Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν είναι θέμα κιλών... σιγά... +8 με 8,5 είμαι! σούπερ! αλλά πιο πολύ με απασχολεί το ζάχαρο και τα αλμυρά... γιατί όλο και κανα μπινελίκι θα φάμε...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Αγγελικουλα μου σε ευχαριστω που με εχεις έννοια και που με σκέφτεσαι. Αυριο πας για εξετάσεις απο οτι κατάλαβα, ολα καλα θα είναι είμαι σίγουρη. Μεγεια και το κουρτινόξυλο, εγω απο οτι θυμάμαι το να διαλέξουμε κουρτίνα ηταν το δυσκολότερο, δεν μας άρεσε τίποτα, τελικά είχαμε βρεί καπου στην Αθηνας που εχει πολλα μαγαζιά και ποικιλία.

Ploegisoula τα νεα σου πάνε απο το καλό στο καλύτερο, εκει που φοβόσουν την προωρότητα τελικά θα γεννήσεις στο τέλος και τώρα θα πάς και για ΦΤ όπως ήθελες απο την αρχή. Ευχομαι να πάνε όλα καλά μεχρι το τέλος και να σου έρθουν ολα οπως τα θέλεις.Οσο για τη βολίτσα αν είσαι καλα δεν καταλαβαίνω γιατι να μην πάς, αρκεί να μην κουραστείς πολύ.

Λιάνα μια χαρα και σένα τα νεα σου απο το γιατρό, πας κι εσυ για το τέλος.

Καλημερα στα υπόλοιπα κοριτσάκια και ευχαριστουμε για τα διαδυκτιακα καφεδάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γκαστρο κουμπαρούλα μου!!!!!!!!

τί καλά και τα δικά σου νεάκια!!!!! σκόρδα!!!!

Χαίρομαι που μπορεί να πας και με φ/τ μιας και το ήθελες τόσο πολύ από την αρχή! ότι είναι να γίνει θα είναι για το καλό της μικρής γκουγκουφκίτσας!!!!!

(που πια δεν είναι τόσο μικρή!!!! μπεμπάρα κανονική θα βγει το μανάρι μου μαζί με της γιώτας και της λιάνας!)

να πας μωρέ το βράδυ! μην κάτσεις ατελείωτες ώρες και κουραστείς, πρόσεξε και το φαγητό σου και μια χαρά!!!!! ευκαιρία είναι! πάρε ένα ωραιότατο ψητό στη σχάρα με σαλατούλα και θα είσαι σούπερ! να τους πεις να μην το αλατίσουν, εγώ έτσι κάνω!

θα σκέφτεσαι ότι μου κάνεις συμπαράσταση (βραστά λαχανικά εχω σήμερα) και θα είσαι κιΟΥρία!

λιάνα καλά τα λες ότι πήρατε πήρατε!

αφού σαραντήσετε με το καλό όποια θέλει (και αφού δώσει άδεια ο γιατρούλης) έχω γκρουπάκι εδώ στο parents που χάνουμε κιλά !!! τρελό γέλιο και πολύ καλά παιδιά όλες οι γοργονες!!!!!! μην σας νοιάζει θα σας φροντίσω μια χαρά!

παιδάκια αδιαθέτισα πριν από λίγο :) χαίρομαι γιατί πραγματικά δεν περίμενα κάτι προς το παρον...

είχα μία τρελή σκέψη χθες με τις ευχές που μου ρίχνει το october power λέω λες να γκαστρωθώ τον οκτώβριο;;;;;;;;;;; πλάκα δεν θα έχει;;;;;;;;;

:) :) :)

(δεν με νοιάζει, άλλωστε θα είναι μάλλον ο πρώτος μήνας στην ελευθερη καβάλα, να έρθει όποτε θέλει και μείνει γερό ! )

Κοριτσαρες καλημερααααααα................Δεν ειχα ιντερνετ τις 3 μερουλεσ , βασικα ο αδελφουλης μου {που κλεβω απο αυτον :P} εκλεισε το κουμπακι :mad::mad::mad: τωρα ομως εχω γιατι αν περιμενω να συνδεθει το δικο μας τηλεφωνο μας ειπαν κανα μηνα ακομα δεν εχει γραμμες ελευθερες το ΟΤΕ γρρρ τελος παντων ... δνε προλαβαινω να σας διαβασω :(.

γεννησε καμια αλλη κοπελιτσα μεσα στον Σεπτεμβριο????

Κοριτσια τελος το γαλατακι απο το ζιζακι μου στην μικρη ,μου εδωσε η γιατρος μου χαπακια για να μην μου κανει παλιδρομμηση και ειμαι φασκιωμενη :tongue:εχουν τουρλωθει τα ζιζακια μου λες και ειμαι η Παμελα Αντερσον χιχιχιιχιχιχ

Το μωρο μου λειπει ταξιδι και ηταν να γυρισει σημερα αλλα ο καιρος μας τα χαλασε και θα ερθουν Παρασκευη....εχει νευρακια και δεν ξερω πως να τον ηρεμησω ...θελει να ειναι με την κορη του και δεν μπορει ... πουφουυυυ

Εσεις ολα καλα?

Κλελια πως τα πας??

Νενακι εσυ ????

Οσο για τον σαραντισμο ... την αλλη Πεμπτη βγαινωωωω οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ................τελος μισο θα παρω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρα κορίτσια!

Chris σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αύριο και υποδεχτείς το μωράκι σου! Θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε τα νέα σου!

Ploegisi τι ωραία είναι αυτά! Πολύ χαίρομαι για σένα. Μακάρι να πάνε όλα όπως επιθυμείς! Να πας και για φαγητό να δεις τους φίλους σου απλά φρόντισε να μη φας πολλά απογορευμένα :tongue:

Λέμε και εμείς να πάμε το Σαββατοκύριακο για φαγητό μια και έχουμε την αδερφή μου εδώ και μπορεί να κρατήσει τα παιδιά. Βέβαια και το προηγούμενο είχαμε πει αλλά τελικά δεν πήγαμε, αυτή τη φορά όμως έχουμε και επέτειο γνωριμίας, συμπληρώνουμε 14 χρόνια μαζί! Και για το επόμενο Σαββατοκύριακο δε μας παίρνει, περιμένουμε αφίξεις!

Αγγελική κουράγιο με την ακατανόμαστη! Να κάνεις τις εξετάσεις σου και να μη κουράζεσαι πολύ.

Λιάνα, Βάσω, Γιώτα μια χαρά και τα δικά σας τα νέα.

Μαρία πόνο στο πόδι έχω και εγώ πολύ δυνατό αλλά ευτυχώς μόνο για λίγο. το είχα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες, νομίζω ότι είναι από τις κινήσεις που κάνει το μωρό, μάλλον πειράζει κάποιο νεύρο και παραλύει το πόδι μου, δεν μπορώ καν να το πατήσω.

Vasdeli, τσιπούρα πολλά φιλάκια και σε όλα τα κορίτσια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα μολίς περάσουν λίγο οι μέρες ξέρεις εσυ, Καβἀλα και πάλι Καβάλα όσο για τις ευχες απο εδω μέσα σίγουρα θα πιάσουν μην σε ανησυχεί αυτό.

Φωτεινη εχουν γεννησει το Μαμουνάκι, η Γκρέτα, η Ειρήνη και αυριο γεννάει και η Χρύσα. Τελικα δεν εγινε τίποτα με τον θηλασμο ε; Δεν πειράζει μια χαρα θα είναι η μπουμπου και με το ξένο.

Ποια θα παει Καβαλα????

:!::!::!:

Αααα μπολικες γεννησαμε μεσα στο Σεπτεμβριο τελικα ... για το μαμουνακι προλαβα πριν χασω το ιντερνετ μου τις υπολοιπες δεν προλαβα.....

τα καλυτερα τους ευχομαι παντα υγιεις,......

κοιτα αφου πηρε το πρωτο γαλατακι τις πρωτες γουλιτσες απο μενα δεν με πειραζει και τοσο ... πεινασμενο δεν ηθελα να τ'αφησω με τιποτα... \Μια χαρα τρωμε κι απο το ξενο ... εδω το κανονικο μου ειπε η παιδιατρος ειναι 250 ml κι εμεις χτυπαμε κατι 300αρια και κατι 350αρια την ημερα αλλο πραγμα... μπορει να φαει τωρα και σε 30 λεπτα να ξαναβαζει χερακι στο στομα και να ψιλογκρινιαζει .. παλι γαλατακι θελει....

9zlup2.png

Φωτεινή τί κάνει η μικρούλα σου;;;;;;

μεγαλωνει κι ομορφαίνει;;;;;; λαχταριστή λαχταριστή;

όσο για τον θηλασμό είναι εντελώς προσωπικό θέμα, κι εμεις που δεν θηλάσαμε δεν πάθαμε και κάτι! αφού δεν σου βγήκε μην σκας! :)

εγω λέω να αρχίσω βόλτες στην Ελεύθερη Καβαλα ;)

ελενη μου να βγείτε και να περάσετε σουπερ ρομαντικά!!!!!!! 14 χρόνια ε;

μπράβο σας!

γιώτα <3

όσο για τα πονάκια, κάντε ένα κουράγιο και σε λίγο ερχονται τα μπεμπεδάκια τα ζουμπουρλούδικα!!!!!!!!

Ασε τσιπουριτσα μου....

εχω χαζεψει .... καιειδικα χαζεψα προχτες που ηρθε ο ανιψιος μου και την πηρε αγκαλιτσα... την κοιταγε κι της μιλαγε ... μεχρι που γυρισε κ τι ειπε στον πατερα του?Θα μας βγαλεις μια φωτογραφια??? και τα εβγαλα φωτογραφια να την κοιταει στα ματια .. ελιωσαααααααααααα.... οι δυο μεγαλες μου αγαπες - αδυναμιες.....

αυτο που με λιωνει περισσοτερο ειναι οταν με κοιταει {και καλα δεν βλεπει το ξερω :tongue:} που ριχνει κατι χαμογελα αλλο πραγμα....

Με μπερδεψες με την καβαλα :tongue::tongue:το προσπερναω γιατι εχω ασχημες εντυπωσεις απο την περιοχη καβαλα και δνε θελω να τις σκεφτομαι ... ωπα ωπα ... ερχομαιιιιιιιιιιι γαλααααααα :P:p:p

9zlup2.png

Ελένη και Κλειώ , μόλις πήρα την παραγγελία μου!:P

Μου την φέρανε στο σπίτι, χωρίς ειδοποίηση....

Τσατίστηκα όμως γιατί ένα λαδάκι ήταν χυμένο εντελώς....:-( Υπάρχει περίπτωση να αναλάβουν ευθύνη; Να τους στείλω email;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

χρυσακι μου με το καλο κοπελα μου να αντικρυσεις και εσυ το θαυμα της ζωης σου!!!Αχ πολυ χαιρομαι κοριτσακι.ολα τελεια να σου πανε κ θα περιμενουμε μηνυματακι σου.

τσιπουριτσα καλο μου σου ευχομαι αυτη η περιοδος να ναι η τελευταια....ολα τα καλα σου ευχομαι..

Ελενη μου να στε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!πως περναν τα χρονια ε??

πλοιγισουλα μου μπραβο με τα νεακια σου...ειδες τι τελεια πανε ολα..μπραβο μπραβο!!!

Φωτεινη μου δε πειραζει που δεν βολεψε ο θηλασμος..η μικρουλα να ναι καλα!!τι χαπια σου εδωσε?

εμεις συνεχιζουμε να μαστε χαλια..την ατυχια μου..

αααα εχθες ξεπορτισαμε...εκει που ελεγα οτι θα κατσω μεσα για 40 μερες ή για μισο σαραντισμο,πηγαμε τελικα στο χωριο στη μαμα μου..μια χαρα..γενικοτερα και εγω τηρω οχι απλωμα ρουχων το βραδυ,οχι εξω,οχι επισκεψεις με περιοδο και τετοια καλα!!αλλα εχθες ηθελα να βγω!!

Φιλακια σε ολες!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Αχ νενακι μου τυχερη που εισαι που βγηκες οξω... αυτο ελεγα τωρα στο τηλ με το γιωργο θελω να βγω κ μου λεει ελα λιγες μερουλες μεινανε.. μετραω λες και ειμαι φανταρος γκρρρρ

dostinex λεγονται και μου τα εδωσε για να μην μου κανει παλιδρομηση λεει το γαλα.Και να σφιξω πολυ πολυ το σουτιεν μου {κοντευω να σκασω βασικα αλλα υπομονη μια βδομαδα οσο κρατησουν τα χαπακια}.

9zlup2.png

εδώ ξεπορτίζουν οι λεχώνες! εγώ θα μείνω σπίτι??? όοοοχι! έξω το βράδυ!

νενάκι είδες? τελικά όλα μου πήγαν μια χαρούλα! και μακάρι μέχρι το τέλος έτσι να μου πάνε! με τη βοήθεια της παναγίτσας και με τη θετική ενέργεια ΟΛΟΥ του OCTOBER POWER θα έρθουν τα πράγματα καλύτερα απ' ότι το περίμενα!!!

ελένη μου 14 χρόνια ε? μπράβο κοπέλα μου! τι λέω... εδώ εμείς κοντέυουμε τα 10! άντε να βγεις και να το χαρείς! γιατί έρχεται!!!!!!! και μετά... στις εκλογές και πάλι έξω! χιχιχιι

γιώτα κι εσύ μαζί μου θα είσαι? ποιες άλλες είναι γι αεκείνες τις ημερομηνίες? έχω χάσει τη μπάλα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

εδώ ξεπορτίζουν οι λεχώνες! εγώ θα μείνω σπίτι??? όοοοχι! έξω το βράδυ!

γιώτα κι εσύ μαζί μου θα είσαι? ποιες άλλες είναι γι αεκείνες τις ημερομηνίες? έχω χάσει τη μπάλα...

Και πολυ καλα θα κάνεις και θα βγείς.

Ναι και εμένα περίπου εκει με υπολογίζει και νομίζω και η Λιάνα και η Ellain είναι περιπου εκεί.

Ελένη καλα να περἀσετε το ΣΚ και να τα εκατοστησετε τα χρόνια γνωριμίας με το σύζυγο και πάντοτε ευτυχισμένοι.

Χρύσα μου με το καλό αύριο!!! Ξεκινάει η ζωή σου και θα τρελλαθείς!! Και τέρμα πια, δεν θα μετράς απώλειες, αλλά μωράκια ροζ!!!!

Ploegisi και Γιώτα, πολύ όμορφα τα νεάκια σας με τα μπεμπίνια!!!

Ploegisi εννοείται να βγεις σήμερα, απλά να προσέξεις τι θα παραγγείλεις!! Ξέρεις πια, είσαι έμπειρη!!

Αγγελική να τηρείς ευλαβικά τις οδηγίες των γιατρών για το πρήξιμο!! Άντε καλά ξεμπερδέματα με τους τεχνίτες που δεν μπορούν να κουμαντάρουν το προϊόν που πουλάνε!!

Φωτεινή φαγανόπαιδο το τέκνο εεεεε?

Εγώ πάλι επέστρεψα στις θηλές σιλικόνης, να δούμε πότε θα σκληρύνουν... Όσο για τον σαραντισμό, εγώ δεν πιστεύω και δεν κάνω τπτ από όσα λένε. Το πρωί πήγα σε 2 ΙΚΑ, δεν με αφορούν αυτές οι δοξασίες. Στον σαραντισμό θα πάω εκκλησία, δεν το θεωρώ πως είναι κακό να μας διαβάσουν μία ευχούλα. Αλλά μέχρι εκεί!! Προσωπικά μιλάω πάντα!!

Νενάκι να υποθέσω ότι όλοι σας είστε άρρωστοι πλην του μωρού, αφού το θηλάζεις, έτσι δεν είναι?? Και πάλι περαστικούλια σας!!

Vasdeli ένα e-mail θα το έστελνα, όχι ακριβώς με ύφος παραπόνου, απλά σαν αναφορά αλλά λίγο αυστηρή (ξέρεις εσύ, είσαι μία δασκάλα!!). Στην τελική ας μην κάνουν τπτ, αλλά εσύ να το στείλεις...

Ελένη να ζήσετε!! Πάντα ευτυχισμένοι και να πληθύνεστε :tongue:!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...