να σε βοηθάει, την τραπεζώνεις κιόλας;;;;;;;; if[/img]

!!!!!

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ τσιπουρα μου υποτιθεται

ααααααααααα αν θεσ αν θεσ Τσιπουρα μου αν θες στείλε μου σε μν το κιιν σου να ενημερώσεις όταν γεννήσω νομίζω πως εσύ πρέπει να πεις τα νέα μου σε όλες φιλία εύχομαι να πάνε όλα καλά για σενα

Clelia ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ εγώ πάντως θα τον έπαιρνα μαζί μου ποιο ασφαλής ένιωθα όταν τον είχα –έχω κοντά μου ακόμη και τώρα

Stone πως είσαι πως πάμε ?

Ελένη γουρούνια έγκυος και σε άφησαν όρθια??/////////

καλά εμένα στην τράπεζα μου είπε μια έφαγες πολύ φασολάδα και αμς παίρνεις τιν σειρά και τις απάντησα αα δεν μασώ εγώ σε τέτοιες κατινες φάε και εσύ και ελα παρτην μου χιιχι γελούσαν όλοι στην τράπεζα

βασω79 πάρε τους δρόμους τα σοκάκια να κατέβει η μπαμπού σου σιγά σιγά

maraki32 τι έγινε με τα πονάκια τι είπε ο γιατρός ?

RENAH πολύ χάρηκα που βρήκες μαία πολύ σημαντικό αυτό σπουδαίο κομμάτι στην γέννα και μετά στον θηλασμό η καλή μαία την ρώτησες αν πάει κ στα σπίτια ?

nenaki περαστικά σας ελπίζω να μην την αρπάξει και η μικρούλα και ταλαιπωρηθεί

fragolina_3834 καλά θέλει τσαμπουκά ρε Ολοι βιάζονται στο ταμείο ενώ κόβουν γύρες μέσα στο σουπερ ΩΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΨΕΦΤΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΠΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ

Angelique1981 ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ

chris 81 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

liana. ΠΟΟΠΟ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ οσο για το δαχτυλάκι ποπό παναγία μου τυχερές όσες γενάτε με καισαρική ΤΥΧΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ploegisi άντε καλό μου θα ξεκινήσετε για φυσιολογικέ και ελπίζω να τα καταφέρετε μην φας και το χεράκι και τους πόνους και μαχαίρι μετά μουτσσσσσσσσσσς

FwTeiNiακομη δεν βγήκες έξω καλέ τι έγραφα προχθές ? ααααααααααα ααααααααα φιλια στην μπέμπα

άντε πάλι, μαζική παραγωγή θα έχουμε το επόμενο σκ!!!
σωστηηηηηηηηηηηηηη

άλλες οι τσουπρες καλά/? γέννησε καμία?

εγώ έτρεχα σήμερα από το πρωί νοσοκομείο ΙΚΑ ΣΥΚΑ ΜΙΚΑ ΚΤΛ και έλαβα τηλ ότι στις12 παντρεύεται στο δημαρχείο η μικρή μου αδέρφη πήγα και εκεί χιχιι ;);););)

ο μικρός μια χαρά κουνιέται έχουμε αρκετό αμνιακό και περιμένουμε να περάσουν οι μέρες κορίτσια 33 μέρες και κλείνω 40 εβδομάδες αχ τι καλά το βλέπω στο τικερ και τρελαίνομαι όλο και πλησιάζω προς τις 40

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

πάω να κάνω δουλεεις έφυγε έξω η πεθερά με τον μικρό μουτσσσσσσσς φιλιααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...