Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρήνη! Αν και δεν θα δεις την ευχή μου, γιατί λογικά ήδη θα προσπαθείς να χαλαρώσεις για την μεγάλη μέρα, σου εύχομαι με το καλό αύριο και σου στέλνω πολλή πολλή θετική ενέργεια και όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!! Με το καλό να ανταμώσεις και τη δεύτερη γαλανομάτα σου!!!!!!!!!

Ρένα μάλλον κάθε κλινική έχει τη δική της τακτική, τι να πω; Πάντως κι εγώ αυτό που λέει η Κλειώ ξέρω για τον αφαλό, από παλιά αλλά και από πρόσφατες γέννες γνωστών μου!

Clelia τι έχουμε να τραβήξουμε με τα ζιβυά μας…… και όπως έλεγε κι ένα ανηψάκι μου παλιά… τομονή (που σημαίνει υπομονή) :P

vasdeli καλό καθισιό (από τη δουλειά εννοώ) κοίτα να το απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Γεια σου Λιάνα! Κι εσύ ανυπόμονή;

Αχ μωρέ τσιπουράκι μου, κάθε εμπόδιο για καλό θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες! Θα βρείτε καλύτερη φωλίτσα, κάτι σας φύλαξε από αυτό το σπίτι, έτσι να το βλέπεις! :wink:

ellain μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι. Τώρα φαντάζομαι θα είσαι στην αγκαλίτσα του καλού σου (τα τρία σας)! ΤΕΛΕΙΑ!!!

μαμαλευτεράκι έτσι όπως τα λες είναι: "τα δύσκολα πέρασαν γλυτώνουμε την προοροτητα και αυτό είναι το σπουδαίο

θα μπει θερμοκοιτίδα προληπτικά ένα 10ημερο το πολύ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ" έχει απόλυτο δίκιο η Κλειώ σ’ αυτά που σου είπε!

fragolina έλα να κάνουμε παρεούλα με τον ύπνο… όσο για την ΠΗΤ στη λίστα έχουμε τις αρχικές, βάσει ΤΕΡ και όχι με τους υπέρηχους κλπ. Οπότε όταν έρθει η ώρα με το καλό να βγει το νινί σου ούτως ή άλλως θα γράψουμε την ημνία τοκετού! Οπότε μην αγχώνεσαι!

Ελένη και Δέσποινα καλά αποτελέσματα αύριο απ’ το γιατρό!

stone, ετοίμασε βαλιτσούλα γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά!!!! :tongue:

Ήρθαν και από τη NEOSET για την τοποθέτηση........ έμεινε ημιτελής φυσικά... οι άνθρωποι δεν ήξεραν να τοποθετήσουν τις συρόμενες πόρτες γιατί τοποθετούσαν μόνο ανοιγόμενες... με τις συρόμενες ασχολούνται οι τεχνικοί των κουζινών....... γιατί τους έστειλαν άραγε;;;;;;; Είναι τόσο ανεύθυνοι....... θα ξεχεστούμε πάλι αύριο, γιατί σήμερα ήταν κλειστά..............

Αυτά......... :mad:

Κατά τ' άλλα ποδαράκια-χεράκια ακόμα τούμπανο και δεν πήρα και τον γιατρό τηλέφωνο.......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα παρεούλα!!!!!!!

%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF+%CE%BA%CE%B9%CE%BD..gif

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ειρήνη πλησιάζει η ώρα που θα κρατήσεις την ομορφούλα σου αγκαλίτσα! Με το καλό κοπέλα μου!

Ηλιάνα να τα εκατοστίσεις και με το καλό να κρατήσεις κι εσύ το μαναράκι σου στα χέρια σου!!!! Όλα θα πάνε τέλεια να μην αγχώνεσαι με τους παλιογιατρούς……..

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

garfield-coffee.jpg&t=1

Καλημέρα......

Σκυλοβαριέμαι πρωί, πρωί...ήρθε η γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι...

Έχω μια βαρεμάρα σήμερα.....

Αγγελική γιατί είναι πρησμένα τα ποδαράκια, χεράκια; Πήρες καμιά πιεσούλα;

Ηλιάνα, χρόνια πολλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα καλημερα τσουπριτσες!!!Σημερα ειναι μια ομορφη μερα γιατι θα σκασει μυτη και αλλο νινακι!!!γιουπι!!!!:D:D:D

Ειρηνακι μου!!!!!ααααααααχ με το καλο στην αγκαλιτσα σου!!!

Τσιπουριτσα μου παρα πολυ εκνευριστηκα με την χαμενη ,απαραδεκτη, ανεγκεφαλη ιδιοκτητρια!!!!μετα ομως που μου εφυγαν τα νευρα καταλαβα οτι χαρη μας εκανε και ξεσκεπαστηκε τοσο γρηγορα γιατι ποιος ξερει τι ειχατε να τραβηξετε με τετοιον ανθρωπο!!!!οποτε την ευχαιστουμε παρα πολυ που εκδηλωθηκε τοσο γρηγορα!!!εμεις παμε για αλλα οπως λενε και τα κοριτσια και μαλιστα κατι μου λεει οτι θα ειναι και πολυ γρηγορα τα καλυτερα!!!μακια μακια μακια!!!:P:p:tongue:

Ελαιν σιγα μαρη τα μελια σας μαζεψτετα λιγο δεν μπορουμε να περασουμε!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:φτου φτου!!!!

Μαμαλευτερακι μου αφου πηγαν ολα καλα μεχρι τωρα θα συνεχισουν να πηγαινουν!!!!!!!!σκεφτομαστε μονο θετικα οπως καναμε μεχρι τωρα και διωχνουμε ολες τις κακες σκεψεις!!!!!!!!θα πανε ολα σουπερ!!!!!!!!

Αντζελικα τι θα γινει θα περιμενουμε να απογειωθουμε σαν αεροστατο απο το φουσκωμα και υστερα θα παρουμε το γιατρουλη???για εμορφαααααα!!!!

Μαρη Ελενη τι θα γινει με την καινουρια σου εικονα καθε φορα που την βλεπω λεω ποια ειναι αυτη καλε???και μετα καταλαβαινω, βλεπεις ξανθο το μαλλι!!!:lol::lol:

vasdeli καλες ξαπλες και απο οτι διαβασα θα απολαυσεις τα μωρακια σου για αρκετο καιρο!!!!:mrgreen:

Μαμακλελουκο πολυ αγχος εχω με το θηλασμο και με αυτα που γραφεις εχω αγχωθει ακομα παρα πανω...αααααχ μακαρι να τα καταφερω και εγω!!!:roll::roll:

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες!!!σμουτς!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Αγαπούλες μου καλή σας ημέρα!

Εχουμε γεννητούρια σήμερα!!!!!!

Ειρήνη μου με το καλό!!!!! Ημουν σαν τρελή χθες και δεν μπήκα καθόλου, είχα και ένα πολύ πιεστικό ραντεβού για άσχετο πράγμα.

Με το καλό κοπέλα μου γλυκειά!!!!! Η Παναγία μαζί σας!!!!!

αχ Θεε μου τρελή θα καταντήσω εδώ μέσα από την αγωνία, από την αλλη λεω:

OCTOBER POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια, πράγματικά μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι χθες! το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι πολύ πολύ καλή πραγματικά, πιέστηκε και μπερδεύτηκε είμαι σίγουρη! ήταν να μην κάτσει, πάει τέρμα πάμε για αλλα!

σας φιλώ όλες, έχω χαμό στο γραφείο γιατί χθες από τα νεύρα μου δεν δούλεψα .........

εννοείτε όποια έχει νεο της ειρήνης το ποστάρει αμέσως!!!!!!!

αγγελική μου πήρες τον γιατρό σου τηλ;

μου έστειλε sms η Ισούλα μας χθες είναι μια χαρά, σήμερα θα πάει στον γιατρούλη και θα μπει να μας πει νέα, μάλλον θα έχει και ημερομηνία!!!!!!! Καταχάρηκε για την Γκρέτα και το Μαμουνάκι!!!!!! Στέλνει σε όλες σας <3 και φιλιά

ellain να ζήσετε καλό μου πάντα μαζί και πολλά παιδιά θέλουμε λεπτομερείς από την χθεσινή βραδιά

χιχιχιχ

Ο θηλασμός θέλει ηρεμία...

κάθε φορά που θηλάζω τον γιο μου δεν ακούω τίποτα όπου κ αν είμαι θα δεις είναι παιχνιδάκι η πρώτη φορά θα σου φανεί δύσκολη και μετά θα με θυμηθείς καλό μου

Ειρήνη με το καλό κοπέλα μου!!! Σήμερα μαζί μου θα έχει γενέθλια το ζουζούνι σου με το καλό

Ελένη καλημέρα ελπίζω να πάρεις τα πραγματάκια πριν γεννήσεις

Stone καλέ ετοίμασε την βαλίτσα μην γεννήσεις και τρέχουμε να σου φέρουμε τα απαραίτητα μουτς

Παρεμπίπτοντος τέλεια το παιδικό που διάλεξες μου άρεσαν τα χρώματα

Angelique1981 τι έγινε με το πρήξιμο πήρες γιατρό?

ελάττωσες το αλάτι??????????

:tongue::tongue:

Όμορφα τα νεάκια της ισούλας μας!

vasdeli, chrisaki, tsipouritsa, μαμαλευτεράκι μη μαλώσετε πολύ….. δεν πήρα τον γιατρούλη τηλέφωνο, ακόμα τουλάχιστον… Η αλήθεια είναι ότι είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω (αν θυμάστε τότε… τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου λίγο πριν τις διακοπές που ήμουν μόνη στη δουλειά και δεν μπορούσα να φύγω…..; ) λοιπόν τότε είχα πάρει οδηγίες, μου είχε πει η βοηθός του να κάνω μια σειρά από εξετάσεις (όπως γεν. ούρων, κρεατινίνη και ουρικό), να μετράω πίεση (να μην είναι πάνω από 9-13) και να τρώω ανάλατα μέχρι να γεννήσω… Λοιπόν οι εξετάσεις ήταν οκ, μόνο το ουρικό ήταν κάπως αλλά εντός ορίων πάντα… την πίεση την μετρούσα καθημερινά και ήταν συνήθως από 5-9 παρά μέχρι 6-10,5 και αρχικά έτρωγα ανάλατα και μετά ελαφρώς αλατισμένα…

Τώρα λίγο πριν πρηστώ είχα κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων και ήταν οκ (μόνο χαμηλό σίδηρο είχα) μετά από αυτό τουμπάνιασα πάλι και έκοψα το αλάτι τελείως, σήμερα βλέπω λίγο καλύτερα τα πόδια μου (ελπίζω μόνο να μην συνήθισα την εικόνα και μου φαίνεται normal), αλλά και πάλι πρησμένα είναι…

Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ σήμερα, αφού πλύνω τα αντίδια μου και τα βράσω…. θα μάθω αν θα έρθει και ο άνθρωπος για τις κουρτινόβεργες … έχουμε δουλίτσες…. πάλι...

Μίλησα και με NEOSET με τον ιδιοκτήτη αυτή τη φορά, τα άκουσε κι αυτός….. Περιμένουμε και τον άνθρωπο που θα μας κάνει τη μετατροπή στη ντουλάπα, να δούμε αν μπορεί να ασχοληθεί και με τις συρόμενες να τελειώνουμε και να μην ξανα-ασχοληθούμε με τους τρελούς..... :(

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική βαλε μια πετσέτα βρεγμένη στιν κατάψυξη για καμία ώρα και μετά τύλιξε τα πόδια σου πάνω σ ε μαξιλάρες ΜΠΑΝΙΟΥ ΠΕΤΣΕΤΑ θα ανακουφιστείς πολύ

Φιλια καλημερααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια..δεν μπηκα χθες η γαιδαρα και ξεχασα να ευχηθω στο ειρηνακι!!λετε να εχει γεννησει;:D Ελπίζω να πηγαν ολα φανταστικα και να κραταει τη μπουμπου της αγκαλια..

εγω μολις γυρισα απο το γιατρο...τα νεα ειναι οτι εχω τρελες συσπασεις, και διαστολη 2!!!:confused::confused: δυσκολα θα βγαλουμε την εβδομαδα μου ειπε!!!μακαρι!!! ελπιζω μονο να αντεξω μεχρι την παρασκευη το βραδυ για να ειναι εδω το στεφανι...εχω κουραστει παρα πολυ...οι πονοι εχουν γινει αφορητοι πια..δεν κλεινω ματι τα βραδια..

ειδα και το ελενακι αλλα παλι δεν ηπιαμε καφε!ΑΜΑΝ!! αναμενει και αυτη! η μπεμπουλα της ειναι μια χαρα!

σας φιλω, συγνωμη που δεν σχολιαζω τιποτε αλλο αλλα ειμαι χαλια παω να ξαπλωσω..

παει ο αρακααααςςςςςςς (μονο αυτο μπορεσα να διαβασω:tongue::tongue::tongue:)

Ελενα να ζήσετε κοριτσάκι μου!!!!! να είστε πάντα ερωτευμένοι και να σέβεστε ο ένας τον άλλον!!!! και ... πολλά παπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική πάρε και τον γιατρό ένα τηλεφωνάκι!!! σιγά το πράγμα!

για τις ντουλάπες δεν εχω να πω πολλά παρά μόνο Χαστούκια να τους ρίξω! θελεις να τους τηλ να τα χώσω;;;;;;; σοβαρά στο λέω!!!!!! θα ξεθυμάνω και για τα δικά μου!

Ηλιάνα υποτίθετε ότι η πεθερά έρχεται για να σε βοηθάει, την τραπεζώνεις κιόλας;;;;;;;; :eek::eek::eek:

στείλε την για σουβλάκι! χιχιχιχιχιι :lol::lol::lol:

Ελενη και Δεσποινα τί νέα από τους γιατρούς σας; καφεδιάζεστε κουκλίτσες μου; άντε πειτε τα νέα σας!!!!!!!

Kαλημερα κοριτσια..δεν μπηκα χθες η γαιδαρα και ξεχασα να ευχηθω στο ειρηνακι!!λετε να εχει γεννησει;:D Ελπίζω να πηγαν ολα φανταστικα και να κραταει τη μπουμπου της αγκαλια..

εγω μολις γυρισα απο το γιατρο...τα νεα ειναι οτι εχω τρελες συσπασεις, και διαστολη 2!!!:confused::confused: δυσκολα θα βγαλουμε την εβδομαδα μου ειπε!!!μακαρι!!! ελπιζω μονο να αντεξω μεχρι την παρασκευη το βραδυ για να ειναι εδω το στεφανι...εχω κουραστει παρα πολυ...οι πονοι εχουν γινει αφορητοι πια..δεν κλεινω ματι τα βραδια..

ειδα και το ελενακι αλλα παλι δεν ηπιαμε καφε!ΑΜΑΝ!! αναμενει και αυτη! η μπεμπουλα της ειναι μια χαρα!

σας φιλω, συγνωμη που δεν σχολιαζω τιποτε αλλο αλλα ειμαι χαλια παω να ξαπλωσω..

παει ο αρακααααςςςςςςς (μονο αυτο μπορεσα να διαβασω:tongue::tongue::tongue:)

μαζί γράφαμε Δόκτωρ ετοιμόγεννη!!!!! Με το καλό ματάκια μου!!!!!

άντε να δούμε και την πρώτη τσουτσούνα του october power!!!! :lol::lol::lol:

ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιάνα να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς!! Θα κάνεις έναν 2ο τέλειο μπέμπαρο και θα ηρεμήσεις, σου το υπόσχομαι!! Μάκια σου!! (Μαρή!! Πώς το κατάφερες αυτό με τον αρακά?? Σε έφαγε το ίντερνετ!! :tongue: )..

Αγγελική πολλά νεύρα με την ΝΕΟΣΕΤ, τόσο καιρό τα διαβάζω και φορτώνω! Μα παντελώς άχρηστοι?? Θα το έχουμε υπόψην μας... Όντως το πρήξιμο το προσέχουμε στην φάση που είσαι, δεν μας αρέσει!! Κάνε κάτι...

Χρύσα παιδί μου γιατί αγχώθηκες με αυτά που γράφω?? Ίσως επειδή κάθε μέρα αναφέρω και από κάτι... Αλλά πραγματικά στο θέμα θηλασμού δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα: ούτε μαστίτιδα, ούτε πόνοι, ούτε πετρώματα... Οκ, ένα θεματάκι με τις θηλές το έχω, αλλά και πάλι αντιμετωπίζεται... Το μωρό είναι απίστευτα συνεργάσιμο, δεν γκρινιάζει... Μην χαλιέσαι, όλα καλά μου πάνε (κάτσε, έχω κι άλλες απορίες, σιγά-σιγά θα τις αναφέρω - κάποιες δεν γράφονται δημόσια γμτ).

Χάρηκα με τα νέα της Ploegisi, με το καλό να μάθει νέα να μας τα γράψει και εδώ!!

Stone θα αφήσω 2 γεύματα, πόσο πια να φάει αυτό το ρουφηχτήρι (= Ελισάβετ :D). Ό,τι και να γίνει μπορεί να μου τηλ η μαμά μου και να γυρίσουμε σούμπιτοι, σίγουρα κάποιες δουλειές θα έχουμε κάνει... Αλλά νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί... Όσο για την προτεραιότητα που έχω, μμμμ σιγά!! Εδώ έγκυες δεν σέβονται, θα σεβαστούν λεχώνες?? Σκασίλα μου, αφού το μωρό μου θα είναι ασφαλές εμένα δεν με νοιάζει. Ούτε πονάω ούτε τπτ, δεν με νοιάζει...

edit: Δέσποινα, πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω 2ο μνμ ρωτώντας για σένα!! Γεννάς σκατούλα?? Με το καλό!! Το στεφάνι δεν μπορεί να έρθει τώρα γμτ?? Κατανόηση 0 από την δουλειά του?? Γιατί να αγχώνεσια έτσι??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σου Κλειώ μου!!!!!!!!!!

<3 στην γκουσγκούνα σου και σε σενα! είμαι συνέχεια εδώ μήπως μάθω κάποιο νέο για την Ειρήνη μας!!! ειχα έννοια και τις κυρίες που πήγαν στο Ελενα το πρωι!

αλήθεια τώρα την λες γκουσκούνα ή ντρέπεσαι;;;;; χιχιχιχιχιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...