Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα γεννάς;;;;;;; Ε με τόσες ευχές!

Πετρούλα να περιμένουμε κι από σένα νέα σύντομα;

Ειρήνη να σου ζήσει το νέο μωράκι σου!!!!!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα πια!

Τέλειο το μηνυματάκι που σου έστειλε τσιπουρίτσα μου!

Ελένη και Βάσω μια χαρά τα νέα σας από τις μπεμπούλες! Έχουν βολευτεί για τα καλά εκεί μέσα!

Κλειώ μου φτου φτου στη μικρούλα σου ξανάπιασε τα κιλάκια της, αυτό επιβεβαιώνει ότι σου είχα ξαναγράψει, είσαι καλή αγελαδίτσα! :D

Μαράκι με το καλό ο γιατρούλης σου αύριο! Να μας πεις νέα!

Ρένα και το δικό σου μωράκι ροδοκοκκινίζει!

Νενάκι περαστικά σας!!!!!!

fragolina τι περιμένεις;;; Η γαϊδουριά στο μεγαλείο της…

Γιωτίτσα σε είχα στο μυαλό μου, ήμουν έτοιμη να σε αναζητήσω, αλλά με πρόλαβες! Μπράβο στο νινάκι σου!!! Καλοβολεμένο κι αυτό!!!!!!!

Ναι με την «ακατανόμαστη» συνεχίζεται η ταλαιπωρία, με ξαναπήρε τηλ. το αφεντικό και ʽμάλλονʼ θα έρθει αύριο ο πιο έμπειρος τεχνικός τους για να ολοκληρώσει το ʽέργοʼ……. και αν έχει το Θεό του κορίτσια, τι μου είπε;;;;

- Από την εμπειρία μου 60 χρόνια στο εμπόριο, είμαι βέβαιος ότι θα ξαναέρθετε σʼ εμάς να ψωνίσετε, απλά δεν πρόκειται να παραγγείλετε ξανά τη συγκεκριμένη ντουλάπα….. -

καλά απʼ όσα του έχωσα αυτό κατάλαβε τελικά;;;;;;;;; :confused: Άντε να δούμε πότε…….

Η καραμέλα του είναι ότι είμαστε οι πρώτοι που παραγγείλαμε αυτό το νέο προϊόν, δεν το έχουν ξαναδουλέψει ούτε οι τεχνικοί του και έχει ενεργοποιήσει όλο το σύστημα τους για να βρουν λύση «άμεσα»……. και για να τους τιμωρήσει θα σταματήσει να την λανσάρει στο κατάστημά του……….

Φέραμε έναν δικό μας ντουλαπά για τη μετατροπή και αυτός πάλι δεν ήξερε το συγκεκριμένο μηχανισμό….

Κι ένα ευχάριστο, βάλαμε τις κουρτινόβεργες!!! Τελειώσαμε μʼ αυτό, τώρα πάμε για κουρτίνες…. τσιπουράκι βοήθεια…..

Πήρα και στο γιατρό τηλέφωνο, άφησα μήνυμα και με κάλεσαν κατά τις 11:30, τα γνωστά μου είπαν, εξετάσεις (ουρικό, κρεατινίνη, γεν. ούρων και καθημερινή μέτρηση πίεσης) και ανάλατα, ούτε καν ψωμί. Αυτά. Μάλλον θα πάω την Πέμπτη να τις κάνω…

Μέτρησα και πίεση, 7,5-12... πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα, αλλά παρ' όλα αυτά μου είπαν ότι είναι καλή...

Σας φιλώ όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πω....ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, πάντα ήταν στην ώρα τους....

Κατάλαβα....Χ..... ψηλά και αγνάντευε...τσατίστηκα τώρα...:mad:

Ναι, τον έχω γυναικολόγο και είναι ο αγαπημένος μου γιατρούλης....:-D Πάντα με ηρεμεί....

Στο πρώτο μου παιδί είχα πάει κι εγώ σ' αυτό το κέντρο που λες για αμνιο(τότε είχα κάνει!) γιατί δεν είχε ανοίξει το ιατρείο του ακόμη...πράγματι, είχα αισθανθεί άσχημα γιατί τον πίεζε ο χρόνος...Από έξω περίμενε ένας καθηγητής να κάνει άμνιο σε μια κοπέλα και σηκώθηκα άρων άρων για να περάσει ο κ.καθηΚητής....:-(. Ο ίδιος είχε αισθανθεί τότε πολύ άσχημα και μου είχε ζητήσει συγνώμη, θυμάμαι....Στο ιατρείο του όμως πάντα χτυπάω 40λεπτα και το απολαμβάνω!

που ειναι το ιατρειο του?εισαι ικανοποιημενη μαζι του?που ξεγεννα?ποσα παιρνει την επισκεψη και ποσα τη γεννα>

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Κοριτσακια μου γλυκα δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα γιατι θα εχω και τους γονεις και να ετοιμασω τα τελευταια πραγματα!!!!

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ηρθε η στιγμη ηρθε η ωρα.Σας γραφω και τα δακρυα τρεχουνε απο συγκινηση.Αυριο μετα απο τρια χρονια και μετα απο τρις προσπαθειες θα συναντησω επιτελους το κοριτσακι μου!!!!

Αγγελουδακι μου μπορει να παιδευτηκες αλλα ηρθε επιτελους η ωρα να γνωριστουμε!!!!

Σας φιλω ολες πολυ πολυ ευχομαι τις ημερες που θα λειπω οποια τσουπριτσα μας γεννησει τα καλυτερα και με ενα πονο!!!

Πιστευω μεχρι τις 11 το πρωι να με εχει βαλει για καισαρικη,θα στειλω μολις μπορεσω νεα μας!!!

Τσιπουριτσα μου την τελευταια μου ευχη σαν γκαστρωμενη την στελνω σε εσενα να μαθουμε συντομα τα ευχαριστα νεακια μια υπεροχης και ευκολης εγκυμονσυνης!!!:P:p:p

Φιλακια και πολλες καλημερες σε ολες !!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερούδιααααα!!!!!!

chrisakiiii με το καλό και όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!!!!!!Θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια και θα περιμένουμε νέα σου μόλις μπορέσεις!

Τα δικά μου νεάκια, χτες πήγαμε γιατρούλη, όλα τέλεια 3200 η μπεμπούλα. Μου είπε ότι έχει εμπεδωθεί και ότι ο τράχηλος είναι μαλακός. Αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την άλλη Κυριακή (πράγμα που λέει είναι πολύ πιθανό) θα μπω μέσα Δευτέρα 4/10.

Αλλά ρε κορίτσια με την εξέταση για τον τράχηλο τα είδα όοοοοοοοοολαααααααααααα :shock::shock::shock::shock:!!!!!!!! Υποχρεωτικό είναι κι αυτό το πράγμα.:twisted:

που ειναι το ιατρειο του?εισαι ικανοποιημενη μαζι του?που ξεγεννα?ποσα παιρνει την επισκεψη και ποσα τη γεννα>

Έχεις πμ.

Πήρα και στο γιατρό τηλέφωνο, άφησα μήνυμα και με κάλεσαν κατά τις 11:30, τα γνωστά μου είπαν, εξετάσεις (ουρικό, κρεατινίνη, γεν. ούρων και καθημερινή μέτρηση πίεσης) και ανάλατα, ούτε καν ψωμί. Αυτά. Μάλλον θα πάω την Πέμπτη να τις κάνω…

Μέτρησα και πίεση, 7,5-12... πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα, αλλά παρ' όλα αυτά μου είπαν ότι είναι καλή...

Σας φιλώ όλες!

Μια χαρά είναι η πιεσούλα....Κάνε και τις εξετάσεις σου και όλα να πάνε καλά!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα γιατι θα εχω και τους γονεις και να ετοιμασω τα τελευταια πραγματα!!!!

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ηρθε η στιγμη ηρθε η ωρα.Σας γραφω και τα δακρυα τρεχουνε απο συγκινηση.Αυριο μετα απο τρια χρονια και μετα απο τρις προσπαθειες θα συναντησω επιτελους το κοριτσακι μου!!!!

Αγγελουδακι μου μπορει να παιδευτηκες αλλα ηρθε επιτελους η ωρα να γνωριστουμε!!!!

Σας φιλω ολες πολυ πολυ ευχομαι τις ημερες που θα λειπω οποια τσουπριτσα μας γεννησει τα καλυτερα και με ενα πονο!!!

Πιστευω μεχρι τις 11 το πρωι να με εχει βαλει για καισαρικη,θα στειλω μολις μπορεσω νεα μας!!!

Τσιπουριτσα μου την τελευταια μου ευχη σαν γκαστρωμενη την στελνω σε εσενα να μαθουμε συντομα τα ευχαριστα νεακια μια υπεροχης και ευκολης εγκυμονσυνης!!!:P:p:p

Φιλακια και πολλες καλημερες σε ολες !!!!

Χρυσάκι, παιδί μου, με το καλό!!!!

Να συναντήσεις την μπουμπουδένια σου!!!!!:D

Περιμένουμε νέα σου!!!!

Φιλιά!:P

Μαρή, τσιπούρα....με τόσες ευχές στο τέλος, μη σου πω θα κάνεις ίσα με 5δυμα!!!!:lol::lol::lol:

Λιάνα....φοβερή εμπειρία.....δεν λέω....Την έχω ζήσει δις....:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Chrisaki μου γλυκό!!!!!!!! Φτάνει η μεγάλη μέρα!!!! Και ναι ήρθε η ώρα να συναντήσεις την αγγελουδένια σου!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα θα πάνε κατʼ ευχήν!!!!!! Πάρε τις τελευταίες πολλές πολλές αγκαλίτσες σαν γκαστρούλα κι από εμάς! Μετά θα τις στέλνουμε στην κοράκλα σου!!!!!! Σε φιλώ!!!!!

Λιάνα πας για τελειόμηνη αν δεν κάνω λάθος!!! Μια χαρά η μπεμπούλα σου!!! Φτου φτου!

Thank you vasdelaki

Φιλάκια σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπονζουράκια!!!!!!!!!!

Ποιά γεννάει αύριο μωρέ;;;; Το ΜαρηΚρισάκι μας;;;;;!!!!!!!!!!!!!

νάτος ο πελαργός κάνει βόλτες πάνω από το σπίτι σας!

girlSquare.jpg&t=1

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!! Θα συναντησεις την κοριτσούδα σου την όμορφη!!!!!!!!!

λοιπόν σου ρίχνω μία περιποιημένη Σκορδοβροχή εξαιρετικά αφιερωμένη!!!!!!!!!!!!!!

Γωτίτσα μια χαρά κι εσεις! μπράβο!!!!!!!

Λιάνα το όμοιον!!!!

επιτέλους να γεννηθουν παιδάκια και τον Οκτώβριο!!!!! :)

Αγγελική κάνε ότι σου λεει ο γιατρούλης και όλα μια χαρά! Ξέρεις τί ανεβάζει πολύ την πίεση; τα μαστόρια τα αχαίρευτα!!!! τέλειωνε μαζί τους να ηρεμήσεις κι εσύ! τί θέλεις να πούμε για κουρτίνες; στη διάθεσή σου!

Vasdelaki όντως με βλέπω κουνέλα με τόσες ευχές!!!!! χιχιχιχιχιιχι

Μαρηκρισάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την special αφιέρωση <3

κουκλες μου καλή σας ημέρα σας φιλώ!

καλημέρα

χρυσάκι με το καλό αύριο να συναντήσεις τη μικρούλα σου και σου εύχομαι μ'ένα πόνο.

και εγώ σήμερα πάω στη γιατρό να δω τον μικρούλη. για να δούμε γιατί εχτές το βράδυ με έπιασε και ένας πόνος στο πόδι και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω καλά καλά αφού ο άντρας μου έχει να αρχίσει να αγχώνεται χτες με ρώταγε ποιον θα πάρει τηλέφωνο όταν έρθει η ωρα. :tongue: "τη γιατρό του λέω αγάπη μου ποιον θα πάρεις;"

καλημέρααααααααααααααααα!

πολύ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω! έχω 1,5 ώρα και σας διαβάζω! δε θυμάμαι και πολλά!

κατ' αρχήν να μας ζήσουν τα νέα κοριτσούδια!!! μαμουνάκι και ειρήνη είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα σας!

μαρηκρισάκι μου!!!!!! δε θα το δεις, αλλά δεν πειράζει! ξέρεις ότι η σκέψη μου είναι μαζί σου, όπως ήταν και η δική σου τόσο καιρό μαζί μου!!!

κουμπαρούλα-----ε-ε-ερχεται!-----

τόσες ευχές, μια δε θα πιάσει?

αγγελική μου δεν είναι και πολύ αυξημένη η πιεσούλα σου, αλλά δεδομένου ότι δεν είχες και υψηλές, να έχεις το νου σου λιγάκι ε?

μαμαλευτεράκι όλα καλά τελικά! σκατογιατρούληδες! όλα θα πάνε όπως πρέπει!

ελενάκι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά και να χαρείτε και το γιόκα που έρχεται!

μαράκι και βασδελάκι καλημέρα!!! βίκυ τέλεια η β' επιπέδου! τι μου θύμησες!!!

λιάνα μου μαζί θα γεννήσουμε? μαζική παραγωγή μου φαίνεται θα έχουμε!!!

λοιπόν και τα δικα μου νέα:

κάναμε υπέρηχο χθες, η γκουγκούφκω μας είναι μια χαρά, αντιστοιχεί στις εβδομάδες της, έχει πάρει και τα γραμμάριά της, είναι περίπου 3200... και σας είπα και το καλύτερο? μάλλον θα πάμε για φυσιολογικό τοκετό με πρόκληση! και είμαι πολύ χαρούμενη! το είχα δεδομένο για καισαρική και ήχησε στα αυτιά μου σαν τραγούδι! θα δούμε όμως, μακάρι να τα καταφέρω! αν δεν προκύψει κάτι πρηγουμένως και δε βιαστεί η μικρούλα, θα μπω στο νοσοκομείο την κυρικαή 3 οκτωβρίου και όποτε έρθει! αν δεν καταφέρουμε φτ θα πάμε για καισαρική!

περιττό να σας πω ότι τρώω κάτι κλώστους άστα να πάνε! με πονάει η σκατούλα! επίσης έχω και συσπασούλες 3-4 φορές τη μέρα... αλλά κάθε απογευμα κάνουμε πάρτι! μουσικούλα και χορό! όλων των ειδών!

θελω να ξαναρχίσω περπάτημα, αλλά δε μου το συνιστούν γμτ... μου λείπει!

τι άλλο εχω να σας πω? δε θυμάμαι! στην πορεία!

μέχρι το μεσημέρι θα είμαι εδώ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημέρα

χρυσάκι με το καλό αύριο να συναντήσεις τη μικρούλα σου και σου εύχομαι μ'ένα πόνο.

και εγώ σήμερα πάω στη γιατρό να δω τον μικρούλη. για να δούμε γιατί εχτές το βράδυ με έπιασε και ένας πόνος στο πόδι και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω καλά καλά αφού ο άντρας μου έχει να αρχίσει να αγχώνεται χτες με ρώταγε ποιον θα πάρει τηλέφωνο όταν έρθει η ωρα. :tongue: "τη γιατρό του λέω αγάπη μου ποιον θα πάρεις;"

με το καλό μαράκι μου! αυτό με το πόδι το είχε η αδελφή μου ανοίγει η περιοχή για την επικείμενη αφιξη!!! σε εκεινη ήταν πολύ επίμονο και επίπονο και έκανε φυσικοθεραπειες στον 9ο και 10 μήνα!!!!! εσύ στο πόδι θα το περάσεις το πόδι! να πάει πέρασε κι όλας!!!!!!

(ναι γεννησε στον 10ο!!! για αυτό μην γκρινιάζεται! ακους Δεσποινάκι και οι άλλες βιαστικές;)

8172.jpg

Βοήθεια!!!

Θέλω ένα τέτοιο τώρα!

Από χθες το σκέφτομαι...

Δεν αντέχω πάω να φτιάξω!:-)

να σου στείλω και παρέα γιατί έχω δουλειά και δεν μπορώ να τον κρατήσω εδώ;

4714.jpg

καλέεεεεεεεεεε!

δε χαιρέτησα τις μανούλες η απαράδεκτη!

κλέλια, νένα και φωτεινούλα σας στέλνω ρεβανί! να γλυκαθείτε!

κλέλια τέλεια με τη μικρούλα σου! κι εγώ μια τέτοια θέλω! (το ξέβυζο πάει καλά???? χιχιχι)

φωτεινή μου υπομονή με το θηλασμό και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! όσο για το σαραντισμό, κι εγώ ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω...

νενάκι περαστικά σας οικογενειακώς! άντε μωρέ, θα περάσει! ευτυχώς δεν ταλαιπωρείται η μικρούλα σου!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

με το καλό μαράκι μου! αυτό με το πόδι το είχε η αδελφή μου ανοίγει η περιοχή για την επικείμενη αφιξη!!! σε εκεινη ήταν πολύ επίμονο και επίπονο και έκανε φυσικοθεραπειες στον 9ο και 10 μήνα!!!!! εσύ στο πόδι θα το περάσεις το πόδι! να πάει πέρασε κι όλας!!!!!!

(ναι γεννησε στον 10ο!!! για αυτό μην γκρινιάζεται! ακους Δεσποινάκι και οι άλλες βιαστικές;)

να σου στείλω και παρέα γιατί έχω δουλειά και δεν μπορώ να τον κρατήσω εδώ;

4714.jpg

Πειράζει που θέλω αυτόν;

gary-oldman.jpg

:P:p:p

Ισούλα με το καλό!!! Τέλεια νέα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

με πήραν τηλέφωνο τα φιλαράκια μου να πάμε για φαγητό απόψε το βραδάκι... και είμαι σε δείλημμα! έχω να τους δω αρκετό καιρό! και επίσης έχω να φάω έξω αρκετό καιρό... τι να κάνω? λέτε να πάω? τους είπα ότι θα δω πως θα είμαι το απόγευμα και βλέπουμε...

καλέ! που είστε όλες χαμένες σήμερα? ήρθα και εξαφανιστήκατε?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ploegisoula εδω είμαι και εγώ....

να πας για φαγητούλι το βραδάκι ας το ρίξουμε λίγο έξω στο τέλος. εγώ χτύπησα μια μακαρονάδα χτες μιαμ μιαμ...... δεν ξαναασχολούμε με τα κιλα ΤΕΛΟΣ!!! οτι πηρα πηρα μετα βλέπουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...