Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια..δεν μπηκα χθες η γαιδαρα και ξεχασα να ευχηθω στο ειρηνακι!!λετε να εχει γεννησει;:D Ελπίζω να πηγαν ολα φανταστικα και να κραταει τη μπουμπου της αγκαλια..

εγω μολις γυρισα απο το γιατρο...τα νεα ειναι οτι εχω τρελες συσπασεις, και διαστολη 2!!!:confused::confused: δυσκολα θα βγαλουμε την εβδομαδα μου ειπε!!!μακαρι!!! ελπιζω μονο να αντεξω μεχρι την παρασκευη το βραδυ για να ειναι εδω το στεφανι...εχω κουραστει παρα πολυ...οι πονοι εχουν γινει αφορητοι πια..δεν κλεινω ματι τα βραδια..

ειδα και το ελενακι αλλα παλι δεν ηπιαμε καφε!ΑΜΑΝ!! αναμενει και αυτη! η μπεμπουλα της ειναι μια χαρα!

σας φιλω, συγνωμη που δεν σχολιαζω τιποτε αλλο αλλα ειμαι χαλια παω να ξαπλωσω..

παει ο αρακααααςςςςςςς (μονο αυτο μπορεσα να διαβασω:tongue::tongue::tongue:)

Έλα και ο πρώτος τσούτσουνος του October power έρχεται!!!!:tongue:

Γεννησε η Ειρήνη μας!!!!!!!!

''ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 8-9 ΜΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΛΑ ΜΟΥ. 2700. ΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΙΑ"

<3 <3 <3 και .... Σκόρδα!!!!!!!!!

Να σου ζήσει Ειρηνάκι μου!!!

Τσιπουρόπαιδο...πες αλεύρι!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα!!

Μ' αρέσει που απαντάει!! Λες και δεν το ξέρει!!

Άντε κουκλίνα και στα δικά σου!!! Καβάλα τον - καβάλα τον!!!

:D:D:D:D:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεια σας κορίτσια. μπήκα να δω για την ειρήνη μας.

να της ζησει η κούκλα της να είναι πάντα καλότυχη και γερή.

δεσποινάκι έρχεταιιιιιι! άντε γιατί οι γυναίκες μας πήραν φαλάγγι. να βγει και κανάς άντρας.

και εγώ έχω κάτι πονάκια και αύριο που θα πάμε στη γιατρό θα δούμε γιατί δεν αντέχω άλλο. απ΄τη μια έχω το μικρό που δεν με αφήνει σε ησυχία εχτές ήθελε να σκύψω κάτω απ΄τον καναπέ να του πιάσω το παιχνίδι που του έπεσε και δεν το έφτανε και απ' την άλλη ο εντός μικρός με έχει ταράξει στην κλωτσιά τόσο πολύ πολύ που πονάω πλέον και μόνο που κουνιέται.

μαμαλευτεράκι χρόνια πολλά, μ'ένα γερό μωράκι

Eιρηνη.....

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Δεσποινακι η σειρα σου ερχεται ε;;;;

Μαμαλευτερακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ~~~~~~~~~~Με το καλο το νινακι σου..ολα καλα θα πανε κοπελα μου!!!!

χθες το βραδυ απο τις 1 ως τις 4 ειχα εντονες συσπασεις με πονους(συσπασεις εχω απο το Μαιο ,με πονους πρωτη φορα) στην αρχη ανα 10λεπτα και μετα ανα 6 .Περιμενα να γινουν 3 λεπτοι(οπως μου ειπαν) για να ξεκινησω για νοσοκομειο.Τελικα μου κανει ενα τριλεπτο και κοβονται μαχαιρι.ηρεμησε το σωμα μου εντελως και κοιμηθηκα.

Σημερα ειχα καρδιοτοκογραφο .Ολα σουπερ και για τις συσπασεις μου πε ο γιατρος

οτι προετοιμαζομαστε αλλα δεν γινηκε ακομα η ωρα!!!Μπορει να τα χω συχνα αυτα!!!!

Τον καρδιοτοκο μου τον εκανε σην κλινικη που ξεγενναει και εκει γνωρισα μια μαια σουπερ και θα την παρω στο νοσοκομειο και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ χαρουμενη γι αυτο.Μου φυγε ενα τεραστιο αγχος !!!!Φαινοταν παρα πολυ σχετικη και αφου εκανα ερευνα οταν εφυγα απο κει ,εμαθα οτι την παιρνουν πολλες και ειναι κατευχαριστημενες γιατι ξερει πολλα!!!Επισης η κοπελα δεν ζηταει χρηματα ,της δινεις οτι θες, αλλα εννοειται οτι εγω θα της δωσω 50 ευρω την ημερα (οση ειναι δηλαδη η ταριφα εδω).

Μα μου εφυγε μεγαλο αγχος.

γεια σας φιλεναδες..

πολυ χαρηκα με την ειρηνη μας,ολα πηγαν τελεια,τζαμπα το στεναχωρουσαν το κοριτσι μας..Να σου ζησει Ειρηνη μου η κουκλαρα σου!!Να ναι παντα γερη και καλοτυχη!!Να μου την φιλησεις στα πατουσακια!!

Κοριτσια αντε κανενα αντρα θα δουμε σε αυτο το τοπικ?ή οι αντρες θελουν τον οκτωβρη να ξεμυτισουν???

κοριτσια δε μπορεσα να σας διαβασω καλα.

ειμαστε χαλια κρυωμενοι οικογενειακως...ευτυχως η μικρουλα ειναι καλα,αλλα εμεις σερνομαστε..δε ξερω ποτε θα στρωσουμε το κερατο μου...αμαν...ποσες αντοχες πια..

κλειω μου που την ζυγισες την μικρη?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Ένα νινί σε γυρεύει!!!!:tongue:

<3

αχαχαχα!!

Μ' αρέσει που απαντάει!! Λες και δεν το ξέρει!!

Άντε κουκλίνα και στα δικά σου!!! Καβάλα τον - καβάλα τον!!!

;) μίλησε και το ξΕβυζο!!!!!!!! κάτι θα ξέρει!!!!!!! <3

γεια σας κορίτσια. μπήκα να δω για την ειρήνη μας.

να της ζησει η κούκλα της να είναι πάντα καλότυχη και γερή.

δεσποινάκι έρχεταιιιιιι! άντε γιατί οι γυναίκες μας πήραν φαλάγγι. να βγει και κανάς άντρας.

και εγώ έχω κάτι πονάκια και αύριο που θα πάμε στη γιατρό θα δούμε γιατί δεν αντέχω άλλο. απ΄τη μια έχω το μικρό που δεν με αφήνει σε ησυχία εχτές ήθελε να σκύψω κάτω απ΄τον καναπέ να του πιάσω το παιχνίδι που του έπεσε και δεν το έφτανε και απ' την άλλη ο εντός μικρός με έχει ταράξει στην κλωτσιά τόσο πολύ πολύ που πονάω πλέον και μόνο που κουνιέται.

μαμαλευτεράκι χρόνια πολλά, μ'ένα γερό μωράκι

με το καλό βρε Μαράκι μου, όσο μπορείς να μην κουράζεσαι !!!!!!! δύσκολο αλλά απαραίτητο!

χθες το βραδυ απο τις 1 ως τις 4 ειχα εντονες συσπασεις με πονους(συσπασεις εχω απο το Μαιο ,με πονους πρωτη φορα) στην αρχη ανα 10λεπτα και μετα ανα 6 .Περιμενα να γινουν 3 λεπτοι(οπως μου ειπαν) για να ξεκινησω για νοσοκομειο.Τελικα μου κανει ενα τριλεπτο και κοβονται μαχαιρι.ηρεμησε το σωμα μου εντελως και κοιμηθηκα.

Σημερα ειχα καρδιοτοκογραφο .Ολα σουπερ και για τις συσπασεις μου πε ο γιατρος

οτι προετοιμαζομαστε αλλα δεν γινηκε ακομα η ωρα!!!Μπορει να τα χω συχνα αυτα!!!!

Τον καρδιοτοκο μου τον εκανε σην κλινικη που ξεγενναει και εκει γνωρισα μια μαια σουπερ και θα την παρω στο νοσοκομειο και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ χαρουμενη γι αυτο.Μου φυγε ενα τεραστιο αγχος !!!!Φαινοταν παρα πολυ σχετικη και αφου εκανα ερευνα οταν εφυγα απο κει ,εμαθα οτι την παιρνουν πολλες και ειναι κατευχαριστημενες γιατι ξερει πολλα!!!Επισης η κοπελα δεν ζηταει χρηματα ,της δινεις οτι θες, αλλα εννοειται οτι εγω θα της δωσω 50 ευρω την ημερα (οση ειναι δηλαδη η ταριφα εδω).

Μα μου εφυγε μεγαλο αγχος.

διάβαζα και έλεγα ... γέννησε και μας το λεει έτσι;;;;;;

άντε με το καλό βρε ροκού μου! μπράβο που βρήκες και σουπερ μαια!!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά!

μου έστειλε sms η ειρηνη μας ότι ήταν πολύ ψηλά η μήτρα της και μέσα σε όλα πέρναγαν όλοι και την ζούλαγαν και της έβαζαν συνέχεια ορους και υπόθετα! (τα γράφω σε παρελθοντικό χρόνο γιατί εύχομαι να πέρασαν αυτά τώρα!) .... συνεχίζω αυτολεξεί:

" Κατά τα άλλα μια χαρά. ευτυχώς που η κουκλα μου ειναι μια χαρά!"

s.gifk.gifo.gifr.gifd.gifa.gif

Νενάκι μου περαστικά σας!!!!!!!!!! πακετάκι να είστε άρρωστοι ! ευτυχώς το μωράκι είναι power!!!!!!

πολλά φιλάκια στο πατουσάκι της!

Ειρηνάκι μου να σου ζήσει, να είναι γερή κι ευτυχισμένη και την ταλαιπωρία θα την ξεχάσεις γρήγορα! (κρύος ιδρώτας με έκοψε από το φόβο μου :tongue:)

Μαμαλευτεράκι να τα χιλιάσεις και με το καλό να γεννήσεις το θαυματάκι σου!

Κλέλια και Τσιπούρα παπαπαπαπαπαπα το στόμα σας! :-D:grin::-D

Δεσποινάκι κουράγιο τελειώνει η αναμονή....

Νενάκι περαστικά σε όλη τη φαμίλια!

Εγώ χτες κορίτσια έβαλα τα κλάματα μέσα στον ΑΒ απο τα νεύρα μου που για πολλοστή φορά η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη!

Και δεν μιλάω για τις κάριες τις γυναίκες που κάνουν ότι δεν σε βλέπουν κι ας έχουν περάσει τα ίδια, κι ας μην βιάζονται γιατί φαίνονται αυτές που πάνε αρον αρον σουπερ μαρκετ αναμεσα στις δουλειές τους κι αυτές που πάνε για βόλτα; αλλά μιλάω για το κωλοπροσωπικό που δεν φροντίζουν να τους εκπαιδεύσουν ή που από μόνοι τους δεν έχουν την ευαισθησία να σε εξυπηρετήσουν βλέποντάς σε ετοιμόγεννη χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις εσύ τη σειρά κάποιου άλλου. Αν δεν σκεφτόμουν την ψυχούλα που κουβαλάω στις εφημερίδες θα μας έγραφαν.:mad: Τη σειρά τους μου έχουν δώσει στην εγκυμοσύνη μου δυο φιλιππινέζες και 3 άντρες....

ttB9p3.png

Εγώ χτες κορίτσια έβαλα τα κλάματα μέσα στον ΑΒ απο τα νεύρα μου που για πολλοστή φορά η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη!

Και δεν μιλάω για τις κάριες τις γυναίκες που κάνουν ότι δεν σε βλέπουν κι ας έχουν περάσει τα ίδια, κι ας μην βιάζονται γιατί φαίνονται αυτές που πάνε αρον αρον σουπερ μαρκετ αναμεσα στις δουλειές τους κι αυτές που πάνε για βόλτα; αλλά μιλάω για το κωλοπροσωπικό που δεν φροντίζουν να τους εκπαιδεύσουν ή που από μόνοι τους δεν έχουν την ευαισθησία να σε εξυπηρετήσουν βλέποντάς σε ετοιμόγεννη χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις εσύ τη σειρά κάποιου άλλου. Αν δεν σκεφτόμουν την ψυχούλα που κουβαλάω στις εφημερίδες θα μας έγραφαν.:mad: Τη σειρά τους μου έχουν δώσει στην εγκυμοσύνη μου δυο φιλιππινέζες και 3 άντρες....

Ax ποσο σε καταλαβαινω .Και μενα χθες στο σουπερ ενας παππους (μια χαρα κρατιοταν...) οχι να μου δωσει την σειρα ,πηγε να μου φαει και την δικη μου σειρα καθως ηταν μετα απο μενα!!!μα ειναι δυνατον;;;;Επενεβει ο υπαλληλος που του ειπε οτι ειναι η σειρα μου αλλα και εκτος των αλλων ειμαι και εγγυος οποτε εχω προτεραιοτητα!!!!Ποσο εξοργιζομαι.Εμενα παντως κανεις πουθενα δεν μου δωσε τη σειρα του μεχρι σημερα!!

Μονο στην πρωτη εγγμοσυνη μια κυρια με δυο παιδακια μικρα παρακαλω σηκωθηκε απο την θεση της στο λεωφορειο γιανα κατσω.κανεις αλλος δεν κουνηθηκε.Και επειδη εγω δεν ηθελα να κατσω αφου αυτη ειχε τα παιδακια ειχαμε μια'΄σκηνη'' του τυπου '' Μα καθιστε ειστε εγγυος ..μα οχι εσεις εχετε τα παιδακια .κλπ...και οι αλλοι μας χαζευαν!!να σηκωθει κανενας...μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Νενάκι περαστικά σας :(. Άντε να κάνει τον κύκλο της η παλιο-ίωση να χαρείς και συ τα παιδάκια σου... Δεν πρόλαβες να γυρίσεις από το νοσοκομείο και αρρωστήσατε :(... Για το ζύγισμα νοικιάσαμε για 2 μήνες + 1 μήνας δώρο (= 35 ευρά σύνολο) μια ζυγαριά ηλεκτρονική που σταθεροποιεί το βάρος. Το πρώτο ζύγισμα ήταν την Παρασκευή. Δεν λαμβάνουμε υπόψη το ζύγισμα στο μαιευτήριο καθώς ήταν από άλλη ζυγαριά και δεν ξέρουμε πώς την ζυγίζανε (φαγωμένη, με τα ρούχα κλπ). Πήρα την παιδίατρο και καταχάρηκε. Μου είπε να την ενημερώσω για το επόμενο ζύγισμα και άμα πάει έτσι, δλδ 200 γραμ. κάθε 4 μέρες δεν έχουμε φόβο, δεν θα θέλει άλλη ενημέρωση...

Τσιπούρα: ντροπή σου!! Καλά που μου το θύμισες διότι τώρα έφυγαν οι γονείς (και τσαφ, πάρε τους βύζους σε κοινή θέα η καλή σου...).

Βρε κούκλες μου, γιατί αυτό το πράγμα ρε γμτ?? Μήπως δεν φαίνεστε έγκυες (λέμε τώρα, ετοιμόγεννες είστε)... Τι να πω, τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα πουθενά. Δεν χρειαζόταν να ψάξω θέση, με τραβούσαν από το χέρι και μου έδιναν την δική τους... Και κάποιοι που δεν με είχαν δει και εγώ μετά από 2-3' ορθοστασίας βρήκα θέση και κάθισα δίπλα τους, μου ζήτησαν συγνώμη που δεν σηκώθηκαν νωρίτερα... Μένω και Αθήνα που είμαστε λίγο απανθρωποποιημένοι, τι να πω, κρίμα και ντροπή τους!!

Πόνοι, συσπάσεις?? Άντε να ανέβουμε στην λίστα γκαστρούλες μου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Koριτσάκια μου καλήσπέρα, είχαμε κι εμεις γιατρούλη σήμερα και όλα καλά, η μικρή είναι μια χαρά αλλα εχουμε καιρό ακόμα με υπολογίζει για 5 με 10/10, μου είπε θα με βλέπει κάθε εβδομάδα που θα πηγαίνω στο νοσοκομείο για NST.

Ειρήνη μου να σου ζήσει το δευτερο κοριτσάκι σου. Τελος καλό όλα καλά με τους παλιογιατρούς που σε είχαν στην τσίτα τόσους μήνες.

Ellain αν και αργοπορημένα να ζήσετε και να είστε πάντοτε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Μακάρι το παπάκι σου να έρθει οταν θα είναι εδω και ο μπαμπάς του.

Μαμαλευτεράκι Χρονια σου Πολλα να είσαι χιλιόχρονη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Τσιπουρίτσα μην σταναχωριέσαι για το σπίτι, καθε εμπόδιο για καλό καλή μου, είμαι σίγουρη γι αυτό, σίγουρα θα βρείτε κατι καλύτερο.

Αγγελικούλα και η ταλαιπωρία συνεχίζετε με την ντουλάπα, υπόμονη θα βρεθεί λύση, όσο για το πρήξιμο νομίζω οτι δεν πρέπει να το αφήνεις έτσι, πάρε το γιατρό σου τηλ να σου πει τι να κάνεις, μην φοβάσαι οτι θα τον ενοχλήσεις γι αυτο είναι οι γιατροί.

Δέσποινα μου φαίνεται οτι θα κάνεις τον πρώτο μπέμπη του καφέ, με το καλό ευχομαι, λίγη υπομονή ακόμα.

Ελένη κι εσένα μια χαρά το μωράκι σου μπράβο, αλλα αυτος ο καφες΄με τη Δέσποινα απωθημένο θα σας μείνει, όσο για την ταλαιπωρία στο μετρό τι να πω, γιαδούρια παιδί μου.

Βάσω αντε κι εσυ κοντευείς σιγα σιγα και το μωρό σούπερ απο κιλάκια.

Νενάκι περαστικα σου καλή που θα πάει θα περάσει ιωση.

Κλειω είδες τελικά το ξωβυζο βοηθάει, κανει θρεπτικό το γάλα και η μπουμπού σου πήρε αρκετό βάρος.

Καληνυχτα κοριτσάκια θα τα πούμε το πρωί.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...