Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!

Ηλιανα χρονια πολλά κι απο εδω, να εισαι γερη και μια ευτυχισμενη μανουλα!!!

Δεσποινακι τελεια, εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση!!Τι πονακια νοιωθεις αληθεια??Απο χτες εχω και εγω καποια τραβηγματακαι και χτυπηματα στη μεση..Συσπασεις ειναι το ξερω, να δω πως θα εξελιχθουν..

Χρυσα εγω δεν θα σου πω τι περασα το πρωτο διμηνο του θηλασμου γιατι δεν θα απογοητευτεις μονο εσυ αλλα και εγω που θα τα ξαναθυμηθω!!

Η Κλελια τα παει περιφημα αν εχει μονο μια πληγωμενη θηλή, η οποια μεσα σε μια εβδομαδα το πολύ θα εχει στρωσει...

Ελένη που εισαι να μας πεις τα νεα σου??

Απο το Ειρηνακι δεν εχουμε νεα ε??Με καισαρικη δεν θα γεννουσε??

Τσιπουριτσα εισαι καλύτερα σημερα ετσι??

Αγγελικη σε ταλαιπωρησαν απο τη ΝΕΟΣΕΤ..Ελπίζω τωρα που τους τα ειπες ενα χερακι να τελειωνουν επιτελους!!

Καλοριζικο ευχομαι!

Ελεναααααα ειδα στον υπνο μου οτι γεννησες!!!!Και σκεφτομουν μες τον υπνο οτι ο μπαμποας σας το πρόλαβε το νινι...:-D:grin:

Αντε στο ευχομαι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεννησε η Ειρήνη μας!!!!!!!!

''ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 8-9 ΜΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΛΑ ΜΟΥ. 2700. ΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΙΑ"

<3 <3 <3 και .... Σκόρδα!!!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια!

τελείωσα σήμερα νωρίς με το γιατρό, αλλά ώσπου να έρθω σπίτι να δω τα παιδιά που ήταν μια χαρά ευτυχώς με την αδερφή μου, να πιω ένα καφέ και να ξαπλώσω λίγο πέρασε η ώρα.

Καλά σήμερα στο μετρό παρόλο που ανέβηκα από την αφετηρία όχι μόνο δε μου παραχώρησε κανείς μια θέση αλλά όλοι βιαζόντουσαν να καθίσουνε και όχι μόνο ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άνθρωποι. Όρθια ήμουν σε όλη τη διαδρομή!

Όσο για την μπέμπα είναι μια χαρά, περίπου 3100 (βέβαια τα άλλα γεννήθηκαν μεγαλύτερα, τώρα αυτό πως γίνεται; ) και την περιμένουμε... Ο γιατρός μου είπε να περπατάω όσο μπορώ, την προηγούμενη φορά μου είπε 2 ώρες:shock: για να κατέβει και άλλο. Δε νομίζω να γεννήσω νωρίτερα αν και ποτέ δεν ξέρεις και τώρα θέλω να μιλήσω και με μητέρα μου να δω πότε μπορεί να έρθει και αυτή.

Αυτά τα νέα μας.

Ηλιάννα χρόνια πολλά και από εδώ!

Κανένα νέο από την Ειρήνη είχαμε;

Άντε περιμένουμε και τα νέα της Ίσι!

Δέσποινα τελικά μόνη μου θα γεννήσω;;;

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεννησε η Ειρήνη μας!!!!!!!!

''ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 8-9 ΜΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΛΑ ΜΟΥ. 2700. ΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΙΑ"

<3 <3 <3 και .... Σκόρδα!!!!!!!!!

Τέλεια νέα!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!! Να τους ζήσει το κοριτσάκι τους!!!

καλή ανάρρωση Ειρήνη!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

ειρηνακι γεννησες?περιμενουμε νεεεεααααα!!!

τσιπουριτσα καθε εμποδιο για καλο!το πιστευω πραγματικα αυτο...θα βρειτε καλυτερο σπιτι,σε καλυτερη τιμη!!!

μαμαλευτερακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!με το καλο το μπεμπακι σου!οσο για τον καμμενο αρακα...delivery σημερα!ακομα καλυτερα!!!

δεσποινα σειρα σου να γεννησεις!αντε με το καλο κοριτσαρα!μετα σειρα μου...

αγγελικη να παρεις τηλ το γιατρουλη!το πρηξιμο δεν το αφηνουμε ετσι...το κοιταμε!

τα νεα μας...πηγαμε στο γιατρο και γυρισαμε πριν καμια ωρα περιπου.η μικρη ειναι 3.200,ειναι ακομα ψηλα και ο τραχηλος κλειστος...ξανα ραντεβου την αλλη τριτη!μεχρι τοτε μονο αν γινει κανενα θαυμα και κατεβει η μπουμπου θα χουμε νεοτερα!θα τις παρει και τις 40 εβδομαδες το μπουμπουκι μου!ας ειναι καλα και ας την παιδεψει λιγο ακομα τη μαμα...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ελένη μου μπράβο για τα νέα σου!!!!!!!

3100!!!! πάμε γερά!

να περπατάς 2 ώρες; όχι μονΔελο θα γεννήσεις που είσαι ήδη δηλαδή... αλλά και αθλήτρια!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιιι

μα καλά πόσο γαιδούρια είναι στο μετρό!!! δεν το συζητώ! κάθε μέρα το βλέπω και πολλές φορες σηκώνομαι να κάτσει κάποιος και πάει άλλος άσχετος να κάτσει!!!!!! καλά... χαμό κάνω το φαντάζεστε!

Βασω κι η δικιά σου με το πάσο της ε; καλό είναι :)

μπράβο βρε κορίτσια μόνο χαρές να έχουμε πάντα!!!!!!!!!!!

να ρίξω και μια σκορδιά έτσι για το γούρι!!

skorda.jpg&t=1

Διαφημίσεις

Ειρήνη να σου ζήσει!!! Δεν είχα καμία μα καμία αμφιβολία ότι όλα καλά θα σου πηγαίνανε - κι ας λέγανε οι ντόκτορες ό,τι τους κατέβαινε κάθε - μα κάθε - φορά!! Μπράβο αγαπούλα!! Πάντα χαρές να έχεις ψυχή μου!!

Ελένη μια χαρά η κοριτσάρα σας!! Είπαμε δεν μασάμε με τα κιλά. Άσε που είναι μια χαρά τα κιλά της, το γεγονός ότι τα επόμενα μωρά βγαίνουν πιο βαριά από τα προηγούμενα, δεν είναι απόλυτο, είναι στατιστικό. Δεν μπορείς να σκαρφιστείς κάτι στο ΜΕΤΡΟ? Πχ. να σταθείς μπροστά ακριβώς από κάποιους που κάθονται και να τους καρφώνεις?? Ή να πεις σε κάποιον (κατά προτίμηση νέο σε ηλικία): "Μπορείς να κάνεις λίιιιγο πιο πέρα να ακουμπήσω λίγο, διότι είμαι έγκυος?" Σίγουρα θα σηκωθεί, αυτό έκανα και εγώ όταν ήταν πήχτρα τα λεωφορεία και δεν με έβλεπαν. Διότι πάντα μου έδιναν θέση, εκτός σε περιπτώσεις που γινόταν ο τρελλός χαμός και δεν πολυ-φαινόμουν...

Βασούλι έχεις ακόμα έεεεε? Υπομονή κοριτσάκι, όπως λέει και η Τσιπούρα, τώρα ροδοκοκκινίζει το μωρό σου...

Ζυγίσαμε την Ελισάβετ!!! Από την Παρασκευή που ήταν 2.840 σήμερα είναι 3.040 το φαγανόπαιδό, η ρουφήχτρα μου!!! Θα τηλ την παιδίατρο το απόγευμα να της το πω :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ειρήνη να σου ζήσει!!! Δεν είχα καμία μα καμία αμφιβολία ότι όλα καλά θα σου πηγαίνανε - κι ας λέγανε οι ντόκτορες ό,τι τους κατέβαινε κάθε - μα κάθε - φορά!! Μπράβο αγαπούλα!! Πάντα χαρές να έχεις ψυχή μου!!

Ελένη μια χαρά η κοριτσάρα σας!! Είπαμε δεν μασάμε με τα κιλά. Άσε που είναι μια χαρά τα κιλά της, το γεγονός ότι τα επόμενα μωρά βγαίνουν πιο βαριά από τα προηγούμενα, δεν είναι απόλυτο, είναι στατιστικό. Δεν μπορείς να σκαρφιστείς κάτι στο ΜΕΤΡΟ? Πχ. να σταθείς μπροστά ακριβώς από κάποιους που κάθονται και να τους καρφώνεις?? Ή να πεις σε κάποιον (κατά προτίμηση νέο σε ηλικία): "Μπορείς να κάνεις λίιιιγο πιο πέρα να ακουμπήσω λίγο, διότι είμαι έγκυος?" Σίγουρα θα σηκωθεί, αυτό έκανα και εγώ όταν ήταν πήχτρα τα λεωφορεία και δεν με έβλεπαν. Διότι πάντα μου έδιναν θέση, εκτός σε περιπτώσεις που γινόταν ο τρελλός χαμός και δεν πολυ-φαινόμουν...

Βασούλι έχεις ακόμα έεεεε? Υπομονή κοριτσάκι, όπως λέει και η Τσιπούρα, τώρα ροδοκοκκινίζει το μωρό σου...

Ζυγίσαμε την Ελισάβετ!!! Από την Παρασκευή που ήταν 2.840 σήμερα είναι 3.040 το φαγανόπαιδό, η ρουφήχτρα μου!!! Θα τηλ την παιδίατρο το απόγευμα να της το πω :D

μια χαρα η κουκλαρα σου!!!μεγαλωνει κι ομορφαινει!

ροδοκοκκινη θα μου βγει!μην αρπαξει φοβαμαι...:tongue:

Ελένη μου μπράβο για τα νέα σου!!!!!!!

3100!!!! πάμε γερά!

να περπατάς 2 ώρες; όχι μονΔελο θα γεννήσεις που είσαι ήδη δηλαδή... αλλά και αθλήτρια!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιιι

μα καλά πόσο γαιδούρια είναι στο μετρό!!! δεν το συζητώ! κάθε μέρα το βλέπω και πολλές φορες σηκώνομαι να κάτσει κάποιος και πάει άλλος άσχετος να κάτσει!!!!!! καλά... χαμό κάνω το φαντάζεστε!

Βασω κι η δικιά σου με το πάσο της ε; καλό είναι :)

μπράβο βρε κορίτσια μόνο χαρές να έχουμε πάντα!!!!!!!!!!!

να ρίξω και μια σκορδιά έτσι για το γούρι!!

skorda.jpg&t=1

ριξε σκορδα τσιπουριτσα!μας χρειαζονται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...